KM INTAR DARTOM Ostrów- TŻ SIPMA Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#226 Postautor: Madlene » 24 kwietnia 2005, o 17:17

44-16....nie myslalam ze bedzie az tak źle :cry: Musimy wygrac z Opolem te dwa mecze i z krosnem jeden bo inaczej Witaj 2 ligo :?

Gość

#227 Postautor: Gość » 24 kwietnia 2005, o 17:28

Po 12 biegach 53-19 tragedia :!: Ale wstyd :(

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#228 Postautor: boxing » 24 kwietnia 2005, o 17:36

Nie rozumiem tylko po co Kacpra zastepuje Dominiczak...Doznajemy pogromu, to niech chociaz nasz junior zdobywa doswiadczenie. Kacper pozno zaczal jezdzic, potrzeba mu objezdzenia i poznania torow...
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#229 Postautor: Regdal » 24 kwietnia 2005, o 17:40

boxing pisze:Nie rozumiem tylko po co Kacpra zastepuje Dominiczak...Doznajemy pogromu, to niech chociaz nasz junior zdobywa doswiadczenie. Kacper pozno zaczal jezdzic, potrzeba mu objezdzenia i poznania torow...

Zapewne Dominiczak lepiej czujÄ™ sie na Ostrowskim torze.

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#230 Postautor: pav4u » 24 kwietnia 2005, o 17:42

ej no nie ma jeszcze tragedii nawet jesli spadniemy to przeciez za rok moze znowu bedziemy cieszyc sie z awansu, taka jest prawda i takie jest miejsce Lublina w szeregu zuzlowym i nie tylko, bo tam gdzie bieda ze az piszczy nie ma miejsca na profesjonalny sport
....a Rzeszow tez przegral u siebie z Gorzowem... polska B zawsze bedzie tylko zachciankiem i nic tego nie zmieni

pozdrawiam
pav4u

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#231 Postautor: boxing » 24 kwietnia 2005, o 17:51

Jezeli z Kacpra mamy miec pozytek, to musi jezdzic na kazdym torze, a nie na takim, "na ktorym sie lepiej czuje". Dominiczak pewnie po sezonie odejdzie i nie bedziemy miec z niego pozytku (nawiasem mowiac Zielona ani pewnie nikt inny tez nie). Z mlodego Kepy cos moze byc, ale musi duzo jezdzic aby nadrobic stosunkowo pozne zajecie sie speedwayem. Wiem ze czasem zawodnikom (tym nizszej klasy) jakis tor nie pasuje, ale tym bardziej powinni na nim jezdzic, a nie go unikac. Juz mamy w druzynie takiego jednego, ktoremu nasz tor wybitnie nie pasuje - punktow za duzo na nim nie robi a treningow unika. Regdal - jedyne wytlumaczenie to ratowanie wyniku, ale ten juz i tak tragiczny...
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Snys
Zawodowiec

#232 Postautor: Snys » 24 kwietnia 2005, o 18:06

Wynik przyjąłem ze sopkojem....coż, Jensen juz raczej nie pojeździ skoro po 2 biegach powiedzianu mu TO BY BYŁO NA TYLE.
Franków - OLEWACZEM BYŁ, JEST I POZOSTANIE !!
Brawo dla Pietraszki, szkoda Piszcza bo miał pecha z defektem i wykluczeniem.....

Mam pytanko: czy w 2 biegu Karlsson zdobył 2 czy 1 punkt ?? Bo podają róznie portale

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#233 Postautor: Łoptymista » 24 kwietnia 2005, o 18:08

zdunek pisze:WON Z JENSENEM I FRANKOWEM !!

Koncepcja słuszna...
Po takiej porażce każdy z resztą jest mądry i wie co było źle. Dostaliśmy wdupsko, to pikuś. Gorsze jest to, że za tydzień na mecz przyjdzie góra 1000 ludzi a wszystko dzieki naszym pacanom w kaskach, którzy swoimi popisami znięchęcają ludzi do żużla.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#234 Postautor: bartosch » 24 kwietnia 2005, o 18:12

bartosch pisze:to ja jeszcze wroce do tematu meczu... i tak dzisiaj cos mam dziwnego czuja, ze wygramy...

czulem, czulem i sie zesrali...
carpe diem!

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#235 Postautor: Regdal » 24 kwietnia 2005, o 18:13

Potwierdza się teoria,że w tym roku walczymy o utrzymanie w 1 lidze,czy skutecznie ? ...czas pokaże.

Koniec Jensena w Tż-cie,Franków też do wymiany,ale kto za Frankowa ? Może jakiś mały kontrakt ?Ale co to wniesie ?
Tegoroczna opcja "oszczędna" zbiera żniwo.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#236 Postautor: Gelo » 24 kwietnia 2005, o 18:16

Łoptymista pisze:
zdunek pisze:WON Z JENSENEM I FRANKOWEM !!

Koncepcja słuszna...
Po takiej porażce każdy z resztą jest mądry i wie co było źle. Dostaliśmy wdupsko, to pikuś. Gorsze jest to, że za tydzień na mecz przyjdzie góra 1000 ludzi a wszystko dzieki naszym pacanom w kaskach, którzy swoimi popisami znięchęcają ludzi do żużla.

W kaskach? Raczej w jasnych garniturach. Pacany w kaskach jeżdżą jak umieją i od zeszłego roku nic sie nie zmieniło. Nie ma jednego pacana który ciągnął resztę dziadostwa za uszy. Jak sie chce tanim kosztem odjechać sezon, to kibice także oszczędzą po te 16 złotych. To jest żniwo mądrej polityki.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#237 Postautor: Cz@rek » 24 kwietnia 2005, o 18:21

Cz@rek pisze:Mój typ będzie krótki.57:33 dla gospodarzy :? niestety...

Jakim ja byłem optymistą... :cry: :? :!:

Czarek
Trener

#238 Postautor: Czarek » 24 kwietnia 2005, o 18:21

Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham CiÄ™!
Tylko dlaczego, do cholery, przegrywasz w takim stylu?
Przecież obiecywaliście, jeden z drugim, że nie będzie tak źle.
Powiedzcie oficjalnie, że nie ma kasy, sprzęt jest słaby i walczymy o utrzymanie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#239 Postautor: Cooper » 24 kwietnia 2005, o 18:22

Tak jak mowilem, wroble cwierkaja, i wycwierkaly z Ostrowa, ze nowy obco to Niklas Klingberg. Jednakze zastrzegam, ze informacja jest nieoficjalna i nie na 100%, jakby co to wina wrobli :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Zaratustra
Kadrowicz

#240 Postautor: Zaratustra » 24 kwietnia 2005, o 18:37

Odzwyczaiłem się od tak "fenomenalnych" meczy w wykonaniu naszej drużyny . W tym sezonie chyba jednak "stare" powróci i takie baty czekają nas wszędzie poza Opolem i Grudziądzem . Jensena mamy raczej z głowy...a jeżeli w jego miejsce pojawi się Klingberg , to oznacza , że ktoś się w tym klubie liczy ze zdaniem kibiców ( patrz. ankieta ) :wink: :)

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#241 Postautor: Łoptymista » 24 kwietnia 2005, o 18:40

Cooper pisze:Tak jak mowilem, wroble cwierkaja, i wycwierkaly z Ostrowa, ze nowy obco to Niklas Klingberg. Jednakze zastrzegam, ze informacja jest nieoficjalna i nie na 100%, jakby co to wina wrobli :D

Lepszy Niklas niż Jesper. Chociaż ja SAM, miałem inne typy. Ale nie będę SAModzielnie was tu wszystkich zanudzał. Tym bardziej, że problem dyspozycji Jensena się SAM rozwiązał i już wszyscy wiedzą, żę on do niczego się nie na da.
Pozdro dla ostrowskich wrobelkow.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#242 Postautor: grzesieck » 24 kwietnia 2005, o 18:46

Cooper pisze:Tak jak mowilem, wroble cwierkaja, i wycwierkaly z Ostrowa, ze nowy obco to Niklas Klingberg. Jednakze zastrzegam, ze informacja jest nieoficjalna i nie na 100%, jakby co to wina wrobli :D

To jednak nie Gabor Roth? :(

Pani od środowiska kłamie! :cry:
METHANOL ADVENTURE TEAM

woocash
Szkółkowicz

#243 Postautor: woocash » 24 kwietnia 2005, o 18:53

po prostu rewelacja, 25 punktow naszych gwiazd w ostrowie to naprawde ladny wynik, duze osiagniecie, jest szansa na punkt bonusowy ;-) czyzby to byl poczatek powrotu do starych "niedobrych" czasow...
ale i tak trzeba odnotowac pelna rehabilitacje naszych asow , w koncu frankow byl w czolowce punktujacych naszej druzyny ... no a jensen ... to fajnie ze sobie zrobil wycieczke do ostrowa, szczerze mowiac wole patrzec jak probuja cos osiagnac wrona i balabuch niz ogladac taki cyrk, gdzie tych 2 mosci panow robi sobie jaja z calego klubu

mam pytanko dla tych co byli w ostrowie, czy franek po meczu znow trenowal ?? bo jak widac sa tego super efekty :P no i fakt ten sprzet, biedak juz kolejny sezon nie moze sie polapac w tym wszystkim ... wiec moze niech wezmie sie za skladanie dlugopisow, moze w tym sie polapie

tylko adam pietraszko pokazal ,ze warto bylo na niego postawic, chlopak potrafi dobrze pogodzic wystepy w polsce i anglii ( poza wpadka w krosnie) i widac ze adamowi zalezy na jak najlepszej jezdzie

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#244 Postautor: auganoff » 24 kwietnia 2005, o 18:53

Obstawiałem., że zobędziemy 37 pkt... Stary człowiek, a głupi jakby miał te naście lat. :cry: Zgadzam się z tymi, co twierdzą, że nie porażka jest problemem, ani nawet rozmiary, ale przełożenie jakie to będzie miało na frekwencję. Myśle, że kierownictwo uczciwie powinno przyznać się do popełnionych błędów, przeprosić kibiców, przedstawić plan obrony przed spadkiem. Takie jasne postawienie sprawy choć trochę oczyściłoby atmosferę, kibice wybaczają, jak widzą, że są poważnie traktowani. A Siwek swoje zasługi ma i ja nie mam zamiaru o tym zapominać tylko dlatego, że popełnił też mnóstwo błędów.

woocash
Szkółkowicz

#245 Postautor: woocash » 24 kwietnia 2005, o 19:09

oczywiscie ze siwek ma duze zaslugi jesli chodzi o lubelski speedway, jednakze w obecnej sytuacji , cala polityka transferowa , sposob w jaki traktowani sa kibice (m.in na forum) przez pana dyrektora, brak konsekwentnego dzialania wobec niektorych zawodnikow i ogolnie coraz gorsza atmosfera w klubie zaczynaja powoli negatywnie wplywac na obraz i zaslugi dyr. siwka

dzisiejszy mecz dobrze pokazal nam miejsce w szyku, ktore zajmujemy i tak sie zastanwiam po co bylo to mydlenie oczu , trzeba bylo jasno postawic sprawe , ze nie bedzie walki o sklad bo nie ma kasy na zawodnikow i jedziemy tym co mamy i te pe

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#246 Postautor: sadychor » 24 kwietnia 2005, o 19:18

dzisiejszy mecz dobrze pokazal nam miejsce w szyku, ktore zajmujemy i tak sie zastanwiam po co bylo to mydlenie oczu , trzeba bylo jasno postawic sprawe

Popieram,za LKŻ były baty ale przynajmniej bez ściemniania że jest super.I dlatego zastanawiam się,czy za tydzień iść na pochód pierwszomajowy czy na stadion.16 PLN+fajans to całkiem dobra impreza.

Gosia
Szkółkowicz

#247 Postautor: Gosia » 24 kwietnia 2005, o 19:23

Wynik mnie zaskoczył Myslałam ze stać nas na troche więcej. Mówiąc szczerze to już mi się nawet pisać nie chce na temat Franka Jensena i całej reszty, bo to się powoli mija z celem. Jedyne co można powiedzieć to chyba tylko tyle ze póki co nasza drużyna udowodniła że są chłopcami do bicia... Mam nadzieje ze to się jak najszybciej zmieni.
Pozdrawiam
Obrazek

woocash
Szkółkowicz

#248 Postautor: woocash » 24 kwietnia 2005, o 19:26

jeszcze tylko zapytam ... gdzie ta profesjonalizacja w naszym klubie ?? tyle sie mowilo o uporzadkowaniu wielu spraw zwiazanych z funkcjonowaniem druzyny, poza tym gdzie ta szkolka ??
czy bedzie tak ,ze jak wroci admin to odpisze ,ze jeszcze za wczesnie na efekty i osad tego co sie dzieje w klubie, a ja sie tak zastanawiam zeby pozniej nie bylo za pozno na ratowanie tego co sie udalo osiagnac, bo poki co niestety przykro patrzec na to jak te ostatnie lata ida na zmarnowanie... chyba ze ktos pomysli o jakiejs roszadzie w skladzie, oczywiscie pod warunkiem ze bedzie nas na to stac.
tylko ze teraz trzeba czym predzej naniesc poprawki w budzecie klubu, po stronie przychodow z biletow i przekalkulowac czy gra jest warta swieczki

sorry,ze to tak w tym temacie, ale w sumie tak wysoka porazka po czesci wiaze sie z tym co mialo byc a nie jest

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#249 Postautor: Gelo » 24 kwietnia 2005, o 19:29

Nie chce bronić dyra, ale z tego co pamietam, on akurat od pewnego momentu kiedy (jak przypuszczam) zorientował się ze nie ma kasy przestał ściemniać. Na tym forum było kilka wpisów, że walczymy o utrzymanie. Bład jest jeden - punktem wyjścia budowania składu było zatrzymanie Petera. Zamiast sie z nim targować i dawać czas konkurencji na podbijanie ceny trzeba było w listopadzie podpisac kontrakt i mielibysmy dzisiaj problem z głowy. Zamiast dwóch cieniasów mielibyśmy jednego dobrego. Potem należało kalkulować budżet na sprzęt i ew. wzmocnienia krajowe.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#250 Postautor: grzesieck » 24 kwietnia 2005, o 19:31

ej ej, Głogowski musi odejsc :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM