KM INTAR DARTOM Ostrów- TŻ SIPMA Lublin
Sebastian Brucheiser 3
Kacper Kępa 0
Marcin Liberski 2
Krzysztof Dominiczak 1
5 : 1
2
Adam Pietraszko 3
Peter Karlsson 2
Tomasz Piszcz 0
Artur Pietrzyk 1
3 : 3
8 : 4
3
Michał Szczepaniak 3
Jesper B. Jensen 1
Mariusz Węgrzyk 2
Mariusz Franków 0
13 : 5
<sportowe fakty>
Kacper Kępa 0
Marcin Liberski 2
Krzysztof Dominiczak 1
2
Adam Pietraszko 3
Peter Karlsson 2
Tomasz Piszcz 0
Artur Pietrzyk 1
3 : 3
8 : 4
3
Michał Szczepaniak 3
Jesper B. Jensen 1
Mariusz Węgrzyk 2
Mariusz Franków 0
13 : 5
<sportowe fakty>
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
Frankow to jest taka oferma zawodnik ktory jezdzil w ekstralidze smiechu warte Kepa by wsiadl na motor jego i by komplet zrobil..co do Jensena to niech satd wypierdala przez niego niewygrywamy meczow ktore byly do wygrania szkoda ze odszedl Satchyra teraz widac co sie dzieje on to wszystko trzymal w garsci a teraz 2liga unas zbliza sie wielki krokami ...
-
Gość
No wiem , że to oferma ,ale co poradzić? Mordela za niego nie wstawią , a sprzęt ma taki , że ja szybciej na rowerze pojadę
Ale co do Jensena się nie zgadzam on ma po prostu gorszą formę.Można tylko mieć nadzieję , żę się potrafi.W końcu Jensen był osiemnasty w GP i był chociażby przed P
rotasiewiczem,który jest gwiazdą E-ligi.
Poza tym Jensen mogł jeździć w 2 lidze no ale , że my kasy nie mieliśmy to kupiliśmy taką ciotę,zamiast to zainwestować w sprzęt Mordela,który kosztował mniej , a "Ojciec"by przywiózł tyle samo co Jensen
rotasiewiczem,który jest gwiazdą E-ligi.
Poza tym Jensen mogł jeździć w 2 lidze no ale , że my kasy nie mieliśmy to kupiliśmy taką ciotę,zamiast to zainwestować w sprzęt Mordela,który kosztował mniej , a "Ojciec"by przywiózł tyle samo co Jensen
-
Gość
bkapusta pisze:Jensen jedzie w tym roku jak by jechal 1 sezon.. JA rozumiem ze to nie jest _mega_ gwiazda GP, ale do #$%#%#^%$ te 10ptk moglby przywozic.
Może po rocznej przerwie się odzwycził od Polskich torów
Tylko szkoda , bo gdy jeździł w Gnieźnie miał średnią biegową 2,530,a wtedy w 1 lidze jeździli Pedersen i Richardson
-
Gość
-
rumburaque
- Szkółkowicz
-
Gość
-
Gość
Mam propozycje dla dyrektora Siwka.
NA Rybnik( 1maja) zrobic bilety po 20zł a programy po 10zł, kasierkom to ułatwi i ludzi przyjdzie z ...500szt.
II liga jest w lublinie, bujcie siÄ™ hamy do drugiej ligi wracamy!!!!!!
ps. Coś mi się wydaje że TZ nie dojedzie do końca ligi, to wszystko się wcześniej rozpierdoli!!!!
NA Rybnik( 1maja) zrobic bilety po 20zł a programy po 10zł, kasierkom to ułatwi i ludzi przyjdzie z ...500szt.
ps. Coś mi się wydaje że TZ nie dojedzie do końca ligi, to wszystko się wcześniej rozpierdoli!!!!
Ferjan pisze:bkapusta pisze:Jensen jedzie w tym roku jak by jechal 1 sezon.. JA rozumiem ze to nie jest _mega_ gwiazda GP, ale do #$%#%#^%$ te 10ptk moglby przywozic.
Może po rocznej przerwie się odzwycził od Polskich torów![]()
Tylko szkoda , bo gdy jeździł w Gnieźnie miał średnią biegową 2,530,a wtedy w 1 lidze jeździli Pedersen i Richardson
No wlasnie mial 2.5 a ma... Liczylem ze na te 2.0 pojedzie...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
Gość
Tupekson pisze:Mam propozycje dla dyrektora Siwka.
Nie sądzę , żebyśmy spadli , ale tylko dlatego , że w 1 lidze jest Krosno i Opole...
Gawrzyk, Shack, prosze o bana dla Ferjana bo juz nie moge czytac tych jego zlotych mysli !
ps. jego postow tez mi sie juz nie chce usuwac, w ciagu 10 minut wywalilem mu chyba z 5 inteligentnych wypowiedzi
ps. jego postow tez mi sie juz nie chce usuwac, w ciagu 10 minut wywalilem mu chyba z 5 inteligentnych wypowiedzi
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2005, o 17:05 przez grzesieck, łącznie zmieniany 1 raz.
METHANOL ADVENTURE TEAM