Żużel w TV
Dzięki GeestGeest pisze:dla zainteresowanych...
TÅ» Lublin - GTÅ» GrudziÄ…dz
PS. Coś się kamerzyście ręce trzęsą
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
i ja dziekuje, Geest. 2 godziny sie ciagnelo ale ostatecznie juz jest u mnie.
jesli chesz, moge pozyczyc Ci statyw - jakosc obrazu powinna choc troche sie poprawic. (sam statywu uzywam do fotografii, ale zlacze w Twojej kamerce powinno byc standardowe, wiec nie powinno byc problemu z mocowaniem).
jesli chesz, moge pozyczyc Ci statyw - jakosc obrazu powinna choc troche sie poprawic. (sam statywu uzywam do fotografii, ale zlacze w Twojej kamerce powinno byc standardowe, wiec nie powinno byc problemu z mocowaniem).
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Ale głodnemu chleb na myśli.
A syty głodnemu zawsze wypomni
Mi się filmik sciągnął w 10 minut, jaki był transfer nie pamiętam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2005, o 22:02 przez Gosia, łącznie zmieniany 1 raz.
grzesieck pisze:Geest pisze:nie wiem czemu staje, bo limit transferu jeszcze nie zostal wyczerpany
zapytaj mamy, ewentualnie pani od biologii![]()
ok, jak sie dowiem to niezwlocznie powiem i Tobie
i jeszcze podam tu link, bo wrzucilem do dzialu z wideo i zdjeciami, ale tam chyba malo kto zaglada. mecz z krosna:
KSÅ» Krosno - TÅ» Lublin [197 MB / DivX 5.1.1]
Geest pisze:mecz z krosna:
KSÅ» Krosno - TÅ» Lublin [197 MB / DivX 5.1.1]
lipa nie moge pobrac filmu z meczu
Hm, to co napisałeś skłoniło mnie do ponownego przyjrzenia się całej sytuacji i rzeczywiście mogło tak być. Jestem niemal pewien, że Knapp łyknąłby przed metą przynajmniej Jensena (Daniel gdyby nie musiał zamknąć gazu to myślę, że jednak dowiózłby zwycięstwo). Chociaż Grzechu nabrał takiej prędkości po dużej, że mógł objechać nawet obu. Co nie zmienia faktu, że lepsze w tym wypadku by było 3:3 niż 2:4Prymus pisze:To, ze Jensen dał ciała to nie podlega watpliwosci, ale czy nie sadzicie ze Knappol tak czy inaczej objechałby obu naszych? Moim zdaniem miał taką szansę.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
w sumie gdy ogladalem to poprzednio, to tez odnioslem wrazenie, ze Jelen popelnil pewien blad. wzesniej jechal bardziej po zewnetrznej, a Jesper przy krawezniku, a na ostatnim luku obaj znalezli sie pod kraweznikiem
takie tam wrazenie...
i to
takie tam wrazenie...
i to
chyba oznacza, ze mi sie limit wyczerpal :/Wykorzystany transfer: 23641.33 / 15000 MB
Geest sorry ze sie czepiam, ale nie lepiej by bylo wrzucic te pliki na jakies stronki z torrentami ? (jest ich w cholere
np. torrentreactor.net) Mialo by to wiele plusow, nie bylo by zadnego limitu sciagania a i predkosci takze byly by znacznie wieksze. Chcialem sciagnac 1 i 2 plik ale niestety, nie da rady bo limit przekroczony, nie dal bys rady cos z tym zrobic ??