A co do Opola, tam jeździ tylko niechciany u nas Seba! Wystarczy zapytać, czy chce jeździć w przyszłym sezonie w domu? I ...jedziemy krajowym...
Jesper Jensen - co dalej?
Po co Hamill? Po to, by uratować ligę , przyciągnąć kibiców, zatrzeć te ponure wrażenia po nieszczęsnym Duńczyku...Jestem nawet za zrzutką!
A co do Opola, tam jeździ tylko niechciany u nas Seba! Wystarczy zapytać, czy chce jeździć w przyszłym sezonie w domu? I ...jedziemy krajowym...
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Ja również zabrałbym go do Ostrowa. Jeżeli tam zawiedzie to dopiero zaczęło by sie szukać zastępcy dla niego. Teraz i tak nikt z klubu nie zdąrzy zakontraktować nowego obco w tydzień, a tak mogą zacząć już teraz pytać się zdzwonić. Jak Jesper zawiedzie w Ostrowie to być już dogadanym z nowym obco. Osobiście chciałbym aby nowym obco był Lukasz Dryml.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
-
Michael
Jejku ale tu sa nektorzy chyab po jakims urazie mozgu.
Po co zabierac do Ostrowa Jensena skoro o tak mecz jest z gory przegrany
Tylko po to zeby sie w nieskonczonosc przekonywac czy jeszce warto na niego stawiac
Puk puk w glowe ludziska.
Jeszcze dla przykladu dodam ze:
w 2002 roku 1 mecz Zorro na wyjezdzie nie wyszedl.Powiedzial ze mial zle motocykle a na nastepny raz przywiezie juz dobre i tak bylo.Wymiatal az milo.
To byl 1 mecz i to mu wystarczylo
A Jesper mial 3 mecze wiec sie ludzie zastanowcie co piszecie.
Po co zabierac do Ostrowa Jensena skoro o tak mecz jest z gory przegrany
Tylko po to zeby sie w nieskonczonosc przekonywac czy jeszce warto na niego stawiac
Puk puk w glowe ludziska.
Jeszcze dla przykladu dodam ze:
w 2002 roku 1 mecz Zorro na wyjezdzie nie wyszedl.Powiedzial ze mial zle motocykle a na nastepny raz przywiezie juz dobre i tak bylo.Wymiatal az milo.
To byl 1 mecz i to mu wystarczylo
A Jesper mial 3 mecze wiec sie ludzie zastanowcie co piszecie.
dopisze jeszcze pare zdan w tym temacie:
zdecydowanie nalezy szukac nowego obcokrajowca, nalezalo to robic od dawna, bo nikt nie daje 100% gwarancji, ze spelni oczekiwania.
nie zmienia to jednak faktu, ze Jensen jeszcze niech pojedzie.
nalezy Mu jednak dac do zrozumienia, ze bardzo zawiodl i ze szukamy Jego nastepcy. moze gdy poczuje bata, wezmie sie jeszcze bardziej w garsc. jestem pewien ze progres nastapilby takze w pracy Frankówa, gdyby tylko mial swiadomosc, ze nie jest pewniakiem do skladu.
trzeba postawic sprawe jasno: w Ostrowie wygrac bedzie trudno nawet z najlepszym straniero - skoro nie ma roznicy z kim, to po co przeplacac?
podobnie bedzie z goszczeniem w Lublinie rybnickich "rekinow" - szanse na nasze zwyciestwo sa wedlug mnie niewielkie, wiec niech ten mecz bedzie ostatnia szansa dla Jensena.
mozemy tu sobie na forum dyskutowac a w tym momencie wszystko zalezy od tego, jak skonstruowany jest kontrakt. jesli jest jakis hak na Jensena i zerwanie kontraktu przed 10 odjechanymi meczami nie bedzie sie wiazalo ze znacznymi kosztami, na pewno pozegnamy Jensena. jesli nie ma haka, szkoda forsy. niech swoje odjedzie.
w tym sezonie nie walczymy o najwyzsze miejsca.
powtorze:
ZOSTAWIC JENSENA, ale jak najbardziej dac Mu do zrozumienia, ze wykorzystal juz kredyt zaufania.
zdecydowanie nalezy szukac nowego obcokrajowca, nalezalo to robic od dawna, bo nikt nie daje 100% gwarancji, ze spelni oczekiwania.
nie zmienia to jednak faktu, ze Jensen jeszcze niech pojedzie.
nalezy Mu jednak dac do zrozumienia, ze bardzo zawiodl i ze szukamy Jego nastepcy. moze gdy poczuje bata, wezmie sie jeszcze bardziej w garsc. jestem pewien ze progres nastapilby takze w pracy Frankówa, gdyby tylko mial swiadomosc, ze nie jest pewniakiem do skladu.
trzeba postawic sprawe jasno: w Ostrowie wygrac bedzie trudno nawet z najlepszym straniero - skoro nie ma roznicy z kim, to po co przeplacac?
podobnie bedzie z goszczeniem w Lublinie rybnickich "rekinow" - szanse na nasze zwyciestwo sa wedlug mnie niewielkie, wiec niech ten mecz bedzie ostatnia szansa dla Jensena.
mozemy tu sobie na forum dyskutowac a w tym momencie wszystko zalezy od tego, jak skonstruowany jest kontrakt. jesli jest jakis hak na Jensena i zerwanie kontraktu przed 10 odjechanymi meczami nie bedzie sie wiazalo ze znacznymi kosztami, na pewno pozegnamy Jensena. jesli nie ma haka, szkoda forsy. niech swoje odjedzie.
w tym sezonie nie walczymy o najwyzsze miejsca.
powtorze:
ZOSTAWIC JENSENA, ale jak najbardziej dac Mu do zrozumienia, ze wykorzystal juz kredyt zaufania.
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
-
Gość
Niema poco Jensena brać do Ostrowa, nawet gdyby on dobrze jeździł to byśmy tam przegrali.
O wiele lepsze zespoły od TŻ-u tam przegrywały to co dopiero my byśmy mieli tam zdziałać
Jeżeli przegraliśmy w Krośnie to w Ostrowie nie mamy czego szukać więc moim zdaniem powinniśmy jechać bez obcokrajowca.
Ps.Pulpet przyjedzie, zwali mecz a zapłacić będzie trzeba mu
Ps.Pulpet przyjedzie, zwali mecz a zapłacić będzie trzeba mu
-
Michael
- marcin_lub
- Junior
Czemu wszyscy czepiliście się Jensena? Może i jest cienki, może nawet beznadziejny ale się stara i widać że chce jechać lepiej! Ma problemy ze spasowaniem się do lubelskiej nawierzchni ale ten chłopak chce jeździć dobrze! ja zostawiłbym go jeszcze troche!
Pytanie które mnie nurtuje dlaczego nikt i nic nie mówi na temat Mariusza Frankówa?? Przeciez ten zawodnik jest gorzej niż beznadziejny!!!!!!! Żeby nie mógł wyprzedzić młodzieżowca?? Co to za zdobycz punktowa z Rzeszowem lub z Grudziądzem?? Nawet nie chce mu sie na trening przyjechać bo twierdzi że pojeździ sobie w Pile! Zastanówmy sie lepiej nad zmaną tego zawodnika!! Bo to głównie on jest przyczyna porażki z Grudziądzem a nie Jesper! Jesper chociaż przywiózł 6 punktów a Franków jadąc na ostatnim miejscu nie umie utrzymac motocykla i się przewraca!! Takie jest moje zdanie w tym temacie
Pozdrawiam
Pytanie które mnie nurtuje dlaczego nikt i nic nie mówi na temat Mariusza Frankówa?? Przeciez ten zawodnik jest gorzej niż beznadziejny!!!!!!! Żeby nie mógł wyprzedzić młodzieżowca?? Co to za zdobycz punktowa z Rzeszowem lub z Grudziądzem?? Nawet nie chce mu sie na trening przyjechać bo twierdzi że pojeździ sobie w Pile! Zastanówmy sie lepiej nad zmaną tego zawodnika!! Bo to głównie on jest przyczyna porażki z Grudziądzem a nie Jesper! Jesper chociaż przywiózł 6 punktów a Franków jadąc na ostatnim miejscu nie umie utrzymac motocykla i się przewraca!! Takie jest moje zdanie w tym temacie
Pozdrawiam
Jak kontraktować kogoś to nie dlatego żeby Jensen puczuł bat nad sobą i sie zmobilizował bo to jest absolutnie bezsensowne. Przecież on głupi nie jest, ma za sobą 3 nieudane mecze i doskonale wie że zawiódł a taka "mobilizacja' nic nie da. Poprostu nie da się przeskoczyć pewnego poziomu i żaden bat w tym nie pomoże. Jeżeli mamy odrobić strate z Krosna wygrać w Opolu i u siebie, musimy mieć pewnego zawodnika a obawiam się, że Jensen ligi nam nie uratuje i jak ktoś wyżej napisał, frekwencji na trybunach też nie zapewni
Aha jeszcze dodam, że Jesper naprawde się stara i mu zależy, to nie jest typ jak Franków. Widziałem go wczoraj i był autentycznie podłamany i przynajmniej ma jaja i potrafił wyjść i przeprosić a nie jak ten tchórz Franków uciekł na tor. Tylko to jest sport i jest to zawodnik zagraniczny, od niego się wymaga poziomu ,nie możemy sobie pozwolić żeby mu ciągle podawać ręke i dawać kolejne szanse bo może się to dla nas skończyć spadkiem z ligi
Aha jeszcze dodam, że Jesper naprawde się stara i mu zależy, to nie jest typ jak Franków. Widziałem go wczoraj i był autentycznie podłamany i przynajmniej ma jaja i potrafił wyjść i przeprosić a nie jak ten tchórz Franków uciekł na tor. Tylko to jest sport i jest to zawodnik zagraniczny, od niego się wymaga poziomu ,nie możemy sobie pozwolić żeby mu ciągle podawać ręke i dawać kolejne szanse bo może się to dla nas skończyć spadkiem z ligi
Michael pisze:A Jesper mial 3 mecze wiec sie ludzie zastanowcie co piszecie.
Ty tez bys czasem mogl pomyslec co piszesz, a nie tylko pisac co myslisz.
3 mecze, ale w 8 dni. zwalil sprawe ze sprzetem na pierwszy, ale potem nie bylo kiedy tego naprawic.
to jego ewidentna wina, ale co mial po meczu z Rzeszowem robic? to samo Frankow, ale on ma chociaz mechanika w Polsce, nie wiem jak Jensen. teraz dopiero obaj maja czas i jesli go nie wykorzystaja nalezycie to uhhhh
uwazam ze wykorzystal on limit beznadziejnych wystepow i pora sie rozstac, przynajmniej na kluczowe mecze, bo jesli faktycznie musi przejechac te 10 spotkan i nic sie nie da zrobic z jego kontraktem to powinien jechac do Ostrowa bo i tak zbyt duzo tam nie zwojuje, to przynajmniej nie zabierze zbyt duzo kasy. Już mowilem, ze dla mnie faworyci do Dryml, Hamill, Nermark, ale na pewno nie Klindberg, a jesli czesc forumowiczow postawilaby na wschod to ktos wspomnial o Darkinie. Myśle ze to mogłoby byc niezle rozwiazanie choc na zadne rewelacje bym nie liczyl 
-
Michael
Geest ja widze ze Ty bujasz w oblokach
Co mnie to obchodzi ze w 8 dni.To zawodowiec na dodatek obcokrajowiec.
Ja patrzena to wszystko trzezwo.
A jeszce ten Twoj napis zeby sie odczepic od Siwka to ehhhh.
Kto zokontraktowal Jensena
Kto zostawil Franka
Kto nie chcial Seby
A no pan Siwek tak sie sklada.
A jeszce ten Twoj napis zeby sie odczepic od Siwka to ehhhh.
Kto zokontraktowal Jensena
Kto zostawil Franka
Kto nie chcial Seby
Uważam, że trudno teraz znaleźć kogoś kto by gwarantował naście punktów w meczu. Klingberg i Dryml mogą być tak samo ciency, Hamill niewiele lepszy. Nie mówię już o Norrisie, który chyba nigdy poza wyspami nie był. Dobrze by było sprowadzić jakiegoś Rosjanina. Myślę, że taki Gafurow jeszcze będzie w Rybniku wymiatał. Tylko czy jeszcze ktoś wartościowy na rynku pozostał?
Michael pisze:Geest ja widze ze Ty bujasz w oblokach
buehehehe, a moze ja po kielichu? w 8 dni, majac po drodze pare spotkan do odjechania nie da sie zalatwic sprzetu. a uwazam, ze stac go na duzo lepsza jazde. sprzetu nie przygotowal na pierwsze spotkanie, konsekwencje poniosl w trzech...
Michael pisze:A jeszce ten Twoj napis zeby sie odczepic od Siwka to ehhhh.
Kto zokontraktowal Jensena![]()
Kto zostawil Franka![]()
Kto nie chcial Seby![]()
a co Ty mozesz wiedziec o szczegolach negocjacji z Seba? o ile pamietam, to Ty wyskoczyles pewnego pieknego zimowego dnia niczym Filip z konopii z informacja, jakoby Seba podpisal u nas kontrakt. raczej trudno mi wierzyc, abys wlasnie Ty mial na wszystko takie "trzezwe spojrzenie".
Klub natomiast podal stosowne wyjasnienie calej tej sytuacji, bo Sebe w Lublinie to oni akurat chcieli...
Siwek w znaczacy sposob wplynal na to, ze lubelski zuzel dzwignal sie z bagna, w jakim sie znajdowal. skoro wtedy nie znalazl sie nikt inny, kto poprowadzilby klub lepiej to dlaczego teraz mialby sie znalezc? malo Ci, ze zajmuje sie tym klubem "w czynie spolecznym"? nie bierze za to zadnej kasy, a jakos ludzi chetnych do pomocy to nie brakuje jedynie na forum
poza tym Siwek nie jest cudotworca. mieszkamy w najbiedniejszym juz regionie UE, a co za tym idzie i Polski. myslisz, ze na wszystko jest kasa? ze Siwek kieruje sie bardziej swoim widzimisie czy mierzy sily na zamiary?
a moze zaraz zaczniesz liczyc mu samochody i gadac, ze to z klubowej kasy?
latwo jest powiedziec: podpisz kontrakt z tym, tym i tamtym. niewazne, ze niektorym trzeba bedzie obiecac zlote gory, o ktore zawodnik wzesniej czy pozniej zacznie sie upominac. i nie mowie tu o Sebie, ale za Frankowa i Jensena tez ktos by musial pojechac.
ludzie zaczna chyba Siwka cenic, dopiero jak rzeczywsicie da sobie z zuzlem spokoj. ale w takim razie, lepiej niech nadal wieszaja na nim psy, a on niech robi swoje.
Moim zdaniem o Hamillu mozemy zapomniec. Jeżeli jest tak jak pisze Gele ze ma 2 miechy przerwy to trzeba jeszcze do tego czasu dodac okres w ktorym dojdzie do 100% dyspozycji. Taka przerwa robi swoje
Uważam że teraz trzeba zadbac o to żeby do Opola pojechac składem ktory moze powalczyc tam o zwycięztwo czyli poszukac zmiennika dla Jensena ( Klingberg ) i dla franka ( Kessler ), za kilka dni rusza sezon w szwecji na pewno da nam kilka odpowiedzi co do ewentualnych kandydatów
Uważam że teraz trzeba zadbac o to żeby do Opola pojechac składem ktory moze powalczyc tam o zwycięztwo czyli poszukac zmiennika dla Jensena ( Klingberg ) i dla franka ( Kessler ), za kilka dni rusza sezon w szwecji na pewno da nam kilka odpowiedzi co do ewentualnych kandydatów
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2005, o 18:44 przez Dobromir, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Michael
przestancie z tym że Siwek jest zbawcą lubelskiego żużla, bo na to pracował także Stachyra jako zawodnik i trener, Ziółkowski jako kierownik
no i bez przesady że Sipmę zachęcił do sponsoringu Siwek było trochę inaczej...
przestańcie też z tym biednym Lublinem bo Krosno i Opole bogatsze nie jest a radza sobie...
a nie dotrzymanie umowy z JM to świadczy o jakości zarządzania
no i bez przesady że Sipmę zachęcił do sponsoringu Siwek było trochę inaczej...
przestańcie też z tym biednym Lublinem bo Krosno i Opole bogatsze nie jest a radza sobie...
a nie dotrzymanie umowy z JM to świadczy o jakości zarządzania
marcin_lub pisze:Siwek juz wystarczająco sie wczoraj skompromitował wychodząc przez kibiców!! Dostał tyle kurw i wrzutów zresztą sami słyszeliście!! Dla mnie Siwek to jest kompletne dno!! Zresztą dla większości kibiców również... No ale on przeciez dokłada z własnej kieszeni.................
Skompromitował sie tym że przeszedł obok kibiców??
Mi też nie podoba sie wiele działań dyrektora,ale nie przesadzajmy przecież nie po to ciągnie ten klub w góre tyle lat żeby go teraz specjalnie rozpieprzać. Dla mnie pierwsza rzecz jaką powinien zrobić to udać sie na jakiś kurs który nauczy go komunikowania sie z innymi ludzmi. Jego arogancja i to jak odnosi sie do innych ludzi nie ułatwia mu wcale pracy a raczej przysparza problemów. Dla mnie jeszcze w tej chwili dyr.Siwek zasługuje na zaufanie,ale jeśli w ciągu najbliższych dwóch tygodni nie zrobi nic żeby poprawić sytuacje klubu(silniki dla Mordela + konieczne wzmocnienie bądz seniorem bądz lepszym obco) to powinien sie poważnie zastanowić czy jest w stanie ten klub dalej prowadzić.
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Ja wypowiem się może z boku
Kraj zawodnika nie ma znaczenia. Moim zdaniem warto rozjerzec się za młodym obcokrajowcem, a żadnym wypadku Screen czy inni wyjadacze. Może to dlatego że teraz mam zboczenie
na młodych zawodników (dlaczego - wiadomo?).Moim zdaniem od Jensena lepiej jezdził by nawet Smoliński (widziałem go na IMŚJ - ku..a super jezdził...). Ale nie o byłby kandydatem nr.jeden. A taki jest tylko MATEJ ZAGAR. Problem w tym że on nie chce jezdzić w Polsce. Dobrymi zawodnikami są też wspominany tu Klindberg, Norris (radze zwrócić na niego uwagę), Havelock (mimo iż stary, to lepszy od Pulpeta), Magnus Karlsson (tylko ze on by sie torów uczył...jednak za duże ryzyko) i moj cichy faworyt Fredrik Lindgren. Młody, perspektywiczny i baardzo skuteczny narazie. Tylko że wy zabardzo nie macie czasu na eksperymenty. Ale jeśli Ferjan , ta cienizna robi 14 punktów to Lindgren powinien wykręcić tyle samo albo minimalnie mniej.
PodsumowujÄ…c - najlepiej Zagar, potem Lindgren...
Kraj zawodnika nie ma znaczenia. Moim zdaniem warto rozjerzec się za młodym obcokrajowcem, a żadnym wypadku Screen czy inni wyjadacze. Może to dlatego że teraz mam zboczenie
PodsumowujÄ…c - najlepiej Zagar, potem Lindgren...
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl