Motor-GTÅ» 45-45 - mecz prawdy, smutnej dla nas prawdy.....

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#176 Postautor: FantyÅ› » 17 kwietnia 2005, o 21:13

arturek111 pisze:Piszcz - wreszcie pojechał jak prawdziwy lider ( wyłączam bieg , w którym popełnił wyraźny błąd dając się objechać Magnusowi).

ż tym się zgodze że pojechał jak lider, ale jesli chodzi o ten bieg
to niestety Magnus dość ostro poraktował Piszczyka wjeżdżając w Piszcza - denifitywnie Piszcz był podciety - akurat dokładnie to widziałem bo tam siedziałem. Także nie sadze ze tu była wina Tomka - no może troszeczke. Zresztą zrobił to podobnie z Kacprem
na wyjściu z łuku.

On się nie dał objechać Poprostu Zorro ostro zaatakował Tomka i wyrzuciło go pod bande ten atak nie spodobał sie kibicom.I odrazu Tomek stracił dystans do Zorra.Mecz był naprawde bardzo zacięty.Ale postawa nie których poprostu mnie załamała.

Jensen-Straszna tandeta myślałem z początku że lepiej się pokarze w nowej drużynie a jednak sie myliłem.Jego błąd kosztował nas utratą zwycięstwa.
Franków-Po jego drugim biegu myślałem że się przebudził bardzo ładna walka na dystansie ale jednak to też było złudzenie.
Piszcz-Wkońcu pokazał na co go stać w parzez z Pietraszką byli nie do objechania.
Pietraszko-[/b]Spodobała mi się bardzo jego jazda Tylko szkoda że nie poczekał na Kacpra Kiedy jechali na 5-1 mógł go wypuścić na pierwszą pozycje bo napewno poradził by sobie z Zorrem.
Jeleniewski-Ten zawodnik przechodzi samego siebie widać że bardzo zależy mu na miejscu w składzie i że chce sie jeszcze pobawić w żużel przez pare lat.Bardzo dobre starty Tylko ten defekt popsuł mu zdobycz pkt.
Kępa-Pokazał się z dobrej strony szkoda straconej drugiej pozycji ale z niego jeszcze bedą ludzie.
Dominiczak-Mogło być lepiej.

Mecz ogólnie mi się naprawde podobał zacięty do ostatniego biegu.Z bardzo dobrej strony pokazali się Lubelscy Kibice bardz ładnie przyjecli Grzegorza Knappa.Podobało mi się też Jak poszły wrzuty na pana Siwka :D.To było poprostu piekne jak Siwek szedł w towarzystwie 4 ochroniarzy.Nic trzeba czekać na następny mecz i mieć nadzieje że znajdzie się jakiś lepszy zawodnik za Jensena i Frankowa.Chyba że jeden i drugi się przebudzi.Jescze może jest jakaś nadzieja na poprawe:P :lol:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Gardełko
Kontakt:

#177 Postautor: GardeÅ‚ko » 17 kwietnia 2005, o 21:16

arturek111 pisze:Piszcz - wreszcie pojechał jak prawdziwy lider ( wyłączam bieg , w którym popełnił wyraźny błąd dając się objechać Magnusowi).

ż tym się zgodze że pojechał jak lider, ale jesli chodzi o ten bieg
to niestety Magnus dość ostro poraktował Piszczyka wjeżdżając w Piszcza - denifitywnie Piszcz był podciety - akurat dokładnie to widziałem bo tam siedziałem. Także nie sadze ze tu była wina Tomka - no może troszeczke. Zresztą zrobił to podobnie z Kacprem
na wyjściu z łuku.

Byłem widziałem i jestem tego samego zdania : Zorro za ostro potraktował Piszczyka (dziw bierze że utrzymał się na motorze) ale pamietajmy kto sędziował ten mecz .
Jestem dumny z postawy Piszcza , Pietraszki ,Jelenia i Kępy.
Nawet gdybyśmy przegrali ten mecz 1 punktem to byłaby to przegana PO WALCE.
Po remisie mam pewien niedosyt (tak niewiele brakowało)
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2005, o 21:21 przez GardeÅ‚ko, łącznie zmieniany 1 raz.

Gość

#178 Postautor: Gość » 17 kwietnia 2005, o 21:19

Lucki poraz kolejny sie na tobie zawiodłem , szukałem Cie po całym stadionie !!! niestety znów sie nie pojawiłeś.Co z Ciebie za kibic ? (skąd bieżesz swoje durne wyliczenia skoro wogóle nie jeździsz na zawody ?)

Jeleniewski , gdyby nie defekt na pierwszym miejscu (10 metrów przed metą) oraz potrącenie przez Jensena (10 metrów przed metą) miałby :
14 punktów !!!!!!!!!!!!!!! Panie Lucki.

Za Jensena - Billy Hammil
Za Franków - Robert Kessler

Panie Jarku czas już odejść !!!!!

Hobberto:)

#179 Postautor: Hobberto:) » 17 kwietnia 2005, o 21:21

Moja analiza meczu jest taka:
Adam Pietraszko: Prawdziwy lider drużyny chłopak ma serce do jazdy i do walki atomowe starty. BRAWO. ocena celujący

Daniel Jeleniewski: Przy odrobinie szczęścia i rozumie KOLEGI :lol: mógł mieć 14 ptk pierwszy sezon wśród seniorów rewelacyjny brawo. ocena: 5+

Tomasz Piszcz: Po wpadce z Rzeszowem wreszcie sie obudził ma zadatki na pewniaka lubelskiej drużyny mam nadzieję że nie jest to jednorazowy przebłysk formy brawo. ocena: 5

Kacper Kępa: Po tym co pokazał w wyścigu 4 jestem przekonany że jest i bedzie juniorem numer jeden naszej drużyny jednak widzoczy brak objeżdżenia brawo. ocena 4-

Krzysztof Dominiczak: oczekiwania znacznie większe od wyniku sportowego. ocena 2

Mariusz Franków: z prezentowaną formą miałby problemy w Pile ogólnie było bardzo cieniutko. jeden wyścig pozytywny ale reszta beznadziejna :!: :!: :!: :!: i jeszcze upadek i przegrane z juniorami. ocena: 1

Jesper.PULPET. Jensen: już czas na powrót do Dani temu panu już dziękujemy. jego zdobycze w 3 meczach są tak niskie że lepiej tego nie komentować :!: :!: :!: :!: Szczerze mówiąc lepiej postawić na Jurka Mordela niż na PULPETA przynajmniej taniej. wychodząc ze stadionu miałem ochote przeleciec jego drugą połowe(niewiem jakiej płci) bo niema jaj. ocena: 0-

I jeszcze Wielka prośba a właściwie dwie
Siwka na taczkach wywieść za kontrakty (Karlsson,Śledź,Knapp,Stachyrax2) :!: :!: :!:
a druga: JERZY WRÓĆ POMÓŻ :!: :!: :!: :!: :!:
TÅ» LUBLIN TÅ»!!!!!!!!!

diabloxs0

Sam się kompromitujesz tym co piszesz. Jeździcie w barażach

#180 Postautor: diabloxs0 » 17 kwietnia 2005, o 21:23

RadeKas pisze:Z gory przepraszam za wyrazenie ale....

JAK ZYJE NIE WIDZIALEM ZEBY KTOS TAK SPIERDOLIL !

Nie chce juz patrzec na tego nieudacznika. Wiadomo o kim mowie.

Mecz ten moglismy wygrac pierdnieciem, nie pojmuje jak to sie nam nie udalo.
Defek Jelenia na 1 pozycji, lamaga Franek objechany 2 razy przez juniorow :lol: i w koncu popis El Gruberro Jensena :lol: :lol: :lol:.

Pietraszko, Jelen i Piszcz pojechali kapitalnie, robili co chcieli.

Ajjjj... nie ma co tu gadac... JESNEN I FRANKOW przestancie jezdzic bo sie kompromitujecie...
Sam się kompromitujesz tym co piszesz. Jeździcie w barażach tylko w tym roku z Daugavpils. Wtedy przyda ci się pierdnięcie. (Na pierwszym miejscu Gniezno). Zmartwiły mnie ostatnie wasze baraże. Myślałem, że spuścicie Falubaz, ale co byście zrobili w e-lidze. Zamiast zmiany obcokrajowca zmieńcie zarząd. Pozdro i życzę dwóch punktów w Ostrowie. Zróbcie to dla Dadiego.[/list]

Awatar użytkownika
Szynka

#181 Postautor: Szynka » 17 kwietnia 2005, o 21:23

bartosch pisze:
arturek111 pisze:(...)to niestety Magnus dość ostro poraktował Piszczyka wjeżdżając w Piszcza - denifitywnie Piszcz był podciety - akurat dokładnie to widziałem bo tam siedziałem. Także nie sadze ze tu była wina Tomka - no może troszeczke. Zresztą zrobił to podobnie z Kacprem
na wyjściu z łuku.

Tomek popelnil blad zostawiajac zbyt duzo miejsca przy krawezniku, co wykorzystal Szwed, ktory mial duza predkosc na wyjsciu z luku. Magnus pojechal ostro ale bez przesady... to jest zuzel i tak sie jezdzi jesli cos chce sie osiagnac w tym sporcie. w odwrotnej sytuacji Tomek pojechalby tak samo, pozdrawiam!
No ten mecz mugł sie chyba wam podobać tyle co z radia słyszałm był zacięty i bardzo wyrównany .Powinnyście się cieszyć z remisu macie szanse na punkt bonusowy ale ma mamy ich więcek :lol: bo następny meczu nas wiadomo u siebie zawsze lepiej.Widać niespełnia sie wam J.Jensen byłem zaskoczony jego postawą :? .u nas "zorro" też nienajlepiej dlatego L.Kędziora powiien wystawiać częściej Ch.Gjedde.Liczyłem na lepszy występ G.Kappa który jednak zna ten tor bardzo dobrze.Cie kawy jestem czemu akurat A.Pietraszko i D.Jeleniewski się obudzili na mecz z GKM :? W grudziądz niemożna muwić o szczęściu z osiąniętego wyniki ale racze o jszczęściu ltóry sprzentował na J.Jensen za co bardzo dziękuje :twisted: POZDRO czekam na rewanż :!:
Zawsze i wszędzie GKM panować będzie !!!!

Michael

#182 Postautor: Michael » 17 kwietnia 2005, o 21:32

Seba 13 pukntow zdobyl w meczu z Rzeszowem :!:

Czy sa tu jeszcze jakies niedowiarki odnosnie Seby :?:

Niech sie teraz przyzna pan cwaniak jaki jest glupi.

Prawda w oczy kole tak jak to juz bylo kiedys :?:

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#183 Postautor: WojtekF » 17 kwietnia 2005, o 21:44

Uważam, że nie ma co rozdzierać szat. Oczywiście zmiany w Zarządzie wydają się niezbędne. Obecnie wydaje mi się, iż o miejsca 6-8 będą walczyć Krosno, Lublin, Opole, jednak wydaje mi się, że Opolanie są na dzień dzisiejszy w tym gronie najsłabsi. Trumna i trochę Brhel ratują honor drużyny z Opola, gdyż pozostali zawodnicy spisują się tragicznie.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Siwek Patataj

#184 Postautor: Siwek Patataj » 17 kwietnia 2005, o 21:47

Hollywood pisze:Lucki poraz kolejny sie na tobie zawiodłem , szukałem Cie po całym stadionie !!! niestety znów sie nie pojawiłeś.Co z Ciebie za kibic ? (skąd bieżesz swoje durne wyliczenia skoro wogóle nie jeździsz na zawody ?)

primo: "bierzesz, a nie bieżesz, bo jest to druga osoba liczby pojedynczej od czasownika "brać", a więc zawsze przez "rz",

secundo: nie wogóle, tylko w ogóle. Nie ma drogi Holly słowa "wogół", a jest za to "ogół",

tertio: jak porzucisz maminego cycka i pójdziesz na swoje i będziesz w dodatku mieszkał prawie 200 km od swojego rodzinnego miasta, z którym nie łączy Cię już nic poza faktem, że jest ono wpisane do dowodu osobistego jako miejsce urodzenia, to docenisz że są kibice tacy jak ja, którzy nawet jak nie mogą pokonać tych 170 km, bo pracują i muszą utrzymać swoją rodzinę, to siedzą plackiem przed monitorem i ze słuchawkami radia internetowego na uszach, by kibicować swojej drużynie, choćby duchem.

Hollywood pisze:Jeleniewski , gdyby nie defekt na pierwszym miejscu (10 metrów przed metą) oraz potrącenie przez Jensena (10 metrów przed metą) miałby :
14 punktów !!!!!!!!!!!!!!! Panie Lucki.

I gratulacje z całego serca dla Daniela. Cieszę się sam jak małe dziecko, że "Jeleniowi" tak dobrze poszło. Oby tak dalej.

To jak przesympatyczny Hollywoodzie obstawiałeś??? :) :) :), 53:37 dla Lublina??? :) :) :). Ja obstawiałem 43:47 dla Grudziądza, kto był bliżej??? :) :) :)

Do...XIV biegu był dokładnie taki wynik jak wytypowałem, a od IX biegu wynik był przeze mnie niemal idealnie wytypowany. I gdyby nie głupota Grudziądza, który przywiózł ze sobą Kempińskiego zamiast skorzystać z ZZ Grudziądz wyjechałby z tarczą z Lublina. Dziękować trzeba losowi, że taktycy z Grudziądzan żadni i dali ciała wystawiając "Kempesa".

Sprawdź sobie co napisałem na chwilkę przed rozpoczęciem meczu, gdy dowiedziałem się że zamiast ZZ jest "Kempes". Napisałem, że jest szansa na wygranie tego meczu. Pech to uniemożliwił, a szkoda, bo szansa na 2 punkty była. Gdyby nie "frajerstwo" w zestawieniu składu przez GKM punkty pojechałyby jak nic do województwa kujawsko-pomorskiego.

Hollywood pisze: Panie Jarku czas już odejść !!!!!

Pierwszy raz napisałeś coś z sensem, za co serdecznie Ci dziękuję.

ukłony
lucki73

Buber
Kontakt:

#185 Postautor: Buber » 17 kwietnia 2005, o 21:54

hmmmm rozumiem Wasze rozgoryczenie, bo naprawdę mieliście dużego pecha, ale to nie powód by rzucać mięsem w Jensena ! Z relacji wynika, że wpadł w jakąś dziurę no i nie opanował motocykla, przecież nei zrobił tego specjalnie ! Jeśli nie spełnia Waszych oczekiwań to przecież nie robi tego specjalnie. Zwyczajnie jest za słaby ! Zamiast go wyzywać nie wystawiać go do składu i tyle.
6766918 - GG

Gość

#186 Postautor: Gość » 17 kwietnia 2005, o 21:56

jakbyś uważnie czytał forum to byś wiedział że co do rezygnacji Siwka pisałem już w listopadzie-grudniu!

Mi sie Lucki nie musisz tłumaczyć dlaczego nie mogłeś zaszczycić nas swoją wizytą , dajmy na to że jesteś wirtualnym bohaterem :D

To jak przesympatyczny Hollywoodzie obstawiałeś???

Defekt Jelniewskiego na 5:1 - (3:3) + 4 pkt
Sytuacja 14 biegu 5:1 - (2:4) + 6 ptk

Wynik meczu który powinien być to 55:35 kolego.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2005, o 21:58 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.

KrzyÅ›
Junior

#187 Postautor: KrzyÅ› » 17 kwietnia 2005, o 21:57

Przykro to swierdzić ale nastąpił KONIEC ŻUŻLA W LUBLINIE.

p.s.
Słowa uznania dla zawodników którym zależało na wygranej i na kibicach. Dziękuję.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#188 Postautor: papi » 17 kwietnia 2005, o 21:57

szkoda remisu, bo powinnismy to wygrac, zasluzylismy, ale trudno trzeba jechac dalej
Jesper B. Jensen - nie ma co pisac, szkoda klawiatury, a jego przeprosiny mnie nie wzruszaja, nie przekreslalem go po pierwszym meczu choc bylem wsciekly, ale teraz nie mam watpliwosci ze to ewidentny blad dzialaczy
Tomasz Piszcz-w pelni sie zrehabilitowal, jezdzil po profesorsku, mam nadzieje ze wystep z Rzeszowem to wypadek przy pracy, ktory sie juz nie powtorzy, wielkie brawa dla Tomka
Mariusz Frankow- piękna walka w jednym wyscigu, ale w pozostalych zabraklo mu ambicji i checi dlatego mam nadzieje ze już nie bede musial go ogladac na zawodach w Lublinie
Daniel Jeleniewski- jego ciezka praca i ogromna chec odniesienia sukcesu daje skutki, wydaje mi sie ze odzyl po odejsciu Janusza, z ktorym nie potrafil wspolpracowac, świetny wystep, szkoda defektu i 14 biegu, podobnie jak Piszcz był niemalze bezbledny
Adam Pietraszko- kolejny świetny start, dla mnie jest kolejnym Grzeskiem Knappem, ktory walczy o kazdy fragment toru, dobrze ze u nas jezdzi, ale co do sprzetu to ma naprawde slaby, ma swietne starty, ktore go ratują, bo ciezko byloby mu cos wywalczyc na dystansie, jego swietny wystep obniza sytuacja z 4 wyscigu - tak nie powiniem postepowac senior
Kacper Kępa - widac ze ma talent i robi blyskawiczne postepy, mylse ze pod koniec sezonu bedzie w stanie powalczyc z kazdym juniorem a moze i niejednym seniorem w 1 lidze, rodzi nam sie talent oby tylko wkladal tyle pracy co Jeleń to moze byc lepszym zawodnikiem od ojca, troche pofanantazjuje, ale moze bedziemy mieli drugiego Dadiego :?: , choc wiem ze musi to byc poparete duzym wysilkiem lecz talentu mu odmówić nie mozna
Krzysztof Dominiczak - bez komentarza

1. tor - wbrew temu co wszyscy mysleli naprawde pozwalal na walke
2. sprzet - marnosc nad marnosciami, tyle w tym temacie
3. podobaly mi sie brawa dla zawodnikow ktorzy jezdzili kiedys w Lublinie, tak powinno byc, wkaldali serce w swojÄ… robote i zaslugujÄ… na szacunek kibicow
4. mysle ze nie ma na co czekac tylko trzeba szukac nowych zawodnikow, moje propozycje: Kowalik, Pecyna ( :?: ), Kessler, Księzak, a z obco Nermark, Dryml i Hamill, bo wiem ze na Lindbaecka i Zagara nie ma co liczyc, a Klindberg, obym sie mylil ale dla mnie to zawodnik pokroju Jensena, jak nie gorszy
5. J. Siwek - jestem wdzieczny za to co zrobil, ale czas tego Pana juz dobiegl konca, podniosl lubelski zuzel z dna, ale on sie po prostu na tym nie zna dlatego lepiej niech odda ster w inne ręce i odejdzie z honorem
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2005, o 22:09 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.

obiektywny

#189 Postautor: obiektywny » 17 kwietnia 2005, o 21:57

Po tym meczu wiemy, że brakuje nam obcokrajowca,seniora z drugiej linii i juniorów. Przed Kacprem dużo nauki ale w 4 biegu pokazał, że jeszcze w tym sezonie będzie zdobywał punkty nie tylko na zawodniku z własnej drużyny.
Franków w 5 biegu jechał tak jakby przywiezienie 2 miejsca dało mu tytuł mistrza świata. Gdyby tak jeździł przez cały mecz nikt by nie miał do niego pretensji.
Program - już na pierwszej stronie mamy informację że mecz zaczyna się o 16.30! Rewelacja. No i obsada 6 biegu - P. Paluch, G. Kosiński, M. Kozdraś, D. Stachyra. Nie mam pytań. A to wszystko za jedyne 5 zł. Przechodzę na program własnej roboty.
Pozdrawiam

Czarek
Trener

#190 Postautor: Czarek » 17 kwietnia 2005, o 22:01

Mecz był bardzo dobry. Szkoda, że kibicowałem drużynie, w której obcokrajowiec robi błędy jak adept szkółki i to w momencie gdy wystarczy trzymać kierownicę i jechać (mógł się nawet dać wyprzedzić jednemu zawodnikowi). Podobne błędy robi Franków, ten upadek za juniorem przelał czrę goryczy.
Piszcz, Jeleniewski i zwłaszcza Pietraszko na duży plus.
Kępa zaimponował mi w, wiadomo którym biegu. Bez kompleksów i tak ma być - wielka nadzieja.

Wyzywanie Siwka od ch... to chwyt poniżej pasa i zwykłe chamstwo. Krytyka tak (słuszna przecież), ale bez prymitywnych zachowań.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#191 Postautor: WojtekF » 17 kwietnia 2005, o 22:03

Przykro mi Holly, ale Twoja arytmetyka jest dosyć dziwna.

3-1=2

5-2=3

45+2+3=50 więc nie wiem jak Ty 55 naliczyłeś, chyba że dodawałeś w innym ciele niż ciało liczb rzeczywistych a przy obliczaniu punktów w wynikach sportowych nie potrzeba takich komplikacji.

I nie pisz proszę "Idź na forum Falubazu", bo tutaj mi się podoba.

Jest super!!!

Wojtek Fan Falubazu!!!

Geest
Senior

#192 Postautor: Geest » 17 kwietnia 2005, o 22:07

a ja jestem absolutnie przeciwny odchodzeniu Siwka. coz on winny? robi co mozna, a kto go moze zastapic? ten klub kosztuje Siwka sporo pracy, ale i sporo pieniedzy i dajcie juz spokoj tym niedorzecznosciom.
nikt nie jest do cholery cudotworca!

a ja chce, by jeszcze raz pojechal Jensen. zawalil sprawe ze sprzetem, a potem nie bylo juz czasu na poprawki (3 mecze w 8 dni). nawalil, zostal wygwizdany, potem z kibicami troche sobie wyjasnil, ma ostatnia szanse.
to samo Franek. shit nie sprzet, poprawic nie bylo kiedy.
pech chcial, ze posrod tych 3 meczy byly 2, ktore musielismy wygrac. teraz mamy troche czasu, ale nastepne mecze juz duzo trudniejsze, szkoda. lepiej byloby przegrac mecze "do przegrania", by pozniej wygrac co sie da. a tak musimy walczyc o to, co zostalo.

optymistycznie twierdze jednak, ze damy rade. co pokazal ostrow w krosnie? gdyby nie sedzia, my mielibysmy tam wynik na styku, a gdyby jeszcze jensen mial sprzet jak nalezy, to bysmy spokojnie wygrali. jechac ten facet potrafi i jesli ma jaja, to udowodni to juz przy najblizszej okazji.
tyle ode mnie, jest zle, ale druzyne mamy naprawde niezla, szczescia juz mniej. ale damy rade!

aha, Kepa mnie ogromnie pozytywnie zaskoczyl tym jednym biegiem, oby tak dalej Kacper!!!!

woocash
Szkółkowicz

#193 Postautor: woocash » 17 kwietnia 2005, o 22:08

zasadniczo remis w meczu w ktorym powinny byc 2 punkty mozna uznac za porazke,bo nasza sytuacja wciaz jest gorzej niz zla ... poza 3 pietraszko, piszcz,jelen,no i kacprem reszta nie ma co szukac...w druzynie powinny zajsc jak najszybciej zmiany,bo to co dzis pokazal jensen z frankowem to az sie slabo robi.
wiadomo,mimo tych 2 delikwentow mecz mozna bylo wygrac,ale teraz to mozna jak zwykle gdybac ...o to ze adam pietraszko mogl jeszcze troszke poasekurowac kepe,za to ze jelen mial cholernego pecha z defektem i z tym,ze jechal w parze z jensenem w biegu 14, albo to ze zorro ostro wszedl pod piszczyka,ktory ratowal sie przed upadkiem...wtedy mecz byl by na nasza korzysc .. a tak smutna prawda, mamy tylko 1 punkt po 3 kolejkach i o kolejne pkt moze byc trudno ...
ponadto w trybie natychmiastowym wypadaloby darowac sobie zapraszanie jensena,bo to szkoda kasy i nerwow kibicow, juz pomijajac to co zrobil w biegu 14, jego wczesniejsze starty tez zupelnie bez rewelacji...juz 3 mecze odjechal i kompletnie nic nie pokazal
no i drugi artysta .. rzecz jasna frankow, ktory przechodzi juz samego siebie, kazdy chyba myslal ze poprzedni sezon byl do kitu w jego wykonaniu, ale teraz to juz parodia co robi ten czlowiek... przegrywa z juniorami, upada na koncu jakby dopiero co zaczal bawic sie w ten sport ... i nie zmieni jego oblicza jego ladna walka w biegu 5 ,bo po tym zawodniku oczekuje sie zeby jezdzil tak caly czas, a nie od swieta

Gość

#194 Postautor: Gość » 17 kwietnia 2005, o 22:10

WojtekF czy ty umiesz liczyć ?

z 5:1 czyli 4 pkt przewagi (5-1=4) na 3:3 czyli 0 ptk przewagi (3-3=0)
z 5:1 czyli 4 pkt przewagi (5-1=4) na 2:4 czyli 4 ptk przewagi -(-2) ptk czyli 4+2 = 6

4+6 =10 45 + 10 = 55 !!!!

naucz sie liczyć wale , ośmieszasz sie tak jak Lucki , bohaterzy z przed klawitury , idź na forum Stali Rzeszów , a nie może i nie bo na tamtejszym forum też już stalowcy z Ciebie drwią.

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#195 Postautor: WojtekF » 17 kwietnia 2005, o 22:10

Krzyś pisze:Przykro to swierdzić ale nastąpił KONIEC ŻUŻLA W LUBLINIE.

p.s.
Słowa uznania dla zawodników którym zależało na wygranej i na kibicach. Dziękuję.

Krzysiu nie pogrzebuj tak szybko drużyny. Waszym celem jest zajęcie miejsca w 1szej szóstce. Opole jest od Was słabsze a Krosno też powinniście wyprzedzić, gdyż powinniście nie wypuścić ich u siebie z 40tki. Nie ma powodów do robienia wielkiej tragedii, aczkolwiek wnioski wyciągnąć trzeba.

Holly:

45-45
+2 dla Lublina -2 dla GrudziÄ…dza daje 47-43(z 1:5 na 3:3)

+3 dla Lublina -3 dla GrudziÄ…dza daje 47+3=50 do 43-3=40(z 2:4 na 5:1)

To tak łopatologicznie Holly. I podaj proszę ten link z "drwinami". Chętnie je sobie do serca wezmę :wink:
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2005, o 22:17 przez WojtekF, łącznie zmieniany 1 raz.

Jest super!!!

Wojtek Fan Falubazu!!!

Siwek Patataj

#196 Postautor: Siwek Patataj » 17 kwietnia 2005, o 22:13

Hollywood pisze:

jakbyś uważnie czytał forum to byś wiedział że co do rezygnacji Siwka pisałem już w listopadzie-grudniu!

Mi sie Lucki nie musisz tłumaczyć dlaczego nie mogłeś zaszczycić nas swoją wizytą , dajmy na to że jesteś wirtualnym bohaterem :D

To jak przesympatyczny Hollywoodzie obstawiałeś???

Defekt Jelniewskiego na 5:1 - (3:3) + 4 pkt
Sytuacja 14 biegu 5:1 - (2:4) + 6 ptk

Wynik meczu który powinien być to 55:35 kolego.

Holly, ja już prosiłem chyba Ciebie, byś uzupełnił wiedzę z algebry z zakresu 4 klasy szkoły podstawowej, prawda? Więc dalej Cię o to proszę, bo zliczyć wciąż nie umiesz do 40-50.

Gdyby nie defekt Jeleniewskiego w biegu III, byłoby nie 4 punkty więcej, tylko 2!!!

Gdyby nie sytuacja w biegu XIV, byłoby nie 6 puntków więcej, tylko 3 punkty więcej.

Byłoby więc maksymalnie w sumie o 5 punktów więcej. Naucz się liczyć, bo to że na ortografii się nie znasz już jakoś przebolałem, choć serce mi się kraje gdy patrzę na Twą ortograficzną "poprawność" w Twoich wpisach. Ale na te błędy w liczeniu patrzeć nie mogę. Popraw się. Dziękuję.

ukłoniki
lucki73

EDIT:

[b] He, he, nawet WojtekF zauważył, że jesteś matematycznym ignorantem i policzyć na palcach nie umiesz :) :) :) Skończ Waść wstydu oszczędź sobie, bo zaczynasz być żałosny w przekonywaniu, że 2+3=10 :) :) :) A może Ty po prostu jeszcze nie chodzisz do 4 klasy szkoły podstawowej??? :) :) :)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#197 Postautor: grzesieck » 17 kwietnia 2005, o 22:18

Hollywood pisze:WojtekF czy ty umiesz liczyć ?

z 5:1 czyli 4 pkt przewagi (5-1=4) na 3:3 czyli 0 ptk przewagi (3-3=0)
z 5:1 czyli 4 pkt przewagi (5-1=4) na 2:4 czyli 4 ptk przewagi -(-2) ptk czyli 4+2 = 6

4+6 =10 45 + 10 = 55 !!!!

naucz sie liczyć wale , ośmieszasz sie tak jak Lucki , bohaterzy z przed klawitury , idź na forum Stali Rzeszów , a nie może i nie bo na tamtejszym forum też już stalowcy z Ciebie drwią.

:lol: :lol: :lol:

Nie kompromituj sie swoimi matematycznymi zdolnosciami. Ja mam 2 z matmy, ale na cyferkach od 1 do 6 sobie radze calkiem niezle...w przeciwienstwie do Ciebie :lol:

Jensen won!
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#198 Postautor: bartosch » 17 kwietnia 2005, o 22:18

papi pisze:Adam Pietraszko- kolejny świetny start, dla mnie jest kolejnym Grzeskiem Knappem, ktory walczy o kazdy fragment toru, dobrze ze u nas jezdzi, ale co do sprzetu to ma naprawde slaby, ma swietne starty, ktore go ratują, bo ciezko byloby mu cos wywalczyc na dystansie, jego swietny wystep obniza sytuacja z 4 wyscigu - tak nie powiniem postepowac senior

a niby jak mial postapic? oczywiscie ze mogl prowadzic Kacpra w stylu Tomka Golloba ale On nim nie jest. nalezy pamietac, ze za nimi jechal Zorro, ktory walczyc potrafi. co innego jak para jada doswiadczeni zawodnicy (vide bieg XV), a co innego jak trzeba asekurowac mlodziezowca dostosowujac predkosc motocykla do jego predkosci. nie raz bylem swiadkiem, gdzie w podobnej sytuacji z wyniku 5:1 robilo sie 3:3... Adam w tym biegu zrobil to co niego nalezalo... wygral i chwala mu za to. wiekszosc z Nas przed tym biegiem remis 3:3 wzielaby w ciemno, a My go wygralismy 4:2... pozdrawiam!
carpe diem!

PeeR
Kontakt:

#199 Postautor: PeeR » 17 kwietnia 2005, o 22:22

Do...XIV biegu był dokładnie taki wynik jak wytypowałem, a od IX biegu wynik był przeze mnie niemal idealnie wytypowany. I gdyby nie głupota Grudziądza, który przywiózł ze sobą Kempińskiego zamiast skorzystać z ZZ Grudziądz wyjechałby z tarczą z Lublina. Dziękować trzeba losowi, że taktycy z Grudziądzan żadni i dali ciała wystawiając "Kempesa".

Lucki - moze przed nazwaniem kogos glupim upewniłbyś sie czy masz rację?? Bo jej nie miales... Akurat w tym przypadku Grudziadz zastępstwa zawodnika zastosowac NIE mógł, bo Fajfer był na zwolnieniu dopiero od 7 dni, a jak wiadomo ZZ dotyczy zawodników z trzema najwyższymi średnimi w danej drużynie, którzy będą przebywali na zwolnieniu lekarskim dłużej niż 9 dni...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#200 Postautor: Łoptymista » 17 kwietnia 2005, o 22:24

Krzyś pisze:Przykro to swierdzić ale nastąpił KONIEC ŻUŻLA W LUBLINIE.

Który już raz chowasz do grobu TŻ marudo???????????!!!!!!!!!!! Który?!

PS. Jensen, Franek i Krzyś do kamieniołomów a nie na żużel.