EDIT: Z tego wszystkiego nie zauważyłem, że jest już taki temat
Kto zastÄ…pi Jensena ?
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Kto zastÄ…pi Jensena ?
Po dzisiejszym "wybryku" Naszego kochanego Grubaska chyba nikt nie ma wÄ…tpliwoÅ›ci, że to byÅ‚ jego ostatni wystÄ™p w barwach TÅ»-tu. Bo ileż szans można mu jeszcze dać ? Nie bÄ™dÄ™ siÄ™ rozpisywaÅ‚ co i jak, bo każdy byÅ‚ na meczu i widziaÅ‚ to na wÅ‚asne oczy. CzegoÅ› takiego już dawno na lubelskim torze nie uÅ›wiadczyliÅ›my. Porównać to można jedynie do wybryków Jego rodaka Hansa A. ZaglÄ…da nam widmo spadku, wiÄ™c mimo wszystko musimy zatrudnić drugiego stranieri. Teraz pytanie - kogo ? Czy nie chcÄ…cych sÅ‚yszeć o polskiej lidze Zagara lub Lindbeacka ? Nie wierzÄ™, żeby kasa w tym przypadku nie mogÅ‚a zmienić ich nastawienia. Trzeba wygrzebać z kieszeni ostatnie zaskurniaki i któregÅ› z nich zakontraktować. Tutaj robota dla SIPMY bÄ…dź PERÅY. JeÅ›li jednak nie daÅ‚oby siÄ™ ich namówić to pozostajÄ… jedynie Niklas Klindberg bÄ…dź Daniel Nermark. MyÅ›laÅ‚em może, żeby obrać kierunek wschodni, ale nie widzÄ™ w tym momencie rysoyjskiego zawodnika, który mógÅ‚by w tym momencie pojechać lepiej od brodatego... CiekawÄ… alternatywÄ… może być również Lukas Dryml, który ma coÅ› do udowodnienia polskim dziaÅ‚aczom. Ale czy to nie bÄ™dzie zamiana przysÅ‚owiowej siekierki na kijek ? Zapraszam do dyskusji. Może jeszcze jakieÅ› nowe nazwiska przyjdÄ… Wam do gÅ‚owy ?
Kurwa 
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2005, o 19:31 przez Apocalips, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
nichollsowa