Adam Pietraszko na torze!!!
lucki73, jeżeli możesz to wrzuć jeszcze statystyki ktoregoś z Polaków jeżdżących w premiere league angielskiej i 1 lidze polskiej. Tak dla porównania, żeby wszyscy mieli jasność. Z góry dziękuję.
Ps.: lucki73 i Gawrzyk- lektura Waszych dyskusji jest miodem dla moich oczu...(poważnie i bez cienia sarkazmu).
Pozdrawiam.
Ps.: lucki73 i Gawrzyk- lektura Waszych dyskusji jest miodem dla moich oczu...(poważnie i bez cienia sarkazmu).
Pozdrawiam.
- Łoptymista
- Trener
-
Gość
-
Danio
-
Siwek Patataj
rob7 pisze:ale pracowity chłopak...
środa,czwartek - Anglia
piÄ…tek - Krosno
sobota - Anglia
niedziela - Lublin
Wiem, że dzisiaj jazda w kilku ligach jest normą i tak częste podróże pomiędzy wyspami a Polską wtopiły się w harmonogram zajęć wielu żużlowców, ale... czy to jest bezpieczne dla innych zawodników na torze?
Godziny za kierownicą, sen w pośpiechu najczęściej gdzieś "na pace" samochodu, brak wypoczynku.
Bojaźliwy nie jestem, ale czułbym dyskomfort stając na starcie u boku zawodnika, gdy wiedziałbym że właśnie przyjechał sobie busem np. z Anglii i był non stop 12 godzin za kierownicą. Wiem, że logistycznie można to sobie poukładać, ale... czy aby do końca tak dobrze by stawać przed taśmą za każdym razem wypoczętym i w wybornej formie?
W końcu permanentne zmęczenie kiedyś będzie musiało dać o sobie znać: ogólnym osłabieniem organizmu, pogorszeniem refleksu etc. I taki zawodnik chcąc nie chcąc, mimo że nie zdaje sobie z tego do końca sprawy, stwarza większe zagrożenie na torze.
lucki73
-
Gość
-
Gość
Dziś Berwick jeździ z Hull. Relacja live od 20
EDIT
Słaby początek Adama, 1 pkt w pierwszym biegu. Razem z Rymelem dali się przeweźć na 5-1
EDIT
Słaby początek Adama, 1 pkt w pierwszym biegu. Razem z Rymelem dali się przeweźć na 5-1
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Adam Pietraszko 1, 0, 1*, 1
Bardzo słaby występ jak dotychczas i pewnie lepszy nie będzie. Przyczyną może być fatalny padający deszcz i fatalny stan toru. Częściowo może go usprawiedliwić dość małe objeżdzenie na tamtejszych torach, co jest ważne szczególnie wobec trudnych warunków.
Bardzo słaby występ jak dotychczas i pewnie lepszy nie będzie. Przyczyną może być fatalny padający deszcz i fatalny stan toru. Częściowo może go usprawiedliwić dość małe objeżdzenie na tamtejszych torach, co jest ważne szczególnie wobec trudnych warunków.
jataman20 pisze:Adam był naszym najskuteczniejszym zawodnikiem w meczy z Rzeszowem a w Krośnie szło mu zawsze dobrze...wiec ja sie o niego nie martwie...bardziej martwiłbym sie o postawe innych zawodników...Piszcz,Jensen,Franków...
No to musisz się zacząc bać o niego bo dzisiaj to formą nie błysnął:D
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
-
Gość