Motor-GTÅ» 45-45 - mecz prawdy, smutnej dla nas prawdy.....

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Snys
Zawodowiec

#101 Postautor: Snys » 16 kwietnia 2005, o 23:19

Lublin_Fan pisze:
Zastanawia mnie tylko czy po niedzieli znów bedzie potrzebna wielka minuta ciszy dla silników Frankowa.

Pozdr.

Obawiam sie że jest duża szansa, gdyż dzis coś przy nich majstrował...a wiadomo jaki to ma przeważnie skutek :o

A po meczu z Krosnem powiedział.....

"W jednym z biegów rozleciał mi sie silnik i znowu mam problemy, nadal szukam..(...)...tym bardziej, że ja nie mam jeszcze silników dogranych pod siebie (...) "

arturek111
Szkółkowicz
Kontakt:

#102 Postautor: arturek111 » 17 kwietnia 2005, o 09:47

Witam wszystkich w niedzielny piekny poranek (oby wieczorek był jeszcze piekniejszy z wiadomych przyczyn) Panie i Panowie proponuje dać sobie spokój z gwizdami na Naszych byłych zawodników czyli Grzesia, Staszka czy Zorro a gwizdać na p Dyr. Siwka i cały pozostały zarząd klubu jak sie tylko pojawią co by im podziękować za
1. Spełnione obietnice sprzętowe wobec zawodników
2. Za stworzenie składu mażeń :)
3. Za obietnice wejścia w sezonie 2005/06 do e-ligi.
4. Za wspaniałych młodzieżowców i ich wspaniałe wyszkolenie.
5. Za wspaniałe umozliwienie naszym juniorom startów we wszystkich imprezach juniorskich.
6. I za wiele wspaniałości które nam Zarząd klubu wyszykował.

Także proponuje co następuje
owacje w formie GWIZDÓW na stojącą dla naszych naj naj najlepszych menagerów na tym padole.
Krytyke przyjmuje, inne propozycje uświetnienia naszych menagerów też mile widziane.

Pozdrowionka i do 17.00

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#103 Postautor: Gelo » 17 kwietnia 2005, o 09:47

"W jednym z biegów rozleciał mi sie silnik i znowu mam problemy, nadal szukam..(...)...tym bardziej, że ja nie mam jeszcze silników dogranych pod siebie (...) "

Trzeba było kupić Kuciape albo Jędrzejaka - oni mieliby dopasowane pod siebie i nie musieliby niczego szukać. Niestety, w Lublinie zawodników którzy w przeciwienstwie do Franka wiedzą na czym jezdzic określa się jako komorników. U nas komorników nie ma i dlatego takie a nie inne miejsce w tabeli.

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#104 Postautor: jataman20 » 17 kwietnia 2005, o 09:55

Co do kolegi z Grudziądza to Jeleń ma bezproblemowo szanse objechać i Knappa i Staszka i Zorro...tak samo moze z nimi przegrać...w obie strony...bo jest nieobliczalny i moze przywieść 12pkt jak i 4pkt... jako jedyny zawodnik przykłada sie do jazdy na treningach i robi postępy...przykłada się też Kacper...ale jego czas jeszcze nie przyszedł...Dominiczak z początku sie przykładał teraz jak ma pewne miejsce w skłądzie to ma treningi w dupie...wynik jest sprawą otwartą nie mówie ze wygramy ale i nie mówie ze przegramy;) ale kolego z Grudziądza moze i macie troche lepszy skłąd mimo ze walczycie tak samo jak my o utrzymanie to wiedz ze dziś jeżdzicie u nas;)

z tego co słyszałem od kumpla co niedawno przechodził obok stadionu i zaszedł...to jest tor twardy.....
KUR... o co tu chodzi:-/
;]

Awatar użytkownika
MarianJ

#105 Postautor: MarianJ » 17 kwietnia 2005, o 10:04

jataman20 pisze:z tego co słyszałem od kumpla co niedawno przechodził obok stadionu i zaszedł...to jest tor twardy.....

A już Ci powiem Studzinski uważa że nasz tor powinien być taki sam jak ten na wyjazdach...niech juz będzie taki na treningach przed meczami wyjazdowymi ale jak mamy mecz u nas to tor musi być "nasz"czyli po cholere nam ten beton...
TeŻet z LUBLINA NAJLEPSZA W POLSCE DRUŻYNA!!!!!!!!!

...........................GG#1009468

arturek111
Szkółkowicz
Kontakt:

#106 Postautor: arturek111 » 17 kwietnia 2005, o 10:10

MarianJ pisze:
jataman20 pisze:z tego co słyszałem od kumpla co niedawno przechodził obok stadionu i zaszedł...to jest tor twardy.....

A już Ci powiem Studzinski uważa że nasz tor powinien być taki sam jak ten na wyjazdach...niech juz będzie taki na treningach przed meczami wyjazdowymi ale jak mamy mecz u nas to tor musi być "nasz"czyli po cholere nam ten beton...

Bo prawdopodobnie brony szalag trafiło, a moze sprzedali na złom aby uratowć sytuacje finansową klubu. Ewentualnie wymienili (lub dopłacili bronami) brony na rewelacyjnego zawodnika.
Ale miejmy nadzieje ze nasz tormistrz miał dzisiaj nocną zmiane :lol:

woocash
Szkółkowicz

#107 Postautor: woocash » 17 kwietnia 2005, o 10:12

no wlasnie ...po cholere nam ten beton, tym bardziej ze sklad jaki mamy taki mamy i trzeba szukac kazdego z mozliwych atutow ,a wiadomo ze takim byl nasz tor, ktory juz nie jednemu przeciwnikowi sprawial trudnosci ze spasowaniem... dlatego tym bardziej sie zastanawiam co robi studzinski i czy nikt nie ma wplywu na podejmowane przez tego "trenera" decyzje...przeciez to jest smiech na sali, bo nasi zamiast lapac punkty i zapewniac sobie spokojny byt w 1 lidze wedlug koncepcji trenera maja sie uczyc jezdzic na twardych torach...paranoja...to czego dazy ten czlowiek (studzinski) ?? co z tego ze nasi zaczna jezdzic na betonie, skoro ich przeciwnikami beda 2 ligowe gwiazdy ?? mam nadzieje,ze ktos szybko zrobi z trym czlowiekiem porzadek i szybko mu wbije do lba, to co wiekszosc kibicow na forum wie
(ponadto warto dodac,ze znacznie traci na tym widowisko, bo znacznie mniej jest walki i mijanek na torze)

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#108 Postautor: jataman20 » 17 kwietnia 2005, o 10:17

dla mnie śmieszne jest przyzwyczajanie sie na własnym torze do betonu...przecież z takim składem gdzie mamy szukać punktów na wyjazdach?? powinniśmy jeżdzić jak zawsze na przyczepnym i u siebie zrobić 6-8pkt na wyjazdy w tym sezonie nie licze po porażce w Krośnie bo niby z kim i liczyć na bonus z Krosnem i Opolem...a nie bezsensu robić u nas beton bo co on nam da ze sie przyzwyczają zawodnicy jak i tak na wyjazdach nie ma z kim co zdziałać...
;]

arturek111
Szkółkowicz
Kontakt:

#109 Postautor: arturek111 » 17 kwietnia 2005, o 10:18

woocash pisze:no wlasnie ...po cholere nam ten beton, tym bardziej ze sklad jaki mamy taki mamy i trzeba szukac kazdego z mozliwych atutow ,a wiadomo ze takim byl nasz tor, ktory juz nie jednemu przeciwnikowi sprawial trudnosci ze spasowaniem... dlatego tym bardziej sie zastanawiam co robi studzinski i czy nikt nie ma wplywu na podejmowane przez tego "trenera" decyzje...przeciez to jest smiech na sali, bo nasi zamiast lapac punkty i zapewniac sobie spokojny byt w 1 lidze wedlug koncepcji trenera maja sie uczyc jezdzic na twardych torach...paranoja...to czego dazy ten czlowiek (studzinski) ?? co z tego ze nasi zaczna jezdzic na betonie, skoro ich przeciwnikami beda 2 ligowe gwiazdy ?? mam nadzieje,ze ktos szybko zrobi z trym czlowiekiem porzadek i szybko mu wbije do lba, to co wiekszosc kibicow na forum wie
(ponadto warto dodac,ze znacznie traci na tym widowisko, bo znacznie mniej jest walki i mijanek na torze)

A mi sie wydaje ze p. Studzinski ma chyba mało do powiedzenia jeśli chodzi o tor. Bo i w ubiegłym sezonie były takie sytuacje ze i dla trenera czyli p. Stachyry - tor na mecz okazywał sie niespodzianką. Bo polecenie przygotowania toru wydał "wielkie cygaro" kiedy trener i zawodnicy spali snem sprawiedliwym.

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#110 Postautor: jataman20 » 17 kwietnia 2005, o 10:29

ja zawsze słyszałem ze od trenera zalezy tor...i on wydaje tutaj polecenia...jeśli jest inaczej to prosze o uświadomienie mnie...
;]

Awatar użytkownika
MarianJ

#111 Postautor: MarianJ » 17 kwietnia 2005, o 10:31

jataman20 pisze:ja zawsze słyszałem ze od trenera zalezy tor...i on wydaje tutaj polecenia...jeśli jest inaczej to prosze o uświadomienie mnie...

wczoraj przed treningiem pan Rysio miał juz zjechać polewaczką ale Studziński kazał mu lać dalej...toromistrz mówi że wystarczy a on nie lej dalej....wykańczamy się sami....a raczej trener stawia nas już przed meczem z wynikiem 0:10

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#112 Postautor: jataman20 » 17 kwietnia 2005, o 10:39

szkoda słów jak przegramy u siebie z Grudziądzem bedzie trzeba pomyśleć o zmienie trenera bo czarno to widze...a najbardziej denerwuje mnie że Jurek Mordel jest niewiele słabszy od Frankówa na treningach...a ma motor prechistoryczny...gdyby on miał chociażby taką maszyne jak Franek to by go spokojnie wymiatał...ja tego nie rozumiem...
;]

Awatar użytkownika
MarianJ

#113 Postautor: MarianJ » 17 kwietnia 2005, o 10:41

Tylko żę Jurek dzisiaj wyjeżdża....do Szwajcarji czy tam gdzieś...następny mecz jedziemy bez Jensena bez Mordela czyli nie mamy kompletu seniorów.Na ich miejsce kto wskakuje??-WRONA!!!

KrzyÅ›
Junior

#114 Postautor: KrzyÅ› » 17 kwietnia 2005, o 10:43

jataman20 pisze:szkoda słów jak przegramy u siebie z Grudziądzem bedzie trzeba pomyśleć o zmienie trenera bo czarno to widze...

Tak się składa, że w wypadku przegranej zmiana trenera już w niczym nam nie pomoże. A tak apropo, wątpię w to, aby była kolejka chętnych do objęcia takiego dziadostwa.

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#115 Postautor: jataman20 » 17 kwietnia 2005, o 10:46

Jurek Mordel na trenera !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wtedy byśmy mecze wygrywali na 100% jakby zawodnicy zobaczyli jakie extra libacje byłyby bo wygranym meczu z trenerem to każdy mecz staraliby sie zakończyć na swoją kożyść :lol: :lol: :lol: :lol:
;]

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#116 Postautor: ravajas » 17 kwietnia 2005, o 11:00

Hollywood pisze:Co wy możecie wiedzieć , trzeba jeździć na mecze i obserwować zawodników , bo wynik śledzony w internecie nie oddaje poziomu wyścigów..

czyli co holly? tak samo, jak jeden z Rzeszowiaków twierdzisz, że "przegrywamy, ale i tak jesteśmy lepsi"? Powiedz mi, bo ja nie rozumiem: co z tego, że nasi zajebiście jadą w meczu (zajebiście = ładnie, o czym Ty wiesz, bo obserwujesz zawodników na żywo, a nie w internecie), skoro wynik jest jaki jest? A w powyższej sytuacji w którym miejscu lucki się ośmiesza? Bo ma rację inną niż Twoja (skądinąd niesłuszna)? Sprawa druga: czemu Wojtek ma się nie odzywac na naszym foru? Bo jest z ZG???
Holly... to już zakrawa na stalinizm!!! Żeby było jasne: nie zgadzam się z tym co mówisz i tyle. A Twoim prawem jest olać to, co napisałem.

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. Holly... skrót od słowa "punktów" brzmi PKT a nie PTK - jak piszesz (puntków?).
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2005, o 11:10 przez ravajas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
:Radim:
Kontakt:

#117 Postautor: :Radim: » 17 kwietnia 2005, o 11:03

jedyne czym sie mozna martwic to siedzia - jak ktos to pisal to usuncie to

znowu mamy jana banasiaka z czestochowy - czyli super bezstronniczego sedziego ktorego mzoemy pamietac z kkrona z przed 2 dni
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć :)
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!

Mariuszo

#118 Postautor: Mariuszo » 17 kwietnia 2005, o 11:07

MarianJ pisze:Tylko żę Jurek dzisiaj wyjeżdża....do Szwajcarji czy tam gdzieś...następny mecz jedziemy bez Jensena bez Mordela czyli nie mamy kompletu seniorów.Na ich miejsce kto wskakuje??-WRONA!!!
a po chorobe tam JuruÅ› jedzie ?????

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#119 Postautor: ravajas » 17 kwietnia 2005, o 11:14

do sanatorium na dezynfekcję gardła? ;)

pozdrawia:
Rafał Borowski

Ander

#120 Postautor: Ander » 17 kwietnia 2005, o 11:21

MarianJ pisze:Tylko żę Jurek dzisiaj wyjeżdża....do Szwajcarji czy tam gdzieś...następny mecz jedziemy bez Jensena bez Mordela czyli nie mamy kompletu seniorów.Na ich miejsce kto wskakuje??-WRONA!!!
Jak bez Jensena???

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#121 Postautor: yamahaR1 » 17 kwietnia 2005, o 11:39

jataman20 pisze:Jurek Mordel na trenera !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wtedy byśmy mecze wygrywali na 100% jakby zawodnicy zobaczyli jakie extra libacje byłyby bo wygranym meczu z trenerem to każdy mecz staraliby sie zakończyć na swoją kożyść :lol: :lol: :lol: :lol:

Weź ty sie dziecko tyle nie udzielaj bo naprawde kolejnymi wpisami tylko rozwiewasz wszelkie wątpliwości ,że jesteś mało bystry. Albo powtarzasz teksty innych albo piszesz kompletne bzdury ze średnią ponad 5 postów dziennie :roll:

A co do meczu to boje się żeby nasi zawodnicy nie przegrywali startów bo później na tym betonie będzie juz bardzo ciężko nadrabiać i Tomek może znowu się nie popisać. Chociaż z drugiej strony w grudziądzu jeździ niejaki Grzesiek K. który wybitnych startów to nigdy nie miał a na dystansie tym razem na naszym torze juz tak nie powalczy bo nie będzie do tego warunków.
Franków wczoraj na treningu 2 kółka tylko robił a i tak widać było jak nim rzucało po torze, technicznie jednak za dobry to on nie jest
Napewno dzisiaj będą emocje wielkie, obawiam się troche tego sędziego i zastanawiam się kto poniesie odpowiedzialność za wynik w przypadku naszej przegranej i jak duże zmiany zajdą. Przekonamy się już niedługo

Gość

#122 Postautor: Gość » 17 kwietnia 2005, o 11:45

Hollywood napisał:
Co wy możecie wiedzieć , trzeba jeździć na mecze i obserwować zawodników , bo wynik śledzony w internecie nie oddaje poziomu wyścigów..
------------------------------------------------------------------------------
czyli co holly? tak samo, jak jeden z Rzeszowiaków twierdzisz, że "przegrywamy, ale i tak jesteśmy lepsi"? Powiedz mi, bo ja nie rozumiem: co z tego, że nasi zajebiście jadą w meczu (zajebiście = ładnie, o czym Ty wiesz, bo obserwujesz zawodników na żywo, a nie w internecie), skoro wynik jest jaki jest? A w powyższej sytuacji w którym miejscu lucki się ośmiesza? Bo ma rację inną niż Twoja (skądinąd niesłuszna)? Sprawa druga: czemu Wojtek ma się nie odzywac na naszym foru? Bo jest z ZG???
Holly... to już zakrawa na stalinizm!!! Żeby było jasne: nie zgadzam się z
tym co mówisz i tyle. A Twoim prawem jest olać to, co napisałem.

Widać nie jesteś na tyle bystry zeby zaczaić o co mi chodzi !
To był post do Luckiego który twierdził że za Jeleniewskiego będą RT , a to że nie chodzi na treningi i nie jeździ na mecze , to właśnie chce mu wytłumaczyć że Jeleniewski na treningach i meczach sprawuje sie bardzo dobrze.
Jak Lucki ma racje , to ja jestem świety.
Najlepiej skończ ze mną dyskusje bo nie mam dziś nastroju.
Nie lubie takich cwaniaków co zza klawitury co zjedli wszystkie rozumy.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#123 Postautor: boxing » 17 kwietnia 2005, o 12:12

Szukajac pozytywow w sedziowaniu Banasiaka mozna dojsc do wniosku ze sedziuje zdecydowanie pod gospodarzy no i ma nam chyba pare punktow do oddania za Krosno :wink:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

woocash
Szkółkowicz

#124 Postautor: woocash » 17 kwietnia 2005, o 12:16

zapewne dzisiejszy mecz bedzie mial bardzo wazne znaczenie na przyszlosc, wiadomo wygrana pozozstawia jakies nadzieje, natomiast tfu tfu porazka stawia nas w beznadziejnej sytuacji, bo jesli nie bedziemy w stanie wygrac u siebie z grudziadzem , to pozniej wygrane z krosnem i opolem moga nam nie zawiele dac.
wracajac do dziejszego meczu to jak wspominali forumowicze , zanim sie jeszcze rozpoczal my juz strzelamy sobie samoboja w pewnym sensie, bo jak wiadomo nasi zawodnicy nie jezdzili za dobrze na betonie i z dnia na dzien nie zaczna i jesli dzis wynik bedzie nie po naszej mysli, to pewnie osoby odpowiedzialne za klub schowaja glowe w piasek ,albo znow beda szukac winy u sedziego,a kibice beda bardzo zawiedzeni postawa druzyny i zapewne wielu z nich odpusci sobie te forme niedzielnej rekreacji... poza tym, pozniej moze byc juz za pozno na wyciaganie konsekwencji poniewaz bedzie po ptokach..bo 3 kolejki i 0 pkt ,tym bardziej ze mecze z krosnem i grudziadzem powinny nam dac 4.
dlatego mam nadzieje,ze dzis jednak nastapi przelom i odnotujemy pierwsza wygrana koziolkow...bo kibicowi swojej druzyny nie pozostaje nic innego jak wierzyc w wygrana swojego zespolu

a odnosnie jurka mordela i ta szwajcaria - oczywisice jesli to prawda...to ja sie wcale nie dziwie mordelowi, poniewaz klub go laduje w bambuko , sprzetu jak nie bylo tak nie ma, "ojcec" stoi na straconej pozycji ,a kase jakos trzeba zarabiac

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#125 Postautor: Cz@rek » 17 kwietnia 2005, o 12:22

ravajas pisze:

do sanatorium na dezynfekcję gardła? ;)

pozdrawia:
Rafał Borowski

A tak na serio to pewnie po samochody,bo to jest teraz jego głowne
źródło utrzymania.
PS:Jeśli zaś chodzi o twardy tor,ta takie przygotowuje sie wtedy