Lubelskie programy żużlowe

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
sztandar

#226 Postautor: sztandar » 13 kwietnia 2005, o 15:23

Jak dla mnie ten program wygląda tak samo jak we wrześniu kiedy ostatnio byłem w Lublinie tylko dodali jakieś 4 strony o niczym troche reklam i podniesli cene 3-krotnie a żal patrzeć jak z was doją pieniążki program nie wart nawet 2 zł

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#227 Postautor: $korzen$ » 13 kwietnia 2005, o 17:29

No to i ja cos zaproponuje :

- Opis gosci moim zdaniem OK

- Szersza wzmianka na temat startow naszych zawodnikow w ligach zagranicznych, nie musze chyba podkreslac, ze jest to w pewnym stopniu odnosnik do aktualnej formy danego zawodnika.

- Opis ostatniego spotkania + kilka fotek

- Nie moze tez zabraknac zapowiedzi/zaproszenia na nastepne zawody ligowe

- Informacja o mozliwosci wyjazdu z FC na spotkanie wyjazdowe ( to moze byc bardzo pomocne)

- Aktualna ligowa tabela plus mecze danej kolejki

- Wyniki z poprzedniej kolejki

- Troche wiecej o historii spotkan z danym przeciwnikiem, mozna napisac o najwiekszym zwyciestwie i porazce z dana druzyna, bardzo fajna ciekawostka, jezeli mnie pamiec nie byli to maja to w Ostrowie i mieli w Warszawie.

- Wywiad z zawodnikiem o nadchodzacym spotkaniu i przygotowaniu do niego.

- Poraz kolejny apeluje o lepszej jakosci papier, bo obecnie, poza okladka, to nadal zwykla "srajtasma". Ja wiem ze to wieksze koszta, ale i tez wieksze prawdopodobienstwo ze program kupi wiecej ludzi.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#228 Postautor: Lublin_Fan » 16 kwietnia 2005, o 13:08

Kilka słów odnośnie programu na mecz z Grudziądzem.

Zaczne od rzeczy najważniejszej, czyli ceny. "Góra" nie chce słyszeć o żadnej obniżce wiec dalej będą kosztować 5 zł. Przykro mi, pomimo chęci nic w tej kwestii nie zwojowaliśmy.

Program będzie posiadał nie 4 jak ostatnio, ale 8 stron na papierze błyszczącym. Tabela biegów taka sama jak zawsze i na zwykłym papierze.

W programie zawodów są:
- wywiad z Adamem Pietraszko
- historia żużla w Grudziądzu (w pigułce of course) oraz ubiegłoroczne spotkania
- sylwetka Tomasza Piszcza
- wyniki z ligi i startów Adama na wyspach
- i coÅ› tam jeszcze. skleroza :)

Pozdr.

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#229 Postautor: jataman20 » 16 kwietnia 2005, o 13:24

wolałbym program "szmatke" jak w tamtym sezonie niż teraz super program oby tylko nasi jeżdzilijakw tamtym sezonie :cry: :cry: :cry: :cry: proponuje powrócić do "szmatek" moze izawodnicy sie rozkręcą :lol: :lol: :lol:
;]

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#230 Postautor: kuba » 16 kwietnia 2005, o 21:34

czy ma moze ktos link do jakis sensownych programow do wydrukowania. lub moze ktos sam sie poswiecil i cos takiego zrobil ?? z góry dzieki

Snys
Zawodowiec

#231 Postautor: Snys » 16 kwietnia 2005, o 21:41

kuba pisze:czy ma moze ktos link do jakis sensownych programow do wydrukowania. lub moze ktos sam sie poswiecil i cos takiego zrobil ?? z góry dzieki

No strona wczesniej jest adres

http://serwisy.byd.com.pl/private/speedwayzone/

Ja drukuje, ale chce najpierw poznać składy awizowane, bo nie mam zamiaru korektować pół godziny na stadionie

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#232 Postautor: jataman20 » 17 kwietnia 2005, o 10:02

ciekawi mnie taka sprawa...co robią z programami które zostaną a teraz napewno bedzie dużo...przecież jakby kosztował 2zł to każdy by kupował a tak prawie nikt...to na gorsze im przecież wychodzi...ja osobiście i tak kupie program bo zbieram...ale 5zł to przesada totalna...
;]

Geest
Senior

#233 Postautor: Geest » 17 kwietnia 2005, o 13:30

kto byl w Krosnie i widzial tamte "programy" za 3 zl, ten narzekac na nasze nie powinien! stosunek cena/jakosc wypada dla naszych programow wrecz zajebiscie!

Czarek
Trener

#234 Postautor: Czarek » 17 kwietnia 2005, o 14:13

Geest pisze:kto byl w Krosnie i widzial tamte "programy" za 3 zl, ten narzekac na nasze nie powinien! stosunek cena/jakosc wypada dla naszych programow wrecz zajebiscie!

A kto widział zasobność portfeli lubelskich kibiców ten wie, że 5 zł za program to samobójstwo (wystarczy posłuchać przekleństw pod kasami).
JESTEM PEWIEN, ŻE PROGRAMY ZA 5 ZŁ NIE UTRZYMAJĄ SIĘ DO KOŃCA SEZONU.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Cysiek
Kontakt:

#235 Postautor: Cysiek » 17 kwietnia 2005, o 19:36

moja opinia dotyczaca programow zuzlowych to nie dosc ze kosztuja az 5 zł to sa całe gówno warte w dzisiejszym programie który jak tyle kosztuje powinien byc porzady a było 6 błedów i niewiem czy nie wiecej to ludzie tyle kasy i takie gówno w jednym biegu 4 błedy jakis inny skład (szkoda ze akurat Ci zawodnicy w meczu nie jeźdizli ) paranoja
Był Będzie Jest Montex Lublin MKS !!!
TŻ z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!

Awatar użytkownika
papi
Trener

#236 Postautor: papi » 17 kwietnia 2005, o 19:52

co prawda trudno byc w pelni zadowolonym, ale widac, ze przynajmniej zostaly spelnionie niektore prosby, fajnie, ze wrocily tabele i rozklad kolejki, ze jest jakis wywiad, uwazam ze juz jest lepiej niz ostatnio, sporo wiecej do poczytania, lepszy papier, miejmy nadzieje ze na najblizszy mecz (oby w Lublinie) juz caly program byl ze sliskiego papieru. Mam nadzieje ze za 2-3 kolejki te programy bedą naprawde warte 5 zł :D

Gość

#237 Postautor: Gość » 17 kwietnia 2005, o 20:14

Dzisiejszy program to poprostu jakiś konkretny nie wypał :evil:
-6 bieg=P.Paluch,G.Kosiński,M.Kozdraś,D.Stachyra. Troche przesada :evil:
-10 bieg=w kasku żułtym i nr 5 Adam Pietraszko
Ps. Jeżeli program jest drogi to powinni przynajmniej przy nim popracować. :)

Awatar użytkownika
papi
Trener

#238 Postautor: papi » 17 kwietnia 2005, o 20:37

no rzeczywiscie troche sie zapedzilem w pochwalach, bo takie bledy to nie przystojÄ…, ta obsada troche dziwna, przyznam szczerze, ze przegladanie programu jkos zaczalem wlasnie od 6 biegu, a ze zazwyczaj startujemy z 2 zestawu to spojrzalem wlasnie tam i sie troche zdziwilem :D. Mam nadzieje ze to ostatnia taka wpadka, bo szkoda kreslic progamu :D

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#239 Postautor: FantyÅ› » 17 kwietnia 2005, o 21:22

Śliwa pisze:wypał :evil:
-10 bieg=w kasku żułtym i nr 5 Adam Pietraszko

Żóltym co miałeś chłopaku z polskiego:P
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

KrzyÅ›
Junior

#240 Postautor: KrzyÅ› » 17 kwietnia 2005, o 23:19

Lublin_Fan pisze:Kilka słów odnośnie programu na mecz z Grudziądzem.

Zaczne od rzeczy najważniejszej, czyli ceny. "Góra" nie chce słyszeć o żadnej obniżce wiec dalej będą kosztować 5 zł. Przykro mi, pomimo chęci nic w tej kwestii nie zwojowaliśmy.

Program będzie posiadał nie 4 jak ostatnio, ale 8 stron na papierze błyszczącym. Tabela biegów taka sama jak zawsze i na zwykłym papierze.

W programie zawodów są:
- wywiad z Adamem Pietraszko
- historia żużla w Grudziądzu (w pigułce of course) oraz ubiegłoroczne spotkania
- sylwetka Tomasza Piszcza
- wyniki z ligi i startów Adama na wyspach
- i coÅ› tam jeszcze. skleroza :)

Pozdr.

Ile chcecie partacze następnym razem za program - 10zł, 20zł a może 30zł? Jaja sobie robicie z ludzi? Ileż można tolerować tak rażące błędy? Ktoś jest za to odpowiedzalny? Po ch... mi w programie P. Paluch, Kozdraś, Stachyra itd. Mam sobie takim programem wytrzeć tyłek w ekskluzywnej klubowej toalecie?

Shack
Administrator

#241 Postautor: Shack » 17 kwietnia 2005, o 23:30

Krzyś pisze:Ile chcecie partacze następnym razem za program - 10zł, 20zł a może 30zł? Jaja sobie robicie z ludzi? Ileż można tolerować tak rażące błędy? Ktoś jest za to odpowiedzalny? Po ch... mi w programie P. Paluch, Kozdraś, Stachyra itd. Mam sobie takim programem wytrzeć tyłek w ekskluzywnej klubowej toalecie?

Te misiu kolorowy znów na mecz przylazles ? :) przeciez mialeś nie chodzic :) I program do tego kupiles :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KrzyÅ›
Junior

#242 Postautor: KrzyÅ› » 17 kwietnia 2005, o 23:34

Shack pisze:Te misiu kolorowy znów na mecz przylazles ? :) przeciez mialeś nie chodzic :) I program do tego kupiles :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O to właśnie poziom Administratora tej strony.

p.s.
jeszcze dodam, że w odróżnienu od Ciebie płacę za te bilety i programy.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#243 Postautor: Lublin_Fan » 17 kwietnia 2005, o 23:40

Krzyś pisze:Ile chcecie partacze następnym razem za program - 10zł, 20zł a może 30zł? Jaja sobie robicie z ludzi? Ileż można tolerować tak rażące błędy? Ktoś jest za to odpowiedzalny? Po ch... mi w programie P. Paluch, Kozdraś, Stachyra itd. Mam sobie takim programem wytrzeć tyłek w ekskluzywnej klubowej toalecie?

W takim razie zapraszam Cie do współpracy. Jeśli zaprojektujesz coś lepszego to my usuwamy się w cień a Ty dostaniesz palmę pierwszeństa. MÓWIĘ TO W 100% POWAŻNIE. Podejmujesz moje wyzwanie, czy tchórzysz?

A i skoro wyjeżdzasz do mnie to ci odpowiem, że ja póki co wywiązuję sie ze swoich "obowiązków" (a robię to społecznie i dobrowolnie) grubo ponad normę. Nie mam wpływu ani na skład, ani na jakość druku ani na cenę.

Pozdr.

KrzyÅ›
Junior

#244 Postautor: KrzyÅ› » 17 kwietnia 2005, o 23:51

Lublin_Fan pisze:

W takim razie zapraszam Cie do współpracy. Jeśli zaprojektujesz coś lepszego to my usuwamy się w cień a Ty dostaniesz palmę pierwszeństa. MÓWIĘ TO W 100% POWAŻNIE. Podejmujesz moje wyzwanie, czy tchórzysz?

A i skoro wyjeżdzasz do mnie to ci odpowiem, że ja póki co wywiązuję sie ze swoich "obowiązków" (a robię to społecznie i dobrowolnie) grubo ponad normę. Nie mam wpływu ani na skład, ani na jakość druku ani na cenę.

Pozdr.

Chyba człowieku jesteś zdrowo...skoro wydaje Ci się że ten program to istne cudo. Pytam się kto ponosi odpowiedzialność za błędy, które kosztują 5zł, a które strasznie utrudniają śledzenie meczu? Mam w nosie jakieś prymitywne wywiady przeprowadzane przez Ciebie w czynie Aspołecznym. Mnie interesuje poprawna tabela biegów i za to płacę. Paniał?

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#245 Postautor: Lublin_Fan » 17 kwietnia 2005, o 23:58

Więc stchórzyłeś. Jedyne co potrafisz to krytykanctwo, które zresztą trenujesz od początku istnienia na forum. Na rzeczową dyskusję z tobą szans widzę nie ma. Po prostu nic ci nie pasuje, ale swoich własnych pomysłów nie masz.

Gdzie napisałem, że moim zdaniem program to cudo? :lol:
Skąd masz pewność, że ja robie wywiady? :lol:
Czy nie napisałem, że nie ode mnie zależy cena?

Bez pozdr.

Awatar użytkownika
MicO

#246 Postautor: MicO » 18 kwietnia 2005, o 00:12

sprawdzic nazwiska w programie mozna.. rozumiem ze samemu nie jest latwo i jeszcze jak robisz to na zasadzie spolecznej.. moze warto bylo by pomyslec o kims do pomocy?
Było dobrze więc dlaczego ma tak nie być?

KrzyÅ›
Junior

#247 Postautor: KrzyÅ› » 18 kwietnia 2005, o 00:13

Lublin_Fan pisze:Więc stchórzyłeś. Jedyne co potrafisz to krytykanctwo, które zresztą trenujesz od początku istnienia na forum. Na rzeczową dyskusję z tobą szans widzę nie ma. Po prostu nic ci nie pasuje, ale swoich własnych pomysłów nie masz.

Gdzie napisałem, że moim zdaniem program to cudo? :lol:
Skąd masz pewność, że ja robie wywiady? :lol:
Czy nie napisałem, że nie ode mnie zależy cena?

Bez pozdr.

Powiem Ci oddany społecznikowcu krótko - odpier... się od Krzysia. Nie interesują mnie jakiekolwiek spotkania z Wami, jakakolwiek praca w tym klubie, gdyż zarabiam na codzień na utrzymanie rodziny i nie będę poświęcał życia rodzinnego dla grupy niepoważnych i nieodpowiedzalnych ludzi. Mam w życiu, inne bardziej szcztyne cele i zapewniam Cię, że TŻ Lublin nie jest przedłużeniem mojego penisa jak ma to miejsce w Twoim wypadku.

p.s.
skoro twierdzisz że wnosisz tak wiele pracy w przygotowanie tego programu to zacznij szanować ludzi, a zwłaszcza ich pieniądze.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#248 Postautor: Lublin_Fan » 18 kwietnia 2005, o 00:16

MicO pisze:sprawdzic nazwiska w programie mozna.. rozumiem ze samemu nie jest latwo i jeszcze jak robisz to na zasadzie spolecznej.. moze warto bylo by pomyslec o kims do pomocy?

Nie jestem sam. Ja bym chętnie sprawdzał wszystko tuż przed oddaniem do druku, ale nie dostałem takiej możliwości.
Zresztą jakby dziś wygrali to i programy byłyby cacy ;)

Ps. Krzyś bredzisz strasznie..... i obrażasz mnie w dodatku. Masz choć troche kultury?
Po raz kolejny powtarzam: nie mam wpływu na cenę programów. Zatem daruj sobie wywody o moim szacunku do twoich pieniędzy bo mnie one nie interesują. Tyle w tym temacie dyskusji z tobą.

Pozdr.

Awatar użytkownika
MicO

#249 Postautor: MicO » 18 kwietnia 2005, o 00:20

moze masz racje.. wiesz jak to jest.. jak sie nie sprawdzi to nie ma pewnosci tak jest ze wszystkim.. programy ogolnie nie sa zle.. wiadomo ze placac wymaga sie by nie bylo takim bledow.. proponowalbym aby bylo troche wiecej do poczytania przed rozpoczeciem meczu..
Pozdrawiam..
Było dobrze więc dlaczego ma tak nie być?

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#250 Postautor: Łoptymista » 18 kwietnia 2005, o 00:22

Krzyś pisze: Mam w życiu, inne bardziej szcztyne cele i zapewniam Cię, że TŻ Lublin nie jest przedłużeniem mojego penisa ...

Zajmij się nimi jak najszycbiej (możesz te cele sobie nawet nawinąć na swego penisa, o którym raczyłeś wspomnieć). Najlepiej zrób to kosztem żużla i tego forum. Nie zasługujemny na twoje światłe uwagi.