Piszcz IME
ten wystep pozwala nieco inaczej spojrzec zarowno na mecz z Rzeszowem jak i na przyszlosc. to pierwsze coraz bardziej widzi mi sie, jako splot fatalnych przypadkow polaczonych z faktyczna sila Rzeszowa, drugie pozwala zas widziec sie coraz jasniej.
teraz niech wszyscy przegrywaja u siebie z Rzeszowem, to nie potracimy dystansu, przynajmniej do Krosna, Opola i Grudziadza.
gratulacje dla Tomka!
teraz niech wszyscy przegrywaja u siebie z Rzeszowem, to nie potracimy dystansu, przynajmniej do Krosna, Opola i Grudziadza.
gratulacje dla Tomka!
- Łoptymista
- Trener
Dudi pisze:Tor był przyczepny i dziurawy, a Piszczu takie lubi...
Podobny powinien być w Krośnie. Przynajmniej jeśli chodzi o dziury...
A niejekaiemu Kermitowi radzę zasilenie szeregów organizacji wspieranych przez o. Rydzyka i rozpczęcie krucjaty przeciw masonom i innym wrogom. Masz chłopie zacięcie do teorii spiskowych. Szybko dojdziesz do... nikąd.
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Zasadniczo zdziwił mnie wynik Piszcza, toteż popytałem się znajomków któzy na zawodach byli i juz sporo wiem. Piszczyk specjalnie szybki nie był, ale robił swoje, jezdził jak typowy walczak.
AbstrachujÄ…c od wyniku Tomka
To b.szybcy byli Drabik,Gapiński,Kuciapa i Kołodziej.
AbstrachujÄ…c od wyniku Tomka
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
- Łoptymista
- Trener
Drabol pisze:Zasadniczo zdziwił mnie wynik Piszcza, toteż popytałem się znajomków któzy na zawodach byli i juz sporo wiem. Piszczyk specjalnie szybki nie był, ale robił swoje, jezdził jak typowy walczak.
Abstrachując od wyniku TomkaTo b.szybcy byli Drabik,Gapiński,Kuciapa i Kołodziej.
Na naszym niedzielnym meczu Tomasz Rempala tez specjalnie szybki nie byl, za bardzo sie nie rzucal w oczy a trzasnal 12 punktow i bonusa.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Właśnie
Ale Rempała jednak musiał tą szybkość jakoś mieć żeby te 12 zrobić. Toż przypadek to nie był
Mam nadzieje że Tomek z 12+1 z Krosnem zrobi, i zamknie...buzie
coniektórym 
Mam nadzieje że Tomek z 12+1 z Krosnem zrobi, i zamknie...buzie
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
- Młody Kermit
- Kontakt:
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Młody Kermit pisze:Tomek w czwartek bedzie walczl w finale w Rybniku. Jednak w Lublinie i w Krakowie pisZczyk jezdzil na tym samym sprzecie, różnil sie tylko to tu beton a w krakowie przyczepny.
W Rybniku??? Rewelacja. Tam nasi zawsze dobrze jeździli. Tam jest przyczepny tor a miejscowy trener dorobił się ksywy "Brona"
Jednakże w przeciągu ostatnich dni Tomek pokazał, że jest niesamowicie nierówny. Potrafi wygrać jak i przegrać z każdym - nieobliczalny fighter, jednocześnie straszny kombinator przy sprzęcie.
Mimo wszystko dzisiejszy turniej powinien dać do zrozumienia trenerowi, że jeźdząc na przyczepnym torze możemy znów być groźni dla każdego.
Pozdr.
dobra jazda na betonie to start i szybki sprzęt a Tomek tego nie ma a startowcem to on nigdy nie był i nie będzie....
na torze przyczepnym i dziurawym liczy się b.dobre przygotowanie kondycyjne i wola walki, na takim torze nie wiem czy Śledź w niedzielę by z 6 pkt. nazbierał...
trzeba przyznać że Stachyra wiedząc jakich ma zawodników i jaki sprzęt
przygotowaniem toru nadrabiał pewne braki tak więc jak Studziński będzie robił beton to i z Grudziądzem polegniemy....
fakt, że za czasów Motoru 90% Polski jeździło na przyczepnych a w Lublinie był beton do kwadratu ale wtedy u nas inni zawodnicy jeździli
na torze przyczepnym i dziurawym liczy się b.dobre przygotowanie kondycyjne i wola walki, na takim torze nie wiem czy Śledź w niedzielę by z 6 pkt. nazbierał...
przygotowaniem toru nadrabiał pewne braki tak więc jak Studziński będzie robił beton to i z Grudziądzem polegniemy....
fakt, że za czasów Motoru 90% Polski jeździło na przyczepnych a w Lublinie był beton do kwadratu ale wtedy u nas inni zawodnicy jeździli
rob7 pisze:dobra jazda na betonie to start i szybki sprzęt a Tomek tego nie ma a startowcem to on nigdy nie był i nie będzie....
Tak to chyba do końca nie jest ze startami Piszcza. W barażu z Zielonką zabierał się spod taśmy znakomicie. Jak na moje oko ma za mocne motocykle na twarde tory. Dlatego zostaje na starcie. Ofiarą tego padł chociażby Hamill w Rzeszowie w ubiegłym roku.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Gelo pisze:Prędzej powinien dać do zrozumienia "kreowanemu na lidera" Piszczowi, że czas najwyższy nauczyć się jeździć na betonie.
To jest niewykonywalne. Za dużo Tomek ma lat na karku. Przyzwyczajenia robią swoje.
Pietraszkę możemy nauczyć (a raczej zmusić do) jazdy na przyczepnym torze, ale w przypadku Tomka rewolucja nie ma sensu bo nie przyniesie żadnych korzystych efektów.
Tak to chyba do końca nie jest ze startami Piszcza. W barażu z Zielonką zabierał się spod taśmy znakomicie.
Taki tor jak na zielonce trafia się raz 20 lat. Jego nietypowy charakter spowodował, że wygrywane starty (oraz przygotowanie sprzętu) to była loteria.
Pozdr.
Wysłany: Sro 13.04.2005 11:20 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
InDorka napisał:
W wywiadzie Tomek Piszcz powiedział"....po analizie kaset video poprawiłem również swoje wyjscie spod taśmy".....
To nie mógł oglądać kaset wcześniej ??
Może analizował ostatni mecz z Rzeszowem? Jak miał go wcześniej przeanalizować? W kuli kryształowej?
Gdyby miał słabe starty tylko w ostatnią niedzielę to ok ,masz racje,ale jemu starty i w ubiegłych latach rzadko wychodziły.
A poza tym gdyby wystarczyło zobaczyc własny start i juz sie nauczyć,nie byłoby marnych startowców.
Zobacz jakim refleksem dysponuja kierowcy samochodów na naszych skrzyżowaniach.Niektorzy całe zycie ruszaja dopiero jak wszyscy sa juz w ruchu i nigdy tego nie poprawią...
--------------------------------------------------------------------------------
InDorka napisał:
W wywiadzie Tomek Piszcz powiedział"....po analizie kaset video poprawiłem również swoje wyjscie spod taśmy".....
To nie mógł oglądać kaset wcześniej ??
Może analizował ostatni mecz z Rzeszowem? Jak miał go wcześniej przeanalizować? W kuli kryształowej?
Gdyby miał słabe starty tylko w ostatnią niedzielę to ok ,masz racje,ale jemu starty i w ubiegłych latach rzadko wychodziły.
A poza tym gdyby wystarczyło zobaczyc własny start i juz sie nauczyć,nie byłoby marnych startowców.
Zobacz jakim refleksem dysponuja kierowcy samochodów na naszych skrzyżowaniach.Niektorzy całe zycie ruszaja dopiero jak wszyscy sa juz w ruchu i nigdy tego nie poprawią...
a ja pragne zauwazyc ze mimo iz jestem zadowolony z piszcyzka z tych 11 pkt to duzo mu pomogło szczescie zauwazcie ze w wiekszosci biegów albo ktos miał defekt albo wykluczony co zmiejszało konkurecje np Piszcz dojechał drugi ale wczesniej defekt na drugim zanostował stojanwoski gdyby nie szczescie to niewiadomo ile pkt by zrobił tomek
Był Będzie Jest Montex Lublin MKS !!!
TŻ z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!
TŻ z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!