Spotkanie forumowiczow w Wa-wie Zachcianek 30.05 g.20
- WojtekF
- Szkółkowicz
Spotkanie forumowiczow w Wa-wie Zachcianek 30.05 g.20
Na ten temat zalozony przez trenera luckiego73 zdazylismy wyprodukowac ponad 100 postow.
Reasumujac: Odbyly sie 2 treningi.
7 lutego- frekwencja byla wysoka
7 marca- frekwencja byla katastrofalnie niska. Oprocz sympatycznej kolezanki z Lublina honoru bronili stranieri z Lodzi i Zielonej Gory.
Glowne ustalenia w tej sprawie naleza do trenera, ale skoro on sam od paru dni milczy, musimy(mam nadzieje chwilowo) radzic sobie sami. Manitou napisal, iz aby zdazyc dopasowac sprzet, nalezy treningi organizowac po 10-tym. Dlatego sadze ze poniedzialek 11.04 jest rozsadna data. Zapraszam do dyskusji.
Sorry za brak polskich liter, ale "Alt" mi nawala.
[/list][/list]
Reasumujac: Odbyly sie 2 treningi.
7 lutego- frekwencja byla wysoka
7 marca- frekwencja byla katastrofalnie niska. Oprocz sympatycznej kolezanki z Lublina honoru bronili stranieri z Lodzi i Zielonej Gory.
Glowne ustalenia w tej sprawie naleza do trenera, ale skoro on sam od paru dni milczy, musimy(mam nadzieje chwilowo) radzic sobie sami. Manitou napisal, iz aby zdazyc dopasowac sprzet, nalezy treningi organizowac po 10-tym. Dlatego sadze ze poniedzialek 11.04 jest rozsadna data. Zapraszam do dyskusji.
Sorry za brak polskich liter, ale "Alt" mi nawala.
[/list][/list]
Ostatnio zmieniony 13 maja 2005, o 15:46 przez WojtekF, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
-
hayabusarider
Panie Hayacośtam nie kazdy ma to szczęście i mieszka i pracuje w Lublinie. Jest na tym forum z 10 osób przebywających na codzień w Warszawie i to dla nas ten temat.
Co do terminu...11.04 jak dla mnie niezbyt ponieważ w związku z tym, że 10 i 17 są mecze, mam zamiar wziąść tydzień urlopu i siedzieć w LBN, żeby nie jeździć co weekend. Co powiecie na 18.04
Oczywiście pozostałe treningi jak najbardziej powinny odbywać się w poniedziałek po 10 każdego miesiąca.
Co do terminu...11.04 jak dla mnie niezbyt ponieważ w związku z tym, że 10 i 17 są mecze, mam zamiar wziąść tydzień urlopu i siedzieć w LBN, żeby nie jeździć co weekend. Co powiecie na 18.04
Oczywiście pozostałe treningi jak najbardziej powinny odbywać się w poniedziałek po 10 każdego miesiąca.
-
rysiek ochódzki
-
hayabusarider
rysiek ochódzki pisze:hajabusarider - spierdalaj. Chłopaki, juz teraz mogę powiedzieć, że 18.04 wchodzi w grę z mej strony. Także 21.03 (gdyby cóś). Ślę drużynie pozdrowienia!
To żeś koleś wpadł jak śliwka w kompot.
Sam żeś sobie dołek pod sobą wykopał rysiu ochódzki .
Chętnie przyjadę do Warszawki na to spotkanie
hayabusarider pisze:rysiek ochódzki pisze:hajabusarider - spierdalaj. Chłopaki, juz teraz mogę powiedzieć, że 18.04 wchodzi w grę z mej strony. Także 21.03 (gdyby cóś). Ślę drużynie pozdrowienia!
Sam żeś sobie dołek pod sobą wykopał rysiu ochódzki .![]()
1) O ile trafisz do Zachcianka
2) Weź ze sobą jakies wojsko, bo nas troche może być
3) A najlepiej wcale nieprzyjeżdżaj, bo cos mi się zdaje, że będziesz niemile widziany....
-
hayabusarider
Manitou pisze:hayabusarider pisze:rysiek ochódzki pisze:hajabusarider - spierdalaj. Chłopaki, juz teraz mogę powiedzieć, że 18.04 wchodzi w grę z mej strony. Także 21.03 (gdyby cóś). Ślę drużynie pozdrowienia!
1) O ile trafisz do Zachcianka![]()
2) Weź ze sobą jakies wojsko, bo nas troche może być![]()
3) A najlepiej wcale nieprzyjeżdżaj, bo cos mi się zdaje, że będziesz niemile widziany....
Manitou nie ty będziesz bronił niewyparzonej gęby koleżki.
-
Siwek Patataj
hayabusarider pisze:Manitou pisze:hayabusarider pisze:rysiek ochódzki pisze:hajabusarider - spierdalaj. Chłopaki, juz teraz mogę powiedzieć, że 18.04 wchodzi w grę z mej strony. Także 21.03 (gdyby cóś). Ślę drużynie pozdrowienia!
1) O ile trafisz do Zachcianka![]()
2) Weź ze sobą jakies wojsko, bo nas troche może być![]()
Manitou nie ty będziesz bronił niewyparzonej gęby koleżki.
Ale ja mogę bronić (i zrobiłbym to, gdyby zachodziła taka potrzeba), nie tylko jako koleżki ze stadionu, ale i koleżki z osiedla. Weź posiłki, mogą się przydać
lucki73
PS. Nadrobię braki już niedługo, pewnie w niedzielę. Proszę uniżenie o wybacznie szacowne gremium. Permanentny brak czasu, w dodatku rozwaliłem samochód i mam na głowie ubezpieczyciela, firmę leasingową, warsztat. Dużo tego mi się trochę nazbierało ostatnio i stąd moja absencja.
- WojtekF
- Szkółkowicz
No niestety!!!
Powiem Ci szczerze lucki, ze Twoja nieobecnoscia przez pewien czas na forum wielu z nas byloby zdziwionych, zaskoczonych a nawet mozna napisac przejetych.
Ja rozwazalem 2 mozliwosci:
1)optymistyczna- wczasy na Seszelach lub w innym atrakcyjnym miejscu
2)pesymistyczna- Klopot(i wcale nie Grzegorz
)
Niestety jak widze, ta druga okazala sie prawdziwa.
Mamy nadzieje, wierzymy w to mocno, ze ani Tobie, ani Twojej zonie nic sie nie stalo.
Zycze Tobie(i koledzy zapewne tez sie pod tym podpisza), aby sprawy z samochodem, ubezpieczeniem etc. wyjasnily sie po Twojej mysli.
Powiem Ci szczerze lucki, ze Twoja nieobecnoscia przez pewien czas na forum wielu z nas byloby zdziwionych, zaskoczonych a nawet mozna napisac przejetych.
Ja rozwazalem 2 mozliwosci:
1)optymistyczna- wczasy na Seszelach lub w innym atrakcyjnym miejscu
2)pesymistyczna- Klopot(i wcale nie Grzegorz
Niestety jak widze, ta druga okazala sie prawdziwa.
Mamy nadzieje, wierzymy w to mocno, ze ani Tobie, ani Twojej zonie nic sie nie stalo.
Zycze Tobie(i koledzy zapewne tez sie pod tym podpisza), aby sprawy z samochodem, ubezpieczeniem etc. wyjasnily sie po Twojej mysli.
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
lucki73 pisze:
w dodatku rozwaliłem samochód i mam na głowie ubezpieczyciela, firmę leasingową, warsztat. Dużo tego mi się trochę nazbierało ostatnio i stąd moja absencja.
Ty też????
Ja także miałem i to dość poważny... skasowałem samochód ... służbowy, na szczęście nie z mojej winy i na szczęscie mimo końcówki na dachu w rowie nic mi się nie stało (sprawcy też nie)... dlatego i ja nie pojawiłem się ostatnio...
Pozdrawiam
- WojtekF
- Szkółkowicz
Racja Panowie, trenować! Trzeba odrobić poniedziałkowy trening.
Ja nie muszę, bo byłem w poniedziałek obecny
A poza tym ze względu na dosyć małą wagę sobotniego treningu, można odpuścić przyjazd przynajmniej jednego stranieri
A tak poważnie to zostajÄ™ w ten weekend w Åodzi.
Niemniej jednak mam nadzieję, że się zbierzecie a relację z treningu zdacie potem. Data 18.04 to natomiast mam nadzieję nadal aktualna data kolejnego treningu. Jeśli ustalicie, że na 100% jedziecie w sobotę, poinformujcie a dokonam zmiany w treści tematu.
Ja nie muszę, bo byłem w poniedziałek obecny
A poza tym ze względu na dosyć małą wagę sobotniego treningu, można odpuścić przyjazd przynajmniej jednego stranieri
A tak poważnie to zostajÄ™ w ten weekend w Åodzi.
Niemniej jednak mam nadzieję, że się zbierzecie a relację z treningu zdacie potem. Data 18.04 to natomiast mam nadzieję nadal aktualna data kolejnego treningu. Jeśli ustalicie, że na 100% jedziecie w sobotę, poinformujcie a dokonam zmiany w treści tematu.
WojtekF pisze: Data 18.04 to natomiast mam nadziejÄ™ nadal aktualna data kolejnego treningu.
Jak najbardziej
WojtekF pisze: Jeśli ustalicie, że na 100% jedziecie w sobotę, poinformujcie a dokonam zmiany w treści tematu.
Coś Gawrzyk zaczął temat, a teraz ściemnia
-
rysiek ochódzki
pamietacie jak bylem zwolennikiem czyszczenia forum z pierdzących na jesieni? Przepraszam, ze moj post jest OT. Ty hajabusarider - choć Ciebie temat nie dotyczy w ogóle - odezwałeś się w nim. Odezwałeś się jak przysłowiowy ćwok. Powiedzmy, że pierdnąłeś w towarzystwie. Teraz masz pretensje, że na to zareagowałem i jeszcze piszesz do mnie per "koleś". Jak trzymałbyś fason, to: 1. nie odpisałbyś; 2. przyjechałbys na spotk. i postawił piwo za smród, który zostawiłes na forum. Wypozdr.
- WojtekF
- Szkółkowicz
Podrzucam do góry,gdyż jutro niezbyt długo będziecie na forum a Wy coś się nie deklarujecie. Jak na razie:
kdsz-potwierdził udział
lucki73- między wierszami w innym temacie potwierdził udział
Święty i Szczęśliwy świeżo upieczony Ojciec- wiadomo obowiązki
Talib- na gg potwierdził uczestnictwo
jedyna(na razie) Przedstawicielka płci pięknej w naszym gronie- niestety obowiązki zawodowe mogą przeszkodzić w uczestnictwie
Mam nadzieję, że na pozostałych liczyć można.
A swoją drogą to trzymam kciuki koziołki. Może być różnie, ale mam nadzieję(w cuda jednak nie wierze), że każda z naszych drużyn będzie miała po jednym zwycięstwie.
kdsz-potwierdził udział
lucki73- między wierszami w innym temacie potwierdził udział
Święty i Szczęśliwy świeżo upieczony Ojciec- wiadomo obowiązki
Talib- na gg potwierdził uczestnictwo
jedyna(na razie) Przedstawicielka płci pięknej w naszym gronie- niestety obowiązki zawodowe mogą przeszkodzić w uczestnictwie
Mam nadzieję, że na pozostałych liczyć można.
A swoją drogą to trzymam kciuki koziołki. Może być różnie, ale mam nadzieję(w cuda jednak nie wierze), że każda z naszych drużyn będzie miała po jednym zwycięstwie.
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!