ps truminski dzis stuknal 14 a staszek 12 tylko pogratulowac harremu vel j.siwka i jego doradcom za olanie transferu pawla i puszczenie sebastiana tak trzymac dyrektorze
10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów
i tak o to propagnda sukcesu serwowana przez GTW prysnela niczym banka mydlana , no chyba ze gloszony wszem i wobec wariant oszczednosciowy polega m.in na tym ze jensenowi placimy tylko za przeloty pod tym wzgledem to strzal w dziesiÄ…tke ; poza tym gdzie sa te wspaniale maszyny ? to co pokazali dzis piszcz frankow a zwlaszcza jensen to komedia nadajaca sie na wystep clownow w cyrku ; PANOWIE DO ROBOTY , jedyny jasniejszy wystep dzisaj to pietraszko ktory ma potencjal i jelen ktory jedzie poki pare w rekach , juniorzy to juz zaslona milczenia kepa musi jeczszcze ale to jeszcze sporo sie uczyc bo narazie to zadna rewelacja na starcie jest cieniutki jak barszczyk podobnie duzo nauki przed dominiczakiem ale trudno wymagac cudow od zawodnika pozyskanego za piec dwunasta ; na krosno lepiej dozbroic jurka napewno gorzej niz frankow nie pojedzie
ps truminski dzis stuknal 14 a staszek 12 tylko pogratulowac harremu vel j.siwka i jego doradcom za olanie transferu pawla i puszczenie sebastiana tak trzymac dyrektorze
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2005, o 18:56 przez Gretzky, łącznie zmieniany 1 raz.
TO sa Oszczednosci na mecz z Grudziadzem przyjdzie max 2 tys osob Gawrzyk jak tam twoj ulubiony zawodnik Frankow i jego silnkiki od Andersena ??Piszcz tez super .Jensena juz bym nie powolal do meczu lepiej postawic na Jurka.Pozytywnie zaprezentowal sie Pietraszko i Kepa zawodnik po 10 treningach.Nie mamy druzyny mamy dziadowski sklad.Wstyd jak by nie defekty to bysmy z 25 nie wyszli.Klase pokazal MAX super jazda przyjemnie sie go ogladalo takiego obcokrajowca nam trzeba sprawdzonego a nie uda sie czy sie nie uda.Rzeszow z Ostrowem beda glownymi druzynami do awansu.Co to za trener co kaze zrobic twardy tor.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dajcie spokuj szkoda gadać Franków tragedia na Piszcza liczyli tor sobie sprawdził na poczatku obszedł stadion extra i na sprawdzeniu przez niego toru sie skończyły Jensen to ja nie wiem co tu robi niech przychodzi na treningi chyba i walczy z Mordelem o miejsce w skłądzie a nie wielki pan olał treningi i przyjechał sobie na mecz. Widać liderami drużyny są Jeleniewski i Pietraszko na których wiele osób wrzucało ze to najsłabsza para. Kępa pierwszy mecz zrobił swoje wiecej nie mógł po Dominiczaku też wiecej sie nie spodziewałem...ale Piszcz to tragedia...wielki as i lider drużyny...nie wiem co mam wiecej powiedziec mamy hu*** skład jak nieszczescie i straciłem nadzieje na cokolwiek 5-6 miejsce to bedzie super w tym sezonie.
;]
Ar2rB pisze:JAG pisze:a sedzia to juz dłużej ich na starcie trzymać nie mógł?!
Mógł czy nie mógł... co za różnica. Dla wszystkich było jednakowo. Co z tego jak nasze asiory moze ze 3 razy wygrali starty (po czym i tak tracili pozycje).
ale zauważ ze ja wcale nie mówię ze to kogos faworyzowało tylko się zastanawiam po kiego on to robił???
a to ze nasi tracili pozycje to juz inna bajka w większości zależna od marnego w porównaniu z Rzeszowem sprzętu.a juz chyba najbardziej jaskrawym tego przykładem było podwójne łykniecie Focusa na wyjsciu z pierwszego wirażu 12 biegu.
bartosch pisze:chcialbym jeszcze wyroznic Panie podprowadzajace... nareszcie mamy fajne dziewczyny, tylko jak juz tak sobie popatrzylem to mi sie ich troche szkoda zrobilo jak tak marzly...
OO tak, zrobiłęm kilka fotek.
Szkoda, że od tyłu i aż z drugiej prostej
Z Grudziądzem siadam obowiazkowo jakoś bliżej
to po prostu paranoja !! Żeby jeleń miał więcej punktów od Jaspera !!!!!! A pozatym to wielka parodia żużla !!!!!! PROPonuje zakontraktować jakiegoś lepszego obco bo ten za dużo ptk nie gwarantuje >
JESPER WOOOOOOOOON
JESPER WOOOOOOOOON
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2005, o 19:08 przez lukas-k, łącznie zmieniany 2 razy.
JESPER WON !!!!!
-
Michael
Piszcz,Franek,Jensen TRAGEDIA a przed meczem bylem mega optymista MEGA nie bylo takiego w LBN ale to co ujrzalem przeszlo moje najsmielsze oczekiwania chcialem Tylko Podziekowac Adasiowi i Danielowi za nawiazywanie walki mlodziez jak na 1 start nawet niezle a co do Rzeszowa to tylko pogratulowac takiej organizacji brawo sprzet to chyba z kosmosu wzieli bo zawalali strasznie nie mam pytan
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
MOTORY TEÅ» WIDZĘ CHÅOPCY PRZYGOTOWALI A JASPER TO TAKI KOZAK JAKICH MAÅO !!!! pO PROSTU TAK ZAWALA Å»E OOOOOO JUÅ» LEPSZY BYÅBY MORDEL !!!
JESPER WOOOOON
JESPER WOOOOON
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2005, o 19:08 przez lukas-k, łącznie zmieniany 1 raz.
JESPER WON !!!!!
lukas-k pisze:LUDZIE WY NA MECZ CHODZICIE DLA PAŃ PODPROWADZAJĄCYCH CZY DLA PANÓW JEŻDŻĄCYCH ?? PARANOJA !!!!!!!!!!!!!!!
JASPER WOOOOON
Obecnie dla Pan wyprowadzajacych:)
A tak serio gdyby zamiast Jensena miec Petera.. i utrzymac Knappa lub Sledza lub Trumine [najlepiej Darka i Sebe] dorzucic Straszka to bysmy mieli zajefajny sklad wychowankow:) Mozna by podziekowac Frankowowi, darowac se Dominiczaka i Jurka puscic na emeryture:) Ale to wrazenie po 1 meczu, zobaczymy co pokaza dalej...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
hocek pisze:btw gdzie mozna zobaczyc wyniki wsztystkich meczow zuzlowych w necie i kto ile pkt zdobywal bo strone PÅ» cos mi nie dziala;/
http://www.sportowefakty.pl Tu znajdziesz wszystkie wyniki:)
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
-
Gość
Ja porażke przyjąłem ze spokojem! byli lepsi sprzętowo i wygrali.
Nasi zawodnicy prawie wogóle nie wygrywali startów.
Za uznanie zasłużył jednynie Jeleniewski i Pietraszko , juniorzy zrobili wiecej niz 1 ptk , ale nie ma co sie podniecać , te punkty były spowodowane defektami przeciwników.
Franków to szkoda gadać !
Jensen to cienias bez prównania do Lee Richardsona.
Piszczo ma kłopoty sprzetowe ?
Oto moja wypowiedz z kilku tygodni wcześniej na temat Jensena , którą to Pan wiceminister Gawrzyk skwitował śmiechem
Nasi zawodnicy prawie wogóle nie wygrywali startów.
Za uznanie zasłużył jednynie Jeleniewski i Pietraszko , juniorzy zrobili wiecej niz 1 ptk , ale nie ma co sie podniecać , te punkty były spowodowane defektami przeciwników.
Franków to szkoda gadać !
Jensen to cienias bez prównania do Lee Richardsona.
Piszczo ma kłopoty sprzetowe ?
Oto moja wypowiedz z kilku tygodni wcześniej na temat Jensena , którą to Pan wiceminister Gawrzyk skwitował śmiechem
Jesper Jensen trafił do naszej drużyny dzieki wstawiennictwu niejakiego pana Gawrzyka , który twierdzi że owy duńczyk nie zejdzie poniżej 11 ptk w każdym meczu , ja w to powątpiewam ale poczekajmy co pokaże JBJ.
lukas-k pisze:LUDZIE WY NA MECZ CHODZICIE DLA PAŃ PODPROWADZAJĄCYCH CZY DLA PANÓW JEŻDŻĄCYCH ?? PARANOJA !!!!!!!!!!!!!!!
JASPER WOOOOON
eh czego sie tak denerwowac, jak nie dalo sie patrzec na to co pokazuja nasi zuzlowcy to przynjamniej na te panie mozna bylo....ale to nie zmienia faktu ze dzisiejszy dzien mozna okreslic mienem "tragedia na Zygmuntowskich";/
hocek pisze:btw gdzie mozna zobaczyc wyniki wsztystkich meczow zuzlowych w necie i kto ile pkt zdobywal bo strone PÅ» cos mi nie dziala;/
http://www.sportowefakty.pl
-
Michael
chcialem zapytac jeszcze gdzie sa te maszyny w ktore mial klub zainwestowac to na czzym jezdzili nasi zawodnicy nawet nie wiem jak to nazwac o Rzeszowie mozna powiedziec ze zainwestowali sprzet
a i czy ja wiem czy Baran by byl taki najgorszy gdyby nie ten pech??
a i czy ja wiem czy Baran by byl taki najgorszy gdyby nie ten pech??
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
02.04.2005 Ten Dzień Zapamiętam Na Zawsze