Lubelskie programy żużlowe

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#176 Postautor: meesha » 9 kwietnia 2005, o 23:41

Ja również poproszę o banika dla tego osobnika 8) , bo już myślałem, że to Apocalips takie głupoty wypisuje, w co wierzyć mi się nie chciało... Całe szczęście, że to pomyłka była i tym opymistycznym akcentem życzę wszystkim dobrej nocy :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#177 Postautor: Lublin_Fan » 9 kwietnia 2005, o 23:43

kdsz pisze:PS. RzeczywiÅ›cie biorÄ…c pod uwagÄ™ ceny biletów, program powinien kosztować 4 zÅ‚. Ładnie siÄ™ to bÄ™dzie „komponowaÅ‚o”. Zastanówcie siÄ™, jak to zrobić....

Druk programów kosztuje, stąd cena taka a nie inna. Przy czym i tak ustala ją "góra" bo to ma się klubowi opłacać.

Ps. Cysiek wszyscy widzą, że jesteś dziadem, ale zachowaj chociaż resztki pozorów. Wykłócać się o 3 zł..... :shock:

Pozdr.

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#178 Postautor: jataman20 » 10 kwietnia 2005, o 10:03

po 1 nikogo nie udaje po 2 avantera wziąłem sobie ze stronki tż i każdy ma takie prawo mieć jaki chce po 3 mozecie prosić sobie o bany ale na prośbach sie skończy bo nikogo nie poniżam nie ubliżam nie przeklinam i wypowidam swoje zdanie wiec darujcie sobie...bo zaczynacie być śmieszni...
ps: jak ktoś ma buty nike to ja już nie moge mieć nike bo ściągam...żałośni jesteście...
;]

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#179 Postautor: Cooper » 10 kwietnia 2005, o 10:52

jataman20 pisze:wziąłem sobie ze stronki tż

tzlublin.com pisze:Copyright NET-Land 2005 - All rights reserved - Wszelkie prawa zastrzeżone

:twisted: :twisted: :twisted:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz