10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów
-
Gość
Czyli zacznie się tradycyjnie - od 15 minut opóźnienia "ponieważ jeszcze dużo kibiców czeka przed kasami"
Jak ja to lubię - być karanym za to, że przychodzę 2 godziny przed meczem więc jeszcze kwadrans poczekać to przecież żaden problem
Śliwa - a jak myślisz
- jeśli bilet ulgowy obejmuje szkoły podstawowe, średnie i wyższe to gimnazjum też czy nie

Śliwa - a jak myślisz
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Czyli zacznie się tradycyjnie - od 15 minut opóźnienia "ponieważ jeszcze dużo kibiców czeka przed kasami"Jak ja to lubię - być karanym za to, że przychodzę 2 godziny przed meczem więc jeszcze kwadrans poczekać to przecież żaden problem
![]()
![]()
Śliwa - a jak myślisz- jeśli bilet ulgowy obejmuje szkoły podstawowe, średnie i wyższe to gimnazjum też czy nie
![]()
ja myśle że nie, skoro nie ma takiej informacji to gimnazjum zapewne wchodzi za friko
papi pisze:z opoznieniem to pewnie nie tyle przez duzą ilość kibicow, co przez naszą ukochaną prezentacje ktora trwa 10-15 minut zanim zawodnicy laskawie pomachaja wszystkim kibicom obecnym na stadionie
Mecz się nie może opóźnić przez prezentację gdyż godziną rozpoczęcia meczu jest właśnie godzina rozpoczęcia prezentacji a nie pierwszego biegu... Problm w tym, że u nas ta prezentacja się zaczyna 15 minut po czasie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
max3 pisze:D. Stachyra mial upadek na treningu i po upadku nie pojawil sie juz na torze , znajac Dawida zapewne nie pojedzie jutro w meczu.
dawid nie pojawil sie na torze podobnie jak Pawel MIesiac. Juniorzy dosc szybko zakonczyli dzisiejszyli trening
MiesiÄ…c go w bande wkomponowal? Laughing
no niestety, ale nie
napewno dostał pozimowego olśnienia i z bojażliwego chłopaka do bicia przykręcającego gaz na kazdym wirażu zrobił sie zawodnikiem na komplety
nie wierze w olśnienie Dawida a jego wygrywanie z Rępałą jesli jest prawdą to rzeczywiście jest z nim bardzo zle i jak to jest prawda to z 17 pkt spadnie na 3-4.
;]
na kim te 7 mistrzu Dawid ma robić punkty?? no na kim jak on jeżdzić nie umie...ze reszta zrobi 40 to bardzo mozliwe ale Dawid to co najwyżej moze 3 w pierwszym biegu;] i tyle nic wiecej wspomnisz moje słowa;) chociaż Kacper i Dominiczak mają dużo do udowodnienia i nie zdziwie sie jak Dawid bedzie ostatni...
;]
jataman20 pisze:heh Dudi swięta racja skoro Dawid taki mocny w rzeszowie a u nas był najsłabszy to kogo my sie obawiamy![]()
![]()
![]()
Kogo sie obawiacie? Jutro sie przekonacie
do bicia przykręcającego gaz na kazdym wirażu zrobił sie zawodnikiem na komplety
no najwidoczniej, bo obecnie odkreca manetke do konca na niemal calej dlugosci toru. MOzna miec jedynie zastrzezenie do sylwetki, ktora wydaje sie bardziej bojazliwa od choby Pawla MIesiaca, ale nie zmienia to faktu, ze Dawid naprawde zrobil wrazenie na kibicach
pozdrawiam
u nas na treningach tesh czasem wzioł Jelenia Knappa czy Frankowa ale na meczu bylo co innego a przekonacie to sie wy jak jego jedynymi punktami będą juniorskie a tatuś bedzie go wystawiał w kazdym biegu gdzie trzeba juniora wstawic jak to nam czasem robił zamiast jelenia to pchał nic nie umiejącego dawida...zresztą juz po pierwszym meczu znając zycie bedziecie na nim psy wieszać:D:D:D:D:D dla mnie odejscie stachyr to żadna strata wrecz uwazam ze Kacper dzieki odejściu rodzinki bedzie w połowie sezonu o pół długości toru przed takim dawidkiem przyjeżdzał...ale to moje odczucie...
;]
02.04.2005 Ten Dzień Zapamiętam Na Zawsze