10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#276 Postautor: meesha » 9 kwietnia 2005, o 08:58

stal_rzeszow pisze:więc jakby ktoś wpadł w jakąś dziurę w Lublinie [...]
A mnie się bardzo podoba, że już przed meczem zaczyna się szukanie usprawiedliwienia ewentualnej porażki 8)
Informuję uprzejmie, że tor w Lublinie nie dalej jak w środę przeszedł pozytywnie weryfikację więc chyba taki zły nie jest, szczególnie, że weryfikował go Honorowy Obywatel Rzeszowa - Jerzy Kaczmarek :wink: :wink:
A tak całkiem poważnie to lubelski tor - biorąc pod uwagę liczbę wypadków śmiertelnych i naprawdę ciężkich kontuzji- należy do najbezpieczniejszych w Polsce więc przestańcie się go już czepiać (to taki apel do reszty Polski) :!:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
sztandar

#277 Postautor: sztandar » 9 kwietnia 2005, o 09:14

Napiszcie lepiej jak tam pogoda w Lublinie ale chyba nie stanie na przeszkodzie i mecz się odbędzie.

Juz się nie mogę doczekać warkotu motocykli mam nadzieje że Stal wygra , a co do suchych rozpisek każdy to widzi inaczej i raczej nie będą mieć one przełożenia w rzeczywistości , z Rzeszowskiej drużyny najbardziej ciekawi mnie postawa Śledzia a z Lubelskich jeźdźców postawa Pietraszki oby wygrał lepszy w walce Fair pozdrawiam i do zobaczenie w niedziele na stadionie

Awatar użytkownika
papi
Trener

#278 Postautor: papi » 9 kwietnia 2005, o 09:22

meesha pisze:Informuję uprzejmie, że tor w Lublinie nie dalej jak w środę przeszedł pozytywnie weryfikację więc chyba taki zły nie jest, szczególnie, że weryfikował go Honorowy Obywatel Rzeszowa - Jerzy Kaczmarek :wink: :wink:
A tak całkiem poważnie to lubelski tor - biorąc pod uwagę liczbę wypadków śmiertelnych i naprawdę ciężkich kontuzji- należy do najbezpieczniejszych w Polsce więc przestańcie się go już czepiać (to taki apel do reszty Polski) :!:

miejmy nadzieje ze nie bedzie trzeba usprawiedliwiac porazki, ale jesli juz to rzeczywiscie raczej nie mozna miec nic do toru, co do bezpiecznosci to nie wiem jak było z cięzkimi urazami, ale na torze w Lublinie przez tyle lat zginęła tylko 1 osoba - Tadeusz Tkaczyk z Motoru Lublin

Shack
Administrator

#280 Postautor: Shack » 9 kwietnia 2005, o 09:28

papi pisze: ale szacunek dla speedway fana za zmiane avatara, przynajmniej tyle dobrego zrobil

przeceniasz jego zaslugi :twisted:

Gość

#281 Postautor: Gość » 9 kwietnia 2005, o 09:41

Oby tylko pogoda się nie zepsuła

Zulu
Junior

#282 Postautor: Zulu » 9 kwietnia 2005, o 10:10

papi pisze:
meesha pisze:Informuję uprzejmie, że tor w Lublinie nie dalej jak w środę przeszedł pozytywnie weryfikację więc chyba taki zły nie jest, szczególnie, że weryfikował go Honorowy Obywatel Rzeszowa - Jerzy Kaczmarek :wink: :wink:

miejmy nadzieje ze nie bedzie trzeba usprawiedliwiac porazki, ale jesli juz to rzeczywiscie raczej nie mozna miec nic do toru, co do bezpiecznosci to nie wiem jak było z cięzkimi urazami, ale na torze w Lublinie przez tyle lat zginęła tylko 1 osoba - Tadeusz Tkaczyk z Motoru Lublin

Jak widać, rzeszowski tor jest pod tym względem smutnym rekordzistą...

http://adamoj.republika.pl/smierc.html

meesha
Trener
Kontakt:

#283 Postautor: meesha » 9 kwietnia 2005, o 10:21

Zulu pisze:Jak widać, rzeszowski tor jest pod tym względem smutnym rekordzistą...

http://adamoj.republika.pl/smierc.html
No ja nie chciałem być aż tak dosłowny :? :( ale w sumie takie są fakty...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Powrót_Króla

#284 Postautor: Powrót_Króla » 9 kwietnia 2005, o 10:32

no tak, teraz sie zacznie kłótnia, który tor jest bezpieczniejszy... :roll: :lol:
Brawo panowie :roll:

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#285 Postautor: GIGI » 9 kwietnia 2005, o 10:41

Chociaż serce jest za TŻ, bardzo obawiam się jutrzejszego meczu. Czytałem zabawę w typowanie kto ile punktów zdobędzie i stwierdzam że wynik remisowy jest tez bardzo optymistyczny ;( ( obym się mylił).
Co do Tomka Rempały to wcale nie sugerowałbym się wypowiedzią kibica z Rzeszowa że będzie kiepski w tym sezonie, u nas zawsze jeździło mu się bardzo dobrze. Jak dla mnie 39:51 lub 41:49 tyły.
Pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki w godzinach meczu ;)

Awatar użytkownika
michal85

#286 Postautor: michal85 » 9 kwietnia 2005, o 11:12

A mnie się bardzo podoba, że już przed meczem zaczyna się szukanie usprawiedliwienia ewentualnej porażki Cool

prosze nie uogolniac. To, ze pisze tak jeden z naszych nie oznacza, ze wszyscy tak mysla. Jakby (achh jak ten wyraz lubimy ;)) rzeszowianie mieli brac do serca kazde zdanie wypowiedziane na tym forum, to by nigdy nie zapanowala przyajazna atmosfera, a mysle ,ze calkiem niedaleko do niej ;)
Informuję uprzejmie, że tor w Lublinie nie dalej jak w środę przeszedł pozytywnie weryfikację więc chyba taki zły nie jest, szczególnie, że weryfikował go Honorowy Obywatel Rzeszowa - Jerzy Kaczmarek Wink Wink

oj juz tak dobrze nie jest 8) Kaczmarek byl juz u nas i - delikatnie mowiac - padpadl naszemu kierownikowi ;)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mrucky

#287 Postautor: Mrucky » 9 kwietnia 2005, o 11:17

michal85 pisze:oj juz tak dobrze nie jest 8) Kaczmarek byl juz u nas i - delikatnie mowiac - padpadl naszemu kierownikowi ;)

Albo kierownik jemu :P

W tym momencie najbardziej martwi mnie pogoda bo wczoraj było 0.2, a dzis już się zmieniło na 1.2 mm :(

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#288 Postautor: grzesieck » 9 kwietnia 2005, o 11:38

Mrucky pisze:W tym momencie najbardziej martwi mnie pogoda bo wczoraj było 0.2, a dzis już się zmieniło na 1.2 mm :(

Nie martwcie sie tak ta pogoda, bo te wszystkie prognozy to o kant dupy potluc, mialo padac juz od czwartku, a jakos nie widzialem ani jednej kropli deszczu. Dzisiaj niebo troche zachmurzone, ale miejmy nadzieje, ze tragedii nie bedzie.

Mecz sie odbedzie, wygramy 48:42 (tylko jak? :? ), a pozniej na Gran Derby :twisted: sympatyczna niedziela sie szykuje :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#289 Postautor: Lublin_Fan » 9 kwietnia 2005, o 11:42

Weź linikję i zobacze ile to jest 1,2 mm.
Toż to dosłownie jedna kropla. Ale skoro uważasz, że tor znajdzie sie pod wodą to twoja sprawa.

Pozdr.

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#290 Postautor: jataman20 » 9 kwietnia 2005, o 11:56

Lublin_Fan ma racje a pozatym dzisiaj miało najbardziej padac a z tego co widze to nie spadła żadnakropla i raczej na to sie nie zapowiada wiec mecz sie spokojnie odbędzie;]
;]

Zulu
Junior

#291 Postautor: Zulu » 9 kwietnia 2005, o 11:58

Mrucky pisze:
michal85 pisze:oj juz tak dobrze nie jest 8) Kaczmarek byl juz u nas i - delikatnie mowiac - padpadl naszemu kierownikowi ;)

Albo kierownik jemu :P

W tym momencie najbardziej martwi mnie pogoda bo wczoraj było 0.2, a dzis już się zmieniło na 1.2 mm :(

Mrucky, czy 1,2 mm to opady deszczu w podkarpackiem czy grubość warstwy luźnej nawierzchni na rzeszowskim torze? :wink:

Awatar użytkownika
Mrucky

#292 Postautor: Mrucky » 9 kwietnia 2005, o 12:15

Zulu pisze:Mrucky, czy 1,2 mm to opady deszczu w podkarpackiem czy grubość warstwy luźnej nawierzchni na rzeszowskim torze? :wink:

Hmmm, mecz jedziemy w Lublinie to co za różnica czy będzie padać w Rzeszowie ? :P No chyba, że Lublin to Podkarpacie ;) A u nas na torze to nawet 1.2 nie ma :P W tym sezonie zastnawiano się nawet czy nie opłaca się bardziej po prostu masy bitumicznej położyć. Nie trzeba równać, ani polewać :P

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#293 Postautor: WojtekF » 9 kwietnia 2005, o 12:40

Hollywood pisze:WojtekF weź sie przenies na inne forum , bo kogo obchodza twoje opinie , zwlaszcza ze nie jesteś kibicem Motoru , nie masz nic konkretnego do powiedzenia.

Drogi Holly!

Jeśli ferujesz opinie w stylu "Kogo obchodzą....." to prosiłbym Ciebie, abyś pisał za siebie i nie pisał, że opinie innych są takie jak Twoja opinia.
Nie obraź się, ale czytając wpisy różnych forumowiczów muszę z przykrością stwierdzić, iż wyrażane przez Ciebie poglądy są najmniej obiektywne, bowiem drużynę typowaną jako jednego z głównych kandydatów do awansu typujesz do walki o utrzymanie.

Nie przepadam za Tarnowem ze względu na przekręty z Rafinerią Trzebinia ani też nie przepadam za Bydgoszczą ze względu na przekręt z jazdą w ekstralidze z tamtego roku, ale obiektywnie stwierdzam, że te drużyny będą mocne w tym sezonie. Oprócz Falubazu bardzo lubię(mimo kosy między pseudokibicami) Leszno, ale obiektywnie stwierdzam, że te 2 drużyny z 2 innymi stoczą morderczą walkę o utrzymanie w ekstralidze.

Ja natomiast na tym forum zamierzam być, gdyż bardzo mi się na nim podoba.

Aby nie zbaczać z teamtu, to chciałbym życzyć wszystkim kibicom rzeszowskim i lubelskim wspaniałego, emocjonującego do końca widowiska. Zachęcam do gorącego, sportowego, obiektywnego i kulturalnego dopingu.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#294 Postautor: boxing » 9 kwietnia 2005, o 12:53

"Kto z boku patrzy ten lepiej widzi" - to tak a'propos wpisow WojtkaF, Drabola i jeszcze kilku gosci naszego forum spoza Lublina. Czesto latwiej o obiektywizm jezeli wylaczy sie emocje, zwiazane z ocena wlasnego zespolu. Choc nie zawsze sie z Nimi zgadzam, to z przyjemnoscia czytam wywazone, spokojne wpisy WojtkaF czy dyskutuje z Drabolem o juniorach. Pozdrawiam :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#295 Postautor: Talib » 9 kwietnia 2005, o 13:14

Hollywood napisał:

"WojtekF weź sie przenies na inne forum , bo kogo obchodza twoje opinie , zwlaszcza ze nie jesteś kibicem Motoru , nie masz nic konkretnego do powiedzenia."

A rozważałeś już przeniesienie się na forum kibiców Chelsea? Angielski kuleje? Jakoś nie zauważyłem w regulaminie tego forum, że mozliwość wypowiadania się na nim jest uzależniona od bycia kibicem Motoru, lub od tego czy ma się coś konkretnego do powiedzenia (czego najlepszym przykładem jest twoja skromna osoba).

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#296 Postautor: Jasiek_Sydney » 9 kwietnia 2005, o 13:15

Jeszcze niedawno pisalem, ze Rzeszow wygra. Mam dalej
nadzieje, ze tak sie stanie, ale... im blizej meczu, tym mam
wiecej obaw. Gdzies w srodku tkwi takie przeczucie, ze
faworyzowana Marma polegnie minimalnie w Lublinie.
Wlasciwie to nie wiem dlaczego...
Regards from Sydney
Jasiek

Awatar użytkownika
Fokus

#298 Postautor: Fokus » 9 kwietnia 2005, o 13:54

Przepraszam czy orientuje się ktoś od któej bedą jutro kasy otwarte?
Obrazek02.04.2005 Ten Dzień Zapamiętam Na Zawsze

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#299 Postautor: Cooper » 9 kwietnia 2005, o 14:01

od 10 podobno przedsprzedaz, pozniej od 14. tak chyba w Kurierze napisali.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

JAG
Senior

#300 Postautor: JAG » 9 kwietnia 2005, o 14:07

odnosnie otwarcia kas to pani z kiosku powiedziała ze 2 godz przed meczem,niestety.
od 10 nie byłoby źle ale chyba to tylko marzenia redaktorów i ewentualnie moje