Lubelskie programy żużlowe
Metaliczny co za roznica 5-10-15 prawdziwy kibic znajdzie 3 -8-czy 13 zl zawsze nie ma co sie bawic w podnoszenie tylko trzeba raz a dobrze zeby jak najmniej ludzi kupilo program !! ale w sumie to zarobek i tak bedzie bo zawsze jest ten prawdziwy kibic ktory znajdzie te 3-8-13 zl nawet
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
-
Gość
-
oskar_speedwaya_fan
Metalliczny pisze:A co to za różnica 3,4 czy 5 zł? Według mnie prawdziwy kibic znajdzie te 3 złote więcej i dołoży. Nie przesadzajmy, to nie są wielkie pieniądze, a lament podnieśliście taki, jakby cena urosła do co najmniej 8-10 złotych.
Prawdziwy kibic znajdzie i 15 zł na program, ale klub nie wyżyje z samych "prawdziwych", bo ich jest niewielu.
Już bilety dla ludzi są za drogie stąd np. bardzo niska frekwencja na meczu z liderem (Wybrzeżem) w play off. Ludzie woleli odłożyć kasę na spotkanie o wszystko ze Stalą.
Nie wiem czy zauważyliście, ale ludzie mają mniej, a ceny rosną (kochajmy UE). 5zł to np. 2 chleby. Jeszcze klub wróci do starych programów.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Cz@rek pisze:A może by tak wydawać dwie wersje programów,Wersja Lux (za 5 zł.)
i wersja dla mas(tabela biegów,reklamy za 1 lub 2 zł.)
PS:Ewentualnie propozycja ceny czterech złotych byłaby jakimś wyposrodkowaniem i rozwiązaniem praktycznym.
pomysl spoko tylko ze klub na pewno by na tym stracil, bo ciezko powiedziec ktory mialby wieksze zainteresowanie, ale jak ktos nie chce placic 5 zeta to naprawde lepiej sobie wydrukowac, bo przynajmniej jest bardziej czytelny niz ten co byl przez ostatnie 2 lata
Wydrukować, wydrukować, a co wy myślicie, że wszyscy w tym mieście mają drukarki

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
porabało ich chyba z tymi programami za 5 zł to mozna wejsc juz na jakis mecz a nie kupic smieszny program nie dosc ze tam same reklamy za które klub i tak dostaje hajs to jeszcze taka cena programów w takiej cenie nie bede kupował programów
Był Będzie Jest Montex Lublin MKS !!!
TŻ z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!
TŻ z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!
Rany, mało kto widział te programy a już taka krytyka i zapowiedź bojkotu..... Ja z ciekawością oczekuję, co też macie do zaoferowana i mam nadzieję, że współczynnik jakości do ceny będzie rozsądny. Bo jak nie, to będę marudził tak jak reszta
PS. RzeczywiÅ›cie biorÄ…c pod uwagÄ™ ceny biletów, program powinien kosztować 4 zÅ‚. Åadnie siÄ™ to bÄ™dzie „komponowaÅ‚o”. Zastanówcie siÄ™, jak to zrobić....
PS. RzeczywiÅ›cie biorÄ…c pod uwagÄ™ ceny biletów, program powinien kosztować 4 zÅ‚. Åadnie siÄ™ to bÄ™dzie „komponowaÅ‚o”. Zastanówcie siÄ™, jak to zrobić....
-
Gość
Cysiek pisze:porabało ich chyba z tymi programami za 5 zł to mozna wejsc juz na jakis mecz a nie kupic smieszny program nie dosc ze tam same reklamy za które klub i tak dostaje hajs to jeszcze taka cena programów w takiej cenie nie bede kupował programów
Ej z tego co ty piszesz to twierdzisz że większość to reklamy ale żeby wspomnieć o fotkach i wywiadach to już trudniej. A tam mówiąć szczerze to prawdziwy kibic i tak kupi program za 5 zł
Ah te ludzie. W minionym sezonie mówili, że są dziadowskie programy. Wiadomo było, że jak ma byc lepszy program to będzie więcej kosztować. Klub zrozumial kibiców i zrobił lepsze programy ( mam nadzieje) a tera już nie pasuje bo za drogie. Nie ktorzy to by chciali takie jak na GP za darmo.
02.04.2005 Ten Dzień Zapamiętam Na Zawsze -
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Dokładnie jataman - mylisz się z Apocalipsem i ci, którzy omijają bzdurne posty co niektórych (np.ja
) patrzę na avatary i wiem co kto piszę. I jak widze buźkę Jensena to myślę że piszę to Apocalips, który jako jeden z nielicznych trzyma wysoki poziom dyskusji. A twoje wypowiedzi - no cóż......, żeby zrozumieć czytam 3 razy a i tak nie wszystko odszywrowuje. a ponadtym to pisz troszkę rzadziej, bo nic nie wnosisz. A po trzecie skończcie juz wałkowanie tematu języka internetowego, kiedyś już to przerabiałem (bodajże z grzecieckem) - chodziło o język DjRaFiXa. Niektórzy tak mają i basta. Niereformowalne toto i już.
PS.Sorki za OT ale nie wytrzymałem.
PS2.Ciekaw jestem cholernie tych nowych programów. Mam kolekcję swoich jeszcze od 1993 i chętnie dołoże coś nowego do tej skromnej kupki.
PS.Sorki za OT ale nie wytrzymałem.
PS2.Ciekaw jestem cholernie tych nowych programów. Mam kolekcję swoich jeszcze od 1993 i chętnie dołoże coś nowego do tej skromnej kupki.