Krzysztof Dominiczak w Motorze!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gość

#51 Postautor: Gość » 5 kwietnia 2005, o 11:54

neir1 pisze:ja uwazam ze sciagniecie Dominczaka to dobry pomysl bedzie walka o sklad :) a wlasnie a ile lat ma nasz nowy nabytek jesli ktos mogl by napisac??

Zgadzam się z tobą neir1 asem to on nie jest ale nasi juniorzy będa bardziej się starać i będzie rywalizacja w drużynie :D

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#52 Postautor: Drabol » 5 kwietnia 2005, o 18:26

Odpowiadam na pytanie kogos wyżej ;) Dominiczak jest rocznik 1985, czyli wcale taki mludziutki nie jest. Ale zobaczymy , moze zacznie trzaskac komplety... :P
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

Awatar użytkownika
papi
Trener

#53 Postautor: papi » 5 kwietnia 2005, o 18:33

Drabol pisze:Odpowiadam na pytanie kogos wyżej ;) Dominiczak jest rocznik 1985, czyli wcale taki mludziutki nie jest. Ale zobaczymy , moze zacznie trzaskac komplety... :P

no na bank, jeszcze pewnie zostanie zgloszony to eliminacji IMÅšJ, wystarczy, ze w kazdym meczu zdobedzie wiecej niz 2-3 punkty, to w przypadku zwyciestwa moze byc ogloszony jego ojcem chrzestnym :D

meridol

#54 Postautor: meridol » 5 kwietnia 2005, o 19:06

Åšliwa pisze:
neir1 pisze:ja uwazam ze sciagniecie Dominczaka to dobry pomysl bedzie walka o sklad :) a wlasnie a ile lat ma nasz nowy nabytek jesli ktos mogl by napisac??

Zgadzam się z tobą neir1 asem to on nie jest ale nasi juniorzy będa bardziej się starać i będzie rywalizacja w drużynie :D

rywalizacja bedzie, ale chyba nie z nim bo slyszlaem ze jest poza zasiegiem naszych juniorow. oczywiscie narazie... :wink:

Awatar użytkownika
:Radim:
Kontakt:

#55 Postautor: :Radim: » 4 maja 2005, o 20:45

http://www.sport.zgora.pl/zuzel/news.ph ... 4_19_38_19

ciekawiÄ… mnie 2 rzeczy

1 - dlaczego Dominiczak jeździ dla Rawicza i 2 - dlaczego w ZLM nie startuje rezerwa - Bałabuch (chyba juz po kontuzji) itd. - nie maja sprzetu owszem - ale co gdy odpukac kontuzja - sprzet i tak trzeba mniec a nawet jakby jzdzili na zatartych silnikach od zawodnikow to cos by sie nauczyli. poza tym czemu nie odbierzemy kompletnych motocykli od zawodnikow takich jak darek sledz - dlaczego one nie wracają do klubu
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć :)
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#56 Postautor: RadeKas » 4 maja 2005, o 20:55

Zauwaz, ze dla Gorzowa jezdza Liberski i Brucheiser. Czyli prawdopodobnie, Ostrow i Lublin wcisneli juniorow do "reprezentacji" innych klubow, aby ci mieli gdzie sobie pojezdzic. Jak dla mnie bardzo dobry pomysl. Oczywiscie to tylko moje domysly.

ps. Marcinkowski 12(3,3,3,0,3). Moze jednak szkoda, ze do nas nie doszedl :wink:

Awatar użytkownika
:Radim:
Kontakt:

#57 Postautor: :Radim: » 5 maja 2005, o 17:20

mysle ze nie taka szkoda - jechal na wlasnym torze a zawodnicy nie byli na najwyzszym poziomie. wydaje mi sie ze mozna bylo by polaczyc druzyny - np do teamu Gorzowa dodac jednego juniora z KMu i TŻu - na zmiane np raz doiniczak raz kepa itd
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć :)

3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie

http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#58 Postautor: FantyÅ› » 2 czerwca 2006, o 17:53

Teraz takie pytanie czy wiedzieliście że Krzysio punktuje dla KSŻ Krosno moze gdzieś to juz pisaliście ale nigdzie nie zwróciłem uwagi.POprostu ogladam galeria na SF a Tu Krzysio w kewlarze KSŻ-tu :!:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Speedway Fan
Senior

#59 Postautor: Speedway Fan » 2 czerwca 2006, o 18:26

Oczywiście, że wiedzieliśmy. To jakoś w środku lub pod koniec maja było jak KSŻ wypożyczył Dominiczaka.

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#60 Postautor: FantyÅ› » 2 czerwca 2006, o 21:37

Speedway Fan pisze:Oczywiście, że wiedzieliśmy. To jakoś w środku lub pod koniec maja było jak KSŻ wypożyczył Dominiczaka.

Ta to ja jakos opóźniony chyba jestem jak sie dopiero dowiedziałem :?
Tż Sipma Lublin-Mój Klub