Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Shack
Administrator

#626 Postautor: Shack » 2 kwietnia 2005, o 20:29

Michael, nie kompromituj sie :) Jechal zeby trenować. Naprawde niedużo mu brakuje, żeby być lepszym od Szymka i Krzyska. Ale jeszcze czas....

Michael

#627 Postautor: Michael » 2 kwietnia 2005, o 20:34

No tak jest czas :twisted: Po co sie spieszyc.

Jak bedzie wygrywac z Piszczykiem lub Frankiem wtedy Pan dyrektor zdecyduje sie wyrobic mu licencje.

Brawo.
Bardzo profesjonalne podejscie do sportu jak i do samego zawodnika.

Ja ze swojej strony zycze i jednemu (Kacprowi i Szymonowi) jak najlepiej.
Niech wszystko bedzie po sportowemu i na rownych zasadach a te nie sa jednak.
Klub ktory powinien pomogac mlodemu utrudnia mu rozwoj kariery.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#628 Postautor: Erwin » 2 kwietnia 2005, o 20:38

Przestań człowieku dziamolić, zastanów się najpierw zanim coś napiszesz i daj mamie niech jeszcze sprawdzi, krew mnie zalewa jak czytam takie bzdurne posty, dawno się na forum nie udzialałem, ale widząc taki poizom dyskusji trzeba coś napisać. Mimo to pozdrawiam i skorzystaj z rad

Sorka za OT.

Michael

#629 Postautor: Michael » 2 kwietnia 2005, o 20:41

No to ja Cie nie bylo i nic nie wiesz nie wiesz co i jak siedzije w klubie to uteczka na klodke :twisted:

Masz jakies podstwy zeby pisac tak :?: Pytam sie masz :?:

Ja mam i jest to prawda a Ty jak nie wiesz i niepodoba sie Tobie moj sposob pisania to przemilcz to.

Bo tak naprawde to G wiesz.

Geest
Senior

#630 Postautor: Geest » 2 kwietnia 2005, o 20:41

Michael, Ty przed tym sezonem pisales tez, ze Seba podpisal u nas...

Gość

#631 Postautor: Gość » 2 kwietnia 2005, o 20:42

A ja sie chce dowiedzieć gdzie na stronie głównej znajduje sie zapowiedź jutrzejszego meczu ? (awizowane składy , inforamcje na temat biletów itp) ? to sie dzieje z tą oficjalną stroną ?

Michael

#632 Postautor: Michael » 2 kwietnia 2005, o 20:44

To fakt przyznalem sie do bledu wtedy takze.

Zreszta czas pokaze i sami zobaczycie.

Zadajcie pytanie dyrektorowi czy trenerowi dlaczego tak naprawde jedzie Szymon a nie Kacper.

Awatar użytkownika
Fokus

#633 Postautor: Fokus » 2 kwietnia 2005, o 20:44

Michael pisze:No to ja Cie nie bylo i nic nie wiesz nie wiesz co i jak siedzije w klubie to uteczka na klodke :twisted:

Michael że się na forum nie udzielał to nie znaczy, że nie może wiedzieć co się dzieje w klubie.
Przecież nie tylko za pomocą forum można się dowiedzieć co tam się dzieje.

Siwek Patataj

#634 Postautor: Siwek Patataj » 2 kwietnia 2005, o 20:45

Jeśli z tą licencją, a w zasadzie jego brakiem to prawda i zaniedbanie ze strony klubu, to panowie Gawrzykowie, Siwkowie i Kępowie... robimy Wam zrzutę na stragan w Elizówce, bo nadajecie się do kupczenia pietruszką i marchewką.

Czekamy oczywiście na rzetelne informacje.

ukłoniki
lucki73

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#635 Postautor: WojtekF » 2 kwietnia 2005, o 20:46

Jeśli dywagacje istreda i Michaela są prawdziwe, to brakuje słów krytycznych, które mogłyby ocenić postawę włodarzy Motoru.

Swoją drogą bez względu na to czy pojechałby Bałabuch czy Kępa i tak zaczynacie zapewne mecz od wyniku 1-5 a odrobienie straty z 1ego wyścigu to zadanie Waszych seniorów i analizując postawę seniorów Krosna w sparingu z Debreczynem, Wasi seniorzy powinni zadaniu podołać.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#636 Postautor: Erwin » 2 kwietnia 2005, o 20:47

Majkel widze ze nadal nie wyciągnałeś wniosków z mojego postu :? . A prosiłem, czytaj posty ze zrozumieniem. Co do Twoich dywagacji to nie wydaję mi się żeby klub specjalnie i z premedytacją chciał zniszczyć taki talent jak Kępa Jr, zastanów się, komu to na rękę ?

P.S. Czytaj posty ze zrozumieniem nie napisalem ze nie bylo mnie na forum napisalem zaś że się nie wypowiadałem :wink:

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#637 Postautor: DonKamizi » 2 kwietnia 2005, o 20:48

Jak to licencja niewykupiona :?: :?: :?:
Czy znajdzie się ktoś szanowny dobrze poinformowany, który może to wyjaśnić :?: :?:
Ech...czasami ręce opadają :( :(
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

KrzyÅ›
Junior

#638 Postautor: KrzyÅ› » 2 kwietnia 2005, o 20:49

lucki73 pisze:Jeśli z tą licencją, a w zasadzie jego brakiem to prawda i zaniedbanie ze strony klubu, to panowie Gawrzykowie, Siwkowie i Kępowie... robimy Wam zrzutę na stragan w Elizówce, bo nadajecie się do kupczenia pietruszką i marchewką

Lucki ja nie dam ani złotówki na to towarzystwo :wink:

p.s.
Gawełku i Shacku gdzie jest informacja na temat jutrzejszego meczu. Tylko nie piszcie że nie macie czasu, gdyż na głupoty zawsze go znajdziecie...

Gosia
Szkółkowicz

#639 Postautor: Gosia » 2 kwietnia 2005, o 20:51

Hollywood pisze:A ja sie chce dowiedzieć gdzie na stronie głównej znajduje sie zapowiedź jutrzejszego meczu ? (awizowane składy , inforamcje na temat biletów itp) ? to sie dzieje z tą oficjalną stroną ?

Z tego co podaje TŻ cenny w Krośnie wyglądają następująco:
trybuna zadaszona-18 zł
normalny( w tym nowe trybuny)- 15 zł
szkolny-8 zł
program-3 zł
sędzia z Częstochowy-Jan Banasiak
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#640 Postautor: _piotrusss » 2 kwietnia 2005, o 20:52

Tu nie chodzi o to kto jest lepszy Szymon czy Kacper... Tu chodzi o postawe klubu! Co by zrobili jakby po treningach w Pile dwóch juniorów nie mogło jechać? (sprzęt, kontuzja, choroba...) Moim zdaniem przed sezonem wszyscy zawodnicy, tym bardziej juniorzy wśród których ciezko jest wskazać lidera powinni mieć wszystkie formalne sprawy zapięte na ostatni guzik. Tym bardziej, że Kacper zdał licencję już dość dawno.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Gość

#641 Postautor: Gość » 2 kwietnia 2005, o 20:55

Z tego co podaje TŻ cenny w Krośnie wyglądają następująco:
trybuna zadaszona-18 zł
szkolny-8 zł
program-3 zł

Droga Gosiu , ja doskonale o tym wiem , sens mojego postu był dlaczego nie ma zapowiedzi meczu oraz zwiazanych z nim szczegółów ?????
ale dzieki za przypomnienie :D

Michael

#642 Postautor: Michael » 2 kwietnia 2005, o 20:55

Z ta licencja to jest tak ze.

Kacper ja zdal ale nie ma wyrobionej.Chodzi o kwitek.
To tak ajk nie wejdziesz na bilet ulgowy bez legitymacji szkolnej.

Kacper nie ma licencji ktora by umozliwiala mu start w lidze.

Erwin nie chce mi sie czytac twoich postow bo wyskakujsez tu nie wiem czym. Ja zapodalem watek i jak ludzie go podchwycili to sie trzymaj tego.

Awatar użytkownika
Fokus

#643 Postautor: Fokus » 2 kwietnia 2005, o 20:55

Gosia pisze:Z tego co podaje TŻ cenny w Krośnie wyglądają następująco:
trybuna zadaszona-18 zł
szkolny-8 zł
program-3 zł
Pozdrawiam
Zgadza siÄ™ to samo pisze na oficjalnej stronie Krosna.
http://members.lycos.co.uk/ksz/news.php?id=87

Gosia
Szkółkowicz

#644 Postautor: Gosia » 2 kwietnia 2005, o 21:04

Już w najbliższÄ… niedziele ruszy kolejka ligowa. Zespół z Lublina zainauguruje sezon w KroÅ›nie gdzie zmierzy siÄ™ z beniaminkiem pierwszej ligi. Nastroje w drużynie sÄ… bojowe. ”Jedziemy powalczyć i wygrać” to zdanie, które w ostatnich dniach można bardzo czÄ™sto usÅ‚yszeć u zawodników i lubelskich dziaÅ‚aczy. Zawodnicy bardzo solidnie przepracowali zimÄ™, co byÅ‚o widoczne na zgrupowaniu w Krsko i na torze w Pile.To wÅ‚aÅ›nie treningi na czarnym torze w Pile, majÄ… pomóc naszym zawodnikom w zwyciÄ™stwie nad zespoÅ‚em Andrzeja Maroszka. Nie od dziÅ› wiadomo, że tor w KroÅ›nie jest twardy i stosunkowo trudny. Miejmy nadzieje ze nasi zawodnicy poradzÄ… sobie z nim bez problemu i w niedziel późnym wieczorem dwa punkty wrócÄ… do Lublina. Już dziÅ› zawitaÅ‚ do Lublina Jesper Jensen, który chce potrenować przed meczem w KroÅ›nie na lubelskim stadionie.
Także krośnieńscy zawodnicy nie próżnują. Swoją formę szlifowali na zgrupowaniu na Węgrzech a także podczas wczorajszego sparingu.
Zawody zaplanowane na godzinę 16.00 zapowiadają się bardzo interesująco. Dużym atutem krośnian będzie ich własny tor, ale koziołki nie są chłopakami do bicia i na pewne tego meczu wyjazdowego nie odpuszczą. Zapowiada się zacięta rywalizacja.
Do Krosna wybierają się 3 autokary, które wraz z Lubelskim Fan Klubem jadą wspierać dopingiem swoich pupili.
Ostatni pojedynek Lubelskiej drużyny z krośnieńskimi wilkami odbył się 18.08.2002 i zakończył się wygraną gospodarzy w stosunku 58:32. Najlepiej z Lublinian spisał się, Atilla Stefani zdobywając 12 pkt oraz Daniel Jeleniewski, który zainkasował w tym meczu 9 pkt. Z zawodników gospodarzy najlepiej punktował wtedy Janusz Ślączka zdobywając 11 pkt, oraz Josef Franc i Marek Mróz, którzy zdobyli po 10 pkt.

Awizowany skład:
KSÅ» Krosno:
9.Matej Ferjan
10.Janusz ÅšlÄ…czka
11.Łukasz Szmir
12.Tomasz Łukaszewicz
13.Rafał Wilk
14.Piotr Prucnał
15.Jakub Åšpiewanek

TÅ» Lublin
1.Adam Pietraszko
2.Daniel Jeleniewski
3.Mariusz Franków
4.Jesper B. Jensen
5.Tomasz Piszcz
6.Kacper Kępa
7.Szymon Bałabuch

Ceny biletów:
Trybuna zadaszona- 18zł
Normalny- 15 zł
Szkolny-8 zł
Program-3 Å‚

Holly o to Ci chodzi ;)
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#645 Postautor: Erwin » 2 kwietnia 2005, o 21:08

Jeśli zapodałeś wątek to z łaski swojej mógłbyś napisać wszystko co jest wiadome w tej sprawie, a nie od razu obwiniać klub o jakieś błędy i specjalne uniemożliwianie startów Kepie, wątpie żeby tak było. Póki co nie znamy wszystkich szczegółów tej sprawy więc jakbyś mógł to powstrzymaj się z krytyką w stronę klubu. Najlpiej i najłatwiej jest biadolić.

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#646 Postautor: wojtek_78 » 2 kwietnia 2005, o 21:09

Michael. A może nam napiszesz jak było z przystępowaniem Kacpra do egzaminu?? Bardzo ładna historia (z dokumentami w tle).

Gość

#647 Postautor: Gość » 2 kwietnia 2005, o 21:10

tak właśnie o to mi chodzi , tyle że to powinno być na stronie głównej już wczoraj , a pod tym artykułem powinien być podpis P.Słupski bądź R.Toporowski.

KrzyÅ›
Junior

#648 Postautor: KrzyÅ› » 2 kwietnia 2005, o 21:20

Hollywood pisze:tak właśnie o to mi chodzi , tyle że to powinno być na stronie głównej już wczoraj , a pod tym artykułem powinien być podpis P.Słupski bądź R.Toporowski.

Holly to czy to napisze Slupski czy Toporowski akurat jest mało istotne. Wystarczy aby Kowalski sklecił pare słów i umieścił w newsach.

p.s.
Zacietrzewiona grupo "działaczy" lubelskich - zachowujcie się tak dalej w stosunku do kibiców, a sami się przekonacie czym to się skończy.

Michael

#649 Postautor: Michael » 2 kwietnia 2005, o 21:39

Heh.
Jakie mam Ci szczegoly podac Erw.Malo ci tego co juz napisalem i co ludzie napisali.Kiedys potkamy sie i pogadamy.Ni mam juz wiecej nic do doania bo tu tylko mozna plakac z poczynan dzialaczy.

Wojtek tamtych szcegolow nie znam i zwyczajnie sie do tego przyznaje.
Ale to juz bylo rok temu i po co do tego wracac.

Kacper trenuje z naszym zespolem jezdzi na zgrupowania wiec ja jako kibic domagam sie wyjasnien dlaczego nie ma licencji ktora powinien miec.
A moze wogole nie jest zawodnikiem klubu Tz Sipma Lublin :?:

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#650 Postautor: Jasiek_Sydney » 3 kwietnia 2005, o 01:42

Mecz sie nie odbedzie...

Zrodlo - http://www.pzm.pl
Regards from Sydney
Jasiek