Wyjazd do Krosna-OSTATNIA SZANSA
Ja już wczoraj wieczorem się zastanawiałem, ale myślę, że nie powinniśmy się martwić na zapas, szczególnie, że żadnego wpływu na to co się stanie nie mamy
Miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
BARTEK1400
Na chwilę obecną lista zamknięta. Jeśli nagle się zwolnią dwa miejsca to dam znać. Czekamy na rozwój wypadków

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Oczywiście, ale pięterko całe dla mnie więc się nie napalać
Lothian Buses rulez 
-
BARTEK1400
-
Michael
sam nie wiem jaka decyzja powinna zostac podjeta, z jednej strony Papież żyje wiec nie ma powodu odwolywac kolejki, ale z drugiej jak wyobrazacie sobie radosc po wygranym meczu, nie tylko kibicow, ale zawodnikow i wszystkich innych, naprawde to chyba jest sytuacja, w ktorej kazda decyzja bedzie zla 
papi pisze:sam nie wiem jaka decyzja powinna zostac podjeta, z jednej strony Papież żyje wiec nie ma powodu odwolywac kolejki, ale z drugiej jak wyobrazacie sobie radosc po wygranym meczu, nie tylko kibicow, ale zawodnikow i wszystkich innych, naprawde to chyba jest sytuacja, w ktorej kazda decyzja bedzie zla
radosc nie musi byc okazywana poprzez bieganie po trybunach i choralne okrzyki...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Cracovia podjęła decyzję o rozegraniu meczu po konsultacji z Kurią Biskupią.
Przecież nie musi być serpentyn, głośnego dopingu. Można ten mecz rozegrać w przyjaznej, spokojnej atmosferze. A przypominam, że Jan Paweł II przeżywał już ciężkie chwile, teraz modli się za niego miliony ludzi, a to jest ogromna siła... jeszcze nie odszedł...
Przecież nie musi być serpentyn, głośnego dopingu. Można ten mecz rozegrać w przyjaznej, spokojnej atmosferze. A przypominam, że Jan Paweł II przeżywał już ciężkie chwile, teraz modli się za niego miliony ludzi, a to jest ogromna siła... jeszcze nie odszedł...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
sting czy juz cos wiiadomo czy bedzie w niedziel mecz zuzlowy w Krosnie porosze oodpowiedz
Ostatnio zmieniony 2 kwietnia 2005, o 13:15 przez Kugel, łącznie zmieniany 1 raz.
-
BARTEK1400
-
Michael
oczywiscie ze oficjalny komunikat powienien pojawic sie duzo wczesniej,czy odwolywac czy nie kolejke. jednakze jak to widac na przykladzie wloskiej Serie A :
cytat z onet.pl
trzeba powaznie sie zastanowic czy jest sens robic cos na sile, tym bardziej dla osob dla ktorych Papiez jest naprawde wazna osobistoscia moze byc trudne skupienie sie na meczu
cytat z onet.pl
Włoskie władze sportowe odwołały wszystkie imprezy sportowe przewidziane na obecny weekend, w tym spotkania piłkarskiej Serie A, na "znak szacunku wobec ciężko chorego papieża".
trzeba powaznie sie zastanowic czy jest sens robic cos na sile, tym bardziej dla osob dla ktorych Papiez jest naprawde wazna osobistoscia moze byc trudne skupienie sie na meczu
nie robmy zaloby za zycia. oczywiscie zachowanie podczas meczu powinno byc stosowne. ale przeciez nikt nie wie ile Papiez bedzie z nami, oby jak najdluzej. Wszystkie media tylko jakby czekaly na ta najsmutniejsza wiadomosc. a przeciez to jeszcze moze byc kilka dni, moze tygodni... i co przez caly ten czas zaloba? z okazji, ze Papiez zyje?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie (większość się pewnie zgodzi) nierobienie żadnej fety z okazji inauguracji, brak fajerwerków i głośnych śpiewów. O ile sytuacja sie nie zmieni, a sami żużlowcy wyrażą cheć jazdy, to ze spokojem dopingujmy ich, a chwila zadumy i modlitwy będzie jak najbardziej na miejscu.
Ech... W zeszłym roku, inauguracja zbiegła się ze śmiercią Dadosa...
Ech... W zeszłym roku, inauguracja zbiegła się ze śmiercią Dadosa...
-
Michael
Ludzie wiecie co.
Na takich lubelskich partaczy jakimi sa nasi dzialacze klubowu szkoda jechac.
Kacper nie pojedzie a pojedzie za niego Szymon.
A dlaczego
Na pewno nie dlatego ze byl gorszy od Szymona.
Moze ktos z adminow napisze ja nie bede podawal powodu.
Ale jest od smieszny jak nie wiem co.
I tu mamy powrot do naszych tranferow i tego jak nieudolni sa nasi dzialacze.
Na takich lubelskich partaczy jakimi sa nasi dzialacze klubowu szkoda jechac.
Kacper nie pojedzie a pojedzie za niego Szymon.
A dlaczego
Na pewno nie dlatego ze byl gorszy od Szymona.
Moze ktos z adminow napisze ja nie bede podawal powodu.
Ale jest od smieszny jak nie wiem co.
I tu mamy powrot do naszych tranferow i tego jak nieudolni sa nasi dzialacze.