Wyjazd do Krosna-OSTATNIA SZANSA
Mikas, a może Sting już wie, że pierwsza kolejka będzie przeniesiona na początek maja

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Siwek Patataj
nem pisze:Luki,
Odpowidalbys czasem na maile labo pw...
Masz jeszcze jakies miejsca do Krosna, albo ktoklwiek z Wawy?
Nem, przepraszam odpowiedziałem tutaj na Forum, a nie na PW. Sorry wielkie.
Piszę więc raz jeszcze:
Przepraszam, ale moja propozycja jest nieaktualna z powodu zmiany trasy przejazdu. Nie jadę bezpośrednio z Warszawy jak było w planach, tylko jadę ze Śląska i nie będę miał możliwości zabrania niestety kogokolwiek więcej niż własnej żony i własnych teściów. Przykro mi Nem bardzo, może "następną razą"
pozdr.
lucki73
-
Gość
Wiem dawno mnie nie bylo:)
Mam samochod na gaz, chetnie pojade na ten mecz, moge zabrac 3-4 osoby ktore sfinasuja paliwo LPG
[koszt 1.6 za litr, spalanie w okolicach 8l na 100]. Nem znajdz jeszcze 1/2 kamikadze ktorzy odwaza sie ze mna jechac i bedzie dobrze.
Pozdrawiam i witam ponownie
Mam samochod na gaz, chetnie pojade na ten mecz, moge zabrac 3-4 osoby ktore sfinasuja paliwo LPG
Pozdrawiam i witam ponownie
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
ja tez bym bardzo chetnie pojechal do Krosna ale jak nrazie brak kasy
albo zbyt malo
jak ktos ejdzie samochdoem to tez bardzo chetnie sie zabral tylko niech moze napisze ile na benzyne skladka
prosil bym o kontakt na kome (sms z netu http://www.text.plusgsm.pl/sms/ jakby ktos nie znal adresu
) lub normalnie zadzwonil o kazdej porze dnia i nocy
601641785
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Rozpoznasz nas bez problemu, jednak gdybys mial z tym problem spytaj sie przy barze, gdzie siedzi fan klub.
P.S. Przypominam przy okazji-dzis o godzinie 18 w pubie Tequilla (ul. Zachodnia) beda zbierane pieniadze na wyjazd do Krosna. Zapraszamy wszystkich chetnych.
P.S. Przypominam przy okazji-dzis o godzinie 18 w pubie Tequilla (ul. Zachodnia) beda zbierane pieniadze na wyjazd do Krosna. Zapraszamy wszystkich chetnych.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Re: Wyjazd do Krosna
sting126 pisze:Fan Klub organizuje wyjazd na mecz ligowy do Krosna. Cena tego wyjazdu to 25 zl, pieniadze beda zbierane we wtorek (29.03) w Pubie Tequilla przy ulicy Zachodniej 3 od godziny 18 i w czwartek (31.03) na stadionie w godzinach 10-14. Szczegolowe informacje pod numerami 693 549 664 oraz
502 428 372. Pozdrawiam
To tylko jako ciekawostka.... I niech ktoś powie, że w Polsce wszystko drożeje
http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=15
Re: Wyjazd do Krosna
A to dobreSaint pisze:To tylko jako ciekawostka.... I niech ktoś powie, że w Polsce wszystko drożeje![]()
http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=15
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
sledzio
wrocilem jako jeden z pierwszych Fanklubowiczow wiec moze napisze jak sytuacja miala sie przed moim wyjsciem (19:15)
widac ze jestesmy glodni zuzla i do pubu wpadlo sporo osob...
zbieramy juz 2 autokar ale miejsca jeszcze spokojnie byly... szczegoly pojawia sie pewnie wieczorem lub jutro...
Pozdrawiam!
widac ze jestesmy glodni zuzla i do pubu wpadlo sporo osob...
zbieramy juz 2 autokar ale miejsca jeszcze spokojnie byly... szczegoly pojawia sie pewnie wieczorem lub jutro...
Pozdrawiam!