jataman20 pisze:jak sie oblicza te punkty w angli ze czasem zawodnicy majÄ… za bieg 4 albo 6 jak oni je zdobywajÄ… ??
Zanim nastepnym razem cos napiszesz zobacz czy ktos 2 czy 3 posty wyzej nie zadal tego samego pytania-dostajac na nie odpowiedz
Hollywood pisze:Popatrzcie co znalazłem na stronie czeskich hooligans![]()
http://www.hooligans.cz/in/files/photo3/2028en.html
meesha pisze:Nabyłem dzisiaj drogą kupna Skarb Kibica 2005 aka Świat Żużla i po przejrzeniu go stwierdzam kompletny brak informacji na stronach 60-61 (Daugavpils). Chciałem spytać czy inni też tak mają czy tylko ja miałem szczęście trafić na "niedorobiony" egzemplarz![]()
Dzięki ale ja już wyczerpałem limit wydatków na Tygodnik Żużlowy w tym rokuŚliwa pisze:meesha dzisiaj kupiłem Tygodnik Żużlowy numer 14 i na ostatniej stronie sa nazwiska oraz daty zawodników Daugavpils.![]()
Pozdro![]()
meesha pisze:Dzięki ale ja już wyczerpałem limit wydatków na Tygodnik Żużlowy w tym rokuŚliwa pisze:meesha dzisiaj kupiłem Tygodnik Żużlowy numer 14 i na ostatniej stronie sa nazwiska oraz daty zawodników Daugavpils.![]()
Pozdro![]()
6,20 to i tak za dużo
A listę zawodników z danymi spiszę sobie z neta
papi pisze:nom, ale chyba jadac z tej "specjalnej" rezerwy zawodnik rozpoczyna wyscig oddalony o 15 metrow od tasmy, tak przynajmniej bylo kiedys i raczej zostalo, ale nie na 100%
Hollywood pisze:Pewien gość napisał na jakimś portalu (już nie pamiętam) taką ciekawostke....
Jan Paweł II (1920-2005)
* rocznikowo daje 85 lat ; 8+5 = 13
* zmarł 21:37 ; 2+1+3+7 = 13
* data śmierci 02.04.2005 ; 2+4+2+5 = 13
* dokładna data śmierci wraz z godziną (02.04.2005 21:37)
2+4+2+5 = 13 ; 2+1+3+7 = 13 [13+13] = 26 Pontyfikat Papieża trwał 26 lat.
* Papież zmarł w 13-stym tygodniu roku!
co o tym sądzić ?