Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#426 Postautor: WojtekF » 24 marca 2005, o 10:25

Krzyś pisze:Tak szczerze mówiąc to nic do Was nie mam panowie. Jeżeli WojtekF pisze mi na p.w. "morda nie szklanka ale zęby ma się jedne" to ja też musiałem mu w głupi sposób odpowiedzieć...W wielu postach przesadziłem za co Was przepraszam i obiecuję poprawę... :wink:

p.s.
Z Luckym sobie pogadaliśmy choć nie piszę tak szybko na klawiaturze jak on... :wink:

Znowu pisze nie na temat, ale musze sprostowac, aby nie bylo, ze ja pogrozki rozsylam. Zwrotem "morda nie szklanka...." nie posluzylem sie podczas pisania p.w. tylko w temacie z juniorem, co mozna sprawdzic.

Czytajac ten post bylem pod wrazeniem, gdyz naprawde wydawalo mi sie, ze Krzys napisal wreszcie cos madrego. Jednak posluzyl sie emotikonka, ktora wskazuje, ze z ta poprawa to niestety sciema. Uwierz Krzysiu, ze niczego tak nie chce jak tego, abys sie poprawil.Szcerze Ci tego zycze.

Przepraszam jeszcze raz, ze nie na temat. Mam nadzieje, ze Krzys sie naprawde poprawi a wtedy postow nie na temat nie bedziemy juz pisac.

p.s. Lepiej Krzysiu. Ciesze sie bardzo
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

bosmanKSZ

#427 Postautor: bosmanKSZ » 24 marca 2005, o 16:19

Co u was na forum takie nudy, odnoscnie meczu z Krosnem?? Jak narazie wiekszosc z Was sie tylko miedzy soba kloci, a konkretow nie ma :D:D Ale mysle ze to juz koniec klotni i wkoncu zacznie sie ciekawsza dyskusja o meczu.
Moze ja zaczne...
Nasi zuzlowcy wczoraj wyjechali z rana na Wegry i wracaja dzisiaj poznym wieczorem. Maja przewidziane w tym czasie 4 treningi na torze, tak wiec mysle ze nie bedzie takiego czegos, ze wasza druzyna bedzie bardziej objezdzona niz my, bo tez mamy swoje skromne zgrupowanie. :D :D
Co do stanu toru, to narazie jest on jeszcze w fatalnym stanie, ale co najwazniejsze nie pada i wszystko powoli schnie. Po swiatch jak wszystko pojdzie dobrze beda jeszcze jakies treningi na naszym torze, a wiec zawodnicy sie troche zapoznaja z torem(szczegolnie Ci nowi:D:D)

A co do samego meczu, to szanse naprawde sa wyrownane i wygra lepszy. Mam nadzieje ze bedzie to Krosno. U nas lidera takie z prawdziwego zdarzenia nie mamy, podobnie jest u was, ale nasz sklad jest glodny sukcesu i bardzo ambitny. Szmid, Wilk czy Łukaszewicz mysle ze pokaza "lwi pazur" i bedzie dobrze. Wynik 48:42 dla KSZ(KKZ) :)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#428 Postautor: Gelo » 24 marca 2005, o 16:57

Co u was na forum takie nudy, odnoscnie meczu z Krosnem?? Jak narazie wiekszosc z Was sie tylko miedzy soba kloci, a konkretow nie ma

A co byś chciał? Jest cośo czym nie napisaliśmy?
Moze ja zaczne...
Nasi zuzlowcy wczoraj wyjechali z rana na Wegry i wracaja dzisiaj poznym wieczorem.

Wiemy
Maja przewidziane w tym czasie 4 treningi na torze, tak wiec mysle ze nie bedzie takiego czegos, ze wasza druzyna bedzie bardziej objezdzona niz my, bo tez mamy swoje skromne zgrupowanie.

To też wiemy
A co do samego meczu, to szanse naprawde sa wyrownane i wygra lepszy.

Poważnie? :shock:

Mam nadzieje ze bedzie to Krosno. U nas lidera takie z prawdziwego zdarzenia nie mamy, podobnie jest u was, ale nasz sklad jest glodny sukcesu i bardzo ambitny. Szmid, Wilk czy Łukaszewicz mysle ze pokaza "lwi pazur" i bedzie dobrze. Wynik 48:42 dla KSZ(KKZ) :)

bla bla bla. Jeżeli chciałeś uatrakcyjnić dyskusję konkretami to udało Ci się średnio. Pozdrawiam i się nie kłócę.

Kamil78
Kontakt:

#429 Postautor: Kamil78 » 24 marca 2005, o 17:10

Gelo jak bym mógł mieć do Ciebie prośbę żebyś nie obrażał czy nie ośmieszał gości z Krosna. Na ichniejszym forum niczego takiego niema w stosunku do Lublinian toteż kultura tego samego wymaga od nas.
A ja już mam po dziurki w nosie wypowiedzi i kłótni luckiego 73 i krzysia, toteż nie zniżaj się do ich poziomu.
Pozdrawiam

bosmanKSZ

#430 Postautor: bosmanKSZ » 24 marca 2005, o 17:25

CZyli Gelo z tego co napisales wywnioskowalem zeby u was dyskusje rozruszac to trzeba zaczac kogos wysmiewac(albo obrazac) :D Nie no to jak takie jest podejscie do kibicow z Lublina to ja dziekuje. Na szczescie sÄ… u Was normalni kibice zuzla, tacy jak Kamil78 ktory tak samo jak na naszym forum tak i waszym trzyma wysoki poziom dyskusji, co nie mozna powiedziec o reszcie.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#431 Postautor: Gelo » 25 marca 2005, o 08:59

bosmanKSZ pisze:CZyli Gelo z tego co napisales wywnioskowalem zeby u was dyskusje rozruszac to trzeba zaczac kogos wysmiewac(albo obrazac) :D Nie no to jak takie jest podejscie do kibicow z Lublina to ja dziekuje. Na szczescie sÄ… u Was normalni kibice zuzla, tacy jak Kamil78 ktory tak samo jak na naszym forum tak i waszym trzyma wysoki poziom dyskusji, co nie mozna powiedziec o reszcie.

w ktorym miejscu Cie obrazilem? Czy to ja napisalem że jest nudno na forum? Czy to ja potwórzylem pięćsetny raz to co wszyscy wiedzą, chcąc "rozkręcić dyskusję"? Dla mnie to bez sensu i tyle. Jak chcecie sobie dyskutowac z kamilem jeszcze dwa tygodnie w tonie "wygra lepszy" to wasza sprawa. Ale moze lepiej na priva. Nie będzie nudno, a za to z pewnością bardzo kulturalnie.
ps. kamil - oczywiscie ze mozesz miec prosbe - ale chyba to nie ten adres.

bosmanKSZ

#432 Postautor: bosmanKSZ » 25 marca 2005, o 09:55

w ktorym miejscu Cie obrazilem? Czy to ja napisalem że jest nudno na forum? Czy to ja potwórzylem pięćsetny raz to co wszyscy wiedzą, chcąc "rozkręcić dyskusję"? Dla mnie to bez sensu i tyle. Jak chcecie sobie dyskutowac z kamilem jeszcze dwa tygodnie w tonie "wygra lepszy" to wasza sprawa. Ale moze lepiej na priva. Nie będzie nudno, a za to z pewnością bardzo kulturalnie.
ps. kamil - oczywiscie ze mozesz miec prosbe - ale chyba to nie ten adres

Oj gosciu ja napisałem ze mnie wysmiales a w nawiasie obraziłes, co moglem tak odebrac, ale nie odebrałem. Jesli masz taki tok myslenia to ja przyjme podobny i moja kolejna wypowiedz zobaczysz tutaj 3 kwietnia, w dniu w ktorym nasze Wilczki rozjada Wasz TZ :D
Pozdrowka, do meczu!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#433 Postautor: Gelo » 25 marca 2005, o 10:00

bosmanKSZ pisze:
ps. kamil - oczywiscie ze mozesz miec prosbe - ale chyba to nie ten adres

Oj gosciu ja napisałem ze mnie wysmiales a w nawiasie obraziłes, co moglem tak odebrac, ale nie odebrałem. Jesli masz taki tok myslenia to ja przyjme podobny i moja kolejna wypowiedz zobaczysz tutaj 3 kwietnia, w dniu w ktorym nasze Wilczki rozjada Wasz TZ :D
Pozdrowka, do meczu!

Przepraszam bardzo - ale na tym forum to raczej ty jesteś "gościem' :D
Nie musisz sie od razu obrażać. Po prostu chcesz ożywić dyskusję czymś przy czytaniu czego się przysypia

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#434 Postautor: Talib » 25 marca 2005, o 11:43

Saint napisał:

"Żeby nie było nie na temat... myślę, że przewaga jaką dawało nam Krsko powoli zaczyna topnieć... Krosno na Węgrzech... a my nie trenujemy. "

W sumie to nie przeceniał bym wartości węgierskiego wojażu Krosna. Raptem 4 treningi w 2 dni z podróżą w obie strony. Nic wielkiego w porównaniu ze zgrupowaniem w Krsko. Ponadto zdaje się, że nasi mają zamiar potrenować w Pile (ewentualny sparing), a Krosno jak na razie nie ma gdzie po powrocie z Węgier nie ma gdzie. Wystarczy, że po świętach dobrze popada, a niektóre długoterminowe prognozy tak właśnie mówią i będą mieli spore problemy z przygotowaniem toru do meczu o treningach nie wspominając.

Awatar użytkownika
Wilku

#435 Postautor: Wilku » 25 marca 2005, o 20:21

No to jak już będzie padało to niech pada... w sumie kto wie czy to gorzej. Przecież później zdąrzymy dużej pojeździć na torze...

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#436 Postautor: halu_uche » 25 marca 2005, o 22:25

Hehe Wilku ja wole żebyśmy przegrali, ale mecz się odbył. Czuje głód żużla. Pozdrowionka dla kibiców z Lublina i Krosna.

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#437 Postautor: Jasiek_Sydney » 26 marca 2005, o 02:07

Dzis w Wielkiej Brytanii kontuzji zeber doznal Matej Ferjan
i pod sporym znakiem zapytania stoi jego udzial w tym
meczu... Szanse Lublina na zwyciestwo powaznie wzrosly.
Regards from Sydney
Jasiek

Gość

#438 Postautor: Gość » 26 marca 2005, o 08:15

Jasiek_Sydney pisze:Dzis w Wielkiej Brytanii kontuzji zeber doznal Matej Ferjan

To troche smutne dla tego zawodnika :( . A dla lubelskiej drużyny jest pewnym przywilejem. Tylko niewiadomo na ile jest on kontuzjowany bo do ligi jeszcze 9 dni.

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#439 Postautor: czaszka » 26 marca 2005, o 09:37

Jasiek_Sydney pisze:Dzis w Wielkiej Brytanii kontuzji zeber doznal Matej Ferjan

Jeśli faktycznie bedzie to poważniejsza sprawa to jeszcze mają czas aby kogoś ewentualnie zakontraktować. Stawiam na Laszlo Szatmariego :wink: 8)

Pozdro.

Bodi

#440 Postautor: Bodi » 26 marca 2005, o 11:13

CZASZKA napisał:
Jeśli faktycznie bedzie to poważniejsza sprawa to jeszcze mają czas aby kogoś ewentualnie zakontraktować. Stawiam na Laszlo Szatmariego

Oj koleszko widać , że sie nie orientujesz w realiach żużlowych. Laszlo Szatmari już dawno podpisał kontrakt na występy w polskiej lidze w zespole Równego. Jak coś piszesz to najpierw sie zapoznaj z faktami :lol:

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#441 Postautor: jacur78 » 26 marca 2005, o 11:22

12 wyscig wczorajszego meczu Poole-Eastbourne.

Ze startu swietnie wychodzi Ferjan, na 2 luku po zewnetrznej wyprzedza go BArker. Matej widzac to poszerza wyjscie z luku, wpada w koleine i zostaje wystrzelony z siodelka niczym z katapulty. Upadek wygladal bardzo efektownie gdyz ferjen zrobil salto w powietrzu i upadl na plecy... Lezal kilka minut ale zszedl do parkingu o wlasnych silach. W wieczornym meczu w Eastbourne jednak nie wystrtowal.
DO tej pory nie wiadomo czy wspomniana juz tu kontuzja zeber to zlamanie czy tez stluczenie

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#442 Postautor: $korzen$ » 26 marca 2005, o 12:06

Ciezki orzech do zgryzienia maja teraz w Krosnie, kontuzja obco w takim momencie :? Mysle ze w obecnej sytuacji najlepszym wyjsciem bylby Norris.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#443 Postautor: grzesieck » 26 marca 2005, o 13:05

$korzen$ pisze:Ciezki orzech do zgryzienia maja teraz w Krosnie, kontuzja obco w takim momencie :? Mysle ze w obecnej sytuacji najlepszym wyjsciem bylby Norris.

nie orientuje sie za bardzo w cenach za obco, ale wydaje mi sie, ze na Norrisa nie stac polowy klubow 1-ligowych...w tym takze nas...a Krosno budzet ma chyba mniejszy?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#444 Postautor: czaszka » 26 marca 2005, o 13:37

Bodi pisze:CZASZKA napisał:
Jeśli faktycznie bedzie to poważniejsza sprawa to jeszcze mają czas aby kogoś ewentualnie zakontraktować. Stawiam na Laszlo Szatmariego

Oj koleszko widać , że sie nie orientujesz w realiach żużlowych. Laszlo Szatmari już dawno podpisał kontrakt na występy w polskiej lidze w zespole Równego. Jak coś piszesz to najpierw sie zapoznaj z faktami :lol:

Po pierwsze to nie jestem Twoim koleżką. Sory ze spaliłem z tym Szatmarim i jest mi niezmiernie wstyd :oops: ale jakoś nie pociaga mnie II liga z którą Ty jak mniemam jesteś na bieżąco :lol: :lol: Z żużlowymi faktami już sie zapoznaje 15 lat więc nie pisz do mnie takich tekstów :lol:
Pomylić sie nie można :wink: :?: A co do obco w Krośnie Bobusia ostatnio gdzieś wypowiadał sie że intersesują go tylko wschodni rynek. No ale w tej sytuacji.. Moze jakiegoś małolata :?: Zobaczymy.

Pozdro.

Siwek Patataj

#445 Postautor: Siwek Patataj » 26 marca 2005, o 14:51

A ja chciałbym zauważyć, że na rynku wciąż bez zatrudnienia w polskim klubie (o ile czegoś nie przegapiłem) pozostaje zawodnik, który moim zdaniem w I lidze gwarantuje w każdym meczu dwycyfrowy wynik. Jest nim nie kto inny, jak Chris Louis który całkiem nieźle sobie teraz poczyna w lidze angielskiej, a któremu tylko przykry wypadek w Polsce zahamował błyskotliwą karierę, której niewątpliwie był już uczestnikiem.

Co Wy na to nazwisko jako drugi obcokrajowiec dla Motoru? Wg mnie byłby to strzał w dziesiątkę.

pzdr.
lucki73

PS. Niech tylko Krosno go nie "wyhaczy" :) :) :)

KrzyÅ›
Junior

#446 Postautor: KrzyÅ› » 26 marca 2005, o 14:59

lucki73 pisze:A ja chciałbym zauważyć, że na rynku wciąż bez zatrudnienia w polskim klubie (o ile czegoś nie przegapiłem) pozostaje zawodnik, który moim zdaniem w I lidze gwarantuje w każdym meczu dwycyfrowy wynik. Jest nim nie kto inny, jak Chris Louis który całkiem nieźle sobie teraz poczyna w lidze angielskiej, a któremu tylko przykry wypadek w Polsce zahamował błyskotliwą karierę, której niewątpliwie był już uczestnikiem.

Co Wy na to nazwisko jako drugi obcokrajowiec dla Motoru? Wg mnie byłby to strzał w dziesiątkę.

pzdr.
lucki73

PS. Niech tylko Krosno go nie "wyhaczy" :) :) :)

Lucky całkiem niezły pomysł, tylko co na to "Zimna" Magda :?: Rzeszów raczej nie dopuści do takiego wzmocnienia Lublina :wink:

p.s.
Ma ktoś informacje co tam słychać u naszego Jesperka :?: Czyżby nasz as miał opanowane polskie tory do perfekcji :?:

Awatar użytkownika
Mrucky

#447 Postautor: Mrucky » 26 marca 2005, o 15:22

Krzyś pisze:Lucky całkiem niezły pomysł, tylko co na to "Zimna" Magda :?: Rzeszów raczej nie dopuści do takiego wzmocnienia Lublina :wink:

Chris wraca do dawnej formy i kilka klubów chiało go już mieć w swoich szeregach. Problem polega na tym , że on sam nie chce jeździć w Polsce.

Gość

#448 Postautor: Gość » 26 marca 2005, o 15:40

Loius to sie nadaje :D Lepszy pomysł to niezniszczalny Sam Ermolenko.

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#449 Postautor: jataman20 » 26 marca 2005, o 16:04

mecz z krosnem i tak bedzie tylko formalnosciÄ… kwestia ile wygramy bo przeciez opole i krosno to nie rywale...
;]

sebek

#450 Postautor: sebek » 26 marca 2005, o 16:04

Matej Ferjan kontuzjowany w lidze angielskiej! Rosną nasze szanse w meczu w krośnie ! Muszą się tylko dobrze przyłożyć do treningów w pile i oswoić naszych młodych z czarnym torem. ja jestem optymistą i wierzę w naszą wygraną.