Wyjazd do Krosna-OSTATNIA SZANSA

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Siwek Patataj

#26 Postautor: Siwek Patataj » 24 marca 2005, o 16:17

Hollywood pisze:
Mam pytaanko odnosnie wyjazdu.Jesli mam nie ukonczone 18 lat, a dokladnie 16 moge jechac na meczyk do Krosna bez opiekuna?CZy koniecznie trzeba byc z pełnoletnim opiekunem.Prosze o odpowiedz

Nie no chłopie opiekuna trza mieć w tym wieku.
Jak kupisz flaszke , to będe twoim opiekunem.Mówie poważnie.

Tylko nie odwracaj się tyłem do Hollyego, a broń boże nie upuszczaj przed nim mydła :) :) :), bo nie dość że postawisz flaszkę to jeszcze d**a będzie Cię bolała :) :) :)

lucki73

PS. Przepraszam, za niewybredne żarty, ale nie mogłem się powstrzymać. Gdyby to nie był Holly to milczałbym, ale wobec powyższego nie umiem, po prostu nie umiem :) :) :)

Kamil78
Kontakt:

#27 Postautor: Kamil78 » 24 marca 2005, o 16:38

Boss pisze:To jak bo nie qmam jak mam 15 lat to musze jechac z opiekunem??

Opiekuna nie musisz mieć, ale jak przyjdziesz z ładną opiekunką w wieku 18 lat nikt nie będzie miał nic przeciwko.

Gość

#28 Postautor: Gość » 24 marca 2005, o 17:17

ja jade na pewno!! wiecej niz pewne, nie przypadkowo mam juz 41 kg konfetii ;) , do krosna biore 5-6 kg!! chce moze ktos troche?

Gość

#29 Postautor: Gość » 24 marca 2005, o 18:03

Gosia pisze:
mks_montex pisze:ja jade na pewno!! wiecej niz pewne, nie przypadkowo mam juz 41 kg konfetii ;) , do krosna biore 5-6 kg!! chce moze ktos troche?

O ja pierdziele całą zime to wycinałeś??? ;)
Pozdrawiam

gosia nie, po prostu roznosze ulotki z tesco co tydzien biore 3000 sztuk,
jak mi cos zostanie to poprostu to wykorzystuje do ciecia jako konfetii!!

Gość

#30 Postautor: Gość » 24 marca 2005, o 20:17

Ja już mam 50 zeta i bym dwa miejsca rezerwował ale znając życie jak przyjde się zapisać to już nie będzie miejsc.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#31 Postautor: jas » 24 marca 2005, o 20:30

Åšliwa - to kiedy Ty chcesz przyjsc te miejsca rezerwowac, ze juz maj byc zajete :lol: ? jak nie przyjdziesz to sie nie przekonasz.

ps. czy musisz w kazdym temacie pisac 1zdaniowe glupie posty? jak nie masz nic ciekawego do napisania, to nie pisz :evil:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Wilku

#32 Postautor: Wilku » 24 marca 2005, o 21:20

Przyjeżdżajcie do nas przyjeżdżajcie :D
Jak narazie pogoda elegancka słonko świta , 15 stopni, elegancko...
Tylko, że jeszcze bandy nie zrobili hehe i nie wiadomo czy zrobią bo przywieźli złe deski, ale miejmy nadzieje, że bedzie spox.
Mam nadzieje, że wspólnie pokibicujemy naszym drużynom.

Pozd.

Gość

#33 Postautor: Gość » 24 marca 2005, o 22:05

Wilku pisze:Przyjeżdżajcie do nas przyjeżdżajcie :D
Tylko, że jeszcze bandy nie zrobili hehe i nie wiadomo czy zrobią bo przywieźli złe deski, ale miejmy nadzieje, że bedzie spox.
Mam nadzieje, że wspólnie pokibicujemy naszym drużynom.

Pozd.

o to sie nie martw, to wiecej niz pewne ze lubelscy kibice przyjadÄ…!!

go!
Trener

#34 Postautor: go! » 25 marca 2005, o 08:09

Pozwole sobie wrzucic mampke zeby wszyscy trafili
Obrazek

Awatar użytkownika
Troll
Kontakt:

#35 Postautor: Troll » 25 marca 2005, o 10:29

Taa.. Słyszałem, że mają być przymrozki tydzień po swiętach. Mam nadzieję, że się to nie sprawdzi jak już to w nocy i nie zakłóci to meczu.

Do boju TÅ»!!

Awatar użytkownika
Gonzo

#36 Postautor: Gonzo » 25 marca 2005, o 10:53

.
Ostatnio zmieniony 23 marca 2010, o 13:28 przez Gonzo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#37 Postautor: halu_uche » 25 marca 2005, o 21:47

Mam krotki apel do wszystkich kibiców z Lublina!

Zapraszam Was wszystkich na trybunę odkrytą, a najlepiej tą czerwoną najbliższą wejścia w łuk. Chodzi mi o to, aby stworzyć jak najlepsze widowisko, gdyż kibice z Krosna siedzą na dwóch przyległych trybunach. Trybuny są obstawiane przez ochrone, więc kibiców jeśli można tak nazwać piłkarskich się nie bójcie. Zapraszam wszystkich.

Gość

#38 Postautor: Gość » 25 marca 2005, o 22:26

Zapraszam Was wszystkich na trybunę odkrytą, a najlepiej tą czerwoną najbliższą wejścia w łuk. Chodzi mi o to, aby stworzyć jak najlepsze widowisko, gdyż kibice z Krosna siedzą na dwóch przyległych trybunach. Trybuny są obstawiane przez ochrone, więc kibiców jeśli można tak nazwać piłkarskich się nie bójcie. Zapraszam wszystkich.

dzieki za info , w takim razie nie przyjeżdżam bo sie boje strasznie że dostane oklep od krośnieńskich wilków.Pierd.... takie imprezy , bawcie sie dobrze , ale bezemnie.

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#39 Postautor: halu_uche » 25 marca 2005, o 22:31

Hahahaha o co Ci chodzi?

Siwek Patataj

#40 Postautor: Siwek Patataj » 25 marca 2005, o 22:33

Hollywood pisze:

dzieki za info , w takim razie nie przyjeżdżam bo sie boje strasznie że dostane oklep od krośnieńskich wilków.Pierd.... takie imprezy , bawcie sie dobrze , ale bezemnie.

Holly, co jest, wycofujesz się mistrzu z wyjazdu do Krosna? Taki kibic jak Ty??? :) :) :), ja jednak będę Ciebie wypatrywał w podkarpackim grodzie, mam nadzieję że wypowiadane przez Ciebie słowa nie są słowami rzucanymi na wiatr.

Do zobaczenia w Krośnie.

lucki73

Gość

#41 Postautor: Gość » 25 marca 2005, o 22:33

holly no co ty, tchozrysz z takiego wyjazdu?? wstydźsię ;), co z ciebie za kibic? :o :o :o

Gość

#42 Postautor: Gość » 25 marca 2005, o 22:38

ale ty Lucki jesteś naiwny :D Spytaj sie gości z Rzeszowa od kogo ostanio dostali w pysk.
Gościu z Krosna nie zrozumiał mojego postu.

Trybuny są obstawiane przez ochrone, więc kibiców jeśli można tak nazwać piłkarskich się nie bójcie

ty myślisz że ktoś się czegoś może obawiać ? hehe
Czego rzeszowskie staluchy tak sie bojÄ… w tym sezonie ? chyba nie Krosna.

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#43 Postautor: halu_uche » 25 marca 2005, o 22:40

Mi gościu chodziło tylko o to, że ktoś na naszym forum napisał, że obawia się o kibiców piłkarskich, więc tak zaznaczyłem.

Gość

#44 Postautor: Gość » 25 marca 2005, o 22:42

Chyba kibiców piłkarskich " Chelsea London - Headhunters " bo tego sie obawiam.
Boi sie nasz Legia Warszawa , boi sie nas Chorzowski Ruch , i ktoś z nas ma bać sie Krosna ? :D

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#45 Postautor: halu_uche » 25 marca 2005, o 22:49

Dobra master mniejsza z tym. Wrócmy już może do tematu żużlowego.

Gość

#46 Postautor: Gość » 25 marca 2005, o 22:52

Bez urazy kolego , ale nikt z nas sie nie napina , jedziemy do Krosna kibicować naszej drużynie , a nie na awantury bo to sprzeczene jest z ideologia kibica żużlowego.
Chodzi mi tylko o to , nie pisz tekstów w stylu " nie bójcie sie kibiców piłkarskich " bo kibice Motoru nie boją sie nikogo.

wesołych świat i do zobacznie na meczu.

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#47 Postautor: halu_uche » 25 marca 2005, o 22:56

Wierze, wierze. Tylko tak jak mówie ktoś od Was napisał, że się obawia inwazji naszych pseudo. A pisząc tego postam miałem głownie na celu zaporszenie Was na trybune, która się mieści obok tej na której my siedzimy.

Awatar użytkownika
nem

#48 Postautor: nem » 25 marca 2005, o 23:58

Luki,

Odpowidalbys czasem na maile labo pw...
Masz jeszcze jakies miejsca do Krosna, albo ktoklwiek z Wawy?
Pozdrawiam,
Nem

<? echo "As"; ?>

Gość

#49 Postautor: Gość » 26 marca 2005, o 10:27

po pierwsze: tak jak wyzej napisal Holly my nie jedziemy tam sie bić tylko ogladac zacięte widowisko :) po drugie: znowu racja Holly`ego - kibicie Motoru nie boja sie nikogo:) , a po trzecie: to sądze że Nas lublinian będzie więcej niz kibicow piłki nożnej w Krośnie :)

3maj sie, pozdrawiam :)

Ziutek

#50 Postautor: Ziutek » 26 marca 2005, o 10:52

Rezerwuje na 89% dwa miejsca na wyjazd