Dziękujemy Wam drogie urzędasy...

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Koper
Trener
Kontakt:

#26 Postautor: Koper » 23 marca 2005, o 18:30

Manitou pisze:Ktoś kiedyś podawał link na forum UM, czy czegoś takiego. Mógłby to zrobić jeszcze raz :?: bo zaginął po włamaniu, a dobrze by było rozpocząć od pikietowania właśnie tego forum.

http://www.um.lublin.pl/pl/

Tam aby dostac sie do watku o stadionie nalezy kliknac na:Czym zyje miasto-forum a nastepnie Gospodarskim okiem.

Czarek
Trener

#27 Postautor: Czarek » 23 marca 2005, o 18:32

sknerus pisze:proponował bym z przed mosiru przejść pod ratusz
wziąść flagi race petardy i kamienie :D i jeszcze jak by żużlowcy pojechali na motorach :idea: sparaliżowalibyśmy lublin i wtedy by się urzędasy zastanowiły

Ps.:tylko ma być taka frekfencja jak na rzeszowie albo barażach:. :D

Albo żartujesz, albo jesteś z Samoobrony. Chcesz żeby mieszkańcy miasta wyrobili sobie odpowiednie zdanie o kibicach żużlowych?

Mam także pytanie do autora tematu: Czy w Warszawie jest monitoring, czy tam nie trzeba zgody wojewody i można jeździć bez monitoringu?
Myślę, że jest to taka próba straszenia i nikt stadionu nie zamknie, może ktoś czeka na łapówkę... Szkoda tylko, że wprowadza się klubowi niezłą nerwówkę w okres przygotowawczy.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Gretzky

#28 Postautor: Gretzky » 23 marca 2005, o 18:37

No i macie teraz swoich przydupasow w siedzacych w ratuszu przynosza te swoje dupy na mecze pokazuje sie , obiecuja ch... wie co a jak przychodzi co do czego to jak zwykle wszyscy budza sie z reka w nocniku. Kolejny genialny pomysl po hangarze na stadionie to wycieczki na mecze do Wa-wy.

Pytanie do naszych urzedasów "Co by tu jeszcze spieprzyć panowie ?" jest pytaniem retorycznym bo juz wszystko spieprzyliscie.
Ostatnio zmieniony 23 marca 2005, o 18:41 przez Gretzky, łącznie zmieniany 1 raz.

Gosia
Szkółkowicz

#29 Postautor: Gosia » 23 marca 2005, o 18:40

Może przenieśmy się na Śląski w Chorzowie :roll:
A tak na poważnie to gdzie są te wszystkie garnitury których pełno na stadionie przed wyborami ???? Nie mogą w końcu czegoś zrobić dla żużla???

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#31 Postautor: Przemas » 23 marca 2005, o 18:43

no tego jeszcze nie grali :evil:
szkoda slow, mam nadzieje ze jednak nie dojdzie do przenosin lubelskiego zuzla do Warszawy bo jak latwo sie domyslic bedzie to malo oplacalne!!

Gość

#32 Postautor: Gość » 23 marca 2005, o 18:45

Bez kitu pokazują się na meczach i robią piękne minki a tak to kibiców mają w dup.. i każą jechać do Warszawy. Jak mam jechać na każdy mecz TŻ do Warszawy to ja pierdziele takie coś. PROTESTUJEMY LUDZIE!

Awatar użytkownika
Mrucky

#33 Postautor: Mrucky » 23 marca 2005, o 18:46

Nie chce was dodatkowo denerwować, ale kilka tygodni temu w takiej sytuacji niektórzy z was śmiali się z problemu rzeszowskich działaczy. Teraz także nad wami wisi groźba zmiany stadionu. Oby w obu przypadkach sprawa dobrze się zakończyła.

sebastianov

#34 Postautor: sebastianov » 23 marca 2005, o 18:53

jestem jak najbardziej za demonstracjÄ…. musimy to zorganizowac jakos i zeby przyszlo w ch** ludu zeby sie przestraszyli. jak mozna takie cos zrobic dla kibicow lubelskich.jak bedzie trzeba jezdzic do wa-wy to bedzie tam jezdzila polowa albo i mniej kibicow z lublina.ja sam nie jezdzil bym bo to kosztuje. pozdrawiam all

Gość

#35 Postautor: Gość » 23 marca 2005, o 19:01

Niedość żeby dużo kibiców TŻ Lublin poszło to i dołączyli by z Motoru a to już by nie było dla urzędasów wesołym spotkaniem. :D

Siwek Patataj

Re: Dziękujemy Wam drogie urzędasy...

#36 Postautor: Siwek Patataj » 23 marca 2005, o 19:05

Gawrzyk pisze:http://www.tzlublin.com/index.php?action=fullnews&id=85

i to nie sÄ… jaja :evil:
czas polaczyć siły z piłkarzami i zrobić jaka pikietę.

:) :) :) A ja myślałem, że te pieniądze już się nie zwrócą, a tu jednak pani Krysia zrobiła jak jej powiedziałem :) :) :), "lobbowanie" daje efekty :) :) :)

Panowie, Panie, będziecie teraz na łasce "warszawki", hehehe :) :) :), zapraszam wszystkich prawdziwych kibiców lubelskiego żużla na jasne pełne przy Racławickiej :) :) :), stadion jest ładny, tylko mało pojemne trybuny, więc nie rzućcie się jak klienci na otwarcie Blue City, bo nie będziecie mieli gdzie siedzieć. Aha, "poddupników" zabierać nie trzeba, są ławki :) :) :)

Jakie miłe wiadomości dzisiaj czytam :) :) :)
ukłoniki od rozradowanego luckiego 73 :) :) :)

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#37 Postautor: Manitou » 23 marca 2005, o 19:07

Dobra czas na konkrety. Jak się mamy zbierać to może zacznijmy ustalać kiedy i gdzie. Moja propozycja wtorek po świętach w południe pod stadionem i marsz po ratusz. W środę muszę wracac do Wawy więc w innym terminie nie wesprę Was swoją skromną osobą i mocnym gardłem.

Awatar użytkownika
marwit
Kontakt:

#38 Postautor: marwit » 23 marca 2005, o 19:10

Manitou pisze:Dobra czas na konkrety. Jak się mamy zbierać to może zacznijmy ustalać kiedy i gdzie. Moja propozycja wtorek po świętach w południe pod stadionem i marsz po ratusz. W środę muszę wracac do Wawy więc w innym terminie nie wesprę Was swoją skromną osobą i mocnym gardłem.

Dobry termin ale proponuje marsz pod Urząd wojewódzki a nie pod ratusz.

Ps będę na pewno

JAG
Senior

#39 Postautor: JAG » 23 marca 2005, o 19:12

organizujmy jakąś pikietę jak najszybciej!!!!!!!nie wiem albo wybierzmy się na jakieś posiedzenie rady miasta!nas musi być widać i słychać!nie mogą jakieś urzędasy nami pomiatać!!!za kogo sie uważają zeby mi mówić gdzie mam prawo oglądac mecze??!!
po h. nam monitoring???czy komukolwiek stało sie coś złego na meczu żuzlowym w Lublinie?
przecież to paranoja!!jakim prawem chcą nam zamknąć stadion?

gorączki dostałam z tego wszystkiego

Gość

#40 Postautor: Gość » 23 marca 2005, o 19:15

buhehhhheheheee :D :D :D :D :D :D :D
No to Lucki i cała " warszawska grupa teoretów " cieszcie sie chłopaki.
Ciekawe kur... jakie będą wpływy z biletów ? (z Lublina pojedzie góra 200-400 osób na mecz) :D :D :D :D :D
ja pierd dawno sie tak nie uśmiałem , buehehehehehhehe

Gawrzyk , 1 kwietnia jest za tydzień nie rób ludzi w wała , :D

Czarek
Trener

#41 Postautor: Czarek » 23 marca 2005, o 19:22

W sobotę o 12 gra Motor, chyba jasne jest, że trzeba protestować razem z nimi, więc dobrze by było taką akcję ustalić z kibolami piłkarskimi.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#42 Postautor: neir1 » 23 marca 2005, o 19:25

ja pier.... paranoja do warszawy tez nie wyrobie na bilety :(((

JAG
Senior

#43 Postautor: JAG » 23 marca 2005, o 19:25

Czarek pisze:W sobotę o 12 gra Motor, chyba jasne jest, że trzeba protestować razem z nimi, więc dobrze by było taką akcję ustalić z kibolami piłkarskimi.

z nimi to my się raczej nie mieszajmy bo to dzieki kibolom piłkarskim mamy nakaz instalowania monitoringów na stadionach

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#44 Postautor: Cz@rek » 23 marca 2005, o 19:27

Pikieta musi odbyć się pod Urzędem Wojew.(ul.Spokojna).Bo ratusz nie ma tu nic do tego.Wojciechowski i Pruszkowski od dawna lobbują za żużlem,
raz lepiej raz gorzej ale lobbujÄ….
A po za tym wtorek też mi odpowiada ale trzebaby jakieś transparenty
szykować,więc czasu jest mało.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#45 Postautor: kdsz » 23 marca 2005, o 19:29

Hollywood pisze:No to Lucki i cała " warszawska grupa teoretów " cieszcie sie chłopaki.
Nie ma się z czego cieszyć niestety. Mi osobiscie ręce opadły, gdy przeczytałem informację na stronie. Szykować taczki dla tych darmozjadów jak najszybciej!!!!!
Ostatnio zmieniony 23 marca 2005, o 19:30 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#46 Postautor: pav4u » 23 marca 2005, o 19:29

e tam.... ide o zaklad, ze meczyki beda i tak w Lublinie...
przeciez do chu... gwozdzia jest poltora melona na remont a monitoring to 'tylko' 40000, jak nie zdaza do konca kwietnia to sie troche na warunkowym pozwoleniu pojezdzi i tyle
w kazdym razie jakas presje trzeba na urzedasach wywierac i tu ukloniki w strone naszych 'kochanych' panow redaktorow

pozdrawiam pav4u

rob7
Senior

#47 Postautor: rob7 » 23 marca 2005, o 19:37

bez paniki, prezes Motoru poseł Kurczuk zadziała aby wojewoda zmienił zdanie.... tak myślę

hayabusarider

#48 Postautor: hayabusarider » 23 marca 2005, o 19:39

No nic jest miesiac czasu na zebranie pieniedzy na monitoring.
Jest to nastepny wymog wymyslony pod hasło UE.
Kto chciał UE??? Tego wina.
Ku.wa nastepny chory wymysł ku...ów w garniturach ktorzy sa przy korycie.
Juz jest trudno zyc w tym coraz Bardziej chorym kraju,jeszcze kilka lat i bedzie to nie mozliwe wrecz.

PRECZ Z Łapówkarzami !!!.
Ku.wa dopatrzyli sie specjalnie u progu sezonu ze nie ma Monitoringu.

Jak dojdzie do przeniesienia rozgrywek Tż do Wwy to będzie koniec żużla Panowie na wieki w Lublinie,coś mi się wydaje że komuś w garniturze z Lubelskich "prosiaków" jest to na rękę

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#49 Postautor: pav4u » 23 marca 2005, o 19:50

a tak jeszcze a propos monitoringu.. to nie jest wcale taki głupi pomysl zeby go zainstalowac w pierwszej kolejnosci .. po kiego robic porzadne naglosnienie,laweczki, oswietlenie czy jeszcze co innego jak przy pierwszej lepszej zadymie pojda w 'dzazgi'

pozdrawiam pav4u

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#50 Postautor: neir1 » 23 marca 2005, o 19:53

a niby dlaczego krzeselka , naglosnienie i oswietlenie mialy by isc w drzazgi nie rozumiem za bardzo na innych stadionach jest i wszystko jest oka