Lubelscy juniorzy w sezonie 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Dudi
Junior

#51 Postautor: Dudi » 22 marca 2005, o 15:36

Walczyłem o juniora i moze się uda coś zalatwic juz dzisiaj. Lepszy Dominiczak niż nikt. :lol: poziom Dawida niestety

Gość

#52 Postautor: Gość » 22 marca 2005, o 15:50

Dominiczak jest wypożyczony z Zg do Rawicza na ten sezon , więc o kogo ty chcesz walczyć ?

Dudi
Junior

#53 Postautor: Dudi » 22 marca 2005, o 15:51

Hollywood pisze:Dominiczak jest wypożyczony z Zg do Rawicza na ten sezon , więc o kogo ty chcesz walczyć ?

Ja nie chce - klub chce

KrzyÅ›
Junior

#54 Postautor: KrzyÅ› » 22 marca 2005, o 16:22

Dudi, a może przpadkiem klub stara się o wpożyczenie z Gorzowa za free Hliba :?: :?: :?: Co :?:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#55 Postautor: papi » 22 marca 2005, o 16:24

Dudi pisze:Walczyłem o juniora i moze się uda coś zalatwic juz dzisiaj. Lepszy Dominiczak niż nikt. :lol: poziom Dawida niestety
juz raz to napisalem ale temat zostal skasowany, wydaje mi sie ze gdyby Stachyra w koncu zaczal jezdzic w innym klubie niz trenuje jego ojciec to bylby w stanie zostac dobrym zawodnikiem, bo nikt nie gwarantowalby mu miejsca w skladzie, moim zdaniem ten zawodnik jest w stanie sie rozwinac bo ma 20 lat, a chyba niektorzy zbyt wczesnie go skreslili, dla mnie dzialacze popelnili blad ,powinni puscic starego ale dawida zostawic, a jezdzac dalej pod okiem janusza i w dodatku w druzynie z miesiÄ…cem to watpie zeby zrobil postepy, ale jak atmosfera miedzy nimi nie bedzie zbyt dobra to jestem pierszym zwolennikiem jego powrotu do TÅ» :wink:

KrzyÅ›
Junior

#56 Postautor: KrzyÅ› » 22 marca 2005, o 16:30

A na ch... nam spowrotem D.Stachyra :?: :!: Już na samo nazwisko S. zbiera mnie na wymioty, a gdy widzę jego jazdę i męczarnie na torze, wymiotuję...

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#57 Postautor: Drabol » 22 marca 2005, o 23:15

JA chyba bym jednak na waszym miejscu juniora nie sprowadzał... nie lepiej wiząść jakiegośą chlopaka z Pawłowic albo Waworowa? Moze ewentualnie cos w stylu pomyslu boxinga (Księżak). Zawsze wychowanek i nie wroci do innego klubu za rok. Dominiczak o boze... lepiej juz Głuchy ;)

PS. Rusko chyba dopiął swego - Maciek Piaszczyński najprawdopodobniej bedzie zdawał egzamin w barwach WTSu , juz dziś trenował pod czujnym okiem Marka Cieślaka.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

Czarek
Trener

#58 Postautor: Czarek » 23 marca 2005, o 07:46

Krzyś pisze:A na ch... nam spowrotem D.Stachyra :?: :!: Już na samo nazwisko S. zbiera mnie na wymioty, a gdy widzę jego jazdę i męczarnie na torze, wymiotuję...

To Ty obrzygałeś plecy jakiegoś nieszczęśnika w sektorze przy Bystrzycy
podczas jakiegoÅ› meczu na poczÄ…tku sezonu 2004?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

JAG
Senior

#59 Postautor: JAG » 23 marca 2005, o 12:35

papi pisze:juz raz to napisalem ale temat zostal skasowany, wydaje mi sie ze gdyby Stachyra w koncu zaczal jezdzic w innym klubie niz trenuje jego ojciec to bylby w stanie zostac dobrym zawodnikiem, bo nikt nie gwarantowalby mu miejsca w skladzie:

również uwazam że Dawid zrobił błąd idąc za ojcem.według mnie jemu przydałby się inny trener,z dystansem do jego osoby,jako ze pod opieką ojca za wiele na torze nie osiągnął.nie wiem jak jest miedzy nimi ale z trybun nie wyglądało na to zeby dobrze sie dogadywali.
poza tym czasami dobrze jest zmienić trenera(nie tylko zresztą w żużlu),bo inny obserwujacy z boku potrafi dostrzec to czego nie widzi poprzednik.

ale to już problem Dawida i rzeszowiaków

Gość

#60 Postautor: Gość » 23 marca 2005, o 12:48

Nic ma co wpuściliśmy biało-niebieskim " konia trojańskiego " chodzi mi o panów S. :D

meesha
Trener
Kontakt:

#61 Postautor: meesha » 23 marca 2005, o 13:09

W sumie to kto wie co by było z Dawida gdyby uczył się jeździć pod okiem innego trenera niż własny ojciec. Skoro Szymek Bałabuch i Krzysio Wrona dopiero po tylu latach dowiadują się jak siedzieć na motocyklu :?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

KrzyÅ›
Junior

#62 Postautor: KrzyÅ› » 23 marca 2005, o 14:44

Czarek pisze:
Krzyś pisze:A na ch... nam spowrotem D.Stachyra :?: :!: Już na samo nazwisko S. zbiera mnie na wymioty, a gdy widzę jego jazdę i męczarnie na torze, wymiotuję...

To Ty obrzygałeś plecy jakiegoś nieszczęśnika w sektorze przy Bystrzycy
podczas jakiegoÅ› meczu na poczÄ…tku sezonu 2004?

no coÅ› Ty... :shock:

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#63 Postautor: WojtekF » 23 marca 2005, o 15:17

Dominiczak jest slabiutki. Jest duzo slabszy od Marcinkowskiego, ktory jak wiemy rewelacyjny nie jest.Wiec kto wie, czy ktorys z Waszych orlow nie jest lepszy od Dominiczaka. Nie macie co teraz kombinowac tylko musicie sie pogodzic, ze zdecydowana wiekszosc meczy z udzialem Waszej druzyny bedzie sie zaczynala od wyniku 1:5.

Czarek
To nie mogl byc Krzys. On po tym wszystkim co napisal i nawyzywal ludzi na forum nie ma cywilnej odwagi swojej twarzy pokazac. Wcale Mu sie nie dziwie, gdyz chociaz "morda nie szklanka" to jednak "zeby nie grzyby, 3 razy nie rosna"
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#64 Postautor: Gelo » 23 marca 2005, o 16:10

Czytam i czytam i już nic nie rozumiem. W dwóch artykułach z Opola na przeglądze żużlowym piszą, że Marcinkowski odrzucił ich ofetę, nie było go tez na prezentacji zespołu. Może cos przeoczyłem - ale czy sprawa Alana jest już rozstrzygnięta?- niech mnie ktoś oświeci z łaski swojej.

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#65 Postautor: WojtekF » 23 marca 2005, o 16:17

http://www.sport.zgora.pl/zuzel/news.ph ... 2_18_57_55

Prosze bardzo Gelo. Jak widac Alan umiejetnoscia decydowania nie grzeszy, ale to juz Jego problem.
Pozdrawiam wszystkich!!!!

Jest super!!!

Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#66 Postautor: Saint » 23 marca 2005, o 16:17

Gelo pisze:Czytam i czytam i już nic nie rozumiem. W dwóch artykułach z Opola na przeglądze żużlowym piszą, że Marcinkowski odrzucił ich ofetę, nie było go tez na prezentacji zespołu. Może cos przeoczyłem - ale czy sprawa Alana jest już rozstrzygnięta?- niech mnie ktoś oświeci z łaski swojej.

Też jestem odrbinę skołowany.. :wink: zwłaszcza, że na dwóch treningach "Falubazów" też nie był obecny...

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#67 Postautor: piwo__ » 23 marca 2005, o 16:39

I niech nigdzie nie jezdzi... Taki zawodnik z Niego... A nam nie potrzeba juniorow, bo mamy wlasnych... Jacy sa tacy sa, ale nasi :!: Tyle w kwestii juniora... Nie blaznijmy sie i nie bierzmy zadnych lazeg... :LOL:
POzdr...
MOTORLUBLIN

meesha
Trener
Kontakt:

#68 Postautor: meesha » 23 marca 2005, o 16:44

Ja myślę, że kolega Marcinkowski najlepiej by zrobił kończąc teraz swą bogatą w sukcesy karierę. W końcu lepiej "ze sceny zejść niepokonanym", w blasku chwały jako IMŚ a nie rozmieniać się na drobne :wink: :wink: :lol: :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Kamil78
Kontakt:

#69 Postautor: Kamil78 » 23 marca 2005, o 16:45

Myślę że sprawa Marcinkowskiego jeszcze się będzie toczyć, ale zamknął sobie chłopak drogę już w Zielonej i Opolu. W Lublinie też raczej nie będzie, szczególnie po ostatnich wypowiedziach naszych notabli odnośnie postępów naszych juniorów w trakcie treningów w Krsko.
Ja stawiam, że wyląduje razem z S. Dudkiem w Gnieznie, albo skończy karierę.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#70 Postautor: papi » 23 marca 2005, o 16:51

Kamil78 pisze:Myślę że sprawa Marcinkowskiego jeszcze się będzie toczyć, ale zamknął sobie chłopak drogę już w Zielonej i Opolu. W Lublinie też raczej nie będzie, szczególnie po ostatnich wypowiedziach naszych notabli odnośnie postępów naszych juniorów w trakcie treningów w Krsko.
Ja stawiam, że wyląduje razem z S. Dudkiem w Gnieznie, albo skończy karierę.

ja przypuszczam ze zakonczy kariere, bo jest mlody, a juz pali za sobÄ… mosty, watpie zeby gniezno go chcialo bo i bez niego wejda do 1szej ligi, wiec po co brac kota w worku?? mam nadzieje ze w lbn definitywnie nie bedzie jezdzilo bo z niewolnika nie ma pracownika, nawet nie ma sensu wracac do rozmow, walczmy tymi co sÄ…, moze rzeczywiscie nie beda tacy zli :roll: :wink:

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#71 Postautor: Drabol » 23 marca 2005, o 17:50

Marcinkowski lol ... lepiej inwestowac w swoich. Moj przyklad... zawsze wierzylem w Ronniego, super obserwatorzy dawali mu w dzisiejszym sparingu max 5 punktów... zrobił 9+2 (w 5 naturalnie) i był obok Hampela i Świdra najlepszy zawodnkiem WTSu. Bądz tu mądry i pisz wiersze...

Odpuście go sobie!
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#72 Postautor: neir1 » 23 marca 2005, o 20:14

po co nam Marcinkowskie on jest cienki jak dupa weza

Zulu
Junior

#73 Postautor: Zulu » 27 marca 2005, o 20:39

Jestem przeciwny sprowadzaniu juniorów z zewnątrz. Tym bardziej, że młodzież nam szybko rośnie... :wink:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45369618

sebek

#74 Postautor: sebek » 27 marca 2005, o 21:08

czyżby djrafix kończył ze sportem żużlowym , albo bardzo szybko rośnie.Bo jak mnie oczy nie mylą to jest to jego gwara i kombinezon. A może ma na obecny sezon nowy kevlar do zdarcia .

Awatar użytkownika
papi
Trener

#75 Postautor: papi » 28 marca 2005, o 20:30

a jednak Alan bedzie jezdzil w zielonej, mimo ze byl bliski jazdy w TÅ»-ach z Lublina i Opola, nie ma co zalowac jak rok popatrzy na jazde z trybun to moze w koncu zacznie myslec, http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=3315