hmmm pisze:Nie miej ani do mnie ani do Falubazu pretensji za to, że Leszno jechało bez Adamsa tylko odwołuj się do sumień włodarzy klubu z Wielkopolski, bo Dowhan jest tu Bogu ducha winny. Swoją drogą pisząc o uczciwości nie wymieniaj klubu z Rybnika, bo te dzielnie wywalczone przez nich punkty wszystkie zostały na spreparowanym przez Czesia "Bronę" Czernickiego.
Więc Rybnik był bezapelacyjnie najsłabszą drużyną ekstraligi sezonu 2004 i koniec tematu.
Troche dziwne ze Adams jechal tylko u siebie z Rybnikiem i w Rybniku w play-off

AAA i nie placz nad tymi torami bo z tego co wiem to tam juz brakowalo na zakretach 30 ton toru a przez ostatni tydzien padalo(z tego co pamietam)...

A moze cie po prostu boli ze twoi zawodnicy 2 razy dostawali takie becki od Rybnika
Wracajac do tematu walczyc o awans beda na 100% 4 wyrownane druzyny-Ostrow,Gorzow,Rybnik i Rzeszow.Najwieksze szanse NA RAZIE maja gorzowianie pozniej Rybnik/Ostrow i Rzeszow.A my zapewne zajmnimy ta 5 pozycje.
pozdro
Proszę uprzejmie o czytanie ze zrozumieniem moich tekstów.
To gdzie i kiedy Leszno wystawia Adamsa, to sprawa klubu z Wielkopolski, sumień i portfela włodarzy klubu.
Co z tego, że Adams też jechał w Rybniku. gdyby jechał w ZG, to Falubaz i tak wygrałby z Lesznem u siebie więc Twoje dywagacje są pozbawione sensu. Fakt, że Rybnik też powinienbył wygrać u siebie z Lesznem, gdyż sedzia powinienbył wykluczyć Balinę do końca meczu. Ale tu już nie możesz mieć pretensji do Falubazu. Nie zmienia to wszystko faktu, że Rybnik był zdecydowanie najsłabszy i spadł zasłużenie a pretensje mogą Rybniczanie tylko mieć do swoich zawodników z "papierami na jazdę", którzy zawiedli.
Słuchaj
hmmm nie jesteś żadnym ekspertem żużla i po dwóch Twoich postach można się o tym zorientować. Eksperci wymieniają wśród faworytów 3 a nie 4 kluby(choć ja wymieniłbym tylko 2). Rybnik to zaś zarówno dla mnie jak i dla każdego wielka niewiadoma.
Czy słabsza dyspozycja Romanka, Szuminy, Povazhnego była efektem uwsteczniania się tych zawodników czy przeskoku do wyższej ligi?