Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#401 Postautor: meesha » 21 marca 2005, o 15:19

Dada, czy ja mam deja vu czy gdzieś już to czytałem :?: :wink:

mks_montex czy jak ci tam - jedź autokarem, ja bym tak bardzo chciał żebyś mi powtórzył to co o mnie napisałeś niedawno na tym forum prosto w gębę 8) Ale nawet jak pojedziesz samochodem to nie bój, nie bój i tak cię znajdę :twisted:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#402 Postautor: Saint » 21 marca 2005, o 15:21

meesha pisze:
mks_montex czy jak ci tam - jedź autokarem, ja bym tak bardzo chciał żebyś mi powtórzył to co o mnie napisałeś niedawno na tym forum prosto w gębę 8) Ale nawet jak pojedziesz samochodem to nie bój, nie bój i tak cię znajdę :twisted:

To brzmi co najmniej jak groźby karalne... :wink:
Ostatnio zmieniony 21 marca 2005, o 15:27 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dada

#403 Postautor: dada » 21 marca 2005, o 15:24

Jezeli odiwedzasz forum KSZ to najprawdopodobnije mogles to juz gdzies przeczytac :lol:
jest dobrze jeszcze nikt sie nie przyczepił :D:D c
KSZ KROSNO ----> 1 LIGA 2006 !!

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#404 Postautor: $korzen$ » 21 marca 2005, o 15:34

No wiesz Dada, w Lublinie juz wszyscy wiedza ze Jensen to pala i ze nie wyjdziemy z 30, wiec nie potrzebnie sie meczyles.

max3
Zawodowiec

#405 Postautor: max3 » 21 marca 2005, o 16:24

Dada tylko nie martw sie o sprzet naszych zawodnikownp. Pietraszko ma super silniki od Fleminga Grawersena PIszcz od Andersena itp..Wilk 10 punktow ,takiego wyniku to chyba dawno oj dawno nie osiagnal.

Awatar użytkownika
Mrucky

#406 Postautor: Mrucky » 21 marca 2005, o 16:36

max3 pisze:Wilk 10 punktow ,takiego wyniku to chyba dawno oj dawno nie osiagnal.

R.WILK 9+1 (0,2,2,2*,3) - Mecz ze "słabym" Gdańskiem :P Jako ciekawostkę warto dodać, że był to pierwszy mecz sezonu 2004 ;)

Gość

#407 Postautor: Gość » 21 marca 2005, o 16:45

Moim zdaniem nie żadne Szmid , Ślączka tylko właśnie Wilk i Baran będą najgroźniejsi.
Ciekawe będą zapewne biegi juniorskie :D

Siwek Patataj

#408 Postautor: Siwek Patataj » 21 marca 2005, o 16:50

Hollywood pisze:Ciekawe będą zapewne biegi juniorskie :D

Bardzo ciekawe będą, w każdym zapewne czeka kilku jego uczestników... walka o życie :) :) :)

lucki73

PS. Pomyśleć, że kiedyś tylko dla takich biegów chodziłem na żużel :)

Gość

#409 Postautor: Gość » 22 marca 2005, o 13:21

No prosze pogoda się robi :D oby tylko nie padało do 4 kwietnia.
Powątpiewam czy gospadarze zdąrzą przygotoać tor , mam nadzieje że 1 liga wymaga więcej profesjonalizmu niż druga.
O wynik jestem spokojny , bo wynik może być tylko jeden - wygra lepszy tego dnia.
Powoli trzeba chyba myśleć o wyjeździe , kiedy można wpłacać cash za wyjazd i kto będzie zbierał ?

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#410 Postautor: ravajas » 22 marca 2005, o 13:31

Hollywood pisze:O wynik jestem spokojny

niezależnie od terminu rozegrania meczu ja też jestem spokojny o wynik: Wynik na pewno padnie.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Gość

#411 Postautor: Gość » 22 marca 2005, o 14:21

Po pierwszej kolejce 2 duże punkty dla TŻ-u. :!: :D

Kamil78
Kontakt:

#412 Postautor: Kamil78 » 22 marca 2005, o 22:32

Dzisiejszy występ Ferjana w meczu Arena Essex - Poole Pirates nikogo nie może rzucić na kolana:
3. Matej Ferjan 0, 1, 1, 1

W pierszych trzech startach przyjeżdżał na końcu, z tym że jego drugi i trzeci bieg kończyło tylko 3 zawodników i przegrał te gonitwy 5 :1. W czwartym starcie wyprzedził jedynie partnera z Poole: Raya Mortona.
Mecz zakończył się pogromem Piratów z Poole 61 : 30.
W meczu należy odnotować bardzo dobry występ zawodnika RKM Rybnik:
2. Roman Povazhny 1', 2', 3, 2'
który doznał jedynej porażki w biegu 6 z Gary Haverlockiem.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#413 Postautor: luCas » 23 marca 2005, o 13:54

Jak podaja SF, Krosno wybralo sie trenowac na Wegry, no widac sie chlopcy mocno przygotowuja do meczu z nami :twisted:

Pytanie do kibicow w Krosnie: Jak tam ze stanem toru??? :wink:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

bosmanKSZ

#414 Postautor: bosmanKSZ » 23 marca 2005, o 17:15

Ano wybrało sie dzisiaj rano. Wszyscy zawodnicy pojechali oprocz Ferjana i Spiewanka(ktory przygotowuje sie z Gorzowem). Bardzo dobrze ze chłopaki sie rozjezdzają:D:D

A co do stanu toru to jest on coraz lepszy. Jesli nie bedzie jakiegos kataklizmu pogody to mecz odbedzie sie w pierwotnym terminie na 100% !!!

Moim zdaniem nie żadne Szmid , Ślączka tylko właśnie Wilk i Baran będą najgroźniejsi.
Ciekawe będą zapewne biegi juniorskie

Zebys sie kolego nie zdziwil jak ten "zaden" Szmid bedzie robił waszych asow. Ale dobra zyjcie ludzie w niewiedzy i przekonaniu ze Szmid, Slacza, i Łukaszewicz nie umieja jezdzic i nadają sie najwyzej na 2 lige!:D:D

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#415 Postautor: neir1 » 23 marca 2005, o 20:30

a uwazam ze kadrowo to mamy slad lepszy mysle ze Frankow sie obudzi i bedzie trzaskal po 12pkt jak Adas tam mogl zrobic cos kolo 12pkt to kazdego z naszych zawodnikow na to stac ;) ;)

Siwek Patataj

#416 Postautor: Siwek Patataj » 23 marca 2005, o 21:34

neir1 pisze:a uwazam ze kadrowo to mamy slad lepszy mysle ze Frankow sie obudzi i bedzie trzaskal po 12pkt jak Adas tam mogl zrobic cos kolo 12pkt to kazdego z naszych zawodnikow na to stac ;) ;)

A tam po 12 punktów, mnie przyśniło się, że oni wszyscy jak jeden mąż będą przywozić czyste komplety :)

lucki73

KrzyÅ›
Junior

#417 Postautor: KrzyÅ› » 23 marca 2005, o 21:54

neir1 pisze:a uwazam ze kadrowo to mamy slad lepszy mysle ze Frankow sie obudzi i bedzie trzaskal po 12pkt jak Adas tam mogl zrobic cos kolo 12pkt to kazdego z naszych zawodnikow na to stac ;) ;)

Zapomniałeś jeszcze dodać Szymka Bałabucha, który też koło dychy walnie, bo przecież tak ładnie pod łokieć wchodzi przeciwnikowi... no i Frankiemu się podobał... :wink:

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#418 Postautor: kdsz » 24 marca 2005, o 08:38

Krzyś pisze:no i Frankiemu się podobał... :wink:
Widzę, że wątek homoseksualny wciąż obecny w Twoich postach :D W każdym razie nie potępiam Cię. Jesteśmy w zjednoczonej Europie - nie liczy się płeć, liczą się uczucia :lol:
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

KrzyÅ›
Junior

#419 Postautor: KrzyÅ› » 24 marca 2005, o 09:42

kdsz pisze:
Krzyś pisze:no i Frankiemu się podobał... :wink:
Widzę, że wątek homoseksualny wciąż obecny w Twoich postach :D W każdym razie nie potępiam Cię. Jesteśmy w zjednoczonej Europie - nie liczy się płeć, liczą się uczucia :lol:

Wyciągasz zbyt daleko idące wnioski i zapewniam Cię że nie miałem tego na myśli.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#420 Postautor: kdsz » 24 marca 2005, o 09:48

Krzysiu, przecież wiesz, że to był z mojej strony tylko złośliwy żart w odpowiedzi na Twoje złośliwości pod adresem "warszawki". Proponuję skończyć już z tą dziecinadą, bo sądzę, że większość forumowiczów z zażenowaniem obserwuje nasze przepychanki. Ja już sobie odpuszczam i pozdrawiam
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#421 Postautor: Saint » 24 marca 2005, o 09:53

Ja też proponuje to zakończyć... niech wreszcie Krzyś sie wykaże cywilną odwagą i się przedstawi albo chociaż zjawi na jakieś spotkanie... :twisted: ja to wtedy zakończę bardzo szybko :wink: Już cos wspominałem o worku :wink: zapraszam na trening :twisted:

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#422 Postautor: WojtekF » 24 marca 2005, o 09:59

Uwazaj Saint bo Krzys juz nawet przesyla p.w. z pogrozkami.
Kiedy pisalem Mu, iz powinien przestac prowokowac, wyzywac, obrazac oraz ze jest wirtualnym bohaterem a wszyscy sie z Niego tylko nabijaja wyslal mi taka wiadomosc:

Nie byłbym taki pewien komu podczas konfrontacji pociekłoby po nogawkach...Ale mniejsza z tym bo i tak nie mam na to ochoty, gdyż nie zaczepia się g... bo smierdzi...Trzym się pajacu...

Jesli o mnie chodzi to 1000 razy bardziej wolalbym podyskutowac o zuzlu niz wchodzic w slowne przepychanki z 10-latkiem, ale trzeba mlodemu uswiadomic, ze Jego postepowanie nie jest wlasciwe.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#423 Postautor: Saint » 24 marca 2005, o 10:03

WojtekF pisze:Uwazaj Saint bo Krzys juz nawet przesyla p.w. z pogrozkami.
Kiedy pisalem Mu, iz powinien przestac prowokowac, wyzywac, obrazac oraz ze jest wirtualnym bohaterem a wszyscy sie z Niego tylko nabijaja wyslal mi taka wiadomosc:

Nie byłbym taki pewien komu podczas konfrontacji pociekłoby po nogawkach...Ale mniejsza z tym bo i tak nie mam na to ochoty, gdyż nie zaczepia się g... bo smierdzi...Trzym się pajacu...

Jesli o mnie chodzi to 1000 razy bardziej wolalbym podyskutowac o zuzlu niz wchodzic w slowne przepychanki z 10-latkiem, ale trzeba mlodemu uswiadomic, ze Jego postepowanie nie jest wlasciwe.

Wojtek ... ja cie widziałem.... więc wiem że Krzyś sie gruuuuuuuuubo myli... :wink: Może chłopak umie czytać między wierszami i zobaczy różne emotikonki :D jak nie to trudno... zapraszam na salę gimnastyczną do Sz.P. 34... :wink:

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#424 Postautor: Saint » 24 marca 2005, o 10:11

WojtekF pisze:Uwazaj Saint bo Krzys juz nawet przesyla p.w. z pogrozkami.

Nie byłbym taki pewien komu podczas konfrontacji pociekłoby po nogawkach...

A może chłopak taki brzydki jest??? :wink: albo wręcz przeciwnie taki ładny że wszystkim ne jego widok cieknie po nogach...

Żeby nie było nie na temat... myślę, że przewaga jaką dawało nam Krsko powoli zaczyna topnieć... Krosno na Węgrzech... a my nie trenujemy.
Tak wszyscy chwalili przygotowanie obiektu dla nas przez klub w Krsko. Do nas przyjedzie Turbina a tu... banda nie jest gotowa... Jak tak dalej pójdzie to nasi wschodni sąsiedzi nie wywiozą tak dobrych wspomnień jak nasi żużlowcy ze Słowenii...

Pozdrawiam

KrzyÅ›
Junior

#425 Postautor: KrzyÅ› » 24 marca 2005, o 10:16

Tak szczerze mówiąc to nic do Was nie mam panowie. Jeżeli WojtekF pisze mi na p.w. "morda nie szklanka ale zęby ma się jedne" to ja też musiałem mu w głupi sposób odpowiedzieć.W wielu postach przesadziłem za co Was przepraszam i obiecuję poprawę.

p.s.
Z Luckym sobie pogadaliśmy choć nie piszę tak szybko na klawiaturze jak on:wink:

p.s.
WojtkuF już lepiej :?:
Ostatnio zmieniony 24 marca 2005, o 10:33 przez KrzyÅ›, łącznie zmieniany 1 raz.