Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#351 Postautor: Kubbas » 19 marca 2005, o 13:11

meesha pisze:Kubbas, to zdjęcie w Twoim podpisie to z krośnieńskiego toru :?: :D :wink: Rzeczywiście nie za dobrze to wygląda :roll:

Zdjecie zostalo zrobione w Londynie. - Nie wiedzialem ze tam tez sa tacy wierni fanie Motoru/Tztu (bo przeciez nie mozliwe zeby cos bylo zolto-bialo-niebieskie a nie mialo nic wspolnego z nasza druzyna) :D. Ale te barwy bardzo rzucaja sie w oczy :)

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#352 Postautor: neir1 » 19 marca 2005, o 13:24

dobra fotka Kubasss a mnie doszly sluch ze chba na stadionie Chelsea widnieje napis Motor Lublin :)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#353 Postautor: mikas » 19 marca 2005, o 13:33

Hollywood pewnie tam był :D :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Gość

#354 Postautor: Gość » 19 marca 2005, o 14:43

W latach 90-tych jak jeszcze chodziłem na Motor (piłke) kibice Motoru wielokrotnie krzyczeli na sektorze Chelsea Londyn !!! nieficjalnie w tych że latach Motor miał tzw. " przyjaźń z Chelsea" to taka ciekawostka :D
Z tego co wiem dziś jedynie Legia utrzymuje takie stosunki z Den Haag i Werderem Brema z polskich klubów , jest jeszcze jakiś klub co ma przyjaźń z Banikem Ostrava ale nie pamiętam który.

Snys
Zawodowiec

#355 Postautor: Snys » 19 marca 2005, o 15:31

Hollywood pisze:Motor miał tzw. " przyjaźń z Chelsea" to taka ciekawostka :D
Z tego co wiem dziś jedynie Legia utrzymuje takie stosunki z Den Haag i Werderem Brema z polskich klubów , jest jeszcze jakiś klub co ma przyjaźń z Banikem Ostrava ale nie pamiętam który.

I z Juventusem (konkretnie grupÄ… 06 Clan), a to za sprawa Den Haag ktory przyjazni sie ze StarÄ… DamÄ…. O jakiejs tam zgodzie nie ma mowy ale flagi Legii sÄ… na meczach Juve i odwrotnie :D

http://www.06clan.it/juvefiorentina200405.jpg (prawy górny róg)

http://www2.legialive.pl/photos05/05polonia1_f25.jpg

Siwek Patataj

#356 Postautor: Siwek Patataj » 19 marca 2005, o 15:52

Kubbas pisze:
Lublin_Fan pisze:W roku 2002 Janusz Stachyra jako najlepszy zawodnik drugiej ligi wykręcił średnią około 2,5 pkt na bieg. Rok póżniej (już w pierwszej lidze) miał 1,323.

To dowodzi, że wszelkie przeliczenia nie mają sensu. WojtekF orobiłeś się, ale chyba bez potrzeby :). O ile statystyki zawsze są jakimś żródłem prognoz to uważam, że w przypadku meczu Krosno - Lublin są one bezcelowe.

Pozdr.

Do tego tor w krosnie jest bardzo specyficzny i trudny technicznie dlatego nie kazdy umie sobie na nim radzic. Co dziwne w 2002 roku na tym torze bardzo dobrze pojechal Daniel Jeleniewski ktory wywalczyl 9 punktow i obok stefaniego byl naszym najlepszym zawodnikiem, oby teraz bylo podobnie ;].

Ps. W tej chwili tor w Krosnie znajduje sie pod woda

Kubbas, muszę się powtórzyć. Czy to jest bardzo dobry wynik?

Jeleniewski XI runda DM II ligi 2002: 18-08-2002 58:32 dla Krosna
III. ÅšlÄ…czka, Szczurek, Stefani, Jeleniewski
V. ÅšlÄ…czka, Jeleniewski, Szczurek, Stefani w/su
VIII. Mróz, Jeleniewski, Franc, Przygódzki d4
XI. Woźniak, Jeleniewski, Budzik, Kurtz
XIII. Woźniak, Jeleniewski, Szczurek, Kurtz
XIV. Franc, Mróz, Jeleniewski, Dera

W sumie zdobył 9 punktów w 6 startach w tym:

objechał:
Szczurek x2, Budzik x1, Franc x1

przegrał:
Szczurek x1, Ślączka x2, Woźniak x2, Mróz x2, Franc x1

1 punkt zdobył na koledze z drużyny Derze, 1 na defekcie Przygódzkiego i 1 na wykluczeniu Stefaniego.

Zapytam jeszcze raz: to jest bardzo dobry wynik?
Czasami trzeba się przyjrzeć dokładniej wynikom, a nie tylko liczbom obrazującym zdobycz punktową. Wynik Jeleniewskiego jest słaby, słaby i jeszcze raz słaby. Dawał się objeżdżać takim tuzom czarnego toru jak Szczurek, Mróz czy Ślączka.
Istnieje więc szansa (choć chciałbym się pomylić), że 3 kwietnia w zasięgu Jelenia będą tylko Prucnal i może Śpiewanek. Obym źle krakał. Ale Twój "bardzo dobry wynik z roku 2002" wcale nie wskazuje, by Jeleniewski mógł sobie poradzić czy to ze Ślączką czy z innymi podstawowymi zawodnikami KKŻ-etu.

ukłony
lucki73

Gość

#357 Postautor: Gość » 19 marca 2005, o 16:06

Lucki czy ty pracujesz w urzędzie statystycznym ? w spocie nie ma miejsca na statystyki , i to Jeleniewski pojechal jak pojechał w tamtych meczach to kompletnie nie istotne , tym razem Daniel może zawojować Krosno , wszystko na to wskazuje :D

ukłony Lucki i czekam na Ciebie w Krośnie.

max3
Zawodowiec

#358 Postautor: max3 » 19 marca 2005, o 16:13

Lucki przypomnij sobie polfinal(cwiercfinal) mistrzostw polski juniorow w Krosnie jak Jeleniweski zdobyl 14 punktow wyprzedzil min: Miedzinskiego itp.

Zaratustra
Kadrowicz

#359 Postautor: Zaratustra » 19 marca 2005, o 16:27

Ja się będę upierał , że Jeleń ( w dobrej formie fizycznej ) powinien w tym sezonie przywozić regularnie, "określoną" liczbę (7 - 8 ) punktów.Moment startowy jest jego dużym atutem,a odejście "trajnera" Stachyry może mu tylko wyjść na dobre i (mam nadzieje) pozwoli prawidłowo się rozwijać. Co do meczu, to jestem przekonany,że będzie wyrównany, a o naszym :D ewentualnym zwycięstwie przesądzi właśnie ilość punktów zdobyta przez zawodników drugiej linii czyli Pietraszkę i Daniela,pozdr.

Awatar użytkownika
Michal_BC

#360 Postautor: Michal_BC » 19 marca 2005, o 18:07

Tak tylko spójrz na to że to był 2002 rok, a Daniel się rozwijał i podniósł swoje umiejętności i staje się wartościowym zawodnikiem.
Best Club rzÄ…dzi w ISQ...

Siwek Patataj

#361 Postautor: Siwek Patataj » 19 marca 2005, o 18:26

Michal_BC pisze:Tak tylko spójrz na to że to był 2002 rok, a Daniel się rozwijał i podniósł swoje umiejętności i staje się wartościowym zawodnikiem.

Oczywiście, zwłaszcza błyskotliwe ma początki sezonu, zaczyna zazwyczaj od kompletów.

Czy mam pokusić się i odnaleźć w wynikach, jak kolega Jeleniewski odjeżdża pierwszą połówkę sezonu? Dla niezorientowanych: do tej pory, do sezonu 2004 pierwsze mecze Jeleniewskiego zazwyczaj kończyły się jego zdobyczami punktowymi oscylującymi w granicach 0-4 pkt.

Chciałbym, aby w tym roku było odwrotnie, ale te buńczuczne wpisy: "Jeleniewski nam wygra mecz", "Jeleń zrobił super wynik na torze w Krośnie" powodują, że jedyne co nasuwa mi się na myśl to to, że chyba zbyt wysoko procentowe alkohole spożywacie przed zalogowaniem się na Forum.

ukłoniki
lucki73

PS. Przypomnę, średnia Jeleniewskiego z ubiegłego sezonu to jak dobrze pamiętam 1,262 pkt/bieg. A to powoduje, że można Daniela uważać co najwyżej za bardzo mierną drugą linię.

Siwek Patataj

#362 Postautor: Siwek Patataj » 19 marca 2005, o 18:31

Hollywood pisze:Lucki czy ty pracujesz w urzędzie statystycznym ? w spocie nie ma miejsca na statystyki , i to Jeleniewski pojechal jak pojechał w tamtych meczach to kompletnie nie istotne , tym razem Daniel może zawojować Krosno , wszystko na to wskazuje :D

ukłony Lucki i czekam na Ciebie w Krośnie.

Wszystko to znaczy co? Tak łopatologicznie poproszę.
Tylko nie pisz proszę, że przepracował uczciwie zimę, bo co roku czytam to samo, co roku też czytam o powoływaniu jakichś teamów z Mordelem noszących nazwę "DJM" (pamiętacie? :) ), co roku czytam o niesamowitych inwestycjach w sprzęt i co? Gówno, niestety, przynajmniej w pierwszej połowie sezonu. Wolę więc rozczarować się pozytywnie, niż spaść z gałęzi, na którą nie powinienem wchodzić będąc przed sezonem niepoprawnym optymistą. Życzę Danielowi samych sukcesów, ale niestety ale jego wyniki z każdego roku, z początku każdego roku nakazują przypuszczać, że i tym razem będzie podobnie, czyli raczej nędznie.

No chyba, że jest coś, o czym ja nie wiem, np. silniki od Graversena, przetestowane na nawierzchniach przyczepnych i betonach, 10 godzin dziennie na siłowni, psycholog, indywidualny trener etc. o czym wiesz Ty właśnie Holly, a mnie zwykłemu kibicowi nie było dane dowiedzieć się.

Więc Holly, co to jest to wszystko? Będę zaglądał tu niespokojnie czekając na te rewelacje dotyczące przygotowań Jelenia.

buźka
lucki73

Awatar użytkownika
nem

#363 Postautor: nem » 19 marca 2005, o 19:00

Pozdrawiam,
Nem

<? echo "As"; ?>

Awatar użytkownika
Vince

#364 Postautor: Vince » 19 marca 2005, o 19:02

Jak na teraz to wygląda, że żuzlowcy będą się ścigać pontonami lub skuterami wodnymi :lol:

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#365 Postautor: Drabol » 19 marca 2005, o 19:40

Jeleń się rozwija? Wg. mierników Luckiego nie...

Åšrednia 2003 : 1,352
Åšrednia 2004 : 1,262

Wg.średniej idzie w dół. Jego mi jest trudno oceniać ponieważ we Wrocławiu zwykle mu idzie a do tego duzo u nas trenuje i radzi sobie dobrze , ale nigdy na meczu w I lidze go nie widzialem na żywo.

Rok Jelenia? :D
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

Awatar użytkownika
papi
Trener

#366 Postautor: papi » 19 marca 2005, o 20:00

no ten tor faktycznie zbyt ciekawie nie wyglada, chyba tak jak rok temu zaczniemy tydzien pozniej :/
Ostatnio zmieniony 19 marca 2005, o 20:03 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#367 Postautor: papi » 19 marca 2005, o 20:01

Lucki daj sobie spokoj z tymi statystykami, co z tego że Jeleń zawsze slabo zaczynal sezon, co z tego, że Lublin nie wygral w Krosnie od wielu lat, pamietaj że Jeleń jezdzil w krosnie we wspomnienym przez Ciebie meczu 3 lata temu, od tego czasu stal sie bardziej doswiadczonym zawodnikiem, przez 2 lata jezdzil w 1 lidze, podczas gdy wiekszosc zawodnikow krosna tylko w 2, i nie wiem dlaczego nie docieraja do Ciebie argumenty o jego świetnej jezdzie w Krsko
[quote]1 punkt zdobył na koledze z drużyny Derze, 1 na defekcie Przygódzkiego i 1 na wykluczeniu Stefaniego. [quote]
na takie texty to po prostu brak miu słów, proponuje zebys sprawdzil na ktorych okrazeniach byly te defekty, bo moze Jelen jeszcze mial szanse wyprzedzic Dere albo Przygodzkiego :? , pozdro 4all :wink:
sorry, że post za postem ale niechcacy zapisal mi sie 2 razy a zaraz potem wpisal sie boxing i tego pierwszego nie moglem usunąć 8)
Ostatnio zmieniony 19 marca 2005, o 20:06 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#368 Postautor: boxing » 19 marca 2005, o 20:02

Maja Chinczycy rok weza, rok psa, rok tygrysa itd. my mozemy miec rok Jelenia :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#369 Postautor: $korzen$ » 19 marca 2005, o 20:44

Panowie nie oszukujmy sie, przy takiej pogodzie jak obecnie, rozegranie meczu w planowanym terminie graniczy z cudem, niestety

Siwek Patataj

#370 Postautor: Siwek Patataj » 19 marca 2005, o 21:16

papi pisze:Lucki daj sobie spokoj z tymi statystykami, co z tego że Jeleń zawsze slabo zaczynal sezon

Oczywiście, że nic. W tym roku zacznie od kompletu :wink:

papi pisze:, co z tego, że Lublin nie wygral w Krosnie od wielu lat

Obyśmy przerwali tę złą passę w Krośnie :)

papi pisze:, pamietaj że Jeleń jezdzil w krosnie we wspomnienym przez Ciebie meczu 3 lata temu, od tego czasu stal sie bardziej doswiadczonym zawodnikiem

Oczywiście, bardzo doświadczony się stał :)
2002- 1,545 (II liga)
2003 - 1,352 (I liga)
2004 - 1,262 (I liga)

Jest... coraz lepszy, jak wino... im starszy tym lepszy :) Ale oczywiście zapomniałem, liczby kłamią :) :) :), a statystycy prezentują te liczby wysysając je z palca a ani za grosz nie biorą pod uwagę pozycji, na których zawodnicy przyjeżdżają :)

papi pisze:, przez 2 lata jezdzil w 1 lidze, podczas gdy wiekszosc zawodnikow krosna tylko w 2, i nie wiem dlaczego nie docieraja do Ciebie argumenty o jego świetnej jezdzie w Krsko

Papi, pozwól, że Cię odrobinkę oświecę:
Ferjan - rzeczywiście, zawodnik drugoligowy :) :) :)
Golonka - 2001-2003... wszystkie sezony... w I lidze!!!:), sezon 2004 był dopiero jego pierwszym w II lidze, przyjacielu;
Wilk - wszystkie sezony poza 2001 w I lidze lub e-lidze (ówczesna I liga);
Lukaszewicz - 2003... Unia Leszno i e-liga, przyjacielu;
Szmid 2001-2003... wszystkie sezony... w I lidze!!!:), sezon 2004 był dopiero jego pierwszym w II lidze, przyjacielu;
Spiewanek - 2001-2002 e-liga, 2003-2004 I liga, w II lidze... nie startował nigdy!!!
Prucnal - 2001-2004 I liga, w II lidze... nie startował nigdy!!!

Czy Ty na pewno intersujesz się żużlem???, a może szachami?

1. Widziałeś jak tam jeździł, że mnie przekonujesz?
2. Krsko jest takim samym torem jak Krosno? Poza pierwszą i ostatnią literą w nazwie miasta chyba nie mają one nic wspólnego, no chyba że uważasz przeciwnie - masz do tego prawo :)
3. Nie znasz chociaż tuzina zawodników, którzy na treningach objeżdżają wszystkich jak chcą, a na meczach ligowych nie istnieją?

papi pisze:"1 punkt zdobył na koledze z drużyny Derze, 1 na defekcie Przygódzkiego i 1 na wykluczeniu Stefaniego "
na takie texty to po prostu brak miu słów, proponuje zebys sprawdzil na ktorych okrazeniach byly te defekty, bo moze Jelen jeszcze mial szanse wyprzedzic Dere albo Przygodzkiego :?

Piłeś coś? :) :) :)

ukłony
lucki73
Ostatnio zmieniony 19 marca 2005, o 21:33 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 1 raz.

Gość

#371 Postautor: Gość » 19 marca 2005, o 21:27

Lucki nie rozumiesz pewnej kwestii , nikt nie bedzie nażekał na Jelenia jak rozbi 2,3 ptk w meczu który wygramy ! ważne jest to aby w odpowiednim momencie pociągnął drużyne !

np. (przykład nie mający nic wspólnego z 1-ligą)

w meczu z Gnieznem wygramy 53-37 - Jeleń zrobi 3 ptk (będziesz mówił że kiepsko pojechał , ale to nie ważne bo to nie turniej inwidualny)

w meczu z Piła wygramy 46-44 - Jeleń zrobi 8 ptk i w ważnym wyścigu pociągnie drużyne do wygranej (co wtedy powiesz ? )

Nie ważne jest to dokłądnie ile punktów zrobi ważne jest to na ile przyczyni sie do wygranej drużyny.
Może robić 0,0,0,3 (ale ta 3 będzie decydująca o wygranej w meczu).

Awatar użytkownika
bazyli

#372 Postautor: bazyli » 19 marca 2005, o 21:37

Jeśli mowa o Jeleniewskim to mi wydaje się, że może być jokerem w tali trenera Studzińskiego. Lucki73 przypomniał na kim "Jeleń" zdobywał punkty w ostatnim meczu naszych drużyn, a wygrał m.in. z Jozefem Francem - jednym z lepszych zawodników w drugiej lidze. A Szczurek mimo, że nie był jakąś gwiazdą to wówczas przynajmniej w Krośnie gwarantował te 5-8 punktów. Gdy miał 17(?) lat to również nieźle jechał na naszym torze robiąc 7 pkt. i bonus. Poza tym należy pamiętać, że rok temu podczas krajowej eliminacji IMŚJ zajął drugie miejsce wygrywając z czołowymi juniorami ekstraligi, m.in. M.Rempałą, K.Ząbikiem czy A.Miedzińskim. Na pucharze MACEC czy el. MPPK może pojechał średnio, ale jestem przekonany że nie przykładał się zbytnio do tych zawodów, bo te pierwsze służyły głównie jako trening a w tych drugich raczej z góry było wiadomo kto awansuje do finału. Ja obawiam się Jeleniewskiego bardziej niż Frankowa, sądzę że jest w stanie zdobyć te 8/9 punktów. Jednak mam nadzieję, że mimo wszystko to będzie za mało żeby TŻ wygrał i wynik meczu będzie 45:44 dla miejscowych :mrgreen:.

Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam do Krosna.
Oby 3 kwietnia!

Siwek Patataj

#373 Postautor: Siwek Patataj » 19 marca 2005, o 21:40

Hollywood pisze:Lucki nie rozumiesz pewnej kwestii , nikt nie bedzie nażekał na Jelenia jak rozbi 2,3 ptk w meczu który wygramy ! ważne jest to aby w odpowiednim momencie pociągnął drużyne !

Holly, czym się alkoholizujesz? :wink: Zawodnik, który robi 2 albo 3 punkty może pociągnąć drużynę? :) :) :), łzy mi spływają po policzkach :) :) :)... ze śmiechu :) :) :)

A jak zrobi 2 albo 3 punkty i przegramy powiedzmy 2 punktami, to znając Ciebie od ch**ów go nawyzywasz :) :) :)

Hollywood pisze:np. (przykład nie mający nic wspólnego z 1-ligą)

w meczu z Gnieznem wygramy 53-37 - Jeleń zrobi 3 ptk (będziesz mówił że kiepsko pojechał , ale to nie ważne bo to nie turniej inwidualny)

Chcesz mnie przekonać, że kilometr drutu w kieszeni jest prosty?
Tak, zawsze będę mówił, że zawodnik robiący 3 punkty jest kiepski!!! Bo jest, chyba że sądzisz odwrotnie, Twoje prawo :)

Hollywood pisze:w meczu z Piła wygramy 46-44 - Jeleń zrobi 8 ptk i w ważnym wyścigu pociągnie drużyne do wygranej (co wtedy powiesz ? )

Jak będzie w każdym meczu robił 8 punktów, powiem że jest średni. Jak zrobi w jedym meczu 3 punkty, a w innym 8 to powiem że jest średni i w dodatku chimeryczny. A jak będzie robił w każdym meczu po 3 punkty, to powiem że jest zwykłym żużlowym "leszczem". Poniał?

Hollywood pisze:Nie ważne jest to dokłądnie ile punktów zrobi ważne jest to na ile przyczyni sie do wygranej drużyny.
Może robić 0,0,0,3 (ale ta 3 będzie decydująca o wygranej w meczu).

Przerzuć się na mleko :)

ukłoniki Holly
lucki73

Gość

#374 Postautor: Gość » 19 marca 2005, o 21:50

Lucki czy to jesteś naćpany ? czy nie wiesz co prawisz ?
Żeby uznać zawodnika za dobrego musi u Ciebie robić okreśłoną liczbę punktów , z tego wynika że jak :

Jensen 13
Piszcz 11
Franków 9
Pietraszko 9
Jeleniewski 6
Kepa 2
Bałabuch 0

czyli jak Jeleń zrobi 2 ptk , ale Pietraszko 12 i Franków 11 i mecz zostanie wygrany to co to za różnica że Jeleń pojechał słabiej skro mecz zosatnie wygrany ????

Twoje wypowiedzi kompletnie nie nadają sie do sportu żużlowego !!! lecz do sportów inwidualnych ! Tu sie liczy wynik drużyny a nie jednostek.

ukłony

Awatar użytkownika
papi
Trener

#375 Postautor: papi » 19 marca 2005, o 21:56

lucki73 pisze:
papi pisze:Lucki daj sobie spokoj z tymi statystykami, co z tego że Jeleń zawsze slabo zaczynal sezon

Oczywiście, że nic. W tym roku zacznie od kompletu :wink:
papi pisze:, pamietaj że Jeleń jezdzil w krosnie we wspomnienym przez Ciebie meczu 3 lata temu, od tego czasu stal sie bardziej doswiadczonym zawodnikiem

Oczywiście, bardzo doświadczony się stał :)
2002- 1,545 (II liga)
2003 - 1,352 (I liga)
2004 - 1,262 (I liga)
Jest... coraz lepszy, jak wino... im starszy tym lepszy :) Ale oczywiście zapomniałem, liczby kłamią :) :) :), a statystycy prezentują te liczby wysysając je z palca a ani za grosz nie biorą pod uwagę pozycji, na których zawodnicy przyjeżdżają :)

papi pisze:, przez 2 lata jezdzil w 1 lidze, podczas gdy wiekszosc zawodnikow krosna tylko w 2, i nie wiem dlaczego nie docieraja do Ciebie argumenty o jego świetnej jezdzie w Krsko

Papi, pozwól, że Cię odrobinkę oświecę:
Ferjan - rzeczywiście, zawodnik drugoligowy :) :) :)
Golonka - 2001-2003... wszystkie sezony... w I lidze!!!:), sezon 2004 był dopiero jego pierwszym w II lidze, przyjacielu;
Wilk - wszystkie sezony poza 2001 w I lidze lub e-lidze (ówczesna I liga);
Lukaszewicz - 2003... Unia Leszno i e-liga, przyjacielu;
Szmid 2001-2003... wszystkie sezony... w I lidze!!!:), sezon 2004 był dopiero jego pierwszym w II lidze, przyjacielu;
Spiewanek - 2001-2002 e-liga, 2003-2004 I liga, w II lidze... nie startował nigdy!!!
Prucnal - 2001-2004 I liga, w II lidze... nie startował nigdy!!!

Czy Ty na pewno intersujesz się żużlem???, a może szachami?

Piłeś coś? :) :) :)
lucki73

ok z tą wiekszoscia zawodnikow w 2 lidze to faktycznie przesadzilem, ale cześć z nich rzeczywiscie przynajmniej rok temu jezdzila w najnizszej lidze, a co do Jelenia to nie potrzebnie jestes cyniczny, nie jestes do niego przekonany - okej, ale wstrzymaj sie z tymi opiniami do kilku poczatkowych kolejek.
PS. w tamtym przypadku nie chodzilo mi o śrenie biegowe Jelenia tylko zwrocenie uwagi ze to zupelnie inny, lepszy zawodnik niz tamten co jezdzil wtedy w krosnie, ja rowniez pozdrawiam