Zgrupowanie w Krško '05
Gawrzyk, napisz proszę jak wyglądają treningi prowadzone przez Studzińskiego? Sądząc po fotkach, było trochę ścigania co mi się bardzo podoba, nie ukrywam.
W jakiej konfiguracji startowali zawodnicy? Czy Kępa śmigał też w biegach z seniorami? Jak zaaklimatyzował się w drużynie Adam Pietraszko? Czemu nie było Jensena?
W jakiej konfiguracji startowali zawodnicy? Czy Kępa śmigał też w biegach z seniorami? Jak zaaklimatyzował się w drużynie Adam Pietraszko? Czemu nie było Jensena?
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Widzę, że pierwsza moja uwaga dotycząca zdjęć Sterników została olana, a tymczasem mam już drugą. Na stronce Ostrowa są juz zdjecia z pierwszego treningu na ich torze. Każde z nich jest podpisane (kto na nim widnieje). Dlaczego nasze zdjęcia są anonimowe Gawrzyku
Większość z nas i tak rozpoznaje zawodników, ale oprócz Lublinian stronkę ogląda cała kibicowska żużlowa Polska i myślę, że byłoby miło gdyby wiedzieli na kogo patrzą...
Manitou pisze:Widzę, że pierwsza moja uwaga dotycząca zdjęć Sterników została olana, a tymczasem mam już drugą. Na stronce Ostrowa są juz zdjecia z pierwszego treningu na ich torze. Każde z nich jest podpisane (kto na nim widnieje). Dlaczego nasze zdjęcia są anonimowe GawrzykuWiększość z nas i tak rozpoznaje zawodników, ale oprócz Lublinian stronkę ogląda cała kibicowska żużlowa Polska i myślę, że byłoby miło gdyby wiedzieli na kogo patrzą...
nie sÄ…dze ze ciekawym zajeciem bylo by opisywanie tysiace fotek a Gawrzyk raczej na nadmiar wolnego czasu nie narzeka