Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Krosno Krosno

#301 Postautor: Krosno Krosno » 17 marca 2005, o 17:33

53-36 !!!
53-36 !!!
53-36 !!!
53-36 !!!
53-36 !!!

Krosno do boju

1) jest taka opcja jak "edytuj"
2) w pierwszym wpisie 53:36, a za chwile juz 60:30... :roll:
3) usuwac takie wpisy?pytam bo nie chce byc oskarzony o samowolke :wink: - grzesieck
Ostatnio zmieniony 17 marca 2005, o 18:12 przez Krosno Krosno, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#302 Postautor: luCas » 17 marca 2005, o 17:42

A dlaczego nie od razu 75-15 ??? Kim wy chcecie zrobic te 50 czy 60 pkt??
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#303 Postautor: Manitou » 17 marca 2005, o 17:44

Krosno Krosno pisze:60-30 !!!
60-30 !!!
60-30 !!!
60-30 !!!
60-30 !!!

Krosno do boju

kolejny napinacz podkarpacki :roll: Synu zejdź na ziemię, wynik o którym piszesz ma się nijak do rzeczywistości. Pogadamy po meczu, jak ci od tego napinania guma w nachach puści, z wrażenia jak się jeździ w 1 lidze.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#304 Postautor: istred » 17 marca 2005, o 18:03

Krosno Krosno pisze:3) usuwac takie wpisy?pytam bo nie chce byc oskarzony o samowolke :wink: - grzesieck[/b][/color]

Oczywiście, że usuwać. Usuwaj wszystkie tego typu posty bez pytania !
Możesz banować ? :twisted:
Ostatnio zmieniony 17 marca 2005, o 18:05 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#305 Postautor: dannie » 17 marca 2005, o 18:04

Krosno Krosno pisze:Hej wszystkim Ja typuje 53-36 do Krosna oczywiscie

na naszym toze nie powinien nikt wygrać jedynie Gorzów i Ostrów mogą zawalczyć ale nie powiedziane ze z sukcesem.

ale nie Lublin :twisted:

oj chyba kolego sie przeliczysz... tak mi sie wydaje ;)
przypominam ze Krosno nie walczy o pierwsza 4 tylko o utrzymanie... mysle ze Gorzow, Ostrow, Rzeszow i Rybnik nie tylko powalcza ale i prawdopodobne sa ich zwyciestwa... mysle takze ze Lublin, jezeli nie wygra to i tak latwo punktow nie odda i wynik wahac sie bedzie w granicach remisu... wydaje mi sie ze zespol z Krosna zajmie 7 miejsce walczac z kazdym przeciwnikiem do samego konca (u siebie na stadionie) - kazdy moze tam zgubic punkty... ale ludzie... spokojnie... spojrzcie na sklady!
Obrazek

Awatar użytkownika
papi
Trener

#306 Postautor: papi » 17 marca 2005, o 18:09

u siebie mogą powalczyc z wiekszoscia, ale na wyjazdach to chyba tylko z opola są w stanie wywieżć cos w okolicach 40 punktow, bo gdzie indziej nie za bardzo widze na to szanse
Do Grzesieck: oczywiscie ze usuwaj, forum to nie edytor textów żeby sie uczyc pisania :wink:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#307 Postautor: grzesieck » 17 marca 2005, o 18:10

istred pisze:
Krosno Krosno pisze:3) usuwac takie wpisy?pytam bo nie chce byc oskarzony o samowolke :wink: - grzesieck[/b][/color]

Oczywiście, że usuwać. Usuwaj wszystkie tego typu posty bez pytania !
Możesz banować ? :twisted:

ok, ale tego jeszcze zostawie zeby inni mogli przeczytac moje info :wink:

istred, gdybym mogl banowac to bym oczyscil forum ze wszystkich debili takich jak "Krosno Krosno" :twisted:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#308 Postautor: halu_uche » 17 marca 2005, o 19:31

Chłopaki dajcie spokój. Wygra lepszy to nie ma wątpliwości. Klub lubelski nie ma co mówić został osłabiony przez zimę i na pewno cięzko będzie Wam walczyć o górne miejsca, a kto wie czy nie znajdziecie się na dole tabeli. Jeśli chodzi o mecz w Krośnie to liczę na to, że mecz będzie na styku, ale Krosno wygra minimalnie.Wiem jednak, że Wasi zawodnicy są objeżdzeni w I-ligowych bojach i na pewno tu leży ich atut. My natomiast startujemy u siebie na specyficznym czarnym torze i to może nam pomóc. Wiem, że się ze mna nie zgodzicie, ale uważam, że nasz obcokrajowiec jest również naszym atutuem w porónaniu z Jesperem.

W każdym razie liczę, że jak najwięcej Waszych kibiców zawita do Krosna i wspólnie stworzymy wspaniałe widowisko. A w meczu niech wygra lepszy.

Pozdrowienia z Krosna

Bodi

#309 Postautor: Bodi » 17 marca 2005, o 19:36

taki małe porównanie

obcy
Ferjan - Jensen teoretycznie lepszy jest Jensen(wieksze "sukcesy" w GP) ale własny tor jesli Ferjan potrenuje wczesniej wyrównuje szanse między nimi.

liderzy
Szmid, Wilk - Piszcz, Franków p znowu lepsi lublinianie. Ale tor w Krosnie zaciera róznice między nimi, bo i Szmid i Wilk wiedzą doskonale gdzie śmigać po naszym torze i jak sie przełożyć do niego. W ogólnym rozrachunku moga by lepsi krosnianie o 3,4 punkty

druga linia
Lukaszewicz, Slaczka(Baran) - Pietraszko, Jeleniewski - trudno wyrokowac. Pietraszko jak trafi ze sprzetem moze byc liderem i zamieni sie z punktami z Frankowem ale niewazne. Jeleniewski podobno wymiata na naszym torze - ja chodze na kazde zawody w Krosnie i jeszcze nie widzialem Jelenia zeby wymiatal. Ostatni start el. MPPK cieniowal niesamowicie. Jezdzil tez w el do jakiesj imprezy juniorskiej i zdobyl 13 punktów ale juniorskie sciganie to nie liga. W lidze u nas jezdzil dawno wiec jego forma jest niewiadoma. Lukaszewicz w tamtym sezonie byl naszym liderem teraz ma byc silnym punktem drugiej lini, znajac Tomka poradzi sobie i w kazdym meczu w krosnie jest w stanie 8,9 punktów trzasnac. Slaczka jak bedzie mial poczatek jak w ubieglym roku to bedzie tragedia dla nas, ale Slaczka z forma moze byc grozny nawet dla Jensena i Piszcza. przy dobrych wiatrach nasi moga byc na tych pozycjach lepsi o 3,4 punkty

juniorzy
Spiewanek ,Prucnal(beben) - Kepa, Wrona(balabuch) - nawet jesli lubiln sciagnie jakiegos juniorka w ostatniej chwili i tak nie bedzie lepszy od spiewanka bo takowych na rynku nie ma. Tak wiec mamy Spiewanka i potem klopot bo prucnal i beben nie gwarantuja zdobyczy punktowych, ale patrzac na juniorkow lublina to maja choc cien szansy pokonac ich. Kepa to melodia przyszlosci chyba sobie nie poradzi na trudnym czarnym torze.

Tak wiec podsumowujac widze ze macie osobowy sklad lepszy ale jednak wierze w naszych i stawiam tak jak wczesniej pisalem 50 - 40

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#310 Postautor: halu_uche » 17 marca 2005, o 19:47

Wydaje mi się, że w naszej sytuacji porównania są zbędne, gdyż my dopiero rozpoczynamy walkę w pierwszej lidze i ocenianie naszych chłopaków nie ma sensu. Nasz pierwszy mecz to będzie loteria, ale wierze w krośnieńskich zawodników i jestem przekonany, że wygramy ten pojedynek, ale życzę Wam jak najlepiej.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#311 Postautor: $korzen$ » 17 marca 2005, o 21:11

Bodi pisze:taki małe porównanie

obcy
Ferjan - Jensen teoretycznie lepszy jest Jensen(wieksze "sukcesy" w GP) ale własny tor jesli Ferjan potrenuje wczesniej wyrównuje szanse między nimi.

HAHAHA ! Ferjan lepszy niz Jensen ! wolne zarty chlopcze. Nie wiem ile lat chodzisz na zuzel i z reszta wogole mnie to nie obchodzi, ale pragne ci przypomniec, ze FERJAN byl zdecydowanie najgorszym "stranieri" 1 ligi w poprzednim sezonie. Jedyny obco ktory dal sie "pojechac" przez fatalnie wtedy jezdzacego Dawida Stachyre.

liderzy
Szmid, Wilk - Piszcz, Franków p znowu lepsi lublinianie. Ale tor w Krosnie zaciera róznice między nimi, bo i Szmid i Wilk wiedzą doskonale gdzie śmigać po naszym torze i jak sie przełożyć do niego. W ogólnym rozrachunku moga by lepsi krosnianie o 3,4 punkty

WILK liderem !? :lol: chlopie na co ty liczysz !? Ten zawodnik nie potrafil praktycznie przez ostatnie 2 lata nikogo wygryzc ze skladu Stali, przeplatal wystepy przecietne z fatalnymi, a ty wierzysz ze bedzie wozil Piszcza :lol: Jesli chodzi o Szmida, jego JEDYNEGO z calego waszego zespolu sie obawiam, wcale sie nie zdziwie jak sypnie cos kolo kompletu, ale straszenie nas Wilkiem, Ferjanem czy Prucnalem jest z twojej a raczej waszej strony po prostu zalosne, nie z takimi sobie radzilismy.

druga linia
Lukaszewicz, Slaczka(Baran) - Pietraszko, Jeleniewski - trudno wyrokowac. Pietraszko jak trafi ze sprzetem moze byc liderem i zamieni sie z punktami z Frankowem ale niewazne. Jeleniewski podobno wymiata na naszym torze - ja chodze na kazde zawody w Krosnie i jeszcze nie widzialem Jelenia zeby wymiatal. Ostatni start el. MPPK cieniowal niesamowicie. Jezdzil tez w el do jakiesj imprezy juniorskiej i zdobyl 13 punktów ale juniorskie sciganie to nie liga. W lidze u nas jezdzil dawno wiec jego forma jest niewiadoma. Lukaszewicz w tamtym sezonie byl naszym liderem teraz ma byc silnym punktem drugiej lini, znajac Tomka poradzi sobie i w kazdym meczu w krosnie jest w stanie 8,9 punktów trzasnac. Slaczka jak bedzie mial poczatek jak w ubieglym roku to bedzie tragedia dla nas, ale Slaczka z forma moze byc grozny nawet dla Jensena i Piszcza. przy dobrych wiatrach nasi moga byc na tych pozycjach lepsi o 3,4 punkty

Tylko ze Jelen zrobil inwestycje w sprzet wieksze niz caly wasz zespol, zrozum samym torem meczu nie wygracie, a chyba tak wam wsystkim sie wydaje. Oczywiscie na pewno liczysz na to ze jak co roku Jelen przez pierwsze mecze nie bedzie istnial, to nie moze miec miejsca, bo jezeli w tym sezonie zawiedzie to czeka go tulaczka po 2 lidze, a mysle ze ambicji nawet na E-Lige kiedys mu nie brakuje. Pietraszko w tamtym sezonie jechal waszych jak chcial, liczysz ze teraz (zwlaszcza ze bedzie mial lepszy sprzet) bedzie na odwrot, nie ludz sie. Na temat Slaczki sie nie wypowiadam

juniorzy
Spiewanek ,Prucnal(beben) - Kepa, Wrona(balabuch) - nawet jesli lubiln sciagnie jakiegos juniorka w ostatniej chwili i tak nie bedzie lepszy od spiewanka bo takowych na rynku nie ma. Tak wiec mamy Spiewanka i potem klopot bo prucnal i beben nie gwarantuja zdobyczy punktowych, ale patrzac na juniorkow lublina to maja choc cien szansy pokonac ich. Kepa to melodia przyszlosci chyba sobie nie poradzi na trudnym czarnym torze.

Spiewanek fakt, na tle reszty juniorow z naszej i waszej druzyny jest "swietny" ale Prucnal i Beben sa zawodnikami na pewno nie lepszymi niz Szymek czy Kacper, zwlaszcza ze strony tego 2 licze na niespodzianke.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#312 Postautor: Łoptymista » 17 marca 2005, o 21:16

53-36 !!!
53-36 !!!
53-36 !!!
53-36 !!!
53-36 !!!

Krosno do boju

Chyba do gnoju
Napisz tak jeszcze milion razy, a i tak wróżba ci się nie spełni.

[color=red]
1) jest taka opcja jak "edytuj"
2) w pierwszym wpisie 53:36, a za chwile juz 60:30... :roll:
3) usuwac takie wpisy?pytam bo nie chce byc oskarzony o samowolke :wink: - grzesieck

Zostawiaj. Nic tak nie ożywai dyskusji jak ćwok na forum :twisted:

sledzio

#313 Postautor: sledzio » 17 marca 2005, o 21:58

Bodi pisze:
Jeleniewski podobno wymiata na naszym torze - ja chodze na kazde zawody w Krosnie i jeszcze nie widzialem Jelenia zeby wymiatal.

Hehe to widze że dopiero co zaczaleś chodzić na żużel bo jak wymiatał w krośnie to Ty pewnie jeszcze nie wiedziales co to żużel

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#314 Postautor: halu_uche » 17 marca 2005, o 22:04

Hmm kolego korzeń. Narzekasz na nas, że naszych wywyższamy, a sam to samo robisz ze swoimi. Według tego co napisałeś to mecz zakończy się wynikiem 20-70 dla TŻ-u.

Po pierwsze nie znasz zbyt dobrze tego co się dzieje w Krośnie, więc nie mów takich rzeczy o Rafale Wilku, bo akurat na swoim torze to on na pewno będzie liderem, albo jednym z liderów. Wystarczy zobaczyć na wyniki jego z turniejów rozgrywanych w Krośnie w ubiegłym roku (m.in. I msc. w Pucharze Prezydenta). Natomiast jedynie pochwaliłeś Śpiewanka, a według mnie w juniorach właśnie lublin może przynajmniej toczyć wyrównaną walkę za sprawą Kacpra Kępy. A jeśli chodzi o obcokrajowca to ja będę nadal przystawał przy tym, że Ferjan będzie w tym meczu lepszy od Jespera B. Jensena. Przekonasz się 3 kwietnia lub w późniejszym terminie.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#315 Postautor: $korzen$ » 17 marca 2005, o 22:17

halu_uche pisze:Hmm kolego korzeń. Narzekasz na nas, że naszych wywyższamy, a sam to samo robisz ze swoimi. Według tego co napisałeś to mecz zakończy się wynikiem 20-70 dla TŻ-u.

Po pierwsze nie znasz zbyt dobrze tego co się dzieje w Krośnie, więc nie mów takich rzeczy o Rafale Wilku, bo akurat na swoim torze to on na pewno będzie liderem, albo jednym z liderów. Wystarczy zobaczyć na wyniki jego z turniejów rozgrywanych w Krośnie w ubiegłym roku (m.in. I msc. w Pucharze Prezydenta). Natomiast jedynie pochwaliłeś Śpiewanka, a według mnie w juniorach właśnie lublin może przynajmniej toczyć wyrównaną walkę za sprawą Kacpra Kępy. A jeśli chodzi o obcokrajowca to ja będę nadal przystawał przy tym, że Ferjan będzie w tym meczu lepszy od Jespera B. Jensena. Przekonasz się 3 kwietnia lub w późniejszym terminie.

Halu, to ze wywyzszam to troche za duzo powiedziane, uwazam jednak ze Lublin jest zespolem lepszym, bardziej doswiadczonym i posiadajacym znacznie lepszy sprzet, praktycznie wszystko przemawia za nami. Zapamietaj, ze sam tor wam 2 pkt do dorobku nie dopisze. Co do Wilka, wspomnisz moje slowa, moze na tle waszej druzyny jest kims wielkim, ale dla nas, kibicow z Lublina jest on co NAJWYZEJ przecietniakiem, na temat jego jazdy z reszta spytaj kibicow z Rzeszowa na forum Stali, oczywiscie wczesniej przygotuj sie psychicznie na rozczarowanie, bo powiedza ci to samo co ja teraz pisze. Jezeli chodzi o Jensena, jestem o niego calkowicie spokojny, ponizej 12-13 nie zejdzie.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#316 Postautor: Gelo » 17 marca 2005, o 23:39

Ci którzy piszą, że Jesper godnie zastąpi Petera powinni natychmiast wziąć szybki zimny prysznic. Ludzie - to nie ta półka zawodników. Gdyby nie niczym uzasadnione preferencje Gawrzyka, nie byłoby go u nas. Jesper mimo, "że świetny i tani" to zawodnik pokroju Ferjana i Brhela - i nic więcej. Ja nie wiem jaki będzie wynik w Krośnie i wierze w niewysoką wygraną, ale nie zdziwię się jak nas zleją cieniasy typu Wilk i Ślączka. Wierzę, że kasa władowana w sprzęt będzie widoczna. Bo Jeleniewskiemu i Frankowowi nie wierzę - dla mnie to kiepscy zawodnicy. Zawsze byłem za sprowadzaniem dobrych zawodników. Teraz nie musielibyśmy obawiać się jakiegoś Krosna. No i juniorzy - jak któryś pokona 4 okrążenia i go nie zdublują będzie sukces.

Snys
Zawodowiec

#317 Postautor: Snys » 18 marca 2005, o 00:18

http://www.przegladzuzlowy.pl/news_kros ... 1089880421

Obecne foty stadionu w Krosnie. Nieciekawie jak narazie

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#318 Postautor: Radzio » 18 marca 2005, o 06:39

łoo:) mają krzesełka, ale i tak posadzą nas gdzieś na betonie ;p

Danio

#319 Postautor: Danio » 18 marca 2005, o 07:34

Trybuny na prostych mają ładne ale mało pojemne :( Więc siedzenie na betonie gdzieś tam to byłby sukces :D . Obyś nie musiał stać na łuku gdzies na klepisku albo pogórku z ziemi :D

go!
Trener

#320 Postautor: go! » 18 marca 2005, o 08:11

Gelo pisze:Ci którzy piszą, że Jesper godnie zastąpi Petera powinni natychmiast wziąć szybki zimny prysznic.

No nie koniecznie.
Z tym, że mysle że to Peter będzie równał w dół a nie Jesper w góre (niestety)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#321 Postautor: Cooper » 18 marca 2005, o 09:59

Snys pisze:http://www.przegladzuzlowy.pl/news_kros ... 1089880421

Obecne foty stadionu w Krosnie. Nieciekawie jak narazie

To ja juz wole nasz stadion...jakis taki bardziej przytulny.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Krychs
Senior

#322 Postautor: Krychs » 18 marca 2005, o 10:02

A tymczasem obco krośnieńskich wilków we wczorajszym występie na wyspach zdobył jedynie 5 pkt:

Matej Ferjan (0,1,1,3)

3. Gjedde, Davidsson, Lindbaeck, Ferjan
7. Lindbaeck, Richardsson, Ferjan, Tressarieu (u)
10. Adams, Lindbaeck, Ferjan, Alden
12. Ferjan, Allen, Davidsson, Morton

Występ więc bardzo przeciętny. Oby tak w meczu z Motorem :twisted:

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#323 Postautor: kdsz » 18 marca 2005, o 10:10

Cooper pisze:To ja juz wole nasz stadion...jakis taki bardziej przytulny.

Nie sposób się nie zgodzić, przecież na naszym stadionie mamy:
- śliczne kraty
- uroczy goły beton
- sympatyczną i kolorową blachę reklamową na drugim wirażu
- ultranowoczesny budynek klubowy
- pojemną i cieplutką stodołę przy prostej startowej
Sielanka :)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#324 Postautor: Cooper » 18 marca 2005, o 10:12

no kurde, a oni z jednej strony maja jakies druciane trybuny z krzeselkami, a z drugiej jakies swietne lawki z niewiadomo czym na srodku, a poza tym drzewa rosna. nigdy tam nie bylem, ale juz mi sie nie podoba.

EDIT: no jeszcze te drewniane, niebieskie budki na prostej... :roll: To juz wiem, czemu JElen tak lubi ten tor...bo on jak szalehje po szerokiej, to jakos daje sie zmiescic miedzy budka a banda... a reszta wpada w budke, jak nie jedna, to druga :wink:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#325 Postautor: ravajas » 18 marca 2005, o 10:23

kdsz pisze:
Cooper pisze:To ja juz wole nasz stadion...jakis taki bardziej przytulny.

Nie sposób się nie zgodzić, przecież na naszym stadionie mamy:
- śliczne kraty
- uroczy goły beton
- sympatyczną i kolorową blachę reklamową na drugim wirażu
- ultranowoczesny budynek klubowy
- pojemną i cieplutką stodołę przy prostej startowej
Sielanka :)

jak mogłeś zapomnieć o ponowoczesnym zegarze... słonecznym :D:D

pozdrawia:
Rafał Borowski