Tym samym sprawę zakładu uważam za zamkniętą i niech wygra lepszy
Zgrupowanie w Krško '05
Mikas - może lepiej dajmy spokój z tą ciężkością ręki
Po prostu - ja stawiam, że zdobędzie co najmniej 10 pkt. a Ty, że nie więcej niż 9. Również jeśli będzie to w 6 biegach
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Km Intar Dartom
Km Intar Dartom pisze:A ja będe się nadal upierał ze zrobi 2 pkt. i nic wiecej![]()
A co do 1 biegu to będziecie się pewnie cieszyć jak nie będą waszych dublowaćTak jak u nas było napoczątku w zeszłym sezonie
Ja się boję, że w Krośnie może być "do zera". Ale jako że wierzę w Kacpra i jego niesamowitą ambicję i talent, może się coś wydarzy niespodziewanego. Niemniej każdy wynik powyżej 0:5 biorę w ciemno.
-
Km Intar Dartom
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
Km Intar Dartom
-
Km Intar Dartom
go! pisze:Studziński uczy Wrone jak się zachowac wogóle na motocyklu.
A to dobre...Co Krzysio spada z siodła czy ma klopoty z rozpoznaniem gdzie znajduje się sprzęgło, a gdzie gaz??? A może za mocny sprzęt od Słabonia ?:wink:
p.s.
faker... dla Stachyry za osiągniecia, trud i wkład pracy w Lublinie
Saint pisze:Zamiast się unosić podaj jakieś nowe szczegóły..
Sie nie unosze... nie?
Oki - nowe szczególy
Teraz sie dzieje. Na Jelenia nie ma bata. leje Piszcza, Adasia, Franka.
Z tym ze Tomek z Mariuszem nie maja jeszcze nowych silników a Jurek na całkiem przedpotopowym sprzęcie jedzie
Juniorzy - dobrze zaczął jechać Szymek
Tyle korespondenci z Krsko (nie rozpieszczajÄ… nas tymi zdawkowymi relacyjkami)
go! pisze:Z tym ze Tomek z Mariuszem nie maja jeszcze nowych silników a Jurek na całkiem przedpotopowym sprzęcie jedzie
Już słyszę te płacze po pierwszym meczu, że nie zdążyli się spasować z nowym sprzętem. A może nie będzie nowego sprzętu...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:
Już słyszę te płacze po pierwszym meczu, że nie zdążyli się spasować z nowym sprzętem. A może nie będzie nowego sprzętu...
Wlaśnie nie wiem o co chodzi. 2 tyg do meczu. jedyna okazja dopasować nowy sprzęt a oni nie mają....
Bezsensu.... Boja się że zajadą go i oszczędzają, czy wogole nie mają...??
go! pisze:Czarek pisze:
Wlaśnie nie wiem o co chodzi. 2 tyg do meczu. jedyna okazja dopasować nowy sprzęt a oni nie mają....
Bezsensu.... Boja się że zajadą go i oszczędzają, czy wogole nie mają...??
Go! niech twój szpieg sprawdzi u źródła... bo takie niepełne informacje wzbudzają tylko społeczne niepokoje...
Pozdrawiam
-
Km Intar Dartom
go! pisze: Na Jelenia nie ma bata. leje Piszcza, Adasia, Franka.
Z tym ze Tomek z Mariuszem nie maja jeszcze nowych silników
tym bardziej jestem ciekawa tego co się będzie działo jak wszyscy przesiądą się na nowe.
mam nadz. że Daniel wypadnie równie dobrze.
kiedy te treningi bo skupić sie nad niczym nie można?!im bliżej początku sezonu tym człowiek robi się mniej cierpliwy
jutro znów zamiast się uczyc to co jakis czas będę odpalać kompa
go! pisze:Saint pisze:Go! niech twój szpieg sprawdzi u źródła...
Szpiegi sprawdziły że silniki dostaną zaraz po powrocie, zeby nie popsuli zbyt szybko:)
A w sobote ma być wyjaśniona kwestia juniora choć szpigują undercovery kiepsko bo nie wiadomo kto to ma być
O której twoi szpiegowie maja kolejny raport...?
-
Danio
I znowu (jak w roku ubieglym) okazalo sie ze nasi zawodnicy pierwsi wyjechali na tor. Brawa dla organizatorow.
Okazuje sie ze Krosno jedzie na Wegry, nie chca Wilki zostac w tyle za nami przed pierwszym meczem.
A teraz apogeum mojego postu: 2 pytania - czy tor jest odsniezony?? i kiedy bedzie pierwszy trening na lubelskim torze?? (chetnie pojde zobaczyc co kto prezentuje)
Okazuje sie ze Krosno jedzie na Wegry, nie chca Wilki zostac w tyle za nami przed pierwszym meczem.
A teraz apogeum mojego postu: 2 pytania - czy tor jest odsniezony?? i kiedy bedzie pierwszy trening na lubelskim torze?? (chetnie pojde zobaczyc co kto prezentuje)