Zgrupowanie w Krško '05
Chyba nie zostałem dobrze zrozumiany - nie mam nic przeciwko temu, żeby amatorzy jeździli sobie po torze na Zygmuntowskich. Ale niech to się nie dzieje w czasie treningów "prawdziwych" żużlowców. I nie mów mi, że w inne dni nie mogą, bo piłkarze trenują, ponieważ oni nie trenują na stadionie od świtu do nocy...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
malyex pisze:w inne dni kopią kopacze (nie wiem po co).Jesteście gorsi od mojrzeszowa. Tam i w Tarnowie amatorzy jeżdżą do bulu.Zazdrość was
zżera, bo wy pewnie ledwo sobie radzicie na rowerach.
Ja chłopaków podziwiam i też bym tak chciał.
Chyba Cię pojeb...z tą zazdrością. Uważam że mam odrobinę wstydu i samokrytyki aby nie prezentować swego dupska na motocyklu żużlowym
Krzysiu, aż się boję pomyśleć jak wyglądasz skoro wstydzisz się pokazać na motocyklu
Pewnie się boisz, że się rama złamie
Ja nie widzę nic wstydliwego w tym, że sobie jeżdżą - skoro ich na to stać, mają na to ochotę to proszę bardzo, sam bym sobie pośmigał gdybym miał na czym i za co...
Oczywiście takie amatorskie jazdy nie powinny się odbywać w czasie treningów zawodowców ani szkółki, a kasa za używanie toru powinna zasilać kasę Teżetu (nie wiem jak to wyglądało do tej pory, za darmo pewnie nie jeździli, tylko komu płacili?? Miastu za używanie miejskiego stadionu?? Czy Teżetowi?)
Ja nie widzę nic wstydliwego w tym, że sobie jeżdżą - skoro ich na to stać, mają na to ochotę to proszę bardzo, sam bym sobie pośmigał gdybym miał na czym i za co...
Oczywiście takie amatorskie jazdy nie powinny się odbywać w czasie treningów zawodowców ani szkółki, a kasa za używanie toru powinna zasilać kasę Teżetu (nie wiem jak to wyglądało do tej pory, za darmo pewnie nie jeździli, tylko komu płacili?? Miastu za używanie miejskiego stadionu?? Czy Teżetowi?)
Jakie to przykre... A co tam jest trudnego do zrozumieniaFire pisze:Gawrzyk nie rozumiem.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- jas
- Senior
- Kontakt:
Fire pisze:Chodzi mi oto, że najpierw mieli jechać do Krsko lecz tam byla pogoda jak w Polsce i nie mozna bylo jeździć i mieli teraz jechać do Włoch i teraz Gawrzyk pisze, że do Krsko bedą jechać.
no i teraz pytanie do Ciebie - na podstawie pogrubionego fagmentu napisz gdzie odbedzie sie zgrupowanie. po jaki ch*j zadajesz pytanie, na ktore znasz odpowiedz?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Gawrzyk pisze: jedziemy do ... Krsko. Ważne, że tor jest do jazdy przygotowany.
no do ku.wy nedzy o co wam chodzi papi i Fire
[quote="Manitou] no do ku.wy nedzy o co wam chodzi papi i Fire
Czy jest coÅ› niejasnego w tej wypowiedzi
jakbyście byli z mojrzeszowa to bym wam na ukraiński przełożył, ale tak to nie wiem dlaczego zadajecie pytania na które Gawrzyk jasno odpowiedział wcześniej...[/quote]
to było pytanie retoryczne, mozę nie zauwżyłes, bo nie wiem jak inni ale ja nie mam problemow z czytaniem ze zrozumieniem, pzdr
to było pytanie retoryczne, mozę nie zauwżyłes, bo nie wiem jak inni ale ja nie mam problemow z czytaniem ze zrozumieniem, pzdr
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
Km Intar Dartom
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Bimmer pisze:Lublin_Fan pisze:Dziś pewnie nie jeździli bo z podróży 80% składu było pijane
Chcesz powiedzieć, że pojechali tam tylko w pięć osób? Bo przecież Gawrzyk jest jedynym, który nie pije
Hmm kierowców jest kilku a oni raczej nie pili w czasie jazdy. Zresztą to zawodowcy i cholera ich wie
Pozdr.
No właśnie nie wiem jak wybrnąć z tej sytuacji (niezawinionej przeze mnie przecieżdannie pisze:meesha mysle ze mozesz juz zmienic temat i spokojnie zlikwidowac "?" oraz opcje z Lonigo...