- on miał dwa sezony pechowe bo kontuzje złapał eliminujące z kilku m- cy- ale mam nadzieje, ze w tym sezonie opuszczą go kontuzje i pokaże jakim może być liderem! Wyluzuj chłopie- składów nie ma jeszcze gotowych a poza tym żużel to sport i skąd wiesz czy np. wasz Kuciapa lub inny nie dozna poważnej kontuzji w pierwszym meczu i kim przyjedziecie do nas? Klisiem?Pisanie kto juz awansuje itp. to jak wróżenie z fusów. Owszem macie ciekawy skład ale poczekajcie jak my wam zaprezentyjemy swój a potem zobaczymy na torze i obyście nie zdzwili sięPiszczem??
Nasi rywale w sezonie 2006
-
Danio
adek_zks napisał:
Bo u nas Pan Siwek szykuje prawdziwÄ… bombÄ™

Angawen pisze:Nic nie chce mowic, ale Wy juz macie w skladzie Koscieche i nawet sklad macie rozpisany wiec nie widzie wielkiej roznicy miedzy Waszymi przypuszczeniami, a przypuszczeniami niektorych Rzeszowiakow.
Gdzie Ty to widzisz, że mamy Kościechę? Klub rozmawia z nim i poza naszym "chciejstwem" nikt nie napisał, że bedzie u nas, bo uważamy to za mało prawdopodobne.
Boss
Wysłany: Sro 08.12.2004 20:46
1.Franków
2.Piszcz
3.Stojanowski
4.Knapp
5.Kościecha
6.Jensen
7.D.Stachyra
8.Kępa
I jescze na drugiego obco ja bym bral Darkin albo davida hove
In my opinion nice squad Twisted Evil
KLIK
bkapusta
Wysłany: Sro 08.12.2004 11:20
Powiem jedno:
KOSCIECHA!
Ja tez nie bylem do niego przekonany kiedy byl w dolku. Wydawal sie zawodnikiem srednim, nawet nijakim. Ale coz stalo sie, facet rozblysnol niczym supernowa. I jest naprawde wartosciowym zawodnikiem.
Uwazam ze oszczedzilismy na Okularniku mozemy szarpac sie na Roberta.
Piszcz, Knapp, Kosciecha, Jensen, Jeleniewski, Kepa ew. Franek i Truma to bardzo ciekawy sklad.
[url=http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=1517&postdays=0&postorder=asc&start=50]
KLIK[/url]
SZYMAN
Wysłany: Sro 08.12.2004 11:29ç
1.Kościecha
2.Piszcz
3.Knapp
4.Franków
5.Jensen
6.Stachyra
7.Kępa
Rez. Jeleniewski, Trumiński
-jak widze coś takiego to niemoge doczekać sie sezonu!!!!!!tylko czy nie zawcześnie............tylko kościecha by sie przydał......reszta niech si ę podpisuje i się bierze za silniki......!!!!!pozdrówki dla tych co palą z lufki![]()
[url=http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=1517&postdays=0&postorder=asc&start=50]
KLIK[/url]
Wiem ze to nie jest stanowisko wszytkich forumowiczow, a nawet niewielu z Was, ale chcialem tym pokazac ze tak samo jak w Rzeszowie niektorzy z Lublinian bawia sie w wrozenie z fusow. Nie kazdy Rzeszowiak jest wizjonerem takim jak adek_zks i wiekszosc (o ile nie calosc) ludzi z KK. W kazdym miescie nie trudno o glupka wiec nie mowcie ze wszyscy w Rzeszowie "rozpisza Ci rozgrywki mecz po meczu..."
- kezman
- Kontakt:
taki narod. rozpiszÄ… Ci rozgrywki mecz po meczu, wszystko oczywiscie wygraja i juz przed sezonem beda cieszyli sie z awansu i wybierali obco z GP na przyszly rok, dokladnie tak samo jak przed meczem z nami wybierali obco na baraze
Mikas poruszył u nas na forum pewne kwestie i jak chcę to samo uczynić tutaj. Jeśli macie coś konkretnego do zarzucenia komuś z Rzeszowa to piszcie to do danej osoby (czy osób), a nie do ogółu. Bo np. ja nie ukrywam, że za Lublinem nie przepadam, ale nie boje się powiedzieć, że naasza drużyna wcale nie jest taka super mocna. Na pewno mamy teraz lepszego zawodnika zagranicznego, na pewno będziemy mieć lepszy sprzęt, ale na tym na razie się kończy, gdyż kadrowo, nie licząc Maxa jest ta sama drużyna (niech ktoś nie pisze, że Trojan czy Wilk nie podpisali, bo jest to już formalnością
I pisanie "taki narod" jest trochę nie fair, bo jak widać nie wszyscy tak sądzą. Kiedy mamy sobie pisać na złość
Pozdro.
kezman pisze:Jeśli mam być szczery to Wasz skład na chwilę obecną jest słabszy niż rok temu.
Kezman o jakim składzie ty mówisz
Sami nie znamy swojego składu, a ty już w jakim zestawieniu wystąpimy w rozgrywkach
Pozdro!
Krychs dlatego właśnie jest słabszy bo wcale go nie mamy
P.S.Już nie wiem czy śmiać sie czy plakać z tego powodu.
I jeszcze odnośnie wypowiedzi Kezmana.Również apeluje aby nie wrzucać wszystkich do jednego worka,tylko odnosic sie do konkretnych osób i ich wypowiedzi,bo później znów każdy będzie każdego bluzgał i oskarżał czego to on nie powiedział i jak to sie nie napinał.
P.S.Już nie wiem czy śmiać sie czy plakać z tego powodu.
I jeszcze odnośnie wypowiedzi Kezmana.Również apeluje aby nie wrzucać wszystkich do jednego worka,tylko odnosic sie do konkretnych osób i ich wypowiedzi,bo później znów każdy będzie każdego bluzgał i oskarżał czego to on nie powiedział i jak to sie nie napinał.
- kezman
- Kontakt:
Krychs pisze:kezman pisze:Jeśli mam być szczery to Wasz skład na chwilę obecną jest słabszy niż rok temu.
Kezman o jakim składzie ty mówisz![]()
Sami nie znamy swojego składu, a ty już w jakim zestawieniu wystąpimy w rozgrywkachJak narazie nie można mówić o żadnym składzie, ponieważ ważne kontrakty mają jedynie Jensen i Kępa, a tym bardziej czy jest on lepszy czy gorszy od ubiegłorocznego.
Pozdro!
Bo wydaje mi się, że podpisanie kontraktów z zawodnikami, którzy w tamtym roku startowali u Was to jedynie formalność
P.S Trojan przed chwila podpisał
kezman pisze:Bo wydaje mi się, że podpisanie kontraktów z zawodnikami, którzy w tamtym roku startowali u Was to jedynie formalność
Też nam się tak wydawało do niedawna. Ale niktórym się chyba w d**ach poprzewracało i coś nie za dobrze to wszystko wygląda (nawet ja zaczynam tracić mój wrodzony optymizm więc nie jest dobrze)
No, ewentualnie myślę, że najprędzej można liczyć na Ojca (jak od lat
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ipswich - Peeterborough
2. Karol Baran ( 0,d,1*,2 ) 3
No nie pokazal sie zbytnio Karolek
1. Peter Karlsson ( 3,0,3,3,1 ) 10
Niestety Peter znacznie lepiej
http://sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=47&k2_id=103&dzial_id=373&news_id=58385
I jak podaja SF Zorro w Grudziadzu... Ciekawe po co
POzdr...
2. Karol Baran ( 0,d,1*,2 ) 3
http://sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=47&k2_id=103&dzial_id=373&news_id=58385
I jak podaja SF Zorro w Grudziadzu... Ciekawe po co
POzdr...
MOTORLUBLIN
piwo__ pisze:2. Karol Baran ( 0,d,1*,2 ) 3
Swego czasu Piszcz też nieźle się błaźnil w Anglii...
A co do Petera to sami zobaczycie jak bedzie walił po 12pkt w lidze i nie myślcie zapomniał jak się jeździ...
Oglądał ktoś Pimp My Ride?
To zdjecie mi kojarzy siÄ™ z tym programem.
Zawsze jak jeden pyta sie wszystkich co zrobią z jakimś samochodem to siedzą przy stoliczku w niebieskich koszulkach i mówią.
Ale żużlowców oni mi nie przypominają.
Czyżby Marma Polskie Folie Rzeszów także zaczeła się bawic w robotników?
To zdjecie mi kojarzy siÄ™ z tym programem.
Zawsze jak jeden pyta sie wszystkich co zrobią z jakimś samochodem to siedzą przy stoliczku w niebieskich koszulkach i mówią.
Ale żużlowców oni mi nie przypominają.
Czyżby Marma Polskie Folie Rzeszów także zaczeła się bawic w robotników?
TÅ» MOTOR LUBLIN
Vince Carter
Vince Carter
-
Gość
Hollywood pisze:Rzeszów już wygrał lige i awansował do e-ligi ! Kuciapa został poraz kolejny IMP na żużlu.
Wystarczy poczytać strone stal.rzeszow.pl , jak oni obstawiają pierwszą kolejkę z Rynikiem (55:35) to jest brak szacunku do rywala , ktory przecież w 2004 roku jeździł w e-lidze.
Człowieku, po co uogólniasz, naprawdę uważasz, że typowanie wyników ma coś wspólnego z szacunkiem???? A może dasz sobie rękę uciąć, że nie będzie takiego wyniku?
Widzę, że Ci się bardzo nudzi i naprawdę nie masz się do czego przyczepić więc szukasz wypowiedzi pojedynczych jednostek i przypisujesz je ogółowi...
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"
KrzyÅ› pisze:A Baran dzisiaj komplet walnie na wyspach
DziÅ› niestety mu siÄ™ to nie uda.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
Talib pisze:To może walnie chociaż komplet w bufecie.
Taaa
A tak swoją droga to w Peterboro są fajne knajpy.Wiem bo byłem
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
- WojtekF
- Szkółkowicz
Hollywood pisze:Rzeszów już wygrał lige i awansował do e-ligi ! Kuciapa został poraz kolejny IMP na żużlu.
Wystarczy poczytać strone stal.rzeszow.pl , jak oni obstawiają pierwszą kolejkę z Rynikiem (55:35) to jest brak szacunku do rywala , ktory przecież w 2004 roku jeździł w e-lidze.
A co w tym dziwnego, że Rzeszowiacy obstawiają 55-35 w meczu u siebie z Rybnikiem. To jest reguła, że przeciętny kibic obstawiając wynik daje swojej drużynie o kilka punktów więcej aniżeli kibic, który nie jest związany emocjonalnie z żadną z drużyn. Ja obstawiam wynik tego meczu 54-36 dla Rzeszowa, chociaż emocjonalnie z żadną z drużyn związany nie jestem.
Formę i postawę rybnickiej drużyny w tym sezonie trudno jest prognozować. W sezonie 2003 Povazhny, Szumina, Romanek spisywali się bardzo dobrze. W sezonie 2004 wszyscy trzej nie istnieli. Czy jest to spadek formy spowodowany różnicą klas? Wątpię, bo jakoś Chromik, Staszewski, Burza czy G.Rempała dawali radę w tym sezonie. A może po prostu Szumina, Povazhny, Romanek zeszli na psy
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
WojtekF pisze:Formę i postawę rybnickiej drużyny w tym sezonie trudno jest prognozować. W sezonie 2003 Povazhny, Szumina, Romanek spisywali się bardzo dobrze. W sezonie 2004 wszyscy trzej nie istnieli. Czy jest to spadek formy spowodowany różnicą klas? Wątpię, bo jakoś Chromik, Staszewski, Burza czy G.Rempała dawali radę w tym sezonie. A może po prostu Szumina, Povazhny, Romanek zeszli na psy![]()
widze tu pewna niekonsekwencje...
Chromik, Staszewski, Burza i G. Rempała dawali rade - Chromik 1,495, Staszewski 1,883, Burza 1,295, Rempała 1, 456
Szumina i Povazhny cieniowali - Szombierski 1,351, Povazhny 1,333
Jak widac Ci nieistniejacy Szumina i Povazhny jechali lepiej od dajacego rade Burzy...
Tak tak wiem, to tylko statsy, a poza tym to czepiam sie
Moje zdanie jest takie, ze z wymienionych przez Ciebie zawodnikow tylko Staszewski i Chromik radzili sobie w tym roku, z Rempała róznie to bywalo, a cala reszta wymienionych przez Ciebie zawodnikow dawala dupy rowno
Pozdrawiam
METHANOL ADVENTURE TEAM