Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#26 Postautor: ravajas » 10 marca 2005, o 14:56

Hollywood pisze: bo z Rzeszowem musimy wygrać !

... w tym przypadku porażka jest gorsza niż śmierć

to mówisz, że po przegranym ewentualnie meczu zrobisz jakiegoś spektakularnego "fikołka"? Skąd Wy bierzecie te kompleksy :D:D:D

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#27 Postautor: WojtekF » 10 marca 2005, o 15:00

ravajas napisal
W przypadku przegranej Rzeszowa z Rybnikiem (wcale nie jestem pewien czy tak będzie),
. Hollywood zas napisal
bo zdaje mi się że Józefy dostaną w pierwszej kolejce baty od Rekinów.
Panowie troche obiektywizmu. Rzeszow jest jednym z glownych kandydatow do awansu a Rybnik ma sklad duzo slabszy niz w sezonie 2004. Ten rybnicki sklad nie bedzie istnial na wiekszosci wyjazdow w sezonie 2005. Beda owszem mocni u siebie dzieki kunsztowi z jakim tor przygotuje Czesiu "Brona" Czernicki.

O ile obstawienie zwyciezcy meczu Krosno-Lublin moze nie byc latwe, o tyle zwyciezca w meczu Rzeszow- Rybnik moze byc tylko jeden. Rzeszowianie beda musieli postarac sie, aby wygrac z Rybnikiem jak najwyzej i przypieczetowac sobi zdobycie punktu bonusowego w walce z Rybniczanami juz po 1szej kolejce.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#28 Postautor: ravajas » 10 marca 2005, o 15:07

WojtekF pisze:ravajas napisal
W przypadku przegranej Rzeszowa z Rybnikiem (wcale nie jestem pewien czy tak będzie),
. Hollywood zas napisal
bo zdaje mi się że Józefy dostaną w pierwszej kolejce baty od Rekinów.
Panowie troche obiektywizmu. Rzeszow jest jednym z glownych kandydatow do awansu a

jak zauwazyłeś Wojtku, ja też mam obiekcje co do ferowanych tu wyroków na rzeszowską Marmę, że polegnie z Rybnikiem.

I dlatego - wracając do mojego pierwszego wywodu - uważam, że układ terminarza jest dla nas presjogenny ( :D ). I właśnie dlatego też, dobrze będzie wygrać w Krosnie, żeby ewentualna porażka w Rzeszowem u siebie zupełnie nie przybiła naszego zespołu.

pozdrawia:
Rafał Borowski

hayabusarider

#29 Postautor: hayabusarider » 10 marca 2005, o 15:58

Teraz Wszystko w rękach góroli z Krosna.Zależy czy tor odkopią ze śniegu na czas i go osuszą odpowiednio.Jeśli nie będzie już jakichś większych opadów śniegu to mają 3 tygodnie na przygotowanie toru.Jak zechcą odjechać mecz to zdąrzą.
Jeśli nie objedziemy ich po wygranej na Mojrzeszowie

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#30 Postautor: K.A.M.I.L. » 10 marca 2005, o 16:39

Sezon oficjalnie zaczyna się za 3 tygodnie z hakiem, ale czy uda się go rozpocząć w planowanym terminie to zależy od pogody. Oto moje typy w ustawieniu par:

1.Franków
2.Pietraszko
3.Jensen
4.Jeleniewski (Mordel)
5.Piszcz
6.Kępa
7.Wrona (Bałabuch)

Jeśli chodzi o wynik typuje 43:47 dla Motoru

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Snys
Zawodowiec

#31 Postautor: Snys » 10 marca 2005, o 16:43

No cóż, tor specyficzny, na dodatek beniaminek....baaardzo ciezko mysle ze bedzie

1. Jensen
2. Jeleń (Ojciec)
3. Franki
4. Focus
5. Piszcz
6. Kępa
7. Bałabuch (Wrona)

A typuje 42:48 dla TÅ»

Awatar użytkownika
Fire
Kontakt:

#32 Postautor: Fire » 10 marca 2005, o 16:55

Snys pisze:
1. Jensen
2. Jeleń (Ojciec)
3. Franki
4. Focus
5. Piszcz
6. Kępa
7. Bałabuch (Wrona)

Takie same pary ja bym dał lub:

1.Piszcz
2.Jeleń (Ojciec)
3.Pietraszko
4.Franków
5.Jensen
6.Bałabuch
7.Kępa
TÅ» MOTOR LUBLIN

Vince Carter

Czarek
Trener

#33 Postautor: Czarek » 10 marca 2005, o 18:34

ravajas pisze:
Czarek pisze:A ja obstawiam, ze mecz zostanie przelozony i pierwszy mecz znowu pojedziemy u siebie.

mówisz, że bez sprawdzianu w Krosnie mamy rozpoczynać sezon? :(

Prognozy pogody nie sa najlepsze, dobrze, ze synoptycy czasami sie myla
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#34 Postautor: Dobromir » 10 marca 2005, o 18:51

Coś mam przeczucie że zanim nasi odj adą spotkanie w krośnie to będziemy już po dwóch meczyjach u siebie ( z rzeszowem i Grudziądzem) botam zawsze są problemy z torem na początku sezonu. Mam nadzieje ze krosnianie nie będą jeszcze objezdzeni do tego spotkania

Mój skład:

Pietraszko
Franków
Piszcz
Jeleniewski ew Mordel
Jensen
Wrona
Kępa

typuje wynik 43:47 dla nas

kylong
Junior
Kontakt:

#35 Postautor: kylong » 10 marca 2005, o 19:19

moim zdaniem macz się odbędzie a skład to:
1 Jensen-jeżeli pojedzie
2 Franków
3 Piszcz
4 Jeleń
5 Pietraszko
6 Wrona/Bałabuch/Kosiński
7 Kępa
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

tepy

#36 Postautor: tepy » 10 marca 2005, o 20:49

Panowie mialem sie juz tutaj nie wpisywac ale coz zlami dana obietnice,mowicie ze macie duzo lepszych seniorow,na moj gust jedynie Piszcz i byc moze Focus cos pojada,znacie moze taka zasade ze dunczycy w Krosnie nie istnieja??(przyklad Hansa Clausena).Mozecie mnie nawet zbanowac ale cos wam powiem Lublin nigdy w Krosnie nie istnial a Krosno nie istnieje w Lublinie,nie oznacza to jednak ze mozecie ferowac tak niekorzystny wynik dla Krosna,bo wg nie jest gorsze od Was a byc moze jest nawet lepsze od Waszego klubu

max3
Zawodowiec

#37 Postautor: max3 » 10 marca 2005, o 20:54

Nie no Pietraszko rok temu zdobyl uwas chyba 14 punktow Frankow 2 lata temu robil po 9 punktow w extralidze Jeleniewski zdobyl 15 punktow rok temu na waszym toze w zawodach mlodziezowych a pozatym jeden nasz zawodnik bedzied posiadal lepszy sprzet niz wasza cala druzyna razem wzieta.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#38 Postautor: Manitou » 10 marca 2005, o 21:01

tepy pisze:Panowie mialem sie juz tutaj nie wpisywac ale coz zlami dana obietnice,mowicie ze macie duzo lepszych seniorow,na moj gust jedynie Piszcz i byc moze Focus cos pojada,znacie moze taka zasade ze dunczycy w Krosnie nie istnieja??(przyklad Hansa Clausena).Mozecie mnie nawet zbanowac ale cos wam powiem Lublin nigdy w Krosnie nie istnial a Krosno nie istnieje w Lublinie,nie oznacza to jednak ze mozecie ferowac tak niekorzystny wynik dla Krosna,bo wg nie jest gorsze od Was a byc moze jest nawet lepsze od Waszego klubu

1) A kto to jest Hans Clausen :?: :twisted:
2) W czym Krosno jest lepsze od nas :?: skad taki osąd :?: przecież nasze drużyny nie jeździły meczu razem przez kilka lat...
3) Weź sobie na wstrzymanie, to kto jest lepszy okaże się po dwóch spotkaniach w lidze.
Pozdro 4 Krosno :wink: