Skład na sezon 2005
Zauważ Gawrzyku że większość klubów jest już na etapie przygotowań do sezonu( zawodnicy rozpoczynają zimową pracę) a u nas tylko 2 podpisiki...Nie interesują mnie potem takie teksty "źle przepracowałem zimę bo nie miałem czasu", "kondycyjnie jest źle" itp. W wiekszości klubów wiadomo z kim się rozmawia, a u nas cisza bo Siwkowi ktoś może sprzatnąć z przed nosa jakieś nazwisko...
-
Danio
Jeszcze nie jest to nic pewnego bo jak wspominałem ten zawodnik podpis złożył dopiero wstepny więc zapewne negocjacje z nim trwają a raczej z prezesem tego klubu gdyż żużlowiec ten nie jest na liście transferowej- jest zawodnikiem extraligowego klubu a do nas miałby trafić na zasadzie wypożyczenia- zdradze ze "istred" na forum niezle wyczuwa
. Po co mamy rozpisywać się o nim skoro wiemy że Ostrów, Rzeszów może kilka innych klubów wciąż szukają po jednym seniorze a u nas nie jest jeszcze dopięte z tym młodym zawodnikiem na ostatni guzik.
Ale mam nadzieje że będzie u nas jeżdził na wypożyczeniu i nieżle zamiatał napewno lepiej niż K. Baran bo jeżdził w Extralidze
Martwie sie bardziej ze G, Knappem interesuja sie inne kluby

Ale mam nadzieje że będzie u nas jeżdził na wypożyczeniu i nieżle zamiatał napewno lepiej niż K. Baran bo jeżdził w Extralidze
Martwie sie bardziej ze G, Knappem interesuja sie inne kluby
-
Danio
Nie ropuszczam plotek- bo napisałbym więcej ale wiem ze to narazie optymistyczne domniemanie. Mało kto zna szczegóły oprócz samego Pana J. Siwka i może prezesa Kępy i kilku działaczy a Ty chyba nie możesz przeboleć ze czegoś nie wiesz albo że nie jestes najlepiej wiedzący- ja nie wiem nie będe się sprzeczał- może i jesteś blisko całego Zarządu i nic nie nie umknie Ci z wieści. ale po jaką ch....e miałbym ploty siać- jeśli myślisz że mnie to by bawiło to jesteś w wielkim błędzie- podzieliłem się tylko na tym forum z wieściami od kolegi który działa w klubie - a może skoro tak wszystkich znasz to i powinieneś znać S. Ż.- kilka lat temu był kierownikiem służb porządkowych jak jeżdziliśmy w II lidze a obecnie tam działa dla własnej satysfakcji i miomochodem usłyszał co kolwiek co jak sam twierdzi, że pan Siwek nawet nikomo nie chce ujawniać nazwisk innym osobom nie wtajemniczonym - i jak widać Ty taką osoba jesteś!! skoro uważasz to za plotkę
- oczywiscie myśleć i uważać sobie możesz wszystko co Ci się podoba
- Łoptymista
- Trener
Danio pisze: od kolegi który działa w klubie - a może skoro tak wszystkich znasz to i powinieneś znać S. Ż.- kilka lat temu był kierownikiem służb porządkowych jak jeżdziliśmy w II lidze a obecnie tam działa dla własnej satysfakcji
-
Danio
Nie pracuje w Kojocie
tylko gdzie indziej ale widze że kumasz o kogo chodzi - to dobrze
Ja mam nadzieje, że ta nowina wypłynie wkrótce i okaże się sukcesem w negocjacjach i że to nie sciema jak piszesz
inaczej w innym przypadku w tym roku nasi działacze doznają kompletnej porazki na rynku transferowym- bo z nikim rozmowy nie udają się a rynek coraz mniejszy od wartościowych żużlowców na miarą naszego klubu 
heheheh, coraz ciekawiej na naszym forum!! Danio i Gawzryk sprawiaja wrazenie jakby obydwaj wiedzieli o co chodzi
, ale obydwaj "inaczej" wiedza o co chodzi, tzn. twierdza inne mniemania.. A moze by tak zorganizowac czat z dyrektorem J.Siwkiem?? Wtedy wszyscy dowiedzieliby sie o co chodzi... O ile sam Pan Dyrektor wie o co chodzi.. Wiec kto w koncu wie o co chodzi??
Gawrzyk napisal: o jakies pieniadze??
Oczywiscie ze chodzi o pieniadze, bo w zuzlu zawsze chodzi o to samo, bo jest to drogi sport. Gdyby nie chodzilo o pieniadze to dzis mielibysmy skompletowany sklad z Kościechą i kim tam jeszcze na czele, wiec o pieniadze chodzi jednak. Wiem ze glupoty pisze ale nie ma o czym pisac, trzeba poczekac na jakies wydarzenie (wydarzenie - czytaj:zakontraktowanie zawodnikow). Kto wie czy Prezes Siwek ma GG??
P.S. Chyba moj nowy emblemat nie urazi Pana Dyrektora??
- Łoptymista
- Trener
wojtas pisze:P.S. Chyba moj nowy emblemat nie urazi Pana Dyrektora??
Bardzo urazi. Wszyscy wiedzą, że pan dyrektor nie lubi krawatów w tym kolorze. Ten założył tylko raz i później długo żałował.
PS Wojtas mam do sprzedania koszulki ze zdjÄ™ciem pana dyrektora. Åykniesz? JeÅ›li przyjdziesz w niej na wiosnÄ™ kupić karnety możesz liczyć na 8 proc ranbatu ekstra.
A mnie zastanawia fakt, że jak można wyczytać na forum Sportsboard, zawodnicy Atlasu rozpoczęli przygotowania do nowego sezonu bez Piotra Świderskiego. Pytanie dlaczego bez niego ? - zadają chyba nie tylko wrocławscy kibice....
http://www.sportsboard.pl/Forum/viewthr ... genumber=7
- Łoptymista
- Trener
Zulu pisze:A mnie zastanawia fakt, że jak można wyczytać na forum Sportsboard, zawodnicy Atlasu rozpoczęli przygotowania do nowego sezonu bez Piotra Świderskiego. Pytanie dlaczego bez niego ? - zadają chyba nie tylko wrocławscy kibice....
- WojtekF
- Szkółkowicz
To dziwne z tym Świderskim. Mimo prezentacji składu ZKŻ (przypomnę Świst,Staszeski,Okoń,Huszcza,Pedersen,Lee,Suchecki,Nowaczyk, inni juniorzy) widzę jeszcze miejsce dla jednego średniej klasy seniora w ZG, po to aby była walka o miejsce w składzie.Świderski również by mi pasował do ZG.
Nie wiem czy to jest prawda(wolałbym żeby to nie była prawda), ale podobno Kłopot ma do Was przejść(w Zielonej takie plotki krążą). Ja jednak póki nie widzę długiej ławki chciałbym aby Stojan czy Kłopot podpisali w ZG.
Pozdrawiam
Nie wiem czy to jest prawda(wolałbym żeby to nie była prawda), ale podobno Kłopot ma do Was przejść(w Zielonej takie plotki krążą). Ja jednak póki nie widzę długiej ławki chciałbym aby Stojan czy Kłopot podpisali w ZG.
Pozdrawiam
ja nie dramatyzuje, stwierdzam fakty, skoro we Wrocławiu robią tak jak robią to coś w tym jest, zespół powstaje na wspólnym zgrupowaniu, o stawkach pisałem w kontekście takiego samego wynagrodzenia za tę samą pracę a Ty w innym temacie dałeś popis pisząc że Kępa nie robi nic
tylko daje kasę i ma plany od tego jest prezesem a plany ma jak najbardziej słuszne fakt że potrzeba czasu na ich realizację ale SSA to jest to
tylko daje kasę i ma plany od tego jest prezesem a plany ma jak najbardziej słuszne fakt że potrzeba czasu na ich realizację ale SSA to jest to