Mariusz Franków
-
sledzio
Gawrzyk napisał:
"no to musze Cie troche zmartwić, ale gdybyś wiedział o zachowaniach innych nie byłoby kogo lubić...Kazdy walczy o jak najwięcej forsy, gdziekolwiek w Polsce. Zawod trudny, ryzykowny, krótki, trzeba zarbiac jak najwiecej wiec ja nie dziwie sie zbytnio zawodnikom..."
Trochę źle mnie zrozumiałeś, a ja trochę niezbyt precyzyjnie i zbyt emocjonalnie określiłem o co mi chodzi. Gdyby Mariusz dostał propozycję dajmy na to z Ostrowa, czy innego klubu z kasą i dajmy na to o 50% lepsza niż nasza to bym nie dość, że nie powiedział złego słowa, ale nawet bym się nie zdziwił. Tak zrobił Peter Karlsson i nikt o to do niego nie ma i nie ma prawa mieć pretensji. Mnie dziwi coś innego. To, że Franek naprawdę wierzy w kokosy jakie dostanie w Rzeszowie. Nie dostanie, dostanie trochę więcej niż u nas i tyle do tego sporo dalsze dojazdy, nowy tor, proszę bardzo, chce niech idzie, krzyż na drogę.
Nie stac Rzeszowa na Kościechę, na Barana, na Stojanowskiego, ściągną Frankowa. W Lublinie furory nie zrobił, w Rzeszowie jak dla mnie nie zrobi również. I tyle w temacie.
"no to musze Cie troche zmartwić, ale gdybyś wiedział o zachowaniach innych nie byłoby kogo lubić...Kazdy walczy o jak najwięcej forsy, gdziekolwiek w Polsce. Zawod trudny, ryzykowny, krótki, trzeba zarbiac jak najwiecej wiec ja nie dziwie sie zbytnio zawodnikom..."
Trochę źle mnie zrozumiałeś, a ja trochę niezbyt precyzyjnie i zbyt emocjonalnie określiłem o co mi chodzi. Gdyby Mariusz dostał propozycję dajmy na to z Ostrowa, czy innego klubu z kasą i dajmy na to o 50% lepsza niż nasza to bym nie dość, że nie powiedział złego słowa, ale nawet bym się nie zdziwił. Tak zrobił Peter Karlsson i nikt o to do niego nie ma i nie ma prawa mieć pretensji. Mnie dziwi coś innego. To, że Franek naprawdę wierzy w kokosy jakie dostanie w Rzeszowie. Nie dostanie, dostanie trochę więcej niż u nas i tyle do tego sporo dalsze dojazdy, nowy tor, proszę bardzo, chce niech idzie, krzyż na drogę.
Nie stac Rzeszowa na Kościechę, na Barana, na Stojanowskiego, ściągną Frankowa. W Lublinie furory nie zrobił, w Rzeszowie jak dla mnie nie zrobi również. I tyle w temacie.
-
Danio
Ja Frankowa nie czaje! Ale widać że ten zawodnik ma potenciał i można byłoby zaryzykować z drugim sezonem z nim- może lepiej by jeżdził i zapewne należałoby jemu zmienić sprzet to wyniki by przyszły!!
Oj coś mi się zdaje że w Rzeszowie bank już pusty i głupi byłby Franków podpisując tam kontrakt na starty w 2005 . Ale płakac za nim nie będe
Oj coś mi się zdaje że w Rzeszowie bank już pusty i głupi byłby Franków podpisując tam kontrakt na starty w 2005 . Ale płakac za nim nie będe
harry pisze:Właśnie przeczytałem, że Bajerski, Kościecha i Puszakowski przyjeżdżają do Gdańska na final rozmów. Czyli w Toruniu Crump i Jaguś. Czyżby z tamtąd Franek miał propozycje???
Tylko na zdrowy rozum po co w Gdansku Puszakowski?
Maja Pecyne, Jablonskiego, Chrzanka.. Teraz Bajer i Kosciecha... No i jest mlody Jablonski. Kolejny senior klasy Puszaka to dla mnie przesada. Nie jest lepszy od Pecyny czy Jablonskiego, na 100% gorszy od Chrzanka Kosciechy czy Bajera [jesli ten bedzie w formie;]... No ale kto ich tam wie:P
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Franków w Toruniu? Z Bogiem i papapapa ;]
Powtórze sie po raz dwusetny. Stojan to lepszy od niego zawodnik a obecnie chyba najlepszy z tych do wzięcia. Ma profesjonalne podejście do swojego zawodu i dobrą średnią z meczów wyjazdowych. A to właśnie o te trzeba się martwić bo u siebie potrafiliśmy przez ostatnie dwa lata wygrać z każdym.
Pozdr.
Powtórze sie po raz dwusetny. Stojan to lepszy od niego zawodnik a obecnie chyba najlepszy z tych do wzięcia. Ma profesjonalne podejście do swojego zawodu i dobrą średnią z meczów wyjazdowych. A to właśnie o te trzeba się martwić bo u siebie potrafiliśmy przez ostatnie dwa lata wygrać z każdym.
Pozdr.
Czyli gdyby Bajerski,Kościecha i Puszakowski wylądowali w Gdańsku to Toruń zostaje bez seniorów.W tej sytuacji możliwe iż są zainteresowani Frankiem i mogą złożyć ofertę Knapowi, bo miałby blisko.Zastanawiam się kiedy u nas jakiś senior podpisze pierwszy kontrakt?Budowanie składu zaczyna się według mnie od lidera, a takim w tamtym sezonie był Grzesiek.Jeśli do tej pory nie podpisał kontraktu to rozumiem, że są jakieś rozbieżności.Według mnie z nim trzeba jak najszybciej dojść do porozumienia i szukać ewentualnych wzmocnień.Praktycznie wszystkie kluby pierwszoligowe i nie tylko poszły tą drogą(zatrzymujemy liderów).Wszystkie tylko nie Lublin póki co.Mam jednak nadzieję że negocjacje trwają i wszystko jest na najlepszej drodze.Bo strata Grześka, po tym jak odszedł Peter, byłaby dla lubelskiech działaczy totalną porażką okresu transferowego.
ozzyman pisze:Czyli gdyby Bajerski,Kościecha i Puszakowski wylądowali w Gdańsku to Toruń zostaje bez seniorów.W tej sytuacji możliwe iż są zainteresowani Frankiem i mogą złożyć ofertę Knapowi, bo miałby blisko.Zastanawiam się kiedy u nas jakiś senior podpisze pierwszy kontrakt?Budowanie składu zaczyna się według mnie od lidera, a takim w tamtym sezonie był Grzesiek.Jeśli do tej pory nie podpisał kontraktu to rozumiem, że są jakieś rozbieżności.Według mnie z nim trzeba jak najszybciej dojść do porozumienia i szukać ewentualnych wzmocnień.Praktycznie wszystkie kluby pierwszoligowe i nie tylko poszły tą drogą(zatrzymujemy liderów).Wszystkie tylko nie Lublin póki co.Mam jednak nadzieję że negocjacje trwają i wszystko jest na najlepszej drodze.Bo strata Grześka, po tym jak odszedł Peter, byłaby dla lubelskiech działaczy totalną porażką okresu transferowego.
Chcialem zwrocic uwage ze wszystkie pierwszoligowe czyli Rzeszow, Ostrow i Krosno.
Taki Grudziadz czy Rybnik to sie pozbyly liderow.
Nie wiadomo co z Opolem, Gorzowem i nami.
Te wszystkie kluby to 3 kluby z tego 1 nasz bezposredni konkurent do awansu [Ostrow] bo jak to bedzie z Rzeszowem niewiadomio.
Nie siejcie paniki na forum.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
Danio
Jestem za pozostawieniem Mariusza Frankówa!! ten sezon nie miał moze zbyt udanego ale sądze ze odbijały się jemu czkawką długi z klubu Piły- przecież przyszedł do nas z zużytym sprzetem i bez sponsora którego dopiero otrzymał w trakcie sezonu z Zakładów Mięsnych z Końskowoli. Dosprzętowić go dobrze a nie jest gorszy na pewno od Dobruckiego czy Gapińskiego gdzie Ci dwaj jeżdzą w klubach Extraligowych i mają sprzęt porządny a nie muszą się martwić czy im np. sprzegło posypie się albo łańcuszek rozleci itp.!! 
Danio pisze:Jestem za pozostawieniem Mariusza Frankówa!! ten sezon nie miał moze zbyt udanego ale sądze ze odbijały się jemu czkawką długi z klubu Piły
tomtom na forum Rybnika a propos Staszewskiego dzis o 11.34 pisze:Sam Mariusz przyznał, że w pierwszym sezonie w Rybniku, czkawką odbijały mu się zaległości finansowe z Gorzowa.
Czyżbyś Danio zajrzał pod link który przed chwilą na forum podał Gawrzyk
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Jak dla mnie to moze nie jezdzic tu ani Knapp ani Franek,w ich miejsce widze Wardzale i Stojana.Po mimo gorszego sezonu jestem za Piszczem.
Mowicie ze Franek bedzie jezdzil tak jak Knapp w przyszlym roku, a jak ten Knapp jezdzi?? co to za lider psia jego mac.
Jedrzejak ,Kuciapa,Hlib,Chrzanowski to sa zawodnicy na ktorych mozna mowic liderzy.
Nowe twarze do zespolu.
Koniec w tym temacie.
Mowicie ze Franek bedzie jezdzil tak jak Knapp w przyszlym roku, a jak ten Knapp jezdzi?? co to za lider psia jego mac.
Jedrzejak ,Kuciapa,Hlib,Chrzanowski to sa zawodnicy na ktorych mozna mowic liderzy.
Nowe twarze do zespolu.
Koniec w tym temacie.
Jinxsior pisze:Jak dla mnie to moze nie jezdzic tu ani Knapp ani Franek,w ich miejsce widze Wardzale i Stojana.Po mimo gorszego sezonu jestem za Piszczem.
Nowe twarze do zespolu.
Koniec w tym temacie.
Święta racja!!! Kim jest Knapp skoro niektórzy wynoszą go pod niebiosy? Nie pamietam kiedy ostatnio przekroczył 10pkt...I to ma byc lider?
A musi przekraczać te 10 pkt.? Bo jak dla mnie rachunek jest prosty 7*7=49 ewentualnie 6*8=48 i to wystarcza do zwycięstwa. Wystarczy tylko, że każdy zrobi te 7-8 pktKrzyś pisze:Święta racja!!! Kim jest Knapp skoro niektórzy wynoszą go pod niebiosy? Nie pamietam kiedy ostatnio przekroczył 10pkt...I to ma byc lider?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- _piotrusss
- Kadrowicz
KrzyÅ› pisze:Jinxsior pisze:Jak dla mnie to moze nie jezdzic tu ani Knapp ani Franek,w ich miejsce widze Wardzale i Stojana.Po mimo gorszego sezonu jestem za Piszczem.
Nowe twarze do zespolu.
Koniec w tym temacie.
Święta racja!!! Kim jest Knapp skoro niektórzy wynoszą go pod niebiosy? Nie pamietam kiedy ostatnio przekroczył 10pkt...I to ma byc lider?
A czy lider drużyny musi zdobywać najwięcej punktów? Chyba chodzi o coś innego... Grzesio to przykład waleczności i powaznego traktowania klubu i kibicow, dlatego uznawany jest za lidera. Chce jeździć, walczy, przyklada się, przygotowuje w miare dobry sprzet na każdy mecz... Zresztą Grzesio bardzo czesto przyjeżdża za plecami kolegi z drużyny, dlatego zdobywa mniej punktów. Może pan sledź, byłby lepszy liderem co? Przeciez nieraz zdobywał więcej punktów!?
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Flaki mi sie przewracaja jak to czytam.No co takiego wniosl do naszej druzyny Knapp??? Nic!!!!
Walecznoscia i ambicja mojego serca nie podbil.Jesli nie ma jeszcze podpisanego kontraktu to znaczy ze palemka odbija i dla tego za jego miejsce widze innego zawodnika.
I nie pierdolcie mi o dawaniu sary bo daje ja caly rok kupujac 4 bilety na kazdy mecz :/
Powtarzam Knapp i Frankow to bardzo przecietni zawodnicy w dodatku jeden nawet sie ubrac nie potrafi.
Walecznoscia i ambicja mojego serca nie podbil.Jesli nie ma jeszcze podpisanego kontraktu to znaczy ze palemka odbija i dla tego za jego miejsce widze innego zawodnika.
I nie pierdolcie mi o dawaniu sary bo daje ja caly rok kupujac 4 bilety na kazdy mecz :/
Powtarzam Knapp i Frankow to bardzo przecietni zawodnicy w dodatku jeden nawet sie ubrac nie potrafi.
Oczywiście, że Knappem nie ma się co zachwycać i robić z niego boga. Ale moim zdaniem robi to co do niego należy. Chodzi mi tylko o to, że fajnie by było gdyby tak wszyscy seniorzy robili regularnie po 7-10 pkt. Nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba (jeśli chodzi o żużel oczywiście
)...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Danio
Przecież te posty mają dotyczyć tylko M. Frankowa!!! więc co sie czepiacie Grześka Knappa ale skoro na nim psy wieszacie to pare rzeczy powinniście wiedzieć - On jest oddany klubowi, nie sprzedaje meczów, sam mówi działaczom kto moze opychać mecze- bierze odpowiedzialnośc za siebie nie zrzuca na innych czy na sprzęt jak Franków nie przywozi silników w reklamówkach,
przykładnie inwestuje w sprzęt a nie rozpierdziela kaske na wypady na jeziorka , busy jak np. Rybka gdy dostał starego busa w 2003 bo nie miał żadnego wozu wtedy a w 2004 juz zmianił sobie na eleganckiego Opla busa- skąd miał kase a no chyba wiemy dlaczego zaczął po kilku meczach przywozić padnięte silniki w reklamówkach
- przecież Knapp zauważcie nawet nie ma busa tylko wciąż jeżdzi starym mercedesem z przyczepką
- a może na gajerek od Armaniego nie stać go albo woli kase wpakować w sprzet
bo wiadomo ze kokosów u nas nie zarabia 
bkapusta pisze:
Taki Grudziadz czy Rybnik to sie pozbyly liderow.
Jesli chodzi o Rybnik, stracili Wegrzyka i Staszewskiego ale sklad ktory maja obecnie w pelni wystarczy na pierwsza 4 w 1 lidze. Maja Chromika,Romanka,Szombierskiego i najprawdopodobniej wzmocni ich Czerwinski. Nie sa to wielkie nazwiska, ale kazdy z tych zawodnikow ma doswiadczenia z eligi ktore napewno zaprocentuja w tym sezonie w 1 lidze.
Dochodzi takze Iversen, mlody ktory poraz kolejny bedzie sie chcial pokazac, ja bym Rybnika nie skreslal.