Jakiego obco chciałbyś widziec w sezonie 2005 w TŻ-cie?

żużel w Lublinie

Obcokrajowiec 2005

Jesper Jensen
30
35%
Billy Hamil
22
26%
Matej Zagar
6
7%
K. Iversen
17
20%
David Norris
2
2%
Sam Ermolenko
3
3%
inny
6
7%

Liczba głosów: 86

Wiadomość
Autor
Dudi
Junior

#451 Postautor: Dudi » 5 grudnia 2004, o 00:16

Harry bycie na eksponowanym stanowisku w klubie zuzlowym nie zwalnia Cie z braku kultury - powinieneś świecić przykladem. Nie masz klasy człowieku. Nigdy Cie nie obraziłem - wręcz przeciwnie, uważam, że jestes odpowiednią osobą, na tym stanowisku. A to ze rozstrojoną nerwowo, to inna sprawa.
Ostatnio zmieniony 5 grudnia 2004, o 00:20 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.

Gosia
Szkółkowicz

#452 Postautor: Gosia » 5 grudnia 2004, o 00:18

Ja pierdziele co tutaj się dzieje. PANOWIE jak aż tak bardzo wam się nudzi, to na spacer. Przynajmniej oszczędzicie nam czytania połowy tych idiotycznych wpisów. Wyzywanie się od psów, baranów, kretynów naprawde tu nic nie wnosi. Robi się nieprzyjemna atmosfera i jak tak dalej pojdzie to nie będzie po co tu wchodzić za miesiąć...Poczekajmy na ten "super skład" i dopiero komentujmy czy nam kapcie pospadały czy też nie. Wiecej opanowania bo się niektórzy ośmiejszają tylko na tym forum.
Harry nie ma to jak usłyszeć od Ciebie, że żałujesz ze zabrałeś się za żużel i postanowiłeś go kilka lat temu ratować z tego bagna. Wiesz to tak jakby Ci teraz przyszli kibice i powiedzieli " załujemy że wydaliśmy kase na jakikolwiek mecz żużlowy tej drużyny przez te 4 lata" Tak naprawde ( bez urazy) to uważam że powinieneś robić swoje a z tymi wszystkim słownymi przepychankami na forum dać sobie spokoj.
Pozdrawiam

harry
Trener

#453 Postautor: harry » 5 grudnia 2004, o 01:52

Krzyś pisze:Może jeszcze dobrodziejowi postawić pomnik z cygarem z ręku? "Barana" to bedziesz miał ale nie u siebie w składzie... :lol: :lol: :lol:

Jednego to już mam na forum. To po co mi drugi?

harry
Trener

#454 Postautor: harry » 5 grudnia 2004, o 02:23

Łoptymista pisze:A jeśli chodzi o sens wypowiedzi harrego to nie widzę powodu, żeby wkurzać się na jakieś tam wirtualne gadki. .

To co napisałem niestety chodzi mi po głowie od dłuższego czasu.
Ostatnio zmieniony 5 grudnia 2004, o 09:57 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.

harry
Trener

#455 Postautor: harry » 5 grudnia 2004, o 02:33

Dudi pisze:Harry bycie na eksponowanym stanowisku w klubie zuzlowym nie zwalnia Cie z braku kultury - powinieneś świecić przykladem. Nie masz klasy człowieku. Nigdy Cie nie obraziłem - wręcz przeciwnie, uważam, że jestes odpowiednią osobą, na tym stanowisku. A to ze rozstrojoną nerwowo, to inna sprawa.

Może przyda ci sie na póżniej moja odpowieć: W klubie żużlowym ( podejrzewam, że w innych dyscyplinach jest tak samo) posiadanie klasy równa sie z porażką - takie niestety jest moje doświadczenie. Wygrywają drapieżniki pozbawione najmniejszych skrupułów. Dlatego chyba mi nie po drodze. Chyba, że nowe siły z zarządu coś wymyślą.
A jednak jeden w dwóch osobach. Od dłuższego czasu prowokowałem cię i w końcu sie udało. Sorki

Dudi
Junior

#456 Postautor: Dudi » 5 grudnia 2004, o 02:43

Padła propozycja by Dudi zastąpił Harrego...Jest to rozsądne rozwiązanie ale , juz teraz bez jaj...Jestem za tym Byś został. Nie widzę lepszego rozwiązania! Broń Boże Jacek! Harry, dasz radę, nawet nie myśl o odejściu! Ja też postaram się włączyć( również bez jaj to piszę! )Sprawdziłeś się i tyle, a, że nie wziąłeś juniora to błąd, przekonasz się. Skład jest cienki ale mam wiarę, ze coś jeszcze wykombinujesz...Doceniam Twój wklad w to wszystko, bo żeby nie Ty , to nie byłob tematu żużla lubelskiego. Musimy wszyscy o tym pamiętać! Mówię szczerze, mimo że masz mnie za wroga! Wytrzymaj, przynajmniej jeszcze sezon!

harry
Trener

#457 Postautor: harry » 5 grudnia 2004, o 02:57

Gosia pisze:Harry nie ma to jak usłyszeć od Ciebie, że żałujesz ze zabrałeś się za żużel i postanowiłeś go kilka lat temu ratować z tego bagna. Wiesz to tak jakby Ci teraz przyszli kibice i powiedzieli " załujemy że wydaliśmy kase na jakikolwiek mecz żużlowy tej drużyny przez te 4 lata"

Kasę wydali na widowisko i emocje i takowe dostali (przynajmniej w tym roku). I nie mam nic w tej mierze sobie do zarzucenia. A co ja mam z tego? Kilku gostków z niewiadomych powodów jedzie na mnie jak po łysej kobyle - ot nagroda. Zdania nie zmienie - lepiej było obciąć ten cholerny jęzor.

harry
Trener

#459 Postautor: harry » 5 grudnia 2004, o 03:08

Gawrzyk pisze:oj harry harry, skad taki pesymistyczny nastroj od dluzszego czasu :?:
ostatnio nawet auto oberwalo za ten jęzor :?

Auto? CoÅ› wiesz o tym lusterku?

Dudi
Junior

#461 Postautor: Dudi » 5 grudnia 2004, o 03:15

szukasz góza synu?

harry
Trener

#462 Postautor: harry » 5 grudnia 2004, o 03:16

A pamiętasz jakim byłeś optymistą rok, półtora roku temu gdy jeszcze nie wiedziałeś co to klub i jak sie to je? A teraz musisz gasić wszystkich myślących, że to bonanza i jeszcze ci sie solidnie obrywa za cichy chód po ulicy.

Gosia
Szkółkowicz

#464 Postautor: Gosia » 5 grudnia 2004, o 09:01

A co ja mam z tego? Kilku gostków z niewiadomych powodów jedzie na mnie jak po łysej kobyle - ot nagroda. Zdania nie zmienie - lepiej było obciąć ten cholerny jęzor.

Harry to Ty jeszcze się do tego nie przyzwyczaiłeś?? Cokolwiek się nie robi to i tak się paru znajdzie którzy powiedzą ze jest źle Takie życie...

meesha
Trener
Kontakt:

#465 Postautor: meesha » 5 grudnia 2004, o 09:31

Dudi pisze:Padła propozycja by Dudi zastąpił Harrego...Jest to rozsądne rozwiązanie ale , juz teraz bez jaj...Jestem za tym Byś został. Nie widzę lepszego rozwiązania! Broń Boże Jacek! Harry, dasz radę, nawet nie myśl o odejściu! Ja też postaram się włączyć( również bez jaj to piszę! )Sprawdziłeś się i tyle, a, że nie wziąłeś juniora to błąd, przekonasz się. Skład jest cienki ale mam wiarę, ze coś jeszcze wykombinujesz...Doceniam Twój wklad w to wszystko, bo żeby nie Ty , to nie byłob tematu żużla lubelskiego. Musimy wszyscy o tym pamiętać! Mówię szczerze, mimo że masz mnie za wroga! Wytrzymaj, przynajmniej jeszcze sezon!
Nie no po prostu popłakałem się ze wzruszenia. Tyle jadowitych postów przeczytałem przez ostatnie pół godziny (że nie wspomnę o poprzednich dniach), a na koniec taka perełka :) Czyżby komuś otworzyły się oczy :?: No chyba, że ten post to kolejny żart/prowokacja...

A tak BTW - przypominam starą żużlową prawdę, dla tych co zapomnieli - SAME NAZWISKA NIE JEŻDŻĄ więc naprawdę póki co nie ma się co tak podniecać transferową karuzelą. Wszystko wyjdzie w praniu. Trochę cierpliwości...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#466 Postautor: Gelo » 5 grudnia 2004, o 09:39

harry pisze: Kasę wydali na widowisko i emocje i takowe dostali (przynajmniej w tym roku). I nie mam nic w tej mierze sobie do zarzucenia. A co ja mam z tego? Kilku gostków z niewiadomych powodów jedzie na mnie jak po łysej kobyle - ot nagroda. Zdania nie zmienie - lepiej było obciąć ten cholerny jęzor.

Widzę, że mnie ominęła merytoryczna dyskusja o lusterkach :D . No nic, dorzucę się. Harry - mam nadzieję, że mnie nie zaliczasz do tych gostków, bo oświadczam wszem i wobec, że uważam Cie za dobrodzieja lubelskiego żużla i nigdy złego słowa nie wypowiedzialem na dyrektora. Według mnie popełniono kilka błędów, ale nie myli się tylko ten, co nic nie robi i jest to tylko moje prywatne zdanie - niekoniecznie muszę mieć rację. W końcu po to jest forum, żeby wypowiadać się swobodnie, bez komentowania przez innych kto jest głupi a kto mądry.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#467 Postautor: Lublin_Fan » 5 grudnia 2004, o 11:03

W końcu po to jest forum, żeby wypowiadać się swobodnie, bez komentowania przez innych kto jest głupi a kto mądry.

I tutaj niestety zaprzeczasz sam sobie. Uważam, że obecna sytuacja na forum nie ma najmniejszego sensu. Po co admini chcą na siłę udowadniać, że panuje tutaj wolność słowa? Dzięki temu co trzeci wpis należy do jakiegoś Dudiego lub innego wynalazka, którego wiedza i kultura pozwala na produkcje samych wrzutów na inne osoby. Przynajmniej od 3 tygodni na forum nie ma totalnie nic. Nawet osoby, które mają dużo fajnych rzeczy do powiedzenia ostatnio są zajęte tylko kłótniami. Z pewnością nie jest to kwestia sezonu ogórkowego, bo pamiętam takie zimy, kiedy było mnóstwo fajnych rozmów o żużlu.

Myśle, że czas nawyższy coś z tym zrobić. Na początek ban dla Dudiego.

Pozdr.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#468 Postautor: Talib » 5 grudnia 2004, o 11:12

Lublin_Fan napisał:

"Myśle, że czas nawyższy coś z tym zrobić."

Tu siÄ™ zgodze z kolegÄ….

" Na poczÄ…tek ban dla Dudiego. "

a tutaj się nie zgodzę z kolegą. Moim skromnym zdaniem nie warto zamykać możliwości produkowania takich perełek:

"Harry bycie na eksponowanym stanowisku w klubie zuzlowym nie zwalnia Cie z braku kultury ..." :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#469 Postautor: Ar2rB » 5 grudnia 2004, o 11:19

Talib pisze:"Harry bycie na eksponowanym stanowisku w klubie zuzlowym nie zwalnia Cie z braku kultury ..." :lol: :lol: :lol:

Hehe, to świadczy tylko o tym, z jak wielkim mistrzem słowa pisanego mamy do czynienia :D. Swoją drogą to jeszcze nigdy na tym forum nie było takiej obory jakiej narobił nasz wszechwiedzacy dziad Doodie :lol: oraz wszystkie jego profile (w ich zakładaniu też jest specem). I wielce żałuję, żę nie ma tutaj na forum możliwości wrzucania takich pseudo "fahofcuf" do prywatnego KF....

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#470 Postautor: Talib » 5 grudnia 2004, o 11:25

No coÅ› ty! Nic nie rozumiesz Ar2rB! Przytoczony cytat to:

1. Żart, który miał sprawdzić i udowodnić niski poziom inteligencji pozostałych użytkowników forum.*

2. Prowokacja, która miała na celu sprawdzenie intelektu i szybkości reakcji harry'ego.*

3. Dobra rada dla harry'ego, którą można skrótowo przedstawić: Kim byś nie był, bądź chamem.*

* niepotrzebne skreślić

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#471 Postautor: Scream » 5 grudnia 2004, o 11:27

eh...dorosle chlopy a takie glupie.... lepiej znajdzcie sobie na zime jakis inny sport bo z nudow chyba lekko odbija?
no chyba ze przegapilem jak konkursik an to kto kogo mocniej opluje ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#472 Postautor: Talib » 5 grudnia 2004, o 11:33

Scream ja w odróżnieniu od niektórych użytkowników, nikogo nie opluwam, po prostu śmieszą mnie takie teksty jak przytoczony przeze mnie cytat i piszę o tym na forum. Powiem Ci nawet więcej (jak jeden z byłych uczestników programu Bar) mam do tego prawo, chyba że inaczej uzna admin i usunie post lub da mi bana. Dodam jeszcze, że nie masz obowiązku czytania takich postów, więc po co ta irytacja?

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#473 Postautor: Scream » 5 grudnia 2004, o 11:37

Talib a dlaczego odniosles wrazenie ze moj wpis odnosi sie do twojej osoby ??? zgodnie z przyslowiem czy jak ? :)
to bylo podsumowanie tego wszystkiego co sie dzieje od pewnego czasu na tym forum w wykonaniu wielu osob.
Obrazek

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#474 Postautor: Talib » 5 grudnia 2004, o 11:44

Scream skoro znalazłem się bezpośrednio nad Twoim wpisem, to odniosłem takie wrażenie, ale jeśli się okazałem przysłowiowymi nożycami to bez urazy, wycofuje swoje ale :) . Tak między nami mówiąc to się całkowicie zgadzam z Twoim podsumowaniem, więc jak dla mnie nie ma sprawy.

A żeby choć trochę wrócić do tematu, to zdaje się, że w ZG planują zatrudnienie dwóch mniej więcej równej klasy obco Rico (już jest) i chyba Nicholls po to żeby także wśród stranieri była konkurencja. Myślę, że to dosyć dobre pociągnięcie i mozna by rozważyć podobne u nas.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#475 Postautor: Ar2rB » 5 grudnia 2004, o 11:50

Talib pisze:A żeby choć trochę wrócić do tematu, to zdaje się, że w ZG planują zatrudnienie dwóch mniej więcej równej klasy obco Rico (już jest) i chyba Nicholls po to żeby także wśród stranieri była konkurencja. Myślę, że to dosyć dobre pociągnięcie i mozna by rozważyć podobne u nas.

A to nie jest tak, że z "obcym" podpisuje sie umowę na określoną liczbę startów? Bo jeśli tak... to o jakiej konkurencji mowa? :). Bo jeśli mamy już podpisaną umowę i konkurent nie był wczesniej przewidziany to chyba jest już "po ptokach"? :) Nie poruszam tutaj sprawy ewentualnej kontuzji.