Jakiego obco chciałbyś widziec w sezonie 2005 w TŻ-cie?
- Łoptymista
- Trener
Shack pisze:ciekawy jestem czy gelo krzysiek itp dudie kyniaki odszczekaja wszystko jak okaze sie ze mamy bardzo silny sklad jak na I lige......
Jak znam co niektórych to zrobią to z przyjemnością, jesli faktycznie paka bedzie mocna. To pytanie można odwrócić i zadać też adwersarzom wymienionych.
- Łoptymista
- Trener
Shack pisze:no ale narazie memy jednego zawodnika tej paki wiec o co jest ta awantura ??????
Chyba najstarsi górale już nie pamiętają.
Generalnie chodziło o to, że z innych klubów Ostrów czy Górzów dochodzą, dochodziły konkretniejsze wiadomości, które tamtejszym kibicom dają nadzieję na b. dobre wyniki, a serca rywali tamtych zespołów wlewały niepokój.
Stąd między innymi ta zadymka. W wątki fekalno-przedszkolne nie wnikam.
Shack pisze:ciekawy jestem czy gelo krzysiek itp dudie kyniaki odszczekaja wszystko jak okaze sie ze mamy bardzo silny sklad jak na I lige......
obiecuję że bedę szczekał, baaaaaa nawet aportował...tylko jest mały warunek Shack - musiałby stać się cud aby miec silny skład...!!! Tak naprawdę to nie ma już na rynku zawodnika który byłby wzmocnieniem, a nawet może liderem tego zespołu...
Ostatnio zmieniony 4 grudnia 2004, o 22:01 przez KrzyÅ›, łącznie zmieniany 1 raz.
harry pisze:Oooo! Dudi!
Jeżeli nie trafiliśmy to istnieje już tylko jedna obcja. Że ktoś kto pisze pod tym nikiem to jest jeden ale w dwóch osobach![]()
![]()
![]()
![]()
[Paweł! Przecież cie prosiłem, żebyś z nim nie dyskutował bo nie ma z kim].
Kurczę! Miałeś spać!!!![]()
![]()
opcja harry - opcja. Dlaczego nie ma z kim dyskutowac? Zajmij sie klubem a nie obrażaniem ludzi. A ty Gawrzyku uważaj i nie dyskutuj ze mną, bo dostaniesz paskiem po pupci.
Ostatnio zmieniony 4 grudnia 2004, o 23:36 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Dudi pisze:harry pisze:Oooo! Dudi!
Jeżeli nie trafiliśmy to istnieje już tylko jedna obcja. Że ktoś kto pisze pod tym nikiem to jest jeden ale w dwóch osobach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opcja harry - opcja
Dzieki! Już teraz wiem o kim mówimy!
Dudi pisze:harry pisze:Oooo! Dudi!
![]()
![]()
![]()
![]()
opcja harry - opcja
Widzę że na forum powstała "Żużlowa Komisja Śledcza" Tylko szkoda że złożona z analfabetów...
- Łoptymista
- Trener
Dudi pisze:harry - zaoszczędziłeś na zawodnikach - to wynajmij Rutkowskiego by mnie namierzył, a najlepiej zlikwidował - bedziesz miał wtedy święty spokój. Wyluzuj chłopie.
Nieeeeee...
Rutkowski to taki Dariusz śledź detektywów. Gada, czesze kasę i co dotknie to spieprzy. Nie znajdzie Dudiego nawet jeśli ten nasmarka mu za kołnierz.
Lepiej za pieniądze na Rutka zorganiozwać spotkanie "opłatkowe"
Dudi pisze: Dlaczego nie ma z kim dyskutowac? Zajmij sie klubem a nie obrażaniem ludzi. A ty Gawrzyku uważaj i nie dyskutuj ze mną, bo dostaniesz paskiem po pupci.
A skad wiesz, że chodziło o ciebie? Akórat nie
Polecenia wydawaj swoim pryszczatym bahorom. Ze swoich obowiązków do tej pory wywiązałem sie w 200%. A ty co zrobiłes dla rzurzla poza ujadaniem? Właśnie przez takich głąbów jak ty bardzo rzałóję tego rze sie za to wziąlem. I teraz odciąłbym sobie język, który powiedział 4 lata temu, że jeszcze nie kończymy żuzla w Lublinie.
Ma rację jakiś baran Krzyś. Trzeba było być analfabetą umysłowym żeby tak postąpić. Cholernie żałuję
Åoptymista pisze:Dudi pisze:harry - zaoszczÄ™dziÅ‚eÅ› na zawodnikach - to wynajmij Rutkowskiego by mnie namierzyÅ‚, a najlepiej zlikwidowaÅ‚ - bedziesz miaÅ‚ wtedy Å›wiÄ™ty spokój. Wyluzuj chÅ‚opie.
Nieeeeee...
Rutkowski to taki Dariusz śledź detektywów. Gada, czesze kasę i co dotknie to spieprzy. Nie znajdzie Dudiego nawet jeśli ten nasmarka mu za kołnierz.
Lepiej za pieniądze na Rutka zorganiozwać spotkanie "opłatkowe"dla forumowiczów. Wzajemne życzenia byłyby ciekawe. Wpadniesz Dudi?
Zawsze - pod warunkiem, że na salę nie będą wnoszone ostre przedmioty. Jest to dobra okazja do pojednania. Tylko że... ze mną nie ma o czym rozmawiać.
harry pisze:
Polecenia wydawaj swoim pryszczatym bahorom. Ze swoich obowiązków do tej pory wywiązałem sie w 200%. A ty co zrobiłes dla rzurzla poza ujadaniem?
Czytając wcześniejsze wpisy Proboszcza i ostatni wpis harrego, można dojść do wniosku, że Dudi to tata Kuciapy.
harry pisze:Ze swoich obowiązków do tej pory wywiązałem sie w 200%. A ty co zrobiłes dla rzurzla poza ujadaniem? Właśnie przez takich głąbów jak ty bardzo rzałóję tego rze sie za to wziąlem. I teraz odciąłbym sobie język, który powiedział 4 lata temu, że jeszcze nie kończymy żuzla w Lublinie.
Ma rację jakiś baran Krzyś. Trzeba było być analfabetą umysłowym żeby tak postąpić. Cholernie żałuję
Może jeszcze dobrodziejowi postawić pomnik z cygarem z ręku? "Barana" to bedziesz miał ale nie u siebie w składzie...
Ostatnio zmieniony 5 grudnia 2004, o 00:30 przez KrzyÅ›, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łoptymista
- Trener
harry pisze: rzurzla
A jeśli chodzi o sens wypowiedzi harrego to nie widzę powodu, żeby wkurzać się na jakieś tam wirtualne gadki. Jedni piszą tutaj bo chcą się wypisać na temat sportu na którego punkcie mają pierdolca, inni myślą, że w ten sposób mogą coś pomóc i poradzić GTW, jeszcze inni są od kąsania i leczenia własnych komplekwów (siema Kyniak
Pomysł spotkania opłatkowego (w końcu jakiś pretekst być musi) coraz bardziej mi się podoba. Byłaby okazja poznania niektórych mocarzy słowa.
- Łoptymista
- Trener