Senior 2005

żużel w Lublinie

Kto powinien zasilić TŻ Lublin w sezonie 2005

Tomasz Rempała
12
10%
Karol Baran
9
8%
Tomasz Bajerski
9
8%
Krzysztof Pecyna
1
1%
Krzysztof Stojanowski
2
2%
Zbigniew Czerwiński
5
4%
Robert Wardzała
3
3%
Grzegorz Rempała
4
3%
Krzysztof Słaboń
24
21%
Piotr Åšwiderski
18
15%
Michał Robacki
2
2%
Grzegorz Kłopot
3
3%
Robert Kościecha
25
21%

Liczba głosów: 117

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#351 Postautor: grzesieck » 3 grudnia 2004, o 16:45

GRISZA pisze:
grzesieck pisze:Gawrzyk pisał, że to drugi Śledz, wiec chyba za wczesnie na podniecanie sie tym, ze Baran u nas wyladuje.... Chociaz ja bym nie mial nic przeciwko :twisted:

A co to Gawrzyk jakaś wyrocznia czy co ? Nie masz swojego zdania chłopcze ?
Osobiście nie wierzę w to żeby Carlos do Was przeszedł ... I tyle ode mnie

trzeba bylo zacytowac caly moj post glupia c*** a nie komentujesz zdanie wyrwane z kontekstu!

Napisalem, ze harry powiedzial, ze Barana u nas nie bedzie, a oprocz tego Gawrzyk mowil ze to drugi Śledź.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Gretzky

#352 Postautor: Gretzky » 3 grudnia 2004, o 17:18

http://www.dualsport.zg.pl/zuzel/aktualnosci.htm

nie musimy czekac do poniedzialku sprawa Barana sama sie rozwiazala , tu podaja ze w mikolajki bedzie na prezentacji z zielonce wiec jest po problemie nie bedzie jozka u nas

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#353 Postautor: GRISZA » 3 grudnia 2004, o 18:09

grzesieck pisze:trzeba bylo zacytowac caly moj post glupia c*** a nie komentujesz zdanie wyrwane z kontekstu!

Proszę admina o przyznanie temu panu żółtej kartki. Czuję się obrażony :twisted:

grzesieck pisze:Napisalem, ze harry powiedzial, ze Barana u nas nie bedzie, a oprocz tego Gawrzyk mowil ze to drugi Śledź.

No a mój tato powiedział że będzie z niego drugi Gollob ;) Nie wierz we wszystko co Ci mówią chłopcze. Taka mała rada.
Może"harry ma rację,ale z "Gawrzykiem" to już bym polemizował :wink:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#354 Postautor: grzesieck » 3 grudnia 2004, o 19:01

GRISZA pisze:
grzesieck pisze:trzeba bylo zacytowac caly moj post glupia c*** a nie komentujesz zdanie wyrwane z kontekstu!

Proszę admina o przyznanie temu panu żółtej kartki. Czuję się obrażony :twisted:

grzesieck pisze:Napisalem, ze harry powiedzial, ze Barana u nas nie bedzie, a oprocz tego Gawrzyk mowil ze to drugi Śledź.

No a mój tato powiedział że będzie z niego drugi Gollob ;) Nie wierz we wszystko co Ci mówią chłopcze. Taka mała rada.
Może"harry ma rację,ale z "Gawrzykiem" to już bym polemizował :wink:

a myslisz ze skad ma Gawrzyk info jak nie od harry'ego?

PS. glupia c*** przeciez brzmi tak pieszczotliwie... :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Krychs
Senior

#355 Postautor: Krychs » 3 grudnia 2004, o 19:11

The Great One pisze:http://www.dualsport.zg.pl/zuzel/aktualnosci.htm

nie musimy czekac do poniedzialku sprawa Barana sama sie rozwiazala , tu podaja ze w mikolajki bedzie na prezentacji z zielonce wiec jest po problemie nie bedzie jozka u nas

Czy zawsze wierzysz w to co napiszą?? Wg doniesień jednego z portali to już Bajerski miał jeździć w Lublinie. Dopóki Baran nie podpisał kontraktu nic jeszcze nie wiadomo w 100%.

Awatar użytkownika
Gretzky

#357 Postautor: Gretzky » 3 grudnia 2004, o 20:54

Krychs pisze:
The Great One pisze:http://www.dualsport.zg.pl/zuzel/aktualnosci.htm

Czy zawsze wierzysz w to co napiszą?? Wg doniesień jednego z portali to już Bajerski miał jeździć w Lublinie. Dopóki Baran nie podpisał kontraktu nic jeszcze nie wiadomo w 100%.

zacytowalem informacje jedna z wielu jakie pokazuja sie w okresie tranferowym i ani mnie to ziebi ani grzeje gdzie bedzie jezdzil baran

Krychs
Senior

#358 Postautor: Krychs » 3 grudnia 2004, o 22:38

The Great One pisze:zacytowalem informacje jedna z wielu jakie pokazuja sie w okresie tranferowym i ani mnie to ziebi ani grzeje gdzie bedzie jezdzil baran

Chodziło mi tylko o to, że informacje podawane przez różnorakie portale internetowe bardzo często mijają się z prawdą. A co do tego gdzie będzie jeździł Baran to dla mnie jednak sprawa istotna. Jeżeli Józek trafiłby do nas to napewno byłoby to duże wzmocnienie, jeżeli do Zielonej to przynajmniej osłabienie jednego z największych rywali.

Awatar użytkownika
SAS

#359 Postautor: SAS » 3 grudnia 2004, o 23:30

Pan Baran może mieć jeszcze przed sobą piękne chwile. Pożyjemy zobaczymy...Ja bym go chętnie widział w naszym szerokim składzie.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#361 Postautor: bkapusta » 5 grudnia 2004, o 23:57

Gawrzyk pisze:Ciekawa sprawa z tym Baranem. W Rzeszowie maja watpliwosci co do jego uczciwosci. W Zielonej ponoc nie dogadali sie z kims z gornej polki i Carlos Baranos jutro moze wyskoczyc z tortu niespodzianki podczas prezentacji. Ciekawy dzien jutro będzie.

Tak sugeruja ze kupilismy od niego mecz.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

harry
Trener

#362 Postautor: harry » 6 grudnia 2004, o 00:02

bkapusta pisze:
Gawrzyk pisze:Ciekawa sprawa z tym Baranem. W Rzeszowie maja watpliwosci co do jego uczciwosci. W Zielonej ponoc nie dogadali sie z kims z gornej polki i Carlos Baranos jutro moze wyskoczyc z tortu niespodzianki podczas prezentacji. Ciekawy dzien jutro będzie.

Oooo! A mogę wiedzieć który???

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#364 Postautor: bkapusta » 6 grudnia 2004, o 00:05

harry pisze:
bkapusta pisze:

Oooo! A mogę wiedzieć który???

Wierz mi tez chcialbym wiedziec ;]
Ostatnio zmieniony 6 grudnia 2004, o 00:28 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

harry
Trener

#365 Postautor: harry » 6 grudnia 2004, o 00:16

Gawrzyk pisze:ostatni, w Lublinie :wink:

No to potężni znawcy :wink: :roll: :shock: :lol:

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#366 Postautor: Talib » 6 grudnia 2004, o 00:53

Gawrzyk napisał:

"W Zielonej ponoc nie dogadali sie z kims z gornej polki i Carlos Baranos jutro moze wyskoczyc z tortu niespodzianki podczas prezentacji. Ciekawy dzien jutro będzie."

No tak, ale w kolejce zostaje jeszcze przed Baranem Drabik i oczywiście jutro się przekonamy, ale to właśnie on jest moim faworytem do wyskakiwania z tortu.

Krychs
Senior

#367 Postautor: Krychs » 6 grudnia 2004, o 01:34

http://www.przegladzuzlowy.pl/news_czes ... 1089878902

Najnowsze wieści są takie, że jutro kontrakt z Włokniarzem podpisuje Ułamek, a we wtorek Drabol. Ciekawy tydzień się zapowiada.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#368 Postautor: grzesieck » 6 grudnia 2004, o 07:24

Krychs pisze:http://www.przegladzuzlowy.pl/news_czes ... 1089878902

Najnowsze wieści są takie, że jutro kontrakt z Włokniarzem podpisuje Ułamek, a we wtorek Drabol. Ciekawy tydzień się zapowiada.

Drabik w parze z Ułamkiem :lol: moze byc ciekawie...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Danio

#369 Postautor: Danio » 6 grudnia 2004, o 09:28

Pewnie K. Baran pójdzie do Zielonej G. i nie mamy co polemizować na jego temat. Czy ktoś wie o konkretnych rozmowach z potencjalnym seniorem który miałby nas zasilić albo wyjdzie że uzupełnić skład bo juz słyszymy że Knapp, Franków rozmawiaja z innymi klubami :evil:
A. Pietraszko - już nie aktualne
K. Baran też nie aktualny - zapewne dzis wyskoczy z paczki jako prezent mikołajkowy na prezentacji w Zielonej G.
wiec z kim klub rozmawia i czy coś będzie z tych rozmów :?: :?:

Danio

#371 Postautor: Danio » 6 grudnia 2004, o 09:56

To dziwne swoja drogą że Falubaz ma Stojana a chciałby zakontraktować K. Barana :?: - i jeszcze rozmawiać z nim o kasie- przecież to dwaj zawodnicy o zbliżonej klasie sportowej jak i punktowej

Danio

#372 Postautor: Danio » 6 grudnia 2004, o 11:25

Dostałem najnowszy cynk o podpisie wstępnym seniora na start u nas z którego Pan. J. Siwek jest bardzo zadowolony! lecz trzyma w tajemnicy i narazie owiane jest to tajemnicą :D . Ja narazie tylko znam nazwisko lecz nie bede zapeszał bo jeszcze podpisu ostatecznego nie ma ale tuż tuż... :D
Zdradze ze wiadomość jest sprawdzona i że to jest zawodnik z Extraligi i wcale nie chodzi tutaj o Stojana który jest zawodnikiem Zielonej G. lecz ten zawodnik regularnie jeżdził w meczach extraligowych z niezłymi wynikami i do tej pory nie był brany chyba na tym forum pod uwagę :D - jest młody i ma potenciał na dobrego seniora dobrze punktującego w I lidze :D :D

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#373 Postautor: Łoptymista » 6 grudnia 2004, o 11:50

Danio pisze:
Zdradze ze wiadomość jest sprawdzona i że to jest zawodnik z Extraligi i wcale nie chodzi tutaj o Stojana który jest zawodnikiem Zielonej G. lecz ten zawodnik regularnie jeżdził w meczach extraligowych z niezłymi wynikami i do tej pory nie był brany chyba na tym forum pod uwagę :D - jest młody i ma potenciał na dobrego seniora dobrze punktującego w I lidze :D :D

Huszcza? 8) Jak już zaczynasz puszczać bąki na forum to pójdź na całość i napisz coś więcej.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#374 Postautor: bkapusta » 6 grudnia 2004, o 12:16

Robacki?
Z mlodych bedacych bez kontraktu to chyba on ma najwyzsza srednia [cos kolo 1.5] ;]
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Krychs
Senior

#375 Postautor: Krychs » 6 grudnia 2004, o 12:22

Robacki :?: O czym ty mówisz. Przecież on już dawno podpisał w Bydgoszczy :!: