Do ciebie to już raczej iść nie będe. A są gdzieś do kupienia czy coś plakaty takie:)??Gawrzyk pisze:przyozdabiaja tez sciane w mym pokoju
sklep.tzlublin.com
Gawrzykowi chodzi, że nie chce mu się już żużlowców pokazywać więc dlatego ma inne typu trening Marmy Rzeszów:)djrafix pisze:Gawrzyk pisze:to dopiero poczatek nowej serii, ilez mozna zuzlowcow pokazywac![]()
![]()
buahahahah !!. Ale avantar jest wypasiony, hehe zuzlowcóf;).A masz jeszcze innych zuzlowców?.Tylko już na motocyklach bo ten, pewnie dojeżdzał na swój mecz e-ligowy:)
Drużyna Marmy Mojrzeszów w sezonie 2005!!

Spider pisze:Gawrzykowi chodzi, że nie chce mu się już żużlowców pokazywać więc dlatego ma inne typu trening Marmy Rzeszów:)djrafix pisze:Gawrzyk pisze:to dopiero poczatek nowej serii, ilez mozna zuzlowcow pokazywac![]()
![]()
buahahahah !!. Ale avantar jest wypasiony, hehe zuzlowcóf;).A masz jeszcze innych zuzlowców?.Tylko już na motocyklach bo ten, pewnie dojeżdzał na swój mecz e-ligowy:)
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Gelo pisze:Spider pisze:Gawrzykowi chodzi, że nie chce mu się już żużlowców pokazywać więc dlatego ma inne typu trening Marmy Rzeszów:)djrafix pisze:Gawrzyk pisze:to dopiero poczatek nowej serii, ilez mozna zuzlowcow pokazywac![]()
![]()
Wydaje mi sie, że zawodnik Marmy z avataru walczy o jeden punkt i miejsce w przyszłorocznym składzie. Jadący za nim kolega miał upadek.
Mi się wydaje, że to jednak ten zawodnik miał wypadek, bo idzie jakimś takim chwiejnym krokiem
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Podczas malęgo upadku otworzył się kurek od baku i wlało mu się troche do brzucha i to jest tego powód ale wstał o własnych siłach:D po badaniach wyszło, że w baku nie ma metanolu lecz wino za 3,20.Apocalips pisze:Gelo pisze:Spider pisze:Gawrzykowi chodzi, że nie chce mu się już żużlowców pokazywać więc dlatego ma inne typu trening Marmy Rzeszów:)djrafix pisze:Gawrzyk pisze:to dopiero poczatek nowej serii, ilez mozna zuzlowcow pokazywac![]()
![]()
Wydaje mi sie, że zawodnik Marmy z avataru walczy o jeden punkt i miejsce w przyszłorocznym składzie. Jadący za nim kolega miał upadek.
Mi się wydaje, że to jednak ten zawodnik miał wypadek, bo idzie jakimś takim chwiejnym krokiem
Drużyna Marmy Mojrzeszów w sezonie 2005!!

Spider pisze:Podczas malęgo upadku otworzył się kurek od baku i wlało mu się troche do brzucha i to jest tego powód ale wstał o własnych siłach:D po badaniach wyszło, że w baku nie ma metanolu lecz wino za 3,20.Apocalips pisze:Gelo pisze:Spider pisze:Gawrzykowi chodzi, że nie chce mu się już żużlowców pokazywać więc dlatego ma inne typu trening Marmy Rzeszów:)djrafix pisze:Gawrzyk pisze:to dopiero poczatek nowej serii, ilez mozna zuzlowcow pokazywac![]()
![]()
hehehehehehe
=>rAfIx:)<=
Czyżby się wydało kim jest Spiderdjrafix pisze:hehehehehehe!!, qki dobre
![]()
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Piotrbaz