Żużlowe różności
- _piotrusss
- Kadrowicz
To jak już na temat takiego wÄ…tku „ fanki” to można zaÅ‚ożyć
a może tak od razu miss forum tżu zorganizować
czyli umieÅ›cić w wÄ…tku „fanki” zdjÄ™cia kandydatek;) i zaÅ‚ożyć ankietÄ™:) zwyciężczyni bÄ™dzie mogÅ‚a podprowadzać zawodników pod taÅ›mÄ™:) niektóre panie już byÅ‚y blisko taÅ›my wiec.. tremy nie bÄ™dzie:)
"Dokladnie - wytapetowana do przesady dlugowlosa blondyna..... Dla mnie dramat, ale o gustach sie nie dyskutuje."
kdsz nie przesadzaj, wolisz żeby wynajęli przygarbioną okularnicę bez odrobiny makijażu w szarych ciuszkach, ale za to np. z trzema doktoratami
? Daj spokój nie jest taka zła ta blondyna, jak dla mnie na zdjęciach prezentuje się nieźle.
kdsz nie przesadzaj, wolisz żeby wynajęli przygarbioną okularnicę bez odrobiny makijażu w szarych ciuszkach, ale za to np. z trzema doktoratami
"A tam, pełno na ulicach ładniejszych...."
Nie wiem czy wiecie, ale krąży taka obiegowa opinia, że najładniejsze kobiety w Polsce są właśnie w Lublinie. Przynajmniej u nas tak się mówi. Tak więc zdanie kolegi jak najbardziej słuszne. A co do bohaterki naszej dyskusji to ja uważam, że na zdjęciach wypadła OK i chyba po to
została wynajęta.
Nie wiem czy wiecie, ale krąży taka obiegowa opinia, że najładniejsze kobiety w Polsce są właśnie w Lublinie. Przynajmniej u nas tak się mówi. Tak więc zdanie kolegi jak najbardziej słuszne. A co do bohaterki naszej dyskusji to ja uważam, że na zdjęciach wypadła OK i chyba po to
Talib pisze:kdsz nie przesadzaj, wolisz żeby wynajęli przygarbioną okularnicę bez odrobiny makijażu w szarych ciuszkach, ale za to np. z trzema doktoratami? Daj spokój nie jest taka zła ta blondyna, jak dla mnie na zdjęciach prezentuje się nieźle.
Nie przesadzam. Wolalbym brunetke o bardziej "naturalnej" urodzie, ale to tylko moje prywatne zdanie z ktorym nikt nie musi sie zgadzac. Skoro wiekszosci ta pani odpowiada, to ok - zabieg sie udal, nikt nie ma prawa sie przyczepic
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Snys pisze:A tam, pełno na ulicach ładniejszych....
Tez prawda, ale nalezy zauwazyc ze mimo sredniej urody tej Panny i roznych gustow wsrod facetow to generalnie mozna na nia popatrzec.. I jest to widok calkiem pozytywny... No chyba ze ktos woli chlopcow ;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Temat różności wiec o dupach mozna sobie podyskutowac, wiem ze nijak to zwiazane z zuzlem o czym pisał Kiry ale co tam:
http://www.missworld.tv/2004Preview/contestants.sps
Typujcie swoją trójke. Moja jest taka:
1. Liban
2. Honk Kong
3. Polska (ma stajla wg mnie)
last place: Kenia ;]
http://www.missworld.tv/2004Preview/contestants.sps
Typujcie swoją trójke. Moja jest taka:
1. Liban
2. Honk Kong
3. Polska (ma stajla wg mnie)
last place: Kenia ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM
ravajas pisze:Jinxsior pisze:Widzisz facetci sa wzrokowcami i dlatego kobiety sie maluja,gdyby bylo inaczej nie musialybyscie tego wszystkiego nakladac na twarz![]()
.
mój kolega ma inną koncepcję: dlaczego kobiety się malują i perfumują? -bo są brzydkie i śmierdzą :/
ble
pozdrawia:
Rafał Borowski
Bóg tworzy świat. Najpierw stworzyl roślinki i powiedział:
-Wspaniałe!
Później stworzyl zwierzątka i powiedział:
-Cudne!
Potem stworzyl mężczyzne i powiedział:
-Przecudnie, idealnie wręcz!
A żeby mężczyźnie nie bylo smutno stworzyl kobiete...i tak patrzy, patrzy i mowi:
-"O kurwa! Ty to bedziesz musiala sie malowac"
METHANOL ADVENTURE TEAM
No to skoro się raczymy takimi mądrościami to przedstawię wyniki moich długoletnich badań. Wnioski są generalnie dwa:
1. Wizerunek każdej kobiety składa się z 60% naturalnej urody i 40% aranżacji (makijaż, fryzura, strój)*.
2. Każda kobieta może posiadać trzy zalety. Może być ładna, mądra lub bogata. Jednak żadna nie może posiadać wszystkich trzech zalet jednocześnie, a jedynie maksymalnie dwie spośród nich.
* W badaniach pominięto przypadki trwałej aranżacji (patrz Pamela Andreson Lee).
1. Wizerunek każdej kobiety składa się z 60% naturalnej urody i 40% aranżacji (makijaż, fryzura, strój)*.
2. Każda kobieta może posiadać trzy zalety. Może być ładna, mądra lub bogata. Jednak żadna nie może posiadać wszystkich trzech zalet jednocześnie, a jedynie maksymalnie dwie spośród nich.
* W badaniach pominięto przypadki trwałej aranżacji (patrz Pamela Andreson Lee).
Naturalnie ładne kobiety nie muszą sie "ostro" malować. A te wszystkie tapeciary po zmyciu tego z twarzy wyglądają za przeproszeniem "nie do poznania". Kiedyś miałem koleżanke niby taka ładna , a jaka raz zmyła sobie makijarz z oczu to poprostu "strach na wróble". Wlasnie makijarz oczu duzo daje....
Zmyjcie sobie makijarze , wtedy wszystko sie okaze
Zmyjcie sobie makijarze , wtedy wszystko sie okaze