Żużlowe różności
Ar2rB pisze:To nie jest problem ani tego tematu, ani tego forum.
Ale jeśli założe nowy temat to będą pretensje, że założyłem taki temat. Maciek czekam na kod:)
edit by Kiry: Temat brzmi "Różności" ale chodzi o te jak najbardziej związane z żużlem. Na przyszlość piszcie w temacie "Inne".
TÅ» MOTOR LUBLIN
Vince Carter
Vince Carter
- _piotrusss
- Kadrowicz
Fire pisze:Ej a czego tam pisze Mariusz Franków ( PKŻ Piła)?? to on już jest zawodnikiem Piły??
Nic o tym nie słyszałem, ale w takiej sytuacji widzę dwie mozliwości:
1. Błąd na stronie
2. Mario byl jedynie wypożyczony z Piły
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
sting126 pisze:tzlublin.com pisze:Na liÅ›cie transferowej znajdzie siÄ™ także Mariusz Franków. „Franek” zktóremu skoÅ„czyÅ‚ siÄ™ kontrakt z zespoÅ‚em z PiÅ‚y, podobnie jak jego koledzy z TÅ» Sipma Lublin, bÄ™dzie do wziÄ™cia za darmo.
przeciez napisane jest, ze trafia na liste jako zawodnik Pily...
nie jest... skoro skonczyl sie kontrakt, to nie jest juz zawodnikiem Pily. naszym tez nie skoro skonczylo sie wypozyczenie
ale pewnie nie mam racji, bo sam nie wiem o co chodzi
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:sting126 pisze:tzlublin.com pisze:Na liÅ›cie transferowej znajdzie siÄ™ także Mariusz Franków. „Franek” zktóremu skoÅ„czyÅ‚ siÄ™ kontrakt z zespoÅ‚em z PiÅ‚y, podobnie jak jego koledzy z TÅ» Sipma Lublin, bÄ™dzie do wziÄ™cia za darmo.
przeciez napisane jest, ze trafia na liste jako zawodnik Pily...
nie jest... skoro skonczyl sie kontrakt, to nie jest juz zawodnikiem Pily. naszym tez nie skoro skonczylo sie wypozyczeniewiec skoro startuje w tym turnieju gwiazdkowym, a jest u nas na liscie transferowej, to powinien bardziej startowac juz jako nasz zawodnik niz pilski
![]()
ale pewnie nie mam racji, bo sam nie wiem o co chodzi
Byl zawodnikiem Pily i zostal wypozyczony do nas , skonczyl mu sie kontrakt z Polonia i jako zawodnik pilski bedzie na liscie.
- Łoptymista
- Trener
Gawrzyk pisze:modelka wynajeta
no, ale poszla chociaz z Danielem na kawe pozniej
sorry za OT (choc czy moze byc OT w dziale roznosci? no ale z drugiej strony w dziale inne zalozylem nawet temat "Fakty, plotki, sensacje...", A ta historia jak nic sie tam nadaje
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]