Nasi rywale w sezonie 2006
-
rumburaque
- Szkółkowicz
czy sie z unia tarnow okaze czy nie, to i tak to co chcieli to juz zdobyli i nikt juz im tegfo nie zabierze. Oczywisceie, jesli spadna za 2 5 lub 10 lat to wtedy powiesz "HA Okazalo sie "
tylko ze w tym czasie zdobyli juz tytul DMP byc moze nawet nie jeden. A teksty o psuciu rynku?? Czlowieku czasy rownosci juz dawno minely
A Tobie pewnie zal sciska co nieco, ze sipma-producent high-tech pras do slomy wylozyl tyle ile wylozyl?? Ale nic sie nie przejmuj, ruszyl program Sapard, wiec pewnie jak im wzrosna obroty to i wiecej na zuzel łozyc beda. I ciekawe czy tez wtedy bedziesz puszczal teksty o psuciu rynku
.
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2004, o 20:07 przez michalw, łącznie zmieniany 1 raz.
"czy sie z unia tarnow okaze czy nie, to i tak to co chcieli to juz zdobyli i nikt juz im tegfo nie zabierze. Oczywisceie, jesli spadna za 2 5 lub 10 lat to wtedy powiesz "HA Okazalo sie "
tylko ze w tym czasie zdobyli juz tytul DMP byc moze nawet nie jeden. A teksty o psuciu rynku?? Czlowieku czasy rownosci juz dawno minely A Tobie pewnie zal sciska co nieco, ze sipma-producent high-tech pras do slomy wylozyl tyle ile wylozyl?? Ale nic sie nie przejmuj, ruszyl program Sapard, wiec pewnie jak im wzrosna obroty to i wiecej na zuzel łozyc beda. I ciekawe czy tez wtedy bedziesz puszczal teksty o psuciu rynku "
michalw chyba kompletnie nie zrozumiałeś o co mi chodziło, ale to już twój problem. Nie mam specjalnie ochoty ci tego tłumaczyć, jak będziecie rywalizować o przedostatnie miejsce w II lidze z Wandą to zrozumiesz o co mi chodziło. A co do ściskania żalem pewnego miejsca to i tak jest 2-1 dla mnie ponieważ tobie i twoim kolegom - ostrowskim kibicom w sezonie 2004 żal ściskał .... dwa razy (3.05 i 6.06). Szczególnie dotkliwe było chyba to ściskanie po 41-49 z Lublinem u siebie
.
michalw chyba kompletnie nie zrozumiałeś o co mi chodziło, ale to już twój problem. Nie mam specjalnie ochoty ci tego tłumaczyć, jak będziecie rywalizować o przedostatnie miejsce w II lidze z Wandą to zrozumiesz o co mi chodziło. A co do ściskania żalem pewnego miejsca to i tak jest 2-1 dla mnie ponieważ tobie i twoim kolegom - ostrowskim kibicom w sezonie 2004 żal ściskał .... dwa razy (3.05 i 6.06). Szczególnie dotkliwe było chyba to ściskanie po 41-49 z Lublinem u siebie
michalw pisze:widzisz..........6.06 to akurat taka data, ze co roku zal serce sciska.
Michalw, myślę, że większość lubelskich kibiców - przynajmniej tych starszych - ciągle pamięta o Rifie.
http://www.km.osw.pl/news.php?newsid=68
michalw napisał:
"widzisz..........6.06 to akurat taka data, ze co roku zal serce sciska."
I po co mieszasz tragedię ze ściskaniem "co nieco". Wymyśl jeszcze może cos na 3.05. Masz kłopoty z rozumieniem tekstów pisanych? Chyba wyraźnie napisałem o co mi chodziło, ale mimo wszystko pamięć o tamtym wydarzeniu ci się chwali.
"widzisz..........6.06 to akurat taka data, ze co roku zal serce sciska."
I po co mieszasz tragedię ze ściskaniem "co nieco". Wymyśl jeszcze może cos na 3.05. Masz kłopoty z rozumieniem tekstów pisanych? Chyba wyraźnie napisałem o co mi chodziło, ale mimo wszystko pamięć o tamtym wydarzeniu ci się chwali.
Talib a Mi zal dupe sciska jak tu czytam niektore posty niewiem oco wam chodzi ale wy macie jakis uraz do ostrowa??!! czy co ciagle negujeciE nasze miasto nasz klub i wogole wszytsko co z nami zwiazane?!?! oco wam chodzi?? zazdroscice ze to unas wasz najlepszy zeszloroczny zawodnik zostal podkupiony przez nas ?!?! takie sa prawa rynku i nie tlumacz sie ze nasi psuja jaki kolwiek rynek zuzlowy!! i co sie stanie z naszym klubem to sie niemartw bo jak bedziemy plakac to my a nie ty!! Jezeli niepodoba ci sie polityka naszego klubu i dzialaczy to juz twoj problem moze ktos ci z tym kiedys pomoze i choc niejestesmy zaduzym miastem sponsora mamy dobrego ktoremu na czyms zalezy! uwas niby takie duze miast i ni chu***a nikt jak narazie nie robi i oto sie martw! Ze wygraliscie obydwa mecze w sezonie 2004 z nami to gratuluje ale nowy sezon moze przynies drametialna zmiane
all sie okaze!!
marshii pisze:Talib a Mi zal dupe sciska jak tu czytam niektore posty niewiem oco wam chodzi ale wy macie jakis uraz do ostrowa??!! czy co ciagle negujeciE nasze miasto nasz klub i wogole wszytsko co z nami zwiazane?!?! oco wam chodzi?? zazdroscice ze to unas wasz najlepszy zeszloroczny zawodnik zostal podkupiony przez nas ?!?! takie sa prawa rynku i nie tlumacz sie ze nasi psuja jaki kolwiek rynek zuzlowy!! i co sie stanie z naszym klubem to sie niemartw bo jak bedziemy plakac to my a nie ty!! Jezeli niepodoba ci sie polityka naszego klubu i dzialaczy to juz twoj problem moze ktos ci z tym kiedys pomoze i choc niejestesmy zaduzym miastem sponsora mamy dobrego ktoremu na czyms zalezy! uwas niby takie duze miast i ni chu***a nikt jak narazie nie robi i oto sie martw! Ze wygraliscie obydwa mecze w sezonie 2004 z nami to gratuluje ale nowy sezon moze przynies drametialna zmianeall sie okaze!!
Sluchaj nikt nie ma do was zadnych ale ja tam nawet osobiscie Was lubie tylko kazdy sie zastanawia czy z finansami wyrobicie jak Wam sie uda szacuneczek.Teraz sie tylko zastanawiamy czy uda wam sie finansowo wyrobic bez dlugow i przy tym osiagnac wynik a na fakty poczekamy na koniec sezonu.
No i jeszcze jedno jakie to zmiany beda bo nierozumiem troszki
no chlopak pomylil i z r co sie czepiasz
. Przeciez wy sie juz kolejny sezon naszymi finansami przejmujecie, w tamtym bylo podobnie "napewno im pod koniec sezonu zabraknie". Nie zabraklo. I w tym sezonie jest wielce prawdopodobne ze bedzie tak samo
. Mnie jakos nie martwia wasze finanse czy inne tego typu rzeczy.
michalw pisze:no chlopak pomylil i z r co sie czepiasz. Przeciez wy sie juz kolejny sezon naszymi finansami przejmujecie, w tamtym bylo podobnie "napewno im pod koniec sezonu zabraknie". Nie zabraklo. I w tym sezonie jest wielce prawdopodobne ze bedzie tak samo
. Mnie jakos nie martwia wasze finanse czy inne tego typu rzeczy.
No ale nie powiesz mi ze wyniki osiagneliscie , ktore by Was usatysfakcjonawały
michalw pisze:pewnie ze nie, ale mi nie powiesz ze wy macie do nas ten szacuneczek za dojechanie bez dlugow
Masz w zupełności rację - niestety to lubelska przypadłość na tym forum -rozmawiamy tylko o kasie, a w zasadzie jej braku. Zamiast o sprawach najważniejszych dla kibiców rozmawia się o pieniądzach - to jest forum domorosłych balcerowiczów. Choroba psychiczna staje się już tak zaawansowana że zagląda się do kieszeni innych klubów. To jakaś obsesja podszyta zazdrością. Ja jestem pod wrażeniem operatywności Waszych działaczy i chociaż dziwe sie, że płacą Karlikowi jakby był Crumpem to pogratuluję Wam awansu. I gówno mnie obchodzi czy u was piorą pieniądze czy nie. Przynajmniej nikt u Was nie usiłuje wmówić że dziadostwo jest w porządku i ze trzeba czekać niewiadomo na co. Może Wam nie uda się awansować do eligi ale przynajmniej nie śpicie w zimie.
michalw i marshii nie wiem czy zauważyliście, ale w Polsce panuje wolność słowa. Dotyczy to również tego forum, czego najlepszym dowodem jest zupełnie bezprzedmiotowy spór, który prowadzimy. Wy macie swoje zdanie, a ja swoje i szczerze mówiąc to czy moje wam się podoba, czy też nie obchodzi mnie jak zeszłoroczny śnieg. Jeśli będę miał tylko na to ochotę to będę sobie snuł rozważania na temat finansów waszego klubu, chyba że dostanę bana od któregoś z Admnistratorów tego forum. A wam nic do tego, proponuję więc zakończyć ten bezsensowny spór i pozostać przy własnych poglądach skoro już je wymieniliśmy.
... co nie zmienia faktu, że bardziej bym się martwił o finanse TŻ-tu niż klubu z Ostrowa.
Totalnie śmieszą mnie te wpisy, że Intar się spłuka, bo zakontraktowali Karlssona. Skoro w tym roku Peter jeździł u nas i jakoś lubelski klub nie splajtował, to niby dlaczego w Ostrowie miałoby być inaczej ?
Rozumując w ten sposób należałoby podpisać umowy z najtańszymi zawodnikami, jacy są na rynku i pod koniec sezonu czekać, aż inni zarżną się finansowo. Obawiam się jednak, że nasza sytuacje nie wyglądałaby inaczej, bo po kilkunastu meczach przegranych do trzydziestu zabrakłoby kasy nawet dla Miszy Starostina.
Totalnie śmieszą mnie te wpisy, że Intar się spłuka, bo zakontraktowali Karlssona. Skoro w tym roku Peter jeździł u nas i jakoś lubelski klub nie splajtował, to niby dlaczego w Ostrowie miałoby być inaczej ?
Rozumując w ten sposób należałoby podpisać umowy z najtańszymi zawodnikami, jacy są na rynku i pod koniec sezonu czekać, aż inni zarżną się finansowo. Obawiam się jednak, że nasza sytuacje nie wyglądałaby inaczej, bo po kilkunastu meczach przegranych do trzydziestu zabrakłoby kasy nawet dla Miszy Starostina.
wreszcie ktos doszedl do odpowiednich wnioskow
mnie np bardziej obchodzi nasz sklad niz wasz, chociaz wiadomo ze sledze wasze poczynania tez, no ale gdybyscie zakontraktowali nie wiem.......(przykładowo) koscieche, jakiegos robackiego i jakiegos bardzo dobrego obcokrajowca, to raczej nie martwilbym sie o to czy dojedziecie do konca sezonu, ale o to ze bedziecie naprawde mocni, bo jesli ktos tego nie zauwazyl- lepsze wyniki to sporo wiecej kibicow na stadionie, a i sponsorzy tez wtedy widza, ze pieniedze ktore na zuzel przeznaczaja nie ida na marne.
- _piotrusss
- Kadrowicz
dada pisze:no to jak wasi rywale to pisze wam ze nowym zawodnikiem KSŻ KROSNO został MATEJ FERJAN !!!!!!
tak wiec pierwszy emczyq miedzy naszymi druzynami moze byc bardzo ciekawy :]
Spokojnie... Ferjan wcale nie jest jakimś rewelacyjnym zawodnikiem... U nas na torze nawet Dawid go przywiózl za plecami...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
no nie wiem matej jest dobrym zaowdnikiem swiadczy o tym fakt ze jezdził w gp jest zawodnikiem pewnie punktujacym w pool
wiadomo ten sezon a nastepny to juz nie to samo moze jezdzic lepiej lub gorzej ale watpie zeby go u nas ktos z waszych poonał bo byl raz i zrobil 14 ptk 1 bieg tylko mu nie wyszedł
ale zycie pokaze :]
PS. ZAPRASZAMY DO NAS NA 1 MECZ SEZONU
wiadomo ten sezon a nastepny to juz nie to samo moze jezdzic lepiej lub gorzej ale watpie zeby go u nas ktos z waszych poonał bo byl raz i zrobil 14 ptk 1 bieg tylko mu nie wyszedł
ale zycie pokaze :]
PS. ZAPRASZAMY DO NAS NA 1 MECZ SEZONU
- _piotrusss
- Kadrowicz
michalw pisze:pewnei ze nie, za to jensen jest![]()
podobno nawet jest najlebszym obco w 1 lidze. Ferjanek pod koniec poprzedniego seznonu prezentowal sie naprawde rewelacyjnie.
To jak bedzie jeździł Jensen okaże sie wkrotce... nie startował w poprzednim sezonie w polskiej lidze wiec cięzko Go ocenić.
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
- _piotrusss
- Kadrowicz
michalw pisze:ja tylko pisze to co widze wiec wstrzymajcie sie jeszcze z pisanie takich tekstow po roznych forach, ze jest lepszy od petera, maxa,, ferjana i innych
Czy ja napisałem że jest lepszy od Ferjana, Petera czy Maxa?
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski