Skład na sezon 2005
-
Danio
Bardzo jestes dowcipnyi inteligentny. O bystrości nie wspomnę...
Te błedy to aluzja do twojej znajomości języka polskiego, z którym masz kłopoty i notorycznych błędów ortograficznych, niemal w każdym wpisie. Zresztą nie chce mi się z tobą gadać jak usunąłeś,przepraszam, przeniosłes mój wpis. Administrator ! Ktoś cię powinien wreszczie sprowadzić na ziemię...
Te błedy to aluzja do twojej znajomości języka polskiego, z którym masz kłopoty i notorycznych błędów ortograficznych, niemal w każdym wpisie. Zresztą nie chce mi się z tobą gadać jak usunąłeś,przepraszam, przeniosłes mój wpis. Administrator ! Ktoś cię powinien wreszczie sprowadzić na ziemię...
- _piotrusss
- Kadrowicz
To ja mam propozycje! Może w ramach podziękowań dla Dudiego za piękną polszczyznę jaką nas codziennie częstuje ustanowic Go moderatorem od poprawności językowej... TAK Będziesz mógl nas ganić i gnoić za niepoprawnie napisane slowo... a nawet banować. Czyż to nie byloby piękne?
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
- _piotrusss
- Kadrowicz
Gawrzyk pisze:Wiec wez sprawy w swoje rece, dzis masz szanse "sprowadzic mnie na ziemie". Palac Parysow, bede kolo 16 na festynie.
Ja jeszcze dodam, żebyś się nie pomylił... ten ze zdjęcia (avatar) to nie jest Gawrzyk!
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
-
Johnny Bravo
Witam
Ja dorzuce jedno słówko w kwesti zupełnie odbiegającej od tematu wątku.
Panie Dudi, daj Pan spokój bo robisz Pan z siebie posmiewisko. Pisać na forum każdy potrafi, a jak czytam Pańskie teksty widzę tylko jeden wielki nic nie wnoszący do dyskusji bełkot. Robić bagno i szum, to nie sztuka. Drwić i szydzić każdy potrafi. Wnieść czasem cos konstruktywnego to jest sztuka, a Pan niestety artystą w tej materii nie jest. Do tego dochodzą pogróżki, praktyki rodem z Sb (skopać tyłek za poglądy). Naprawdę kończ Waść wstydu oszczędź.
Ja dorzuce jedno słówko w kwesti zupełnie odbiegającej od tematu wątku.
Panie Dudi, daj Pan spokój bo robisz Pan z siebie posmiewisko. Pisać na forum każdy potrafi, a jak czytam Pańskie teksty widzę tylko jeden wielki nic nie wnoszący do dyskusji bełkot. Robić bagno i szum, to nie sztuka. Drwić i szydzić każdy potrafi. Wnieść czasem cos konstruktywnego to jest sztuka, a Pan niestety artystą w tej materii nie jest. Do tego dochodzą pogróżki, praktyki rodem z Sb (skopać tyłek za poglądy). Naprawdę kończ Waść wstydu oszczędź.
Dudi pisze:Jeszce trochę musze" pomęcić"albo jak woli Gawrzyk "pomącić"
No i pewnie kolejna prowokacja (udana jak widać skoro odpisuję)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Mi to nie przeszkadza. Kolega Dudi napisał takich postów prawie 100, więc tego jednego Tobie można wybaczyć
Czytając tą rozmowę z boku uśmiałem się niemal do łez. Nie mając argumentów kolega staje w szranki z osobami mającymi dużo do powiedzenia. Potyczkę na słowa przegrywa i ucieka.... Tak w skrócie można opisać tą dyskusję. I całe szczęście, że uciekł, bo ileż można się śmiać
Czytając tą rozmowę z boku uśmiałem się niemal do łez. Nie mając argumentów kolega staje w szranki z osobami mającymi dużo do powiedzenia. Potyczkę na słowa przegrywa i ucieka.... Tak w skrócie można opisać tą dyskusję. I całe szczęście, że uciekł, bo ileż można się śmiać
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Dudi pisze:Tego bym nie ruszył, pewno jest skromny, nie puszy się i choć nie wierzę w jego cudowną jazdę, nic do gościa nie mam. Natomiast Gawrzykowi tyłek bym skopał, za całokształt! Tylko, ze on ma rosłego ochroniarza!
Gawrzyk co Ty masz cykora ze z domu bez eskorty antyterrorystow nie wychodzisz?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
- WojtekF
- Szkółkowicz
Postanowiłem odwiedzićWasze forumi widzę,że zamiast dyskutować o kluczowych dla zespołu sprawach wyzywacie się nawzajem.Ja widzę Wasz skład następująco:
Jensen
Piszcz
Knapp
Franków(Jeleń)
Smith(Wardzała)
Stachyra
Kępa
Jeśli chodzi o pozostałych zawodników, o których dyskutujecie to:
1) Kościecha- nie sądzę, aby Wybrzeże chciało się go pozbyć
2) Baran- wszystko wskazuje na to, że będzie on w ZG
3) Stojanowski- podobno Opole z nim rozmawia. A poza tym jeśli wzmocnienia ZKŻtu nie będą wystarczająo silne, to nie będziemy chcieli pozbywać się Stojana
Jensen
Piszcz
Knapp
Franków(Jeleń)
Smith(Wardzała)
Stachyra
Kępa
Jeśli chodzi o pozostałych zawodników, o których dyskutujecie to:
1) Kościecha- nie sądzę, aby Wybrzeże chciało się go pozbyć
2) Baran- wszystko wskazuje na to, że będzie on w ZG
3) Stojanowski- podobno Opole z nim rozmawia. A poza tym jeśli wzmocnienia ZKŻtu nie będą wystarczająo silne, to nie będziemy chcieli pozbywać się Stojana
Fire pisze:http://www.przegladzuzlowy.pl/news_lubl ... 1089878854
To Dawid nie ma ważnego kontraktu??
A czytasz to forum od czasu do czasu, czy tylko piszesz?
(pytam już chyba 2 raz).
Fire pisze:Z tego co wiedziałem to Dawid miał ważny kontrakt i tak samo pisano na forum!Ar2rB pisze:
A czytasz to forum od czasu do czasu, czy tylko piszesz?
(pytam już chyba 2 raz).
to nei wiem jak ty czytasz... pewnie co 25 wpis. bylo napisane, że jeśli dług zostanie uregulowany to automatycznie kntrakt Dawida sie przedłuża. dług pozostał, wiec Dawid trafił na listę transferową. A teraz poszukaj sobie - było już o tym pisane.