Senior 2005
Gdzieś ktos dziś wymienił zawodnikow którzy mieli średnie koło 2,0 w tamtym sezonie ale najwidoczniej wszyscy zapomnieli ze nasz Grzesio Knapp miał średnią 1,931,więc on tez wchodzi w rachubę w tym wypadku
Mam nadzieję ze nie trafi na listę transferową i już za kilka dni będzie miał z nami kontrakt.
Przy okazji, wiadomo juz kto z naszego klubu trafi na liste transferowÄ…??
Przy okazji, wiadomo juz kto z naszego klubu trafi na liste transferowÄ…??
-
Danio
jak nie jeżeli Lublin jest Dymem zainteresowany!!
wejdż na stronkę i upewnij się w swoim niedowierzaniom- tylko nie wiadomo czy Dym dogada się z TŻL
chttp://www.sportowefakty.pl/index.php? ... 7&news_id=
wejdż na stronkę i upewnij się w swoim niedowierzaniom- tylko nie wiadomo czy Dym dogada się z TŻL
Danio pisze:jak nie jeżeli Lublin jest Dymem zainteresowany!!
Zjadles linka. Mozesz powtorzyc? A najlepiej uzyc Tiny?
Danio pisze:jak nie jeżeli Lublin jest Dymem zainteresowany!!
Tu jest prawidłowy link:
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=50137
Nic z tego nie wynika. co niby miałoby mnie upewnić? to, że komuś cośtam sie wydaje (i to nie związanemu z Lublinem)? Józefom tez sie wydawało, że Dobrucki juz jest u nich (a tymczasem on z nimi nawet nie za bardzo gadał).
max3 pisze:Najlepszym zmocnieniem naszej druzyny byl by Karol Baran na dobrym sprzecie gwarantuje zdobycze powyzej 10 punktow ,zawodnik zarowno twardego jak i przyczepnego toru, pozatym ma dobre starty.
A na słabym sprzęcie robi po 2 punkty. Na wyjazdach przeważnie cieniuje. Różnica w statystykach wyjazdowych jest tak znaczna, że z dwojga złego lepszy byłby Stojan. Lepiej jeździł na obcych torach niż "u siebie". To powinno dać do myślenia, bo nie często się to zdarza.
Gdyby udalo sie zatrzymac tych, ktorych jeszcze da sie zatrzymac, bede pelen optymizmu przed najblizszym sezonem. Przeciez kazdy z naszych potrafi jezdzic, co pokazal nieraz. Nawet Jelen na torze ekstraligowca zasuwal az milo. POmodle sie chyba tylko o sezon Piszczyka bez kontuzji. Bo jak tak dalej pojdzie bedziemy mieli renciste w druzynie.
I wlasnie taki zawodnik bylby nam najbardziej potrzebny. Jeszcze teraz przy wprowadzeniu bonusow w dwumeczach. Wszyscy chyba wiemy jak wyglada sytuacja TZ-u na wyjazdach. I sam sie zastanawiam dlaczego jest jak jest. Miejmy tylko nadzieje ze bedzie lepiej. A ja w to wierze.
Pozdro
z dwojga złego lepszy byłby Stojan. Lepiej jeździł na obcych torach niż "u siebie". To powinno dać do myślenia, bo nie często się to zdarza.
I wlasnie taki zawodnik bylby nam najbardziej potrzebny. Jeszcze teraz przy wprowadzeniu bonusow w dwumeczach. Wszyscy chyba wiemy jak wyglada sytuacja TZ-u na wyjazdach. I sam sie zastanawiam dlaczego jest jak jest. Miejmy tylko nadzieje ze bedzie lepiej. A ja w to wierze.
Pozdro

Ru$eK pisze:Swoją drogą czytałem ostatnio TŻ i był wywiad z Frankiem który powiedział że raczej zostanie w Lublinie.
O mój Boze! Za jakie grzechy lubelscy kibice muszą tak cierpiec!
Rowniez jestem zwolennikiem kandydatury Stojana. Stac go na 8-10 punktow w kazdym meczu. Poza tym to rozsadny, ulozony chlopak, zupelne przeciwienstwo pierwszoligowego gwiazdora Karola B. Bardzo chetnie bym go u nas widzial
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Baran, Stojan....a moze obaj?
Wtedy sprzedac w cholere trumne i mamy naprawde interesujacy sklad, ktory takze zapewnie duza walke o miejsce w skladzie.
9. Jensen
10. Stojanowski
11. Baran
12. Knapp
13. Piszcz
14. Kępa
15. Stachyra
rez. Franków i Jeleń - a jezeli ktorys z nich nie zgodzi sie na taki uklad to tez sprzedac w cholere;]
Tylko skad tu wziac $$$ na dwoch seniorow.... mniemam ze drozszych od Franka, Trumny czy Jelenia;]
Wtedy sprzedac w cholere trumne i mamy naprawde interesujacy sklad, ktory takze zapewnie duza walke o miejsce w skladzie.
9. Jensen
10. Stojanowski
11. Baran
12. Knapp
13. Piszcz
14. Kępa
15. Stachyra
rez. Franków i Jeleń - a jezeli ktorys z nich nie zgodzi sie na taki uklad to tez sprzedac w cholere;]
Tylko skad tu wziac $$$ na dwoch seniorow.... mniemam ze drozszych od Franka, Trumny czy Jelenia;]
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
rumburaque
- Szkółkowicz
No właśnie i tutaj Grzesicku możemy poruszyć wątek solidarności kibiców z klubem, mianowicie biletu droższe o 1,5 złotego, papier na programy zwykły szary, czarno-białe zdjęcia a kolory kasków zaznaczone tylko innym odcieniem ( kibice żużla wszak do inteligentnych należą i na drugim meczu każdy będzie wiedział jaki odcień szarości to jaki kask, a kto mniej mądrzejszy to siądzie sobie obok w/w) no i taki programik powiedzmy 2 złote. Poczym klub dostaje nagrodę od organizacji Ekologicznych za w/w paier, to wszystko idzie w świat i starmy się o kredyt w Banku Ochrony Środowiska i o dopłaty z funduszy ekologicznych z Unii, a gdy zachaczymy o fundusze unijne
. A jakby jeszcze brakowało to starolubelską tradycją któryś z juniorów przeleci się z kaszkietem lub kaskiem po trybunach i heja mamy Barana i Stojana
P.S
Kurcze szkoda że mnie nie było na walnym, z takimi pomysłami to już bymbył no skromność mi nie pozwala

P.S
Kurcze szkoda że mnie nie było na walnym, z takimi pomysłami to już bymbył no skromność mi nie pozwala
grzesieck pisze:Wtedy sprzedac w cholere trumne
Tylko czy ktoś by dał zaniego chociaż przysłowiową "czapkę śliwek"
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Danio
Sprzedawać to TŻ nie może Trumny bo on jest zawodnikiem LKŻ- chyba że drewniane moga sprzedawać
, tak wogóle to dla mnie chore jest iż Trumna jest żużlowcem klubu który istnieje tylko na papierze!. Poza tym zgadzam się że Trumna może pojeżdzić sobie w LKZ
a nie w TŻ SIPMA!! A gdyby udało się taki składzik załatwić jak napisałeś to Extralige mamy bankowo
-z takim składem to byłaby jazda
nawet po Ostrowie czy Gorzowie!! hehe
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=50166
Jeśli dziś do godziny 24 Baran nie podpisze to trafia na liste transferową i będzie do wzięcia za darmo!
Jeśli dziś do godziny 24 Baran nie podpisze to trafia na liste transferową i będzie do wzięcia za darmo!
TÅ» MOTOR LUBLIN
Vince Carter
Vince Carter
Fire pisze:http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=50166
Za darmo, dobre sobie
Karolek ma wymagania finansowe na poziomie ekstraligi i sporo by nas kosztowało przejście tego zawodnika do nas.
Ja tam jestem za Stojanem. Lepszy na wyjazdach, profesjonalnie podchodzi do żużla...
Gawrzyk pisze:Hehe, warunki finansowe Grześka nie zmieniają sie, a to dobre...![]()
Co do Dyma to prezes Kolejarza nadaje się jako śledczy do komisji. Była rozmowa z Dymem .... podczas IMSJ we Wrocku. Już wtedy powiedział, że w Ostrowie nie będzie jeździł...i na tym sie skonczylo.
Hm, Baran i Stojan. Obaj maja swoje zalety, mnie bardziej przekonuje jazda Barana choć Stojan imponuje podejściem do sportu, profesjonalizmem, Baran troche szajbnięty i niepewny. Ale jak to mawia trener "ministranci na zuzlu nie jeżdzą"...
Nie "wal sciemy" tylko przyznaj sie kto jest brany pod uwagÄ™ na nadchodzÄ…cy sezon...