Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1601 Postautor: mikas » 29 listopada 2004, o 10:38

Danio pisze:zauważyłem ze pod koniec sezonu u nich już jeżdził po 10 punktów!!

Tylko pod koniec sezonu Ostrów jeździł z II ligą!!!!!!! Dym to zawodnik drugoligowy i takim juz zostanie i nie zmieni tego nawet to,że wyszedł mu jeden sezon w Rawiczu,pomijając już nawet fakt ze połowe punktów robił wtedy na kolegach z drużyny.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1602 Postautor: ravajas » 29 listopada 2004, o 11:07

Danio pisze:poza tym nie wiem jak Ostrów stał wobec Dyma np. z sprzetem ale zauważyłem ze pod koniec sezonu u nich już jeżdził po 10 punktów!!

zgadza się Daniel, ale zauważ, że Ostrów pod koniec jeździł z drugoligowcami, nic dziwnego, że Dym się przebudził. Jeśli lubelski klub ma na celu awans, to nie wiem czy jest to dobry pomysł do wzięcia Dyma, tym bardziej, że przecież - jak mówisz - on w pierwszym sezonie docierałby się dopiero. Coraz częściej skłaniam się ku koncepcji jazdy tym samym składem. Ja naprawdę nie widzę zespołów, które byłyby o wiele silniejsze od nas (oczywiście teoretycznie). Inne zespoły kogoś pozyckały, ale też kogoś straciły. A Ostrów? Nie mam nic przeciwko temu, żeby sobie wymiatali w Lidze, ale czy podołają finansowo?

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#1603 Postautor: Dobromir » 29 listopada 2004, o 11:20

Podobno Rybnik jest bardzo zainteresowany wypożyczeniem Zbigniewa Czerwińskiego na przeszkodzie stoi tylko kwota wypożyczenia bo podobno Częstochowa krzykneła za niego cos koło 200000

Danio

#1604 Postautor: Danio » 29 listopada 2004, o 11:46

Dziekuje wam wszystkim za opinie o Dymie! teraz bynajmniej wiemy że ten zawodnik nie powinien nas interesować! Ale ja i tak uważam ze potrzeba nam jednego dobrego seniora. Jest 3 zawodników M. Franków. Trumna i Jeleniewski którzy nigdy nie jeżdżąn równo stabilnie. Nie wiadomo jak Jeleń poradzi sobie jako senior?. Czy Franków przebudzi się i zacznie zdobywać więcej niż 7 pkt!! Trumna- ja w tego zawodnika jakoś nie wierze i nie rozumiem go- nie przekonał mnie ze warto na niego stawiać. Wogóle nie radzi sobie na przyczepnym torze! Na treningu objeżdza wszystkich na suchym torze a w barażu z Z.G. u nas jechał jak dziecko we mgle- pogubił się całkowicie podobnie jak Franków- i to mają być profesjonalisci?Kiedy oglądałem w parze Frankowa i Trumne to krew mnie zalewała :evil: :evil:
A lista wzmocnień kurczy się! skoro Dym odpada to i tym bardziej A. Pietraszko bo też bryluje w II lidze a w I lidze nie wiadomo co by pokazał.
Więc kto?. K. Pecyna, A. Smith,R.Wardzała, - najlepiej K. Baran

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#1605 Postautor: Lublin_Fan » 29 listopada 2004, o 11:50

Danio pisze: Więc kto?. K. Pecyna, A. Smith,R.Wardzała, - najlepiej K. Baran

E tam :) Tylko Stojanowski.

Pozdr.

Krychs
Senior

#1606 Postautor: Krychs » 29 listopada 2004, o 12:11

A może Osumek :?:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1607 Postautor: mikas » 29 listopada 2004, o 12:12

Lublin_Fan pisze:
Danio pisze: Więc kto?. K. Pecyna, A. Smith,R.Wardzała, - najlepiej K. Baran

E tam :) Tylko Stojanowski.

Pozdr.

Też jestem za tym zawodnikiem, ale musimy sie spieszyć bo Ostrów tez ma na niego chęci.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1609 Postautor: Gelo » 29 listopada 2004, o 12:15

Gawrzyk pisze:prowadzone sa rozmowy z zawodnikiem, który ma srednia kolo 2,0 w lidze. Wiecej jak uda sie dogadac...

w której lidze?

Danio

#1610 Postautor: Danio » 29 listopada 2004, o 12:22

więc kto to jest?? i w której lidze? Tyko nie mów że A. Pietraszko :wink: może S.Drabik :D albo K. Baran!
Stojanowski to zawodnik też na 8-9 pkt max!!!- żadna rewelacja, gdyby był dobry to by znalazł miejsce w Zielonej G. albo LOTOS zatrzymałby go u siebie kolejny rok!a on walczył tam o miejsce z Pecyną i raczej nie zachwycał! a Osumek to niewiadoma!! ale moim zdaniem nie ciekawy zawodnik bo mało który klub nim interesuje się!!Pewnie pójdzie do Opola gdzie już tam jeżdził kiedyś!

Dudi
Junior

#1611 Postautor: Dudi » 29 listopada 2004, o 12:22

W naszej, bo pewno chodzi o Stojanowskiego...

Krychs
Senior

#1612 Postautor: Krychs » 29 listopada 2004, o 12:31

Stojan miniony sezon zakończył ze średnią 1,943. Jest więc napewno jednym z podejrzanych w tej sprawie 8)

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1613 Postautor: Łoptymista » 29 listopada 2004, o 12:36

Krychs pisze:Stojan miniony sezon zakończył ze średnią 1,943. Jest więc napewno jednym z podejrzanych w tej sprawie 8)

I jednym z ostatnich wolnych, którzy gwarantują jakiś tam, w miarę przyzwoity poziom sportowy.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1614 Postautor: bkapusta » 29 listopada 2004, o 12:36

10.Artur Pietrzyk 2,056
13.Mariusz Puszakowski 1,977
14.Karol Baran 1,975
17.Piotr Paluch 1,930
18.Krzysztof Stojanowski 1,925

Tyle jesli chodzi o I lige... Ale...

W II sa nazwiska ktore do mnie przemawiaja:
3.Rafał Kowalski 2,208
4.Robert Mikołajczak 2,143
1.Adam Pietraszko 2,328
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Danio

#1615 Postautor: Danio » 29 listopada 2004, o 13:36

Czyli Klub rozmawia napewno z którymś z zużlowców K. Baran lub Stojanowski!!

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#1616 Postautor: jacur78 » 29 listopada 2004, o 13:47

Jaki tam senior?
TZ potrzebny jest junior! Wiadomo ze junior to wieksze koszta, ale sa to tylko poczatkowe koszta. Z takim zawodnikiem podpisuje sie umowe na 2-3 sezony i w kolejnych latach nie ma mowy o drzeniu o druzyne!

Ostanio na silowni widzialem Daniela Jeleniewskiego :) Widac ze chlopak wczesnie w tym roku wzial sie do roboty i moze nie bedzie mial juz takich problemow kondycyjnych jak na poczatku zeszlwego sezonu. Jesli tylko utrzyma forme z koncowki roku to jestem spokojny! W Rzeszowie przywozil Kuciape, w Zielonej Gorze byl najlepszy... jemu nalezy sie szansa!

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#1617 Postautor: kdsz » 29 listopada 2004, o 13:50

Dudi pisze:W naszej, bo pewno chodzi o Stojanowskiego...

Dudi, obys tym razem mial racje!

Ta kna marginesie to nie rozumiem wrzutow na Pietraszke. Chlopak wymiatal w II lidze, wymiatal w Anglii lepiej niz Piszcz, jest mlody, perspektywiczny..... Oczywiscie zaden lider, ale moze to byc zawodnik, ktory w perspektywie 2-3 lat bedzie cos znaczyl. Ale przyznaje, wielka niewiadoma
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Dudi
Junior

#1618 Postautor: Dudi » 29 listopada 2004, o 14:23

o juniora walczę w założonym przez siebie wątku, a jeśli chodzi o Stojanowskiego, to mogę się pomylić i to będzie...1 raz!

Zulu
Junior

#1619 Postautor: Zulu » 29 listopada 2004, o 17:48

Rzeszów tez w tamtym roku zakontraktował gościa, który wymiatał w II lidze - niejakiego M. Fierleja. W zgodnej opinii kibiców Stali ten transfer okazał się totalną porażką. Nie sądzę, aby Piertraszko był naszym strzałem w dziesiątkę. Stawiam raczej na Kościechę i/lub Stojanowskiego. A jak będzie - zobaczymy. Osobiście chętnie bym widział w Lublinie - oczywiście za rozsądne pieniądze - Z. Czerwińskiego. Ostatni sezon miał nieudany, ale chłopak ma papiery na jazdę i myślę, że w I lidze by się przebudził.

KrzyÅ›
Junior

#1621 Postautor: KrzyÅ› » 29 listopada 2004, o 19:38

Znając pomysłowość naszych działaczy pewnie zakontraktują kogoś z kim bedą same problemy przez cały sezon...

Awatar użytkownika
! ... m@tti ... !

#1622 Postautor: ! ... m@tti ... ! » 29 listopada 2004, o 21:13

http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=50137
Na samym dole jest napsiane ze Piotrem Dymem zainteresowany jest klub z lublina co wy onim myslicie :D ????

Ja mowie mu nie !!! chodz w tym roku jak jezdzil na jakims turnieju u nas to mu nawet wychodzilo przegral chyba wtedy z T . Rempała .

Wieciecie może czy Krzysztof Stojanowski ma juz podpisany kontrakt lub ktos bardzo sie o niego stara . Mysle ze nasi dzialacze mogli by nad nim pomyslec :D

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1623 Postautor: grzesieck » 29 listopada 2004, o 21:38

! ... m@tti ... ! pisze:http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=50137
Na samym dole jest napsiane ze Piotrem Dymem zainteresowany jest klub z lublina co wy onim myslicie :D ????

Ja mowie mu nie !!! chodz w tym roku jak jezdzil na jakims turnieju u nas to mu nawet wychodzilo przegral chyba wtedy z T . Rempała .

Wieciecie może czy Krzysztof Stojanowski ma juz podpisany kontrakt lub ktos bardzo sie o niego stara . Mysle ze nasi dzialacze mogli by nad nim pomyslec :D

no stary, Dym w tym roku u nas poprostu wymiatal, z Dawidem chyba nawet przegral a styl jego jazdy byl zatrwazajacy wrecz. Nie pamietam i nie chce mi sie szukac programu ale zdobyl 4 albo 5 punktow...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#1624 Postautor: Radzio » 29 listopada 2004, o 21:43

Krzyś pisze:Znając pomysłowość naszych działaczy pewnie zakontraktują kogoś z kim bedą same problemy przez cały sezon...

Jeśli jesteś taki mądry i jesteś wielkim znawca speedweya to powiedz który zawodnik będzie robił po 10 pkt w meczu i nie będzie sie obijał i będzie w cenie Piszcza lub Knappa? Z chęcią dowiem się, kto jest taki tani i pewny. Bo z tego, co poznałem zawodników to nigdy nie ma pewności, jak kto będzie jeździł. Sport to loteria nigdy nie wiadomo co po kim można sie spodziewać, można tylko przypuszczać

KrzyÅ›
Junior

#1625 Postautor: KrzyÅ› » 29 listopada 2004, o 22:08

Radzio pisze:
Krzyś pisze:Znając pomysłowość naszych działaczy pewnie zakontraktują kogoś z kim bedą same problemy przez cały sezon...

Jeśli jesteś taki mądry i jesteś wielkim znawca speedweya to powiedz który zawodnik będzie robił po 10 pkt w meczu i nie będzie sie obijał i będzie w cenie Piszcza lub Knappa? Z chęcią dowiem się, kto jest taki tani i pewny. Bo z tego, co poznałem zawodników to nigdy nie ma pewności, jak kto będzie jeździł. Sport to loteria nigdy nie wiadomo co po kim można sie spodziewać, można tylko przypuszczać

Mam tylko nadzieję że będzie to zawodnik, który nie będzie próbował np. się powiesić czy zwinąć trochę kasy i uciec...