Nasi rywale w sezonie 2006
Witam wszystkich Gniezno wita Lublin!!! Serdecznie zapraszam na nowÄ… stronÄ™ TÅ» Start Gniezno http://www.start.gniezno.pl
A co do waszego składu życzę wam pierwszej czwórki. Jesper wam będzie jeździł! U nas jeździł świetnie, teraz jeszcze po GP, powiem wam tyle że źle nie będzie!
A co do waszego składu życzę wam pierwszej czwórki. Jesper wam będzie jeździł! U nas jeździł świetnie, teraz jeszcze po GP, powiem wam tyle że źle nie będzie!
CoÅ› z Rzeszowa..
Dziś druzyna wraca z Kanarów...Pewnie coś ruszy z kontraktami bo wraz z nią wracają Państwo Półtorakowie...
Co zrobi Karol Baran ? To pytanie wydaje się być narazie najważniejsze.
Dziś druzyna wraca z Kanarów...Pewnie coś ruszy z kontraktami bo wraz z nią wracają Państwo Półtorakowie...
Co zrobi Karol Baran ? To pytanie wydaje się być narazie najważniejsze.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
Nom w Gorzowie priorytetm jest zatrzymanie dotychaczasowego skladu, oczywiscie bez Hucki i Spiewanka, zawodnicy Ci nie maja zadnych szans na jazde w Stali w przyszlym sezonie. Dzialacze za to powaznie sie zastanawiaja nad sensem sciagania jeszcze jednego seniora. CoÅ› czujÄ™ ze raczej Rajkowski, ktory za rok nie bedzie juz juniorem zostanie ustawiany w skladzie z pozycji seniora, a jego miejsce zajmie raczej Brzozowski. Troche jest to ryzykowne, ale zdrugiej strony jak mamy brac jakiegos sredniaka, ktory bedzie wywijal takie numery jak Hucko w tamtym sezonie to juz lepiej zeby nasza zdolna mlodziec sie objezdzala-dzieki temu wyplynie nam kolejny talent na miare Hlibka czy Rajkesa:)
Bimmer pisze:A ja się wczoraj dowiedziałem - co było dla mnie nowością, bo chyba nikt tu tym nie pisał - że Karlsson pozostaje bez umowy. Jednak nie doszedł z Ostrowem do porozumienia. Pewnie szybko spokornieje. Szkoda, że u nas już nie ma miejsca. Chyba że na 10 spotkań za psie pieniądze
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_ostr ... 1089878787
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Danio
Moim zdaniem wcale TŻ-u nie uważałbymm za słabeusza w 2005 r. kandydującego tylko do 4 miejsca. Żużel to tylko sport- kontuzje i itp.. Teoretycznie wyglądają mocno Ostrów, Gorzów, ale przecież nasi też są dobrzy. T. Piszcz pokazał jak walczy z T. Jędrzejakiem czy .M. Kuciapą. G. Knapp to wcale nie gorszy zawodnik od R. Flisa, T. Rempałę czy A.Pietrzyka. Jeżeli tylko zdrowa rywalizacja o miejsce w składzie między Jeleniem , Trumną i Frankowem wyjdzie na dobre to każdy z nich da w meczu 100%. Miejmy nadzieje że M. Franków zgra sie w tym sezonie i będzie mocny, ze pozyskamy Karola Barana lub P. Dyma lub R. Wardzałę lub K. Pecyne i spokojnie powalczymy o miejsca 1- 2
rajkowski.speedway.info.pl pisze:Własnie otrzymaliśmy kolejny telefon od Bogdana Rajkowskiego, który oficjalnie poinformował nas, iż jutro Michał podpisze kontrakt na starty w Gorzowie w przyszłym sezonie. Jednoczesnie jest to wyjaśnienie całej nieprzyjemnej sytuacji i kłamliwego artykułu,który ukazał się w prasie nt. Michała i jego taty. Michał przystał na wszystkie warunki, jakie zaoferował mu klub, gdyż jak pisaliśmy wcześniej, bardzo zależało mu na tym, by pozostać w rodzinnym Gorzowie. Warto dodać, że umowa opiewa na trzy lata! Więcej szczegolow tej ciekawej sprawy przedstawimy w późniejszym terminie...
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Danio pisze:Moim zdaniem wcale TŻ-u nie uważałbymm za słabeusza w 2005 r. kandydującego tylko do 4 miejsca
Czy Twoim zdaniem jakikolwiek slabeusz zająłby 4 miejsce?
Co najmniej utrzymanie tegorocznego skladu +
Dosprzetowanie +
Solidnie przepracowana zima +
Koniec z pechem =
Awans jak w morde strzelił.

- _piotrusss
- Kadrowicz
Prymus pisze:Co najmniej utrzymanie tegorocznego skladu +
To już chyba nie jest realne... odszedl nasz najlepszy zawodnik Peter no i jedyny jak narazie dość dobry junior...
Jeśli nie ściągniemy porządnego seniora, lidera drużyny to nie mamy co mówić o składzie tak mocnym jak w tym roku...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Wygląda na to, że z Rzeszowa odejdzie nie tylko Baran (ZG), ale także Trojanowski (Krosno, Opole). Jeśli tak to szczerze mówiąc nie widzę czym miałby straszyć Rzeszów. Coś mi się zdaje, że wbrew buńczucznym zapowiedziom pani Półtorak, źle się dzieje w klubie. Zafundowali sobie Maxa, który wziął też pewnie na maxa i teraz sypie się im krajówka.
Talib pisze:Wygląda na to, że z Rzeszowa odejdzie nie tylko Baran (ZG), ale także Trojanowski (Krosno, Opole). Jeśli tak to szczerze mówiąc nie widzę czym miałby straszyć Rzeszów. Coś mi się zdaje, że wbrew buńczucznym zapowiedziom pani Półtorak, źle się dzieje w klubie. Zafundowali sobie Maxa, który wziął też pewnie na maxa i teraz sypie się im krajówka.
wy tu ciagle debatujecie ile wzial max albo peter, z tego co niektorzy z was pisali o naszym kontrakcie z peterem wynika ze albo uczestniczyli w rozmowach, albo po prostu maja jakis wyjatkowy dar, ze wiedza kto ile wzial, co tez jest wzgledne, bo co dla jednego znaczy duzo, dla drugiego moze byc niewiele
-
rumburaque
- Szkółkowicz
Tak sobie czytam i myślę że jak Jesper ładnie pojedzie, Jeleniewski będzie w połowie tak silny jak Pudzian:) to panowie działacze ładnie kombinują ponieważ bo poczekają do rundy rewanżowej kiedy to nasi pseudo bogaci rywale wyżyłują się do cna a wtedy już pójdzie jak z płatka parę ładnych czyt. sprytnych podejść jakie zastosowano do naszego pana Rybosława i e-liga zagwarantowana (dla nierozumnych tłumaczę: powiedzmy za podpis taki np. Kuciapa weżmie te 100 tys. pln. zainwestuje w sprzęt i nic sobie nie zostawi na czarną godzinę wszak nie jest świadomy tego że w sierpniu będzie musiał zęby położyć na regał bo klub jest bankrutem, a tu dziecko płacze ze chce jeść, żona zobaczyła nowy fluid do twarzy i grozi rozwodem jak jego nie dostanie, a lube naszych zawodników w tym czasie będą przechadzać się w parku maszyn w futrach z norek heheh itp. itd. i co wtedy. wnisek jeden
) podejdziemy ich ze strony psychologiczno-finansowej ot takie żartobliwe podejście.
A tak poważnie to też mnie niepokoji że tak cicho z transferami u nas no ale cóż myśle że będzie dobrze i wszystko w rękach Najwyższego, a idąc prawem serii to i tak wszystko jasne

A tak poważnie to też mnie niepokoji że tak cicho z transferami u nas no ale cóż myśle że będzie dobrze i wszystko w rękach Najwyższego, a idąc prawem serii to i tak wszystko jasne
michalw napisał:
"wy tu ciagle debatujecie ile wzial max albo peter, z tego co niektorzy z was pisali o naszym kontrakcie z peterem wynika ze albo uczestniczyli w rozmowach, albo po prostu maja jakis wyjatkowy dar, ze wiedza kto ile wzial, co tez jest wzgledne, bo co dla jednego znaczy duzo, dla drugiego moze byc niewiele"
Bo to jest nasze forum i możemy sobie na nim dowoli debatować i gdybać także i na temat ostrowskiej drużyny. Jak cię taka dyskusja drażni to żeby nie podnosić sobie ciśnienia zrezygnuj z zaglądania tutaj.
" martwcie sie lepiej o wlasnych sponsorow i wlasne pieniadze bo te wasze dywagacje o praniu czy cos w tym stylu sa smieszne i zalosne, nawet jesliby tak bylo to jest, czy tam bedzie w przyszlosci, nasz, a nie wasz problem."
Nie to także i nasz problem, bo podpisywanie astronomicznych kontraktów psuje rynek zawodników i pośrednio uderza we wszystkie kluby.
" Wszyscy juz widzieli koniec unii tarnow, a unia tarnow ma sie calkiem dobrze."
To się jeszcze okaże.
" Przytaczacie tu przyklad polonii pila, o co chodzi?? Jak my mamy w najblizszych latach zdobyc tyle medali co pila to ja jestem jak najbardziej za "
Jesteś też za tym, żeby następnie zająć miejsce takie jak Piła? Ja wam tego nie życzę, ale jeśli skończycie w długach to tylko stwierdzę, że na własne życzenie.
"wy tu ciagle debatujecie ile wzial max albo peter, z tego co niektorzy z was pisali o naszym kontrakcie z peterem wynika ze albo uczestniczyli w rozmowach, albo po prostu maja jakis wyjatkowy dar, ze wiedza kto ile wzial, co tez jest wzgledne, bo co dla jednego znaczy duzo, dla drugiego moze byc niewiele"
Bo to jest nasze forum i możemy sobie na nim dowoli debatować i gdybać także i na temat ostrowskiej drużyny. Jak cię taka dyskusja drażni to żeby nie podnosić sobie ciśnienia zrezygnuj z zaglądania tutaj.
" martwcie sie lepiej o wlasnych sponsorow i wlasne pieniadze bo te wasze dywagacje o praniu czy cos w tym stylu sa smieszne i zalosne, nawet jesliby tak bylo to jest, czy tam bedzie w przyszlosci, nasz, a nie wasz problem."
Nie to także i nasz problem, bo podpisywanie astronomicznych kontraktów psuje rynek zawodników i pośrednio uderza we wszystkie kluby.
" Wszyscy juz widzieli koniec unii tarnow, a unia tarnow ma sie calkiem dobrze."
To się jeszcze okaże.
" Przytaczacie tu przyklad polonii pila, o co chodzi?? Jak my mamy w najblizszych latach zdobyc tyle medali co pila to ja jestem jak najbardziej za "
Jesteś też za tym, żeby następnie zająć miejsce takie jak Piła? Ja wam tego nie życzę, ale jeśli skończycie w długach to tylko stwierdzę, że na własne życzenie.
- _piotrusss
- Kadrowicz