Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#851 Postautor: Cooper » 27 listopada 2004, o 15:43

Krzyś pisze:3) na e-ligę więc trzeba dłuuuuuuuuuugo poczekać............

niestety..........
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#852 Postautor: Cooper » 27 listopada 2004, o 15:49

Krzysiu, przeprowadz sie do Tarnowa. Za 3-4 lata Lublin bedzie w E-lidze, Kepa bedzie swietnym seniorem, Klimek jednym z najlepszych juniorow, na stadionie bedzie oswietlenie i z roku na rok coraz wiecej krzeselek, do swietnie zorganizowanego klubu beda sie garnac sponsorzy, beda chcieli uczestniczyc w wielkim show rozgrywajacym sie na ladnym stadionie...a Tarnowie nie ebdzie juz Gollobow i Rickardsonow, a garstka ludzi bedzie sie emocjonowla na rozpadajacym sie stadionie meczem ze Lwowem....
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

JAG
Senior

#853 Postautor: JAG » 27 listopada 2004, o 16:04

Cooper pisze:I tu Krzysiu nawet nie wiesz jak batrdzo sie mylisz ( a moze ja sie myle?) Wlasnie klub powinien przyjac calkiem odwrotna droge do sukcesu. A nie budowa ekstradruzyny areszta to jakos to bedzie, ani szkolki, ani stadionu, ani kasy, ale za to wyjebany sklad... bez sensu. zeby sukces byl trwaly to buduje sie go latami. najpierw stadion, wychowankowie, sponsorzy, stabilizacja na lata, a dopiero pozniej \e-liga itd.

myślę że w dzisiejszych czasach trudno wyobrazic sobie stabilizację na lata w jakiejkolwiek dziedzinie,choć nie miałabym nic przeciwko niej.
według mnie szkolenie młodzieży powinno być równie ważne jak prowadzenie pierwszej drużyny ale wazniejsze być nie moze.nie każdy bowiem kibic ma chęci czekac w nieskończoność na osiągnięcia drużyny i wielu mogłoby się znudzić przychodzenie na mecze w imię przyszłych sukcesów.poza tym nikt nie zagwarantuje że nasze przyszłe asy będą jeździć w lubelskiej druzynie,gdyż wg obowiązujących narazie przepisów taki obowiązek mają tylko do 18rż.
mam nadz. że w obecnym sezonie nasza druzyna będzie się liczyc w walce a nie bedzie chłopcem do bicia

co do stadionu to stoi on w mojej hierarchii dopiero na któryms z kolei miejscu,przede wszystkim liczy się dla mnie drużyna i szkółka.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#854 Postautor: kdsz » 27 listopada 2004, o 16:10

Bez dobrej druzyny i sukcesow nie bedzie kibicow. Nie bedzie kibicow - nie bedzie sponsorow. Pierwsza druzyna jest najwazniejsza, ale bez poprawy pracy z mlodziezÄ… i bez rozwoju infrastruktury ciezko marzyc o zbudowaniu silnego klubu w Lublinie. Wszystko to powinno isc ze sobÄ… w parze
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Dudi
Junior

#855 Postautor: Dudi » 27 listopada 2004, o 16:17

Kdsz ile ty masz lat? Coś mi początkiem podstawówki zalatuje albo jesteś niedorozwinięty! Nie wymieniaj ze mną poglądów, bo mnie to obraża!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#856 Postautor: mikas » 27 listopada 2004, o 16:35

K*** Dudi czy Ty w ogóle rozumiesz co sie do Ciebie pisze??
Juz od dwóch dni obiecujesz ze wiecej nie bedziesz pisał na forum,więc wreszcie może dotrzymałbys słowa bo sie żygac chce jak sie czyta Twoje wypociny. Ty z Samoobrony jestes czy z LPR bo mędrkować i pouczac wszystkich i krytykować jesteś pierwszy ale jak juz coś konkretnego trzeba zaproponowac albo tym bardziej coś zrobic to już unikasz tego jak ognia. Trzeba było pójśc dzis na to piepszone zebranie zarządu i zrobić porządek z tymi którzy tak Ci przeszkadzają a nie pierdolisz za przeproszeniem farmazony,że sie niedobrze robi.
P.S. Wiem że powtórzyłem to co już pisali inni ale ile można gledzić bez sensu zamiast cos robić. Wykaż sie że potrafisz coś zrobić oprócz pieprzenia o dupie Maryny,bo na razie to sie na każdym kroku swoją postawą kompromitujesz. I nie pisz już więcej na forum bo mnie to obraża jak musze co chwila czytać takie pierdoły na poziomie 5-cio latka.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#857 Postautor: kdsz » 27 listopada 2004, o 16:35

No prosze - wyzywasz forumowiczow od niedorozwinietych gowniarzy, dupowlazow i szczurzych mord, a sam jestes tak delikatny, ze od razu sie obrazasz. Naprawde zalosne.
Kdsz ile ty masz lat? Coś mi początkiem podstawówki zalatuje albo jesteś niedorozwinięty!

No coz, podstawowke skonczylem bardzo dawno temu. Ba, skoczylem nawet liceum i studia. Wiec wszystko wskazuje na to, ze jestem w Twoich oczach niedorozwiniety :lol: Cieszy mnie to nawet, bo w swoich wpisach wielokrotnie pokazales, ze masz problem z wlasciwÄ… percepcjÄ… otaczajacego cie swiata. Moze rzeczywiscie to wina nadmiernej ilosci alkoholu, o ktorej wspominal Gawrzyk?
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#858 Postautor: czaszka » 27 listopada 2004, o 16:38

Popieram Coopera w 100% :!: A texty samozwańczego omnibusa żużlowego - Dudka - zakrawają na szok :lol: Człowieku zastanów sie co piszesz bo pomyśle ze Bóg Cie opuścił albo ze jestes z Rzeszowa :lol: Człeniu jestes baaaardzo krotkowzroczny. Teraz zrobic cos na siłe, nachapac sie do syta a za pare sezonow sie zobaczy co dalej :roll: Przyklad Unii porownac sobie mozesz do Morawskiego czy Piły. Za kilka sezonów z obecnej Unii gowno bedzie jezeli beda puszczac kase na wszystko co chcą. Nie bedzie Gollobow, Rickardssona, juz za rok o tej porze nie beda mieli wartosciowego juniora. Nam widocznie jeszcze do e-ligi brakuje, i ja stokrotnie dziekuje kupowaniu kogos na sile by przejechac kolejny sezon. Mnie transfer Jensena z nóg nie zwalił, ale widocznie na lepszych nas nie stac :!: Czekac i miec nadzieje az własni wychowankowie zaczną jechać. a w tym czasie zajać sie stadionem i infrastrukturą.

Coś czuje że i tak bedzie dobrze w tym sezonie :wink:

Pozdro

Dudi
Junior

#859 Postautor: Dudi » 27 listopada 2004, o 17:19

miło, ze mnie cytujesz...
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2004, o 17:21 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.

Dudi
Junior

#860 Postautor: Dudi » 27 listopada 2004, o 17:20

A czy musisz bałwanku czytać moje wpisy? Nie do ciebie są kierowane...Zresztą i tak nic nie zrozumiesz...Odezwali się ci co mają tyle konstruktywnych pomysłow...hehehe

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#861 Postautor: Talib » 27 listopada 2004, o 17:27

seniorzy - trochę lepiej niż w sezonie 2004 (Jeleń za Mordela).

Dudi napisał:

"Tak po po prawdzie to Jeleń (Trumna) wskakuje za Śledzia a nie za Mordela (był tylko rezerowym). Dlatego z seniorami też jest słabiej."

Za Śledzia powiadasz? Moim zdaniem tylko do 11.07.2004. Byłem, widziałem, może Darek dopiero trzeźwiał na torze, może miał 40 stopni gorączki, ale jego jazda w tamtym meczu dała mi wiele do myślenia. Dwa tygodnie później ostatecznie przekonał mnie o moich podejrzeniach gdzie? W Rzeszowie. Tak więc owszem może i za Śledzia (patrząc na statystyki), ale słabiej niż z Darkiem nie będzie. Dlatego napisałem, że seniorzy - trochę lepiej niż w sezonie 2004. Dlaczego? Śledzia nie ma, nie będzie łatwych punktów dla Rzeszowa. Franków? Już zrozumiał, że olewać sezon sobie można, umierać za Lublin nie trzeba, tylko że wówczas jedyną konkretną propozycją będzie ... powrót do Piły. Jak go to satysfakcjonuje, bon voyage, ale sądzę, że jednak się tam nie wybierze.

Zaznaczam, że przedstawiony przeze mnie pogląd złożony jest jedynie z subiektywnych domniemań. Niestety, nie jestem tak nieomylny, ani nie mam takiego monopolu na rację jak mój adwersarz (mam nadzieję, że nie obrazisz się tym razem Dudi)... :lol:

Awatar użytkownika
Fire
Kontakt:

#862 Postautor: Fire » 27 listopada 2004, o 17:28

Zamiast pisać posta pod postem to mogleś napisać to w jednym poscie.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#863 Postautor: mikas » 27 listopada 2004, o 17:36

Wiesz ja przynajmniej jakiś czas temu poświęciłem kilka chwil,aby pomyślec jakie firmy z regionu i nie tylko moga wesprzeć nasz klub i do których warto się udac z propozycją współpracy i napisałem to na forum,aby ludzie z klubu którzy tu zaglądają rozważyli te pomysły,Tobie nawet takiej banalnej rzeczy sie nie chce zrobić jak napisac skąd ewentualnie można pozyskac pieniądze na drużynę,więc jeśli nawet takiej prostej rzeczy nie potrafisz zrobić a tylko wymagasz nie mając żadnych propozycji na poprawe sytuacji to się lepiej już nie odzywaj.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Dudi
Junior

#864 Postautor: Dudi » 27 listopada 2004, o 17:39

Do taliba: Nie obrażam się nigdy! Jeżeli ktoś ma coś do powiedzenia , chętnie wymienię poglądy...
Powiadam, że za Śledzia, bo tak jest. Nominalnie na nim, Knappie i Piszczu budowany był sklad seniorski. Tylko przez przypadek Mordel trafił do składu. Ciężko wiec mowic, że ktos ma wejść na miejsce rezerwowego. To że post za postem - sorry. Jestem świeży na forum.

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#865 Postautor: fcb » 27 listopada 2004, o 17:47

mam pytanie : o czym jest ten temat?
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Dudi
Junior

#866 Postautor: Dudi » 27 listopada 2004, o 17:51

mikas pisze:Wiesz ja przynajmniej jakiś czas temu poświęciłem kilka chwil,aby pomyślec jakie firmy z regionu i nie tylko moga wesprzeć nasz klub

Ale po co to zrobiles? Wynika coś konkretnego z tego myslenia? Przyniosłeś jakieś pieniądze do klubu? Cały czas staram sie podkreslać - nie wchrzaniajmy się w pole działaczy. To do nich należy zbieranie pieniędzy i nikt ich z tego nie wyręczy.
Tobie nawet takiej banalnej rzeczy sie nie chce zrobić

Nie chce mi się, bo nie jestem od tego. Ty też nie. Skąd wziąć pieniądze? Nie wiem i wiedzieć nie chcę. Ale czy z tego wynika, że jako kibic mam się nie wypowiadać w kwestii skladu i planów na przyszły rok?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#867 Postautor: mikas » 27 listopada 2004, o 18:03

Po pierwsze,czy to co napisałem ktos wykorzysta to już mnie nie obchodzi tak jak Ciebie nie obchodzi skąd te pieniądze wziąść. Ale może akurat tak sie stać, że ktoś jednak z klubu do którejś z firm zastuka i uda się wyciągnąc jakieś pieniądze.Pisząc to nic nie traciłem, ale sam chodzić za sponsorami też nie mam zamiaru(nie mowiąc już o upoważnieniu z klubu), bo to własnie nalezy do innych.
Po drugie, ja tak samo jak i Ty podawałem swoje propozycje składu i też miałem swoje marzenia, ale jak widać rzeczywistośc wszystko zweryfikowała i nie będę tak jak Ty po raz setny pisał że chce Kościeche,Hliba czy Świderskiego, bo wiem ze w tym momencie jest to niemożliwe więc szkoda juz palców i klawiatury. Skoro finanse nie pozwalają nam w tym sezonie na walkę o ekstraklasę to nie widzę sensu kupowania np. jakiegoś juniora "na sztukę" czy przeciętnego seniora na jeden sezon po to zeby za rok poszli w świat, gdy teraz jest akurat dobry czas na sprawdzenie na co stać naszych młodych i danie im szansy. Idziemy a przynajmniej mamy isc w sezonie 2005 dokładnie ta samą droga którą w poprzednim sezonie kroczył Gorzów czyli skupiamy się na szkoleniu młodzieży a za rok jak wszystko pojdzie dobrze próbujemy atakowac ekstraligę. Mam nadzieje ze taką właśnie drogą pojdzie nasz klub. W tym momencie nie ma sie co porywac z motyką na słońce, bo tylko możemy na tym stracić.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Krychs
Senior

#868 Postautor: Krychs » 27 listopada 2004, o 18:17

Dudi żużlowy kombatancie i omnibusie. Nie obrażaj innych forumowiczów. Człowieku za kogo ty się uważasz. Nie masz żadnych rzeczowych argumentów na poparcie swoich głupawych tez. Obiecujesz już od kilku dni, że nic więcej nie napiszesz na tym forum i nadal tu tkwisz ze swoją butą i chamstwem. Panu już podziękujemy. Wracaj skąd przyszedłeś :!:

Dudi
Junior

#869 Postautor: Dudi » 27 listopada 2004, o 18:33

Och! Jaki ty groźny jesteś! Zadałem sobie trud i poczytałem twoje wpisy...jestem zbudowany i rzeczywiście przy tobie nic nie znaczę...Jeszcze pomęczę kilku na forum , a zawsze można mnie nie czytać tak zawzięcie jak ty to czynisz!

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#870 Postautor: Talib » 27 listopada 2004, o 18:40

Krychs reagujesz zbyt impulsywnie.

"Obiecujesz już od kilku dni, że nic więcej nie napiszesz na tym forum i nadal tu tkwisz ze swoją butą i chamstwem."

To nie buta i chamstwo, tylko megalomania i frustracja.

"Panu już podziękujemy."

Dziękowac nie ma za co.

"Wracaj skąd przyszedłeś"

Tylko nie to!!!

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#871 Postautor: Mars » 27 listopada 2004, o 18:55

Dudi pisze:Och! Jaki ty groźny jesteś! Zadałem sobie trud i poczytałem twoje wpisy...jestem zbudowany i rzeczywiście przy tobie nic nie znaczę...Jeszcze pomęczę kilku na forum , a zawsze można mnie nie czytać tak zawzięcie jak ty to czynisz!

przczytalem twoje wypowiedzi na tym forum i musze powiedziec ze sie po czesci z toba zgodze co do niektorych kwestii wiesz dam ci rade szkoda czasu i nerwow aby komus co kolwiek uswiadomic....

POZDRAWIAM

Dudi
Junior

#872 Postautor: Dudi » 27 listopada 2004, o 19:00

Dzięki!Taki wpis jest budujący w momencie jak stara formułowa klika atakuje i prowokuje, nie dając praktycznie dojść do słowa. Pozdrawiam Cię również!

Egzekutyw

#873 Postautor: Egzekutyw » 27 listopada 2004, o 19:09

Dudi jesteśmy z Tobą !

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#874 Postautor: Mars » 27 listopada 2004, o 19:13

Dudi pisze:Dzięki!Taki wpis jest budujący w momencie jak stara formułowa klika atakuje i prowokuje, nie dając praktycznie dojść do słowa. Pozdrawiam Cię również!

Jeszcze 2 lata bylo tutaj tak spokojnie a teraz co drugi dzieciak ma internet i wypisuje argumenty ktore ktos przednim napisal ... noi zbluzga kazdego kto mysli choc troszke inaczej wiesz szanuje ludzi ktorzy maja swoje zdanie i nie zmienia go dla paru inaczej twierdzacych powiem ci jedno przyzwyczaja sie dociebie..;) a i zapomnialbym Pozdrawiam Harrego wielkiego profesora z Piknikowa......

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#875 Postautor: Talib » 27 listopada 2004, o 19:14

"Dudi jesteśmy z Tobą !"

Dudi jeszcze trochę i wyrośniesz na takiego Juszczenkę tego forum, a może formuły :) ? (0 złośliwości z mojej strony jakby były jakieś posądzenia)