Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#1576 Postautor: Ar2rB » 26 listopada 2004, o 17:49

Dudi pisze:Czas się rozstać z forum, bo szkoda czasu ...

własnie, tyle obiecujesz i nic. Weś sie w koncu w garść i dotrzymaj obietnicy.

Zulu
Junior

#1577 Postautor: Zulu » 26 listopada 2004, o 18:20

harry pisze:
Seba, Jelonek i Dawid zasuwają az miło i boję się czy aby nie za wcześnie zaczęli walkę o miejsce w składzie.

Albo teraz będą zasuwać na siłowni, albo w przyszłym sezonie bramę do parku maszyn. Z tego, co słyszałem, Ojciec już to przerabiał w tym roku. :wink: :D

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1578 Postautor: wojtas » 26 listopada 2004, o 18:33

Ja apeluje o luzzz do calego zgromadzenia na forum, bo nie jest to czas na klotnie, a pogadac o skladzie mozemy jutro, bo jutro pewnie wiele sie wyjasni (walne zgromadzenie członków Sipmy). Ja wciąż mam nadzieje (niewielkie ale mam), że jednak znajdą się pieniądze na solodnego, krajowego lidera. Ja jestem zwolennikiem Karola Barana!!! Niech ktoś wyłoży na niego kasę.....(Apel do sponsorów)

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#1579 Postautor: Jinxsior » 26 listopada 2004, o 18:39

[quote="jas"]

nie tyle wazelina, co po prostu nie trzeba byc wibitnie inteligentnym czlowiekiem, zeby zauwazyc nutke ironii w poscie o sprowadzeniu Hliba (pisanym przez Gawrzyka) w obecnej syuacji finansowej klubu.
:wink: quote]

W obecnej sytuacji finansowej klubu!!!!!! A ja sie pytam skad ty znasz ta sytuacje, czy ktos z obecnych tu na forum przedstawil ja???Wydaje mi sie ze nie.
Czy ta sytuacja jest tak diametralnie gorsza od tej z ubieglego roku?????
Kurwa!!!!! Stac nas bylo w poprzednim sezonie transferowym na Karlssona Sledzia Dadosa i jeszcze w ostatniej chwili na Frankwa.
A teraz mamy sie spuszczac z zachwytu nad zchowaniem tego skladu. to na samym poczatku jestesmy w plecy o dwoch zawodnikow (sledzia jako seniora i Jelenia jako juniora) I niech mi nikt nie pisze ze Trumna bedzie godnie zastepowal Sledzia bo sie posikam.
Ja sie pytam co sie stalo z ambicjami dyrektora ktorego tak cenilem.
Pana aspiracje na ten sezon to utrzymanie????
Nie pisalem nigdy o jakis kosmicznych transferach , ale liczylem na jakies kadrowe zmiany(e) ktore pomoga temu zespolowi.

Caly czas jeszcze licze ze cos sie wyklaruje i jakies nazwisko nowe padnie z ust dyrektora(mialo pasc chyba dwa dni temu )

Awatar użytkownika
Fire
Kontakt:

#1580 Postautor: Fire » 26 listopada 2004, o 18:41

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1582 Postautor: wojtas » 26 listopada 2004, o 18:47

Ja jestem zdania podobnego co Jinxsior, Pozdro dla Niego. Truminski nie ma szans zastąpić Śledzia, w ogole to on sie na I lige nie nadaje. Ja bym go wypozyczyl na rok do II ligi, lub zostawil w skladzie w razie kontuzji ktoregos z pierwszoplanowych zawodnikow. Jak mowilem wczesniej: Wierze w dyrektora Siwka i mam nadzieje ze nie spocznie na laurach lecz wzmocni naszą druzyne!!! Ja przynajmniej za to 3mam kciuki...

maloh
Szkółkowicz

Re: skladzik

#1583 Postautor: maloh » 26 listopada 2004, o 19:08

cały czas sie kłócicie - normalnie śmiech mnie ogarnia. Nie ma kasy - trudno, w Gdańsku kiedyś też nie było, a złożyli drużyne z "odpadów" które miały coś do udowodnienia i nie jest źle. Teraz Ci zawodnicy nie są już niechcianymi i nawet Lublin chciałby ich w składzie.

Stojanowski to dobry wybór - ambitny, pracowity, sympatyczny i nie chce ciężarówki kasy jak niektórzy...

PS.
na początku myślałem że sie dla żartw tak wyzywacie - szczególnie z tym szczurem 8)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1584 Postautor: ravajas » 27 listopada 2004, o 10:41

Karol Baran tak, ale nie Adam Pietraszko... na Boga! Sam przecierałem oczy ze zdumienia kiedy wygrał pierwszy wyścig w półfinale BK, ale po prostu był to raczej wypadek przy pracy pozostałych, poza tym tor był świeży i trzymał, potem się rozsypał i co? Może zastanowić się co zrobić, żeby ściągnąć Pawła Barana z Tarnowa? Pierwszy skład go tam raczej ominie, a on potrzebuje jazdy. W naszym zespole z ambicjami może się nieźle rozkręcić. Z Bendzerą śmigali aż miło rok temu na zawodach młodzieżowych we wrześniu. Może gdyby młody Stacyra poczuł bacik to by wziął się poważnie za robotę..

pozdrawia:
Rafał Borowski

Kilok

#1585 Postautor: Kilok » 27 listopada 2004, o 10:45

ravajas pisze:Karol Baran tak, ale nie Adam Pietraszko... na Boga! Sam przecierałem oczy ze zdumienia kiedy wygrał pierwszy wyścig w półfinale BK, ale po prostu był to raczej wypadek przy pracy pozostałych, poza tym tor był świeży i trzymał, potem się rozsypał i co? Może zastanowić się co zrobić, żeby ściągnąć Pawła Barana z Tarnowa? Pierwszy skład go tam raczej ominie, a on potrzebuje jazdy. W naszym zespole z ambicjami może się nieźle rozkręcić. Z Bendzerą śmigali aż miło rok temu na zawodach młodzieżowych we wrześniu. Może gdyby młody Stacyra poczuł bacik to by wziął się poważnie za robotę..

pozdrawia:
Rafał Borowski

Troche pogmatwales Pietraszko to wygrywal ten bieg w el IMS bo on az taki mlody nie jest aby w BK startowac, a Paweł Baran nie bedzie batem na Dawida bo skonczyl wiek juniora.

Shack
Administrator

#1586 Postautor: Shack » 27 listopada 2004, o 11:01

ravajas pisze:Może zastanowić się co zrobić, żeby ściągnąć Pawła Barana z Tarnowa? Pierwszy skład go tam raczej ominie, a on potrzebuje jazdy. W naszym zespole z ambicjami może się nieźle rozkręcić. Z Bendzerą śmigali aż miło rok temu na zawodach młodzieżowych we wrześniu. Może gdyby młody Stacyra poczuł bacik to by wziął się poważnie za robotę..

nie koniecznie Baran jest skazany na tułaczke ;) podobno Kołodziej jest juz jedna nogą we Wrocławiu.

Sober
Senior

#1587 Postautor: Sober » 27 listopada 2004, o 11:05

Shack pisze:
ravajas pisze:Może zastanowić się co zrobić, żeby ściągnąć Pawła Barana z Tarnowa? Pierwszy skład go tam raczej ominie, a on potrzebuje jazdy. W naszym zespole z ambicjami może się nieźle rozkręcić. Z Bendzerą śmigali aż miło rok temu na zawodach młodzieżowych we wrześniu. Może gdyby młody Stacyra poczuł bacik to by wziął się poważnie za robotę..

nie koniecznie Baran jest skazany na tułaczke ;) podobno Kołodziej jest juz jedna nogą we Wrocławiu.

Tyle ze Baran juz skonczyl wiek juniora :wink:

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#1588 Postautor: Talib » 27 listopada 2004, o 11:06

ravajas napisał:

"Z Bendzerą śmigali aż miło rok temu na zawodach młodzieżowych we wrześniu. Może gdyby młody Stacyra poczuł bacik to by wziął się poważnie za robotę.. "

Ale Paweł Baran rocznik 1983 z Unii Tarnów nie będzie juz w sezonie 2005 juniorem, więc może co najwyżej być bacikiem na Frankowa, Trumińskiego czy Jeleniewskiego.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1589 Postautor: ravajas » 27 listopada 2004, o 11:25

Gawrzyk pisze:Ja chce Hliba,

dać mu hliba... i wódki :)

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1590 Postautor: ravajas » 27 listopada 2004, o 11:28

tak tak, macie rację... ten bieg który wygrał pietraszko nie był w BK, a to, że P Baran nie będzie juniorem nie wiedziałem. Że Kołodziej we wrocławiu tym bardziej. Więc moje propozycje padają jak muchy... :( czyli znów dupa z makiem - jak to mówi jeden u mnie na osiedlu

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#1591 Postautor: Talib » 27 listopada 2004, o 11:30

Zresztą Paweł Baran jest już praktycznie jedną nogą w Krośnie jako ich jedyne jak na razie wzmocnienie.

Shack
Administrator

#1592 Postautor: Shack » 27 listopada 2004, o 12:05

Manback pisze:Tyle ze Baran juz skonczyl wiek juniora :wink:

to faktycznie zmienia postac rzeczy :lol:

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#1593 Postautor: WojtekF » 28 listopada 2004, o 18:01

Shack napisał [quote]podobno Kołodziej jest juz jedna nogą we Wrocławiu.[/quote].

Skąd ta informacja??? Wrocław podobno zrezygnował z szukania na siłę juniorów i będzie opierał się na Jamrożym.

Danio

#1595 Postautor: Danio » 29 listopada 2004, o 07:47

Ja również uważam ze Trumna nie zastąpi godnie D. Śledzia.Rybka w zeszłym roku był najlepszym naszym seniorem krajowym a w tym roku do czasu pamiętnego cyrku przez niego prezentował się dobrze!! "W pierwszych kilku meczach" On prawie nigdy nie schodził poniżej 10 punktów właczając bonusy czasami robił nawet więcej! Trumna i co mecz 10 punktów ( dom czy wyjazd ) marzenie ściętej głowy :D

Danio

#1596 Postautor: Danio » 29 listopada 2004, o 09:09

Podobno zrezygnowano z Piotra Dyma w Ostrowie? W zeszłym roku Lublin starał się o niego, może i w tym roku zechcą z nim porozmawiać? Co o tym zawodniku myślicie? aby założył plastron z koziołkiem w sezonie 2005r

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1597 Postautor: ravajas » 29 listopada 2004, o 09:37

Danio pisze:Podobno zrezygnowano z Piotra Dyma w Ostrowie? W zeszłym roku Lublin starał się o niego, może i w tym roku zechcą z nim porozmawiać? Co o tym zawodniku myślicie? aby założył plastron z koziołkiem w sezonie 2005r

Daniel, Dymek niech wącha dymek. Zobacz: z Kolejarzem dwa lata temu jeździł u nas świetnie, ale rok temu z KMO już cieniował. Nie dawałbym szansy temu zawodnikowi na EWENTUALNE przebudzenie się akurat w naszym zespole. Niech go łyka Opole albo Krosno. Do Opola bedzie miał bliżej. Rok temu też wybrał "bliższą" ofertę i dokąd dojechał? Wszyscy widzieliśmy. Jeśli - jak wcześniej zauwazył Sting - mamy jechac naszymi "średniakami", to sa oni zdecydowanie lepsi niż Piotr Dym.

Swoją drogą: do wzięcia za 20 000 jest Osumek, natomiast Michał Szczepaniak (będzie jeszcze juniorem?) jest do wzięcia za darmo!

pozdrawia:
Rafał Borowski

Danio

#1598 Postautor: Danio » 29 listopada 2004, o 10:00

Może i masz rację Rafał- to fakt Dym nie zachwycał ale często tak bywa ze zawodnikowi trudno zaaklimatyzować sie w nowym zespole. U Nas M. Franków - patrz ten sezon nie zachwycił, G. Knapp to samo a w drugim juz wymiatał :D , poza tym nie wiem jak Ostrów stał wobec Dyma np. z sprzetem ale zauważyłem ze pod koniec sezonu u nich już jeżdził po 10 punktów!!
Ja i tak wolę Karola Barana :D a P. Dym pewnie pójdzie do Opola!! Narka

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#1599 Postautor: Ar2rB » 29 listopada 2004, o 10:14

Danio pisze: Ja i tak wolę Karola Barana :D a P. Dym pewnie pójdzie do Opola!! Narka

a Baran na pewno nie przyjdzie do Lublina, co juz było na tym forum pisane wielokrotnie. A przy okazji i ja sie z tego wyjątkowo ciesze.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1600 Postautor: Gelo » 29 listopada 2004, o 10:34

Swoją drogą: do wzięcia za 20 000 jest Osumek, natomiast Michał Szczepaniak (będzie jeszcze juniorem?) jest do wzięcia za darmo!

Szczepaniak nie będzie juniorem (ur. 1983).