Nasi rywale w sezonie 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#76 Postautor: _piotrusss » 23 listopada 2004, o 17:03

Mars pisze:przynajmniej nie jestem slepy jak ty .... i wiem co byl rok temu i wiem jak jest w tym roku dziecinko...bedziesz przychodzil na Wrone ...

A co się dzialo w tamtym roku? Czy nasz skałd był zły? Przecież gdyby wszystko poszlo po naszej myśli to mielibyśmy zamiast Frankiego Dadosa, a wtedyu moiglibysmy bez więkrzych problemów zajać to dugie meijsce a nawet walczyć o pierwsze... Może i było trochę zwątpienia przed sezonem bo tu już coraz bliżej a my skladu nie mamy... więc nie rozumiem czemu w tym sezonie ma być inaczej... tak jak pisałem na narzekanie jeśli będą ku temu powody będzie jeszcze duzo czasu... I zgadzam się z tym co mówila Gosia... jak bedzie trzeba to i na Wrone przyjdę popatrzeć.
Pozdrawiam

ps. I nie nazywaj mnie ślepcem podczas gdy sam widzisz tylko mały wycinek rzeczywistości.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Snys
Zawodowiec

#77 Postautor: Snys » 23 listopada 2004, o 20:18

Awatar użytkownika
Pablomasa
Kontakt:

#78 Postautor: Pablomasa » 24 listopada 2004, o 17:15

Mysle ze nawet gdyby w nadchodzacym sezonie pozostal sklad z poprzedniego to pierwsza czworka bedzie na bank.Nie rozumiem skad w Was wszystkich nagle zrodzilo sie tyle zwatpienia.Jeszcze niedawno wierzyliscie ze wygramy walke o baraze z e-ligowcem a teraz skazujecie druzyne na porazke nie znajac nawet dokladnie skladow druzyn.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#79 Postautor: _piotrusss » 24 listopada 2004, o 18:50

Pablomasa pisze:Mysle ze nawet gdyby w nadchodzacym sezonie pozostal sklad z poprzedniego to pierwsza czworka bedzie na bank.Nie rozumiem skad w Was wszystkich nagle zrodzilo sie tyle zwatpienia.Jeszcze niedawno wierzyliscie ze wygramy walke o baraze z e-ligowcem a teraz skazujecie druzyne na porazke nie znajac nawet dokladnie skladow druzyn.

No właśnie jak dotąd straciliśmy napewno tylko Petera i Daniela jako juniora, a reszta zawodników albo podpisze z nami, albo zostana zastapieni innymi. Wedlug mnie pierwsza czwók ajest jak najabredziej realna.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#80 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 24 listopada 2004, o 20:04

Ale ja(i mam nadzieje że wszyscy kibice) chcą wrócić do e-ligi i to jak najszybciej... myślę że nei wszystkich zadowala pierwsza 4...
Mam nadzieję że działacze też chcą się dostać do Polskiej czołówki żużla, lecz nie ukrywam, że wątpię w to, by w naszym składzie się coś jeszcze zmieniło. Mimo to myślę że nie będziemy odstawać lecz przeciwnie. Mimo niesprzyjających wydarzeń będziemy walczyć do końca(tak jak miało to miejcse w tamtym sezoni)

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#81 Postautor: jas » 24 listopada 2004, o 23:21

o Boze :lol:
m.a.c.i.e.k.s pisze:
Ale ja(i mam nadzieje że wszyscy kibice) chcą wrócić do e-ligi i to jak najszybciej... myślę że nei wszystkich zadowala pierwsza 4...
Mam nadzieję że działacze też chcą się dostać do Polskiej czołówki żużla, lecz nie ukrywam, że wątpię w to, by w naszym składzie się coś jeszcze zmieniło. Mimo to myślę że nie będziemy odstawać lecz przeciwnie. Mimo niesprzyjających wydarzeń będziemy walczyć do końca(tak jak miało to miejcse w tamtym sezoni)

ja tez chce e-ligi i DMP dla Lublina i co z tego? myslisz, ze kierownictwo klubu nie chce? tego chca dzialacze i kibice wszystkich druzyn w Polsce. a ze na razie nas na to nie stac, to inna sprawa. uwazasz, ze dzialacze nie dokonuja swietnych i spektakularnych transferow, bo nie chca i wola jezdzic w 1szej lidze? a wszyscy: ja chce i inni kibice chca. trzeba stawiac sobie realne cele, a z naszymi mozliwosciami finansowymi 1sza czworka jest odpowiednia, a jak sie cos jeszcze uda wiecej to bedzie sukces.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
SAS

#82 Postautor: SAS » 24 listopada 2004, o 23:36

jas pisze:o Boze :lol:
m.a.c.i.e.k.s pisze:

ja tez chce e-ligi i DMP dla Lublina i co z tego? myslisz, ze kierownictwo klubu nie chce? tego chca dzialacze i kibice wszystkich druzyn w Polsce. a ze na razie nas na to nie stac, to inna sprawa. uwazasz, ze dzialacze nie dokonuja swietnych i spektakularnych transferow, bo nie chca i wola jezdzic w 1szej lidze? a wszyscy: ja chce i inni kibice chca. trzeba stawiac sobie realne cele, a z naszymi mozliwosciami finansowymi 1sza czworka jest odpowiednia, a jak sie cos jeszcze uda wiecej to bedzie sukces.

Dobrze gadasz można dać ci wódki :D
A Rybnik i tak po za tą czwórką będzie, zobaczycie.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#83 Postautor: grzesieck » 24 listopada 2004, o 23:37

z ta wodka dla jasia to radze uwazac :twisted:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
SAS

#84 Postautor: SAS » 24 listopada 2004, o 23:41

grzesieck pisze:z ta wodka dla jasia to radze uwazac :twisted:

A co kolega ma esperal wszyty czy jehowy? :D

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#87 Postautor: grzesieck » 25 listopada 2004, o 07:20

Niech sam zainteresowany sie wypowie ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#88 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 25 listopada 2004, o 10:13

jas pisze:o Boze :lol:
m.a.c.i.e.k.s pisze:

Ja nic takiego nie napisałem!! :evil: Ja tylko napisałem że nie ukrywam że marze o e-lidze ale nie licze na to w tym sezonie choć jeszcze raz podkreślam że bardzo bym chciał!!

Pozdr

PS. Jasiu następnym razem czytaj uważnie :twisted:

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#89 Postautor: Kaka » 25 listopada 2004, o 13:36

sting126 pisze:
Gawrzyk pisze:albo poleruje poloneza :lol: :lol: :lol:

jak granatowego to moze ja sie zglosze ;)

Ty sie zglos jak bedzie chcial polerowac takiego z napisem "Speedway" a tylnej szybie :lol: :wink:

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#90 Postautor: jas » 25 listopada 2004, o 14:42

ja wogole nie wiem o co Grzesckowi chodzi :lol:

to wszystko sa jakies pomowienia :twisted: do niczego sie nie przyznaje, wszystkiemu zaprzeczam 8)

polonezow nie poleruje, chyba ze biale z kogutem na dachu 8)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#91 Postautor: grzesieck » 25 listopada 2004, o 14:57

Jasiu, przeciez to jest powod do dumy :wink:

Pomysl sobie ze nie kazdy mial okazje jechac karetka na sygnale w stanie bliskim agonii :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#92 Postautor: jas » 25 listopada 2004, o 17:05

cicho :wink:

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#94 Postautor: maestro76 » 27 listopada 2004, o 01:00

goniÄ… ich dlugi sprzed lat

z tego co slyszalem to maja powaznego(kasiastego)sponsora
podpisali z loramem,hlibek pewnie zostanie
dodac flisow itp-pierwsza trojka murowana
szkoda ze nie powalczymy z nimi :evil:
pozdr
never ride faster than your angel can fly

Siwek Patataj

#95 Postautor: Siwek Patataj » 27 listopada 2004, o 05:59

Gawrzyk pisze:odchodzac od watku szpitalno alkoholowego chcialbym powiedziec ze Gorzow tez ma spore problemy ze skladem i na dzien dziejszy maja tylko obco. Szkoda ze gonią ich dlugi sprzed lat, bo mogą zmontować super paczke. A mecze z nimi zapowiadaja sie niezmiernie ciekawie. Pod warunkiem, że Hlib i Rajkowski nie odejdą, moim zdaniem bedzie to głowny kandydat do awansu...

Rajkowski ma zapewnić ten awans?

lucki73

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#96 Postautor: boxing » 27 listopada 2004, o 14:19

Gawrzyk pisze:odchodzac od watku szpitalno alkoholowego chcialbym powiedziec ze Gorzow tez ma spore problemy ze skladem i na dzien dziejszy maja tylko obco. Szkoda ze gonią ich dlugi sprzed lat, bo mogą zmontować super paczke. A mecze z nimi zapowiadaja sie niezmiernie ciekawie. Pod warunkiem, że Hlib i Rajkowski nie odejdą, moim zdaniem bedzie to głowny kandydat do awansu...

Glownym bedzie pewnie Ostrow: Karlsson Jedrzejak Wegrzyk Pietrzyk Gorzow tez niezly Loram Paluch Hlib Flis Rzeszow Max Kuciapa Baran(?) T.Rempala a my z Rybnikiem walka o 4 miejsce
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#97 Postautor: Cooper » 27 listopada 2004, o 14:58

A to co, nagle Rzeszow poza zasiegiem?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#98 Postautor: boxing » 27 listopada 2004, o 15:20

Cooper pisze:A to co, nagle Rzeszow poza zasiegiem?

Jezeli pozostana sklady krajowe a zmienia sie tylko obco to tak moze byc. W tym roku mielismy duuuzo lepszego obco, w 2005 sytuacja nie bedzie juz taka dobra: Maxio pewnie bedzie punktowal wyzej od Jespera. Chyba zeby trafil do nas (cudem?) Karol Baran wtedy znow bede spokojny o wynik meczow z Rzeszowem.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

KrzyÅ›
Junior

#99 Postautor: KrzyÅ› » 27 listopada 2004, o 15:43

boxing pisze:

Glownym bedzie pewnie Ostrow: Karlsson Jedrzejak Wegrzyk Pietrzyk Gorzow tez niezly Loram Paluch Hlib Flis Rzeszow Max Kuciapa Baran(?) T.Rempala a my z Rybnikiem walka o 4 miejsce

Coś czuję nasza drużyna która otarła się o e-ligę będzie w tym sezonie grzała tyły w tabeli. Smutne to ale tak naprawdę to rozpisywanie sie o walce o e-ligę, o sponsorach i wielkich planach było czystym oszustwem. Módlmy się aby został Knapp, Piszcz bo inaczej będziemy rywalizować tylko z Krosnem i Opolem...

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#100 Postautor: Mars » 27 listopada 2004, o 16:30

KrzyÅ› pisze:
boxing pisze:

Coś czuję nasza drużyna która otarła się o e-ligę będzie w tym sezonie grzała tyły w tabeli. Smutne to ale tak naprawdę to rozpisywanie sie o walce o e-ligę, o sponsorach i wielkich planach było czystym oszustwem. Módlmy się aby został Knapp, Piszcz bo inaczej będziemy rywalizować tylko z Krosnem i Opolem...

no coz sklad bedziemy miec kiepsciutki kasy niema bodajze az tyle zeby kogos kupic troszke to dziwne ale prawdy sie nigdy nie dowiemy jak z tym jest i bedzie ...moze ktos sie dorabia a moze to tylko moje glupie przemyslenia a dzialaczy trzeba pochwalic za szybkie dzialanie i budowanie skladu na ekstralige jak to zapowiadali po zakonczeniu sezonu a teraz sie wypieraja ze nikt takich rzeczy nie mowil jak to w Lublinie..

POZDRAWIAM